2017-02-16
不知是否因為位置比較近大酒店...所以人流較少... HAPPY HOUR , 買一送一咁就要啤一啤 !我好鍾意D啤酒杯預先雪凍,再將啤酒倒入,夠晒冰凍,好味提升 ! 不同啤酒會用特定既啤酒杯,有誠意,我鍾意 ! 依隻仲要有好靚既腰線琥珀啤酒 ~ 有溫和既果香味 !!!!原味麥芽啤酒,CATALOG話DELIRIUM係 BEST BEER IN THE WORLD ,咁就一定要試一試 ! 味道甘苦,回味強勁 !傾咗一輪飲完啤酒有D肚餓,順便食埋晚餐DINNER SET ~ 餐湯有兩款~菜湯和忌廉湯意式辣茄蓉藍青口意粉 (HK$98) ~ 不錯 ,但略嫌醬汁乾咗DD , 茄蓉多番D好是另一回事!美國野生有機燒春雞 (HK$158) ~ 焗後既仍然鎖住肉汁,肉質唔會鞋口,雖然係春雞但都好好肉地 !!!! 180炸薯條熱辣辣夠乾身又香脆 我地爭住食
琥珀啤酒 ~ 有溫和既果香味 !!!! 原味麥芽啤酒,CATALOG話DELIRIUM係 BEST BEER IN THE WORLD ,咁就一定要試一試 !
味道甘苦,回味強勁 !
傾咗一輪飲完啤酒有D肚餓,順便食埋晚餐
DINNER SET ~ 餐湯有兩款~菜湯和忌廉湯 意式辣茄蓉藍青口意粉 (HK$98) ~ 不錯 ,但略嫌醬汁乾咗DD , 茄蓉多番D好是另一回事! 美國野生有機燒春雞 (HK$158) ~ 焗後既仍然鎖住肉汁,肉質唔會鞋口,雖然係春雞但都好好肉地 !!!! 180
炸薯條熱辣辣夠乾身又香脆 我地爭住食