2022-10-26
欣賞佢有好多唔同嘅選擇!同埋同一個枱面裏面有兩個爐頭。所以可以一邊食韓燒一邊食雞煲或者邊爐🥰食材方面新鮮,加上佢哋食物改名好盞鬼😆真係忍唔住樣樣都叫試吓。就連芝士腸,都食得出係大牌子野好,而唔係平時啲街市貨!另外佢有個凍櫃可以自己拎野,成日會覆叫嘅牛肉豬肉都可以自己拎,唔洗下下落單等到傻都未有,呢點值得讚賞。而枱面都有調味料,辣粉,孜然粉都有,有一種自己喺度烹調嘅感覺,幾新鮮👍🔥火鍋個邊今日揀左食個唔辣嘅雞煲。份量好多,2個人都差啲食唔曬,雞煲好足料炒得幾香,芫茜洋蔥薑味都好夠,食完加湯打邊爐都重有個陣香料味。另外如果客人唔鍾意個湯咁油,職員講畀我哋知可以轉個清湯畀我哋,服務好貼心。牛肉嗰方面真係要再讚一讚, 你以為佢係普通打邊爐肥牛就錯喇, 啲牛肉好厚又靚,平時打邊爐會叫十機碟先停手,今次食左3碟已經好滿足。如果下次再去食嘅就會試下佢嘅花膠雞火鍋,睇相都好吸引😍