2023-01-18 193 瀏覽
呢間開咗之後book mark左勁耐今日終於去得成Openrice長期full booking今次咁啱有朋友去食叫佢直接幫我喺間舖到訂位先食到今次黎緊係要食曬啲signature先啦!- 虎蝦濃湯麵 $128- 明太子撈麵 $78- 沖繩燻肉卷- 葡提鴨卷- 蟹肉牡蠣 +$2- 廣島蠔豚卷 +$4串燒2樣$48呢度啲湯麵同撈麵都好好食啲湯汁勁濃郁虎蝦濃湯麵係必食值得一讚係佢個虎蝦超大條之餘 出面層皮仲有好多櫻花蝦一齊炸真係超級好食!另外佢地嘅串燒都好高質好精緻又唔算好貴又等得唔耐店內都冇油煙味坐得好舒服周圍裝修得好似日本居酒屋咁成個氛圍好正
呢間開咗之後book mark左勁耐
今日終於去得成
Openrice長期full booking
今次咁啱有朋友去食
叫佢直接幫我喺間舖到訂位先食到
今次黎緊係要食曬啲signature先啦!
- 虎蝦濃湯麵 $128
成個氛圍好正
  • 葡提鴨卷
  • 蟹肉牡蠣
2023-01-17 246 瀏覽
🏠火夫🍤虎蝦濃湯麵 $128不得不承認,呢個麵嘅賣相係超級好,隻炸蝦好似浮咗喺啲麵上面咁哈哈🤣 識落覺得佢嘅棉質偏腍,蝦麵湯底味道唔算好突出,得罪講句有啲似罐頭湯溝出嚟,鹹味重過海鮮味,不過呢個麵打卡係100分👍🏻🐮半熟牛肩胛撈麵 (2本串燒) $142呢個係第二個套餐嚟,有唔少嘅牛肩胛肉,配上半熟蛋,麵質依然都係偏腍,醬汁係幾濃嘅蒜香味,呢個反而好食過蝦面😂🍢鹽燒手羽中如果串燒來講呢個燒得都唔錯,啲雞翼好Juicy~😍🍢蟹肉牡蠣呢個係一舊炸咗嘅蠔,上面有啲碎嘅蟹肉,食落都唔錯~
🏠火夫

🍤虎蝦濃湯麵 $128

🐮半熟牛肩胛撈麵 (2本串燒) $142
半熟牛肩胛撈麵 (2本串燒)

🍢鹽燒手羽中
鹽燒手羽中
如果串燒來講呢個燒得都唔錯,啲雞翼好Juicy~😍

🍢蟹肉牡蠣
蟹肉牡蠣
呢個係一舊炸咗嘅蠔,上面有啲碎嘅蟹肉,食落都唔錯~
2023-01-02
午餐
半熟牛肩胛撈麵 (2本串燒)
2023-01-15 885 瀏覽
近排呢一間拉麵店既關注度好高當時睇FB已經完全比個虎蝦濃湯麵吸引住得咁近當然要去試一試( ´ ▽ ` )ノ裝潢設計風格似日式居酒屋,俾人感覺好舒服𝐖𝐄𝐄𝐊𝐃𝐀𝐘 𝐋𝐔𝐍𝐂𝐇 $118(🍜+🍢🍢+🍹)-虎蝦濃湯麵 +$50冇諗過湯頭咁稠身,入口非常濃郁既蝦膏味係我理想中濃郁蝦膏味嘅湯,真係濃郁到似飲緊龍蝦湯(絕對冇誇張,試過出邊食龍蝦意粉,清過白烚)虎蝦外皮係沾满櫻花蝦炸,香脆唔油膩,而且非常彈牙-雞白湯素麵 +$10湯頭順滑濃郁,搭配檸檬小清新-白燒活鱔 +$8必點‼️‼️‼️呢度燒鱔做得極出色生熟剛好,鱔皮好香脆鱔肉肥美保留到應有既彈牙(個人覺得坊間好多燒鱔燒既時間耐左,口感欠佳唔夠彈)(燒鱔如果唔係食彈牙既不如食返鰻魚( ̄∇ ̄))-葡提鴨卷幾特別,第一次食燒過既水果鴨肉卷住葡提入口鹹甜,略嫌鴨肉唔夠軟嫩-蟹肉牡蠣 +$2蟹肉份量多,味道就比較普通,正常發揮-生蒜牛柳 +$2好香蒜蓉味,而且牛柳雖然係炸但保留到肉汁鮮嫩,再配搭蜜糖芥末醬絕對必點,有驚艷到( ´ ▽ ` )ノ-巨峰冰串梳打 +$10正常巨峰梳打味-午後奶茶有啲甜,唔好飲
近排呢一間拉麵店既關注度好高
當時睇FB已經完全比個虎蝦濃湯麵吸引
住得咁近當然要去試一試( ´ ▽ ` )ノ
裝潢設計風格似日式居酒屋,俾人感覺好舒服

𝐖𝐄𝐄𝐊𝐃𝐀𝐘 𝐋𝐔𝐍𝐂𝐇 $118(🍜+🍢🍢+🍹)

-虎蝦濃湯麵 +$50
冇諗過湯頭咁稠身,入口非常濃郁既蝦膏味
係我理想中濃郁蝦膏味嘅湯,真係濃郁到似飲緊龍蝦湯
(絕對冇誇張,試過出邊食龍蝦意粉,清過白烚)
虎蝦外皮係沾满櫻花蝦炸,香脆唔油膩,而且非常彈牙

-雞白湯素麵 +$10
湯頭順滑濃郁,搭配檸檬小清新

-白燒活鱔 +$8
必點‼️‼️‼️
呢度燒鱔做得極出色
生熟剛好,鱔皮好香脆
鱔肉肥美保留到應有既彈牙
(個人覺得坊間好多燒鱔燒既時間耐左,口感欠佳唔夠彈)
(燒鱔如果唔係食彈牙既不如食返鰻魚( ̄∇ ̄))

-葡提鴨卷
幾特別,第一次食燒過既水果
鴨肉卷住葡提入口鹹甜,略嫌鴨肉唔夠軟嫩

-蟹肉牡蠣 +$2
蟹肉份量多,味道就比較普通,正常發揮

-生蒜牛柳 +$2
好香蒜蓉味,而且牛柳雖然係炸
但保留到肉汁鮮嫩,再配搭蜜糖芥末醬
絕對必點,有驚艷到( ´ ▽ ` )ノ

-巨峰冰串梳打 +$10
正常巨峰梳打味

-午後奶茶
有啲甜,唔好飲
2023-01-08 171 瀏覽
我好少去黃埔食飯,但估唔到今次想到收鑊到咁高質嘅餐廳🫶🏻餐廳內部裝修好居酒屋feel🏮menu上8成都係串燒或者串揚,成個場好熱鬧,氣氛幾好,不過係焗左啲😮‍💨🍖土手燒$38-啲牛腩同牛筋,超級稔!🦑海苔魷魚鬚$46-每一啖都有紫菜嘅香氣,勁零食feel~🦆蔥燒鴨胸$38-小金推介🌟雖然望落好生,但口感又滑又稔,加埋蔥,好鮮好香~🍢串燒/串掦$48/2串🥩蔥燒牛舌+$2-呢個牛舌又香又嫩😋😋🍈蜜瓜牛卷-第一次食,幾創新🐟白燒活鱔+$8-好肥美🤭🍇葡提鴨卷-另外一個創新菜式,有韌度嘅鴨肉包住一要即爆汁嘅提子🦪蟹肉牡蠣+$2-呢個脆到無朋友👍🏻🍢🍜雞白湯素面$78-湯底都唔錯,但口感上唔太滿足🫤🍖半熟牛肩胛撈麵$98-呢幾個入面小金大推呢款,撈麵有翻咁上下濕潤度,半熟牛肩有燒過嘅味道,而且口感一流🤤🦐虎蝦濃湯麵$128-呢個係每枱必點!湯底濃到食緊龍蝦醬沾麵咁🦞

🍖土手燒$38-啲牛腩同牛筋,超級稔!
🦑海苔魷魚鬚$46-每一啖都有紫菜嘅香氣,勁零食feel~

🍢
串燒/串掦$48/2串
🥩蔥燒牛舌+$2-呢個牛舌又香又嫩😋😋
🍈蜜瓜牛卷-第一次食,幾創新
🐟白燒活鱔+$8-好肥美🤭
🦪蟹肉牡蠣+$2-呢個脆到無朋友👍🏻
🍢

🍜雞白湯素面$78-湯底都唔錯,但口感上唔太滿足🫤
  • 鴨胸
呢間野最近一直都係ig foodie嘅熱門🔥😛超多人po佢哋嘅signature - 鮮橙色嘅虎蝦麵!食拉麵食到悶就搵下新意😈而呢間喺黃埔天地嘅火夫就啱哂你🥰小店主打食唔同種類嘅日式麵食同串燒,環境用黑色為主調,都好有日式居酒屋feel🍺佢哋中午仲有lunch set,抵食好多㗎🥹🌟虎蝦濃湯麵🦐 $128 (4/5)超crazy! 每枱都必叫🤣第一次見咁濃嘅蝦湯麵🤩好稠杰,係好似西式嗰啲龍蝦湯/忌廉湯咁嘅texture,飲落去好creamy同有濃厚嘅蝦膏味,而且唔會過鹹💛上面擺咗一隻超巨型嘅虎蝦😍外層包滿住櫻花蝦去炸過,密集恐懼症患者請小心🤣食落去超級脆身😍而蝦肉都好鮮好彈牙🦐麵方面,唔識形容佢係咩麵,彎彎曲曲的,有啲似韓式拉麵😆超級掛汁!每條麵都沾滿蝦湯🫶🏻麵質都算彈牙~不過偏向軟身,如果可以煙韌啲就完美啦😈🌟明太子撈麵 $78 (4/5)平時嘅我係超鍾意食明太子意粉🥰上網見到人地食好似好creamy咁諗都唔諗叫咗😗除咗有滿滿嘅明太子醬汁,麵上面仲有一隻溫泉蛋、紫菜、蔥花,仲有大大舊明太子喺上面😍將所有野撈埋一齊之後成件事係超creamy🥹而且麵條一樣掛汁,每一啖都係明太子😭超足料大

🌟虎蝦濃湯麵🦐 $128 (4/5)

🌟明太子撈麵 $78 (4/5)
平時嘅我係超鍾意食明太子意粉🥰上網見到人地食好似好creamy咁諗都唔諗叫咗😗除咗有滿滿嘅明太子醬汁,麵上面仲有一隻溫泉蛋、紫菜、蔥花,仲有大大舊明太子喺上面😍將所有野撈埋一齊之後成件事係超creamy🥹而且麵條一樣掛汁,每一啖都係明太子😭超足料大滿足!!呢個冇虎蝦湯咁濃味,比較light一點,食落好舒服唔會有負擔,比起cafe百幾蚊一個意粉,呢個超抵食😂🤩

Overall嚟講呢間係好值得拉麵控去試嘅餐廳🧡價錢同拉麵差唔多但佢嘅湯真係濃郁得嚟好特別,而且佢其他麵食都唔算好貴~不過兩碗麵嘅份量比較少,男仔一定唔夠食🤣我同男朋友share都幾啖食完hahaha🤣下次會想試下佢啲串燒添💛不過大家嚟之前記得book位,因為佢都幾full🥹我哋兩個人平日夜晚7點左右walk-in,原本佢係話滿座,要睇下有冇人取消booking先食到🥹好彩等咗一陣就有檯!我諗weekend會好full~聽人地講個虎蝦濃湯麵仲會賣哂😂所以記得book!!!

加一服務費:✅

📍地址:火夫 (紅磡)
2023-01-03
5 分鐘 (堂食)
  • 明太子撈麵
2022-12-31 146 瀏覽
//火夫 紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G29號舖黃埔特式串燒居酒屋路過見到好多人食就拎籌排隊😛▪️虎蝦濃湯麵🍜$128超濃郁既蝦湯 口感稠杰 亦能掛麵虎蝦係被包裹着一層脆脆櫻花蝦啖啖蝦肉之餘有彈牙、鬆脆的口感麵質都算彈牙 ▪️本格撈麵 $72有多種配料 睇落好吸引雖然十分惹味但 估唔到食落都偏辣要飲野串燒$48/2串▪️葡萄鴨卷 +$4覺得係必試之一!▪️蟹肉牡蠣🦪▪️雞肝啡菇 +$2炸到脆卜卜入面釀左雞肝 好食!▪️蜜瓜牛卷肉類夾埋甜甜地既生果 幾fresh😃▪️雞心喉 +$2彈牙又爽口👍🏻似雞腎▪️沖繩燻肉卷一舊肉再配甜甜地既醬 還可以😂但不是必試的菜式🤣🤣
//火夫

黃埔特式串燒居酒屋
路過見到好多人食就拎籌排隊😛

▪️虎蝦濃湯麵🍜$128
超濃郁既蝦湯 口感稠杰 亦能掛麵
虎蝦係被包裹着一層脆脆櫻花蝦
啖啖蝦肉之餘有彈牙、鬆脆的口感
麵質都算彈牙

▪️本格撈麵 $72
有多種配料 睇落好吸引
雖然十分惹味但 估唔到食落都偏辣要飲野

串燒$48/2串
▪️葡萄鴨卷 +$4
覺得係必試之一!

▪️蟹肉牡蠣🦪

▪️雞肝啡菇 +$2
炸到脆卜卜入面釀左雞肝 好食!

▪️蜜瓜牛卷
肉類夾埋甜甜地既生果 幾fresh😃

▪️雞心喉 +$2
彈牙又爽口👍🏻似雞腎

▪️沖繩燻肉卷
一舊肉再配甜甜地既醬 還可以😂但不是必試的菜式🤣🤣
✍︎︎週末套餐 $138包括 三個前菜🥗每款各2🍞雞肝多士🥠枝豆春卷🥒麥粒味噌青瓜 一個麵食🍜🍤虎蝦濃湯麵(+$50)一隻大大虎蝦,被櫻花蝦包住拎去炸濃厚蝦湯底,每條麵條掛哂汁每啖都食到蝦味,自己食一碗就會比較膩兩串串燒🍢🦪蟹肉牡蠣(+$2)🍇葡提鴨卷一杯飲品麥茶🍵❥呢個set CP值極高⭐️••••••••••••••••••••••••••••••🔎火夫 紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G29號舖••••••••••••••••••••••••••••••
✍︎︎

週末套餐 $138

包括
三個前菜🥗每款各2
🍞雞肝多士
🥠枝豆春卷
🥒麥粒味噌青瓜

一個麵食🍜
🍤虎蝦濃湯麵(+$50)
一隻大大虎蝦,被櫻花蝦包住拎去炸
濃厚蝦湯底,每條麵條掛哂汁
每啖都食到蝦味,自己食一碗就會比較膩

兩串串燒🍢
🦪蟹肉牡蠣(+$2)
🍇葡提鴨卷

一杯飲品
麥茶🍵

❥呢個set CP值極高⭐️
🔎火夫
2022-12-25 204 瀏覽
尋日平安夜諗住同個仔去食過平安夜午餐,見火夫comments 幾好,點知,所有嘢食都好漏,個重點係食完之後尋日屙咗好多次,加上職員落錯單,同佢哋講仲要扮聽唔到😡另外半熟牛肩胛撈麵,牛肩胛好韌,好難咬開。真心無下次😡😡😡
2022-12-23 138 瀏覽
這一間餐廳好高人氣,午市期間坐無虛席,裝修如日本餐廳一樣。以木元素爲主,簡單樸素的設計,日系風。-虎蝦濃湯麵 $128湯底濃郁,唔係流質的,稠稠的。拉麵啖啖挂住濃湯,非常好吃,但食到最後有點膩。虎蝦外層系用櫻花蝦包住炸, 蝦肉彈牙鮮嫩,而且用來打卡一流。-串燒葡提鴨卷燒牛柳粒櫻花蝦豆腐配搭幾得意又配搭几match質素中上 冇伏
這一間餐廳好高人氣,午市期間坐無虛席,裝修如日本餐廳一樣。
以木元素爲主,簡單樸素的設計,日系風。

-虎蝦濃湯麵 $128

-串燒
葡提鴨卷
燒牛柳粒
櫻花蝦豆腐

配搭幾得意又配搭几match
質素中上 冇伏
某年某月某日懷着非常興奮的心情預備同朋友去小有名氣嘅食店享受一頓開心嘅晚餐,首先店舖嘅環境亦算可接受,食物品種選擇唔算太豐富,但當日所點食物部份亦算可以接受,服務員大部份都係好年青,感覺上服務水平中規中矩,但當你提出一啲請求而呢呢啲請求絕對唔係過分及使店舖有任何損失只會增加營業嘅情況底下,那名所謂的經理就向我們提出時間到啦兩小時嘅飲食時間到啦,本人即時火冒三丈我就請問那位所謂嘅經理年青人,你是不是趕我們離開,他說是的,我真的是非常非常氣憤,從來唔知道原來做生意是這樣的,真係恭喜佢嘅老闆請到呢啲人幫佢趕客
2022-12-20 163 瀏覽
有朋自遠方來,約埋一齊食飯,一齊去左紅磡食串燒,呢間長期好多好多人排隊,我都走去排埋一份訂咗枱等半個鐘先有位,除咗因為串燒仲有啤酒任飲,我啲朋友全部都係為咗任飲啤酒而黎,得我一個食串燒唔飲啤酒成晚叫咗10幾樣串燒我覺得最好食係櫻花蝦豆腐,雞肝多士,同埋招牌主打嘅濃蝦湯麵個濃蝦湯麵好香蝦頭蝦膏味,好杰,杰到好似糊仔咁,所以四個人分都覺得好漏,但就真係好好味串燒因為太多炸物,好熱氣全部都係即燒,但上得好快雞肝多士香口又夠滑櫻花蝦豆腐,果皮連櫻花蝦一齊炸得好脆沙律好難食,無味又濕立立串燒其實都唔錯,不過價錢有啲貴

成晚叫咗10幾樣串燒
我覺得最好食係櫻花蝦豆腐,雞肝多士,同埋招牌主打嘅濃蝦湯麵

串燒因為太多炸物,好熱氣
全部都係即燒,但上得好快
雞肝多士香口又夠滑
櫻花蝦豆腐,果皮連櫻花蝦一齊炸得好脆

沙律好難食,無味又濕立立

串燒其實都唔錯,不過價錢有啲貴

火夫係一間好有日本地道感覺嘅居酒屋🏮燈光、氣氛同傢俬都令人感到好chill~主打日式麵食同串燒、串揚🍢價錢都幾親民👍🏻👍🏻👍🏻麵食大約$100以下,串物最平$48有2串好酒嘅仲有2小時暢飲放題($158)係同朋友傾計聚會唔錯嘅選擇虎蝦濃湯麵係佢哋嘅招牌實物亦果然名不虛傳😳巨型虎蝦裹上櫻花蝦脆炸一次過享盡雙蝦滋味🤭炸虎蝦約手掌大✋🏻要單手用筷子夾起佢真係有啲吃力🙈蝦肉鮮甜紮實啖啖肉蝦濃湯嘅質地稠杰,入口creamy 濃郁味道係極度濃厚嘅龍蝦湯風味湯汁易掛麵又能保持熱度麵質頗彈牙,似幼身沾麵串燒方面試咗廣島蠔豚卷(推薦!!!烤到微脆嘅腩肉包住多汁鮮味嘅蠔肉,好 滿 足🤤串揚食咗醬漬旬魚腩🐟🐟🐟炸漿幾薄👌🏻不過魚味幾重醬漬加上紫蘇葉絲嘅味道我不太好另外仲叫咗雞肝多士($48)同枝豆春卷($42)店家送咗麥粒味噌青瓜當做開胃小食都唔錯-🍜虎蝦濃湯麵 $128🍜火夫咖喱麵 $78🍜明太子撈麵 $78🍜黑醋蕃茄冷麵 $78🍢白燒活鱔🍢雞腎🍢廣島蠔豚卷🍢蟹肉牡蠣🍢醬漬旬魚腩🍹白桃冰串梳打/巨峰冰串梳打/乳酸冰串梳打 $32-🍜火夫🏡地址: 紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G29號舖舖☎️電話: 902
火夫係一間好有日本地道感覺嘅居酒屋🏮
燈光、氣氛同傢俬都令人感到好chill~
主打日式麵食同串燒、串揚🍢
價錢都幾親民👍🏻👍🏻👍🏻
麵食大約$100以下,串物最平$48有2串
好酒嘅仲有2小時暢飲放題($158)
係同朋友傾計聚會唔錯嘅選擇

虎蝦濃湯麵係佢哋嘅招牌
實物亦果然名不虛傳😳
巨型虎蝦裹上櫻花蝦脆炸
一次過享盡雙蝦滋味🤭
炸虎蝦約手掌大✋🏻
要單手用筷子夾起佢真係有啲吃力🙈
蝦肉鮮甜紮實啖啖肉
蝦濃湯嘅質地稠杰,入口creamy 濃郁
味道係極度濃厚嘅龍蝦湯風味
湯汁易掛麵又能保持熱度
麵質頗彈牙,似幼身沾麵
虎蝦濃湯麵

串燒方面試咗廣島蠔豚卷(推薦!!!
烤到微脆嘅腩肉包住多汁鮮味嘅蠔肉,好 滿 足🤤
串揚食咗醬漬旬魚腩🐟🐟🐟
炸漿幾薄👌🏻不過魚味幾重
醬漬加上紫蘇葉絲嘅味道我不太好
廣島蠔豚卷、醬漬旬魚腩

另外仲叫咗雞肝多士($48)同枝豆春卷($42)
店家送咗麥粒味噌青瓜

🍹白桃冰串梳打/巨峰冰串梳打/乳酸冰串梳打 $32

🍜火夫
🏡地址: 紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G29號舖舖
☎️電話: 9025 0818
🕙營業時間: 12:00-15:00; 17:00-23:00(Mon-Fri) / 12:00-15:30; 17:00-23:00 (Sat-Sun)
———————————————
🌿以上圖文由Bobowannaeat版權所有,轉發需授權喔
🌿鍾意我的分享請 ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ, ʟɪᴋᴇ, ꜱʜᴀʀᴇ & ꜱᴀᴠᴇ ❤️
🌟繼續關注我的貼文請𝙁𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬 @bobowannaeat (ㆁωㆁ*)
10 分鐘 (堂食)
廣島蠔豚卷、醬漬旬魚腩
明太子撈麵
蟹肉牡蠣
小編今日來到黃埔一間拉麵店「火夫」🍜 餐廳走風居酒屋風🏮並以木系暖色裝修為題,配上微黃溫暖燈光,感覺輕鬆舒服☺️ 趁週末來到這裡吃個午飯,午市套餐包前菜、2客串燒、1客麵食及1杯飲品,價錢親民而質素超高,回頭率200%🔥招牌「虎蝦濃湯麵」🦐🍜 早已成為「拉麵關注組」熱論的美食🔥 賣相超吸睛,橙黃色又濃稠的湯汁令人食慾大增🧡 拉麵上放上一大隻紅卜卜的虎蝦,虎蝦外層包上一層櫻花蝦才油炸,外層已有很濃蝦味,口感超厚肉又爽甜,令人吃過不停口☺️拉麵掛汁能力一絕,吸收湯底精華,湯底帶極濃郁蝦味之餘🦐,更滲出龍蝦味🦞 全部吃光,以行動證明,連最後一滴湯汁都不放過😎串燒方面,午市套餐包兩款串燒,另加HK$48追加兩串,一於試幾款招牌串燒☺️ 「白燒活鱔」外皮煎得金黃,肉質帶結實有彈性,炭燒火候一絕,咬一口品嚐到美味鱔香👏🏼 「葡提鴨卷」 🍇🦆 以鴨肉包著香甜提子,串燒帶鹹香,多汁清甜的提子提鮮,配搭不錯😁 「串燒雞尾」油香十足,吃起來酥脆中夾雜著雞尾的軟嫩,雞味濃郁,必食人氣的串燒🧡「蟹肉牡蠣」🦪炸得酥脆的炸牡蠣,表面放上大量鮮甜蟹肉,再放上沙律汁和青葱😍🍽 :午市套餐(前菜、2客串燒、1客麵食及1杯飲品

🍽 :午市套餐(前菜、2客串燒、1客麵食及1杯飲品)
👅好味指數:8.5/10
💰消費:HK$138(虎蝦濃湯麵另+HK$50;追加2客串燒+HK$48)
📍 地址:火夫 (紅磡)
🈹推介優惠:N/A
2022-12-16 110 瀏覽
朋友在open rice 找到這串🔥店,落地鐵要用GPS 找了很久才找到這店。 串🔥味道一般,價錢亦唔平,冇可能再光顧。重點係做生意到底係為賺錢定系為咗同客人斗氣呢?全無經商之道如何立足呢?
2022-12-16
5 分鐘 (堂食)
2022-12-11 105 瀏覽
禮拜六日嘅lunch set虎蝦麵要額外💰50先食到 但既然建咁多人都推薦貴都要試一試湯底蝦味係好足嘅 虎蝦都大大隻 但除左呢一隻蝦就無其他野了 有小小覺得唔夠餸另一個本格撈麵 見係推薦都試左下呢個真係鹹到懷疑人生勉強左一大半唔係我本身口味清淡 就連平時食開重口嘅fd都覺得鹹 呢個不推薦

另一個本格撈麵 見係推薦都試左下
呢個真係鹹到懷疑人生