2022-10-31 21 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨Set Lunch好抵食🥰-逸 壽司🇭🇰 尖沙咀亞士厘道24-38號天星大廈地下 🇭🇰-🎎鋪唔大, 但客座半圓咁圍住刺身工作間, 感覺特別親切🎎放左係透明櫃既刺身大大舊睇落都好新鮮好多款-🍱精選壽司配稻庭烏冬 $148✔️7件壽司✔️稻庭烏冬✔️麵豉湯及沙律✔️時令小食 (follow ig 送)-🍣7件壽司🍣✨中吞拿魚腩魚油甘香, 粉紅色既魚肉有岩岩好既油脂比例✨季節時令魚兩款分別係鮫鰈同魴鮄; 鮫鰈唔係日日都有, 係當日新鮮來貨✨金線鯛厚身肥美, 帶魚皮但軟滑✨赤蝦超大條, 好鮮甜, 蝦肉腍身入口即化-🍜稻庭烏冬🍜 💯烏冬滑得黎唔會太腍, 湯夠清甜, 份量剛好💯加埋少少昆布絲好香-🍲麵豉湯及沙律🥗✨天氣凍左一點完餐就有熱辣辣既麵豉湯飲完曖笠笠, 超重蔥味! ✨麻醬沙律好新鮮, 仲有粟米粒甜甜地好開胃-🍡時令小食 (follow ig 送)🐙💯吞拿魚漬昆布主要係魚乾粒, 比較重味, 芝麻味好香💯芥末八爪魚超重wasabi, 八爪魚粒爽口新鮮-
👧🏻😋👅🍽✨
Set Lunch好抵食🥰
壽司
🇭🇰 尖沙咀亞士厘道24-38號天星大廈地下 🇭🇰
🎎鋪唔大, 但客座半圓咁圍住刺身工作間, 感覺特別親切
🎎放左係透明櫃既刺身大大舊睇落都好新鮮好多款

🍱
精選壽司配稻庭烏冬 $148
✔️7件壽司
✔️稻庭烏冬
✔️麵豉湯及沙律
✔️時令小食 (follow ig 送)
🍣7件壽司🍣

✨中吞拿魚腩魚油甘香, 粉紅色既魚肉有岩岩好既油脂比例
✨金線鯛厚身肥美, 帶魚皮但軟滑
✨赤蝦超大條, 好鮮甜, 蝦肉腍身入口即化
🍜稻庭烏冬🍜

💯烏冬滑得黎唔會太腍, 湯夠清甜, 份量剛好
💯加埋少少昆布絲好香
🍲麵豉湯及沙律🥗

✨麻醬沙律好新鮮, 仲有粟米粒甜甜地好開胃
🍡時令小食 (follow ig 送)🐙

💯吞拿魚漬昆布主要係魚乾粒, 比較重味, 芝麻味好香
💯芥末八爪魚超重wasabi, 八爪魚粒爽口新鮮
2022-10-29 26 瀏覽
尖沙咀高質壽司店🍣餐廳座位全部都係吧枱,圍住師傅的工作範圍。落完單後,師傅即場在你面前製作。🍣12件自選壽司上排(左至右)吞拿魚腩油甘魚深海池魚真鯛魴鮄池魚牡丹蝦甜蝦帶子三文魚腩火炙金線鯛火炙左口魚邊件件都幾鮮甜美味,特別推介火炙左口魚邊,係入口即溶嘅感覺!另外,魴鮄比較少見,覺得都值得一試。印象深刻的還有甜蝦和牧丹蝦,比較大隻而且肉質教厚,鮮味十足。友人都點了赤蝦,味道都出色,感覺蝦的質素比一般高。
尖沙咀高質壽司店🍣

火炙金線鯛
火炙左口魚邊

自選壽司12件
2022-10-27 15 瀏覽
最近冇得去日本旅行,就喺香港搵吓啲日本料理食,平時食omakase起碼人均都要$2000,好肉赤🥲 於是今日就比我搵到個平民價錢,但係幾千蚊質素嘅日式料理🥳❤️‍🔥 係平民版既omakase,但係質素依然係咁高質,刺身同埋壽司超級新鮮🫡餐廳位於尖沙咀天星大廈地下,地理位置好方便,同朋友行完尖沙咀過嚟最後一舊就啱啱好,餐廳有好多個set推介,廚師就推介左依個特尚壽司盛俾我🙆🏻‍♀️ 價錢係$268壽司種類好齊全同埋多元化,包括吞拿魚腩、深海池魚、油甘魚、真鯛、牡丹蝦、海膽、三文魚子❤️‍🔥每一件嘅壽司都好高質,唔會好似連鎖咁用機器整舊飯,而係有廚師親手搓👨🏻‍🍳我最推介嘅係吞拿魚腩同埋油甘魚,脂肪同埋肉質嘅比例啱啱好,一食入口魚香味好濃好出💓仲有前菜係牛肉粒同埋辣魷魚🦑都係非常鮮甜高質🥳

價錢係$268

仲有前菜係牛肉粒同埋辣魷魚🦑都係非常鮮甜高質🥳
2022-10-26 580 瀏覽
🌃 餐廳位於尖沙咀亞士厘道 , 鄰近尖東站 ,日式餐廳門面以木系簡約設計, 餐廳内只設有bar枱, bar枱以雲石設計為主調, 餐廳有omakase 及 單點主餐牌所選擇-👨‍👩‍👧‍👧 以下為 梅omakase,$398, 一人晚餐份量。.🥗 小食 兩點 | 芥辣八爪魚。吞拿魚昆布及枝豆🔘 芥辣八爪魚爽口彈牙, 吞拿魚昆布口感有些像吞拿魚粒嘅零食, 另外仲有一碟枝豆,作為開胃小食感覺不錯.🍣壽司10貫👉春子鯛🔘鯛魚的一種,比較少見, 帶有少少甘甜嘅味道。.👉北海道牡丹蝦🔘 口感充滿彈性, 味道幾鮮甜。.👉赤貝🔘 口感爽脆, 帶有海水味, 點上醬油可以提升鮮味。.👉蜜柑鯛🔘鯛魚中散發淡淡蜜柑香氣, 建議不用點醬油,原味道更加清晰。.👉左口魚🔘 食落幾爽甜,油脂感豐富。.👉深海間八🔘 口感爽而滑溜, 魚味濃郁。.👉秋刀魚🔘 幾肥美, 脂香味濃郁。.👉銀鱈魚🔘 口感結實,食落幾爽口, 魚鮮味濃郁。.👉大拖羅🔘入口即溶,油脂感非常豐富, 十分滿足 .👉海膽🔘 味道幾鮮甜,帶有海水味.🍣 手卷一貫| 蔥吞拿魚腩🔘 口感軟綿綿, 食得出魚嘅鮮味, 帶有油脂感.🍜 麵豉湯, 正常發揮。.🍨 乳酪雪

🥗 小食 兩點 | 芥辣八爪魚。吞拿魚昆布及枝豆

🍣壽司10貫
👉春子鯛
🔘鯛魚的一種,比較少見, 帶有少少甘甜嘅味道。
👉北海道牡丹蝦
🔘 口感充滿彈性, 味道幾鮮甜。
👉赤貝
🔘 口感爽脆, 帶有海水味, 點上醬油可以提升鮮味。
👉蜜柑鯛
👉左口魚
🔘 食落幾爽甜,油脂感豐富。
👉深海間八
🔘 口感爽而滑溜, 魚味濃郁。
👉秋刀魚
🔘 幾肥美, 脂香味濃郁。
👉銀鱈魚
🔘 口感結實,食落幾爽口, 魚鮮味濃郁。
👉大拖羅
🔘入口即溶,油脂感非常豐富, 十分滿足

👉海膽
🔘 味道幾鮮甜,帶有海水味

🍣 手卷一貫| 蔥吞拿魚腩
🔘 口感軟綿綿, 食得出魚嘅鮮味, 帶有油脂感

🍜 麵豉湯, 正常發揮。

🍨 乳酪雪芭, 酸酸甜甜的味道,甜品為呢一餐作完美嘅作結。

📍 逸 壽司
尖沙咀亞士厘道24-38號天星大廈地下A2A及A2B號舖

*此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異。
2022-10-25 27 瀏覽
高質壽司位於尖沙咀好方便,價錢合理,可以享受一下美味日本菜😋呢度食午餐除左午餐定食外,亦有廚師發辦,廚師會選擇當日推介魚生,配合好推出Omakase。呢度座位係壽司bar形式,可以同廚師有交流今日雖然唔係食Omakase ,就選擇左午餐,午餐定食有好多款選擇,除左有主食外,仲跟有麵豉湯同沙律😊精選壽司烏冬餐 $148攞盤好靚,中吞拿魚腩 季節時令魚兩款 金線鯛赤蝦池魚銀雪魚秋刀魚配稻庭烏冬中拖羅梗係好正😋,每款壽司都好精緻,質素高又唔貴👍

精選壽司烏冬餐 $148

攞盤好靚,中吞拿魚腩 季節時令魚兩款
金線鯛
赤蝦
池魚
銀雪魚
秋刀魚

配稻庭烏冬

中拖羅梗係好正😋,每款壽司都好精緻,質素高又唔貴👍

2022-10-22 21 瀏覽
呢間小店主打日式料理,除咗有omakase之外仲有自選壽司同套餐食~ 整體價錢夠親民而且款式眾多,簡簡單單過嚟食過lunch/dinner過吓癮都幾開心🥳精選壽司烏冬餐包括七款壽司配稻庭烏冬,午市仲配埋新鮮沙律同足料嘅麵豉湯添,真心抵食😎 另外follow埋IG仲有特色小食👉👈 芥辣八爪魚超級爽口,值得一讚嘅係wasabi味唔太重,完全無蓋過八爪魚嘅鮮甜味,唔錯唔錯🐙壽司拼盤有中吞拿魚腩、春子鯛、銀雪魚、金線鯛、赤蝦、帶子同池魚🐟~ 個人最推吞拿魚腩,肥美甘香,魚油味重,超級滿足🫣 帶子都唔錯,肉質豐厚,入口鮮甜美味💞 烏冬軟硬度適中,帶點煙靭感,搭配粟米、海帶、鳴門卷同濃郁嘅醬油湯底都幾match!

2022-10-20 144 瀏覽
📌 逸 壽司 - 尖沙咀亞士厘道24-38號天星大廈🗓(20/10) 星期四 ⏰ 晚上6點 💈特式:亞士厘道本身都好多食肆,今日自己一條友經過,見到呢間最平$400都唔洗就可以食Omakase,顛覆咗一般Omakase要好貴嘅概念,就忍唔住入去睇睇。🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱食物:佢地總共有3款Omakase套餐,最貴都只係$780,最平就$398,但我今日自己一個就唔試住,反而揀左佢有個自選壽司組合,12件都唔洗$200,真心抵到爛,等我又同大家講下味道先......首先壽司師傅會先下一份餐前小食,有少少魚乾粒同一d前菜,都幾好食,又開胃。🍣12件壽司我分鐘叫左吞拿魚腩/ 油甘魚/深海池魚/真鯛/魴鮄/三文魚腩/帶子/火炙帶子/北寄貝/赤蝦/甜蝦/蔥吞拿魚軍艦。極之推介嘅有,吞拿魚腩/三文魚腩/深海池魚/帶子/赤蝦/魴鮄/蔥吞拿魚軍艦。佢地用嘅食材好新鮮,食得出嘅鮮味,壽司師傅摙飯嘅手勢亦唔錯,唔會摙到舊飯鬆鬆散散,另外一讚嘅係佢地個wasabi係唔辣的,但有wasabi嘅香味,適合一d唔係好食到wasabi嘅朋友。☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛飲品 - 佢地餐廳有熱嘅綠茶供
📌 逸 壽司 - 尖沙咀亞士厘道24-38號天星大廈
🗓(20/10) 星期四 ⏰ 晚上6點

🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱

☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛
飲品 - 佢地餐廳有熱嘅綠茶供應,所以我都無特別叫飲品。

🍽環境:餐廳舖仔細細,但都好光猛整潔同乾淨,裝修上就比較簡單平實,有大約10個位嘅吧枱,可以睇住師傅為你準備食物,感覺都唔錯。

🤵🏻🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♂️服務:店員服務態度好好,見佢對客人好有禮貌,坐低一落左單就由師傅開始整食物,師傅都會同客人傾下計,介紹下d食材之類。

💰💸價錢:今日叫左個12件壽司組合只係$198,為返都係15~16蚊件,計埋質素就真係超值。

🐲💬總結:餐廳食物質素真係唔錯,雖然環境比較普通,但勝左乾淨整潔,坐得都好舒服,仲要鐘意以抵食價錢食壽司嘅朋友,我建議可以試下呢間。

推薦指數:❤️❤️❤️❤️❤️
餐前小食
2022-10-20
餐前小食
  • 吞拿魚腩
  • 三文魚腩
  • 深海池魚
2022-10-20 16 瀏覽
It was a cool and rainy night . Long time no Me-dinner time for me lu. I walked pass a sushi 🍣 and omakase restaurant. I found the price is acceptable and went inside.There are lunch sets offering before 18:00. I ordered this salmon 🍣 剌身 and 鳥冬. The size is big and yummy 🤤 First come with the soup & salad 🥗 the taste is good. And 很開胃👍🏻There are varieties of sushi and 刺身~ love it so much 👍🏻 the salmon is fresh and other 剌身is mouth - watching too. Long time no hv Japanese food. It makes me miss t

There are varieties of sushi and 刺身~ love it so much 👍🏻 the salmon is fresh and other 剌身is mouth - watching too. Long time no hv Japanese food. It makes me miss the trip in Japan .

Overall, it’s recommended 👍🏻 must give it a try. Very worth-trying as the price is acceptable 😆
2022-10-20 264 瀏覽
同朋友行開尖沙咀,朋友好想食壽司🍣但又唔想食連鎖店🤣岩好就見到逸壽司,就同朋友試下❤️岩岩係午餐時間,師傅推介我地試下個set lunch ,話岩轉新菜色,而且壽司🍣系列都新鮮餐枱係圍住師傅坐,務求任何客人也看到師傅整壽司和同師傅傾計🙌🏻我同朋友各點了2.精選壽司烏冬餐同3.壽司烏冬餐❤️沙律🥗日式沙律,蔬菜、蕃茄够爽甜麵鼓湯:够熱,而且昆布豆腐配料多如果follow ig 會送時令小食🙌🏻2. 精選壽司烏冬餐烏冬係稻庭烏冬,食落唔會淋,而且湯屬醬油湯底配昆布、嗚門卷、粟米🌽精選壽司有我至愛既中吞拿魚腩,厚身肥美,食落口有即溶即感覺時令魚有油金魚,油花散佈均衡😍入口即融🤤味道甘甜鮮美,魚肉細緻幼滑❤️3.壽司烏冬餐成個lunch set 最平呢個set,但一啲都唔馬虎,每件壽司都係師傅人手制作❤️喜歡壽司食放入口恰到好處的大小,但魚生又大大塊都味道肥美🍣Set lunch 既視覺感受猶如食左一次omakasa,師傅親手握壽司🍣又可以睇住師傅整壽司,最重要lunch set 價錢性價比高,大概$98-$188😋師傅仲話set lunch 會不定時轉換菜式❤️總括來講,逸壽司性價比高,友人已經話下次

我同朋友各點了2.精選壽司烏冬餐同3.壽司烏冬餐❤️

沙律🥗日式沙律,蔬菜、蕃茄够爽甜

麵鼓湯:够熱,而且昆布豆腐配料多

如果follow ig 會送時令小食🙌🏻

2. 精選壽司烏冬餐

精選壽司有我至愛既中吞拿魚腩,厚身肥美,食落口有即溶即感覺

3.壽司烏冬餐

喜歡壽司食放入口恰到好處的大小,但魚生又大大塊都味道肥美🍣

師傅仲話set lunch 會不定時轉換菜式❤️

總括來講,逸壽司性價比高,友人已經話下次要試omakasa ,午餐價錢也是$398,但已經好享受
  • 精選壽司配烏冬
  • 壽司烏冬餐
2022-10-19 20 瀏覽
📍逸 壽司 (尖沙咀)🙋🏻‍♀️一個人過下壽司癮,試下尖沙咀嘅小店。先送上沙律🥗、麵豉湯🥣。Follow佢哋社交平台仲有小食送。是日小食係吞拿魚粒同芥末八爪魚🐙。🍣特上壽司盛 $268✨吞拿魚腩 池魚 油甘魚 真鯛 火炙金線鯛 秋刀魚 牡丹蝦 帶子 海膽 三文魚籽✨真鯛軟嫩甘甜。秋刀正直時令相當肥美。火炙金線鯛油香十足,甘腴香鮮。三文魚籽粒粒渾圓,鹹香鮮味。📍逸 壽司 (尖沙咀)尖沙咀亞士厘道24-38號天星大廈地下A2A及A2B號舖
📍逸 壽司 (尖沙咀)

🍣特上壽司盛 $268

📍逸 壽司 (尖沙咀)
尖沙咀亞士厘道24-38號天星大廈地下A2A及A2B號舖
2022-10-18 18 瀏覽
亞士厘道有林林總總的餐廳,係omakase集中地。今次呢間餐廳食omakase都幾平(雖然今次未有機會試,等我下次試吓先),估唔到lunch set同埋壽司套餐性價比都一樣好高,今次選擇自選壽司12件 ,埋單$198,成間餐廳只有吧枱,小毒毒一樣前往都唔尷尬,夠晒社恐友好。🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🍃吞拿魚腩:吞拿魚無筋 ,口感細緻 !🍃油甘魚:非常厚實滑嫩,色澤紋路分布均勻,魚肉細緻甘甜、滑嫩、多膠質,油花散佈均勻,入口即融。🍃深海池魚:脂肪比例適中,一啲腥味都無。表皮散發亮銀色的光澤,魚片透明,入口質感爽口 !🍃八爪魚:微鹹,幾新鮮,厚身有嚼勁!口感嫩中帶脆,新鮮爽嫩。🍃火炙金線鯛:肉質柔軟,有燒香嘅脂油味,口感嫩滑軟腍,有焦香味道!🍃三文魚腩:魚味濃郁,油香豐富,三文魚腩的油脂好肥美,入口即溶🍃火炙三文魚腩:脂香中帶甜美,三文魚脂香豐腴,有魚油香!🍃帶子:肉身富彈性,味道方面鮮味甘甜,紋理也相當好看!

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🍃吞拿魚腩:吞拿魚無筋 ,口感細緻 !

🍃火炙三文魚腩:脂香中帶甜美,三文魚脂香豐腴,有魚油香!

🍃帶子:肉身富彈性,味道方面鮮味甘甜,紋理也相當好看!
2022-10-17 26 瀏覽
omakase便宜有便宜的吃,貴有貴吃,cp值高那就很棒!這次來到逸壽司試一下傳聞中cp值很高的無菜單料理,果然沒有失望!😍 我這次試的套餐是有壽司十貫+手卷+前菜+甜品+味噌湯,價錢只是$398🥰🍣✨前菜:芥末章魚涼拌菠菜✨蜜柑鯛 首貫壽司非常清爽!鯛魚以蜜柑醃製,清香鮮甜💕✨縞蝦 蝦肉吃下去比一般蝦鮮甜更多倍,肉質也十分q彈~ ✨梭子魚 同樣是清甜款的調味,師傅把柚子皮撒在魚上面,跟魚肉搭配得很棒!✨石坦貝口感q彈,非常鮮甜!✨加拿大海膽+北海道海膽滿滿的海膽太幸福了啦🥹北海道海膽更鮮甜,口感綿滑一點腥味都沒有,包著紫菜吃超讚✨秋刀魚 魚以薑蓉蔥花點綴,魚肉鮮甜!✨皮剝魚魚肉上面的是魚肝!超特別的搭配,這樣吃入口更香濃😋✨銀鱈魚這裏用的是幼魚的肉,肉質相比成年魚更軟嫩,火炙過魚油香更突出!✨大拖羅油香十足,超甘甜👍🏻✨鮪魚臉頰肉我最喜歡的一款!第一次吃臉頰肉,油香重,肉質嫩,火烤過好香好香,這款好像不常見,有驚喜!🥰✨蔥拖羅手卷✨菠蘿雪糕是會回訪的日料,沒想到這麼好吃!而且師傅很細心,會觀察客人需要,例如他發現我很愛吃很多wasabi,之後的每一件都幫我抹上很多wasabi,不得不

✨前菜:芥末章魚涼拌菠菜

✨蜜柑鯛
首貫壽司非常清爽!鯛魚以蜜柑醃製,清香鮮甜💕

✨縞蝦
蝦肉吃下去比一般蝦鮮甜更多倍,肉質也十分q彈~

✨梭子魚

✨石坦貝
口感q彈,非常鮮甜!

✨加拿大海膽+北海道海膽

✨秋刀魚
魚以薑蓉蔥花點綴,魚肉鮮甜!

✨皮剝魚
魚肉上面的是魚肝!超特別的搭配,這樣吃入口更香濃😋

✨銀鱈魚

✨大拖羅
油香十足,超甘甜👍🏻

✨鮪魚臉頰肉

✨蔥拖羅手卷
✨菠蘿雪糕

是會回訪的日料,沒想到這麼好吃!而且師傅很細心,會觀察客人需要,例如他發現我很愛吃很多wasabi,之後的每一件都幫我抹上很多wasabi,不得不說真的很讚嘆他們的細緻!而且不會因為價格親民就敷衍客人,每一件跟鋪排都很有心思,從淡到濃,很推👍🏻🤤
2022-10-14 20 瀏覽
今日去開九龍區做野,順便食埋飯先返屋企,經過呢間位於亞士厘道既逸壽司,除左有Omakase之外,仲有魚生丼同自選壽司set,見到佢價錢都幾親民,一於試下先~🍣自選12件壽司 ($198)店員知我第一次黎,推介我試下佢地既自選12件壽司,見到佢地咁多選擇唔知點揀好,呢個時候當然要問下師傅介紹幾款時令壽司啦☺️揀好左邊幾款之後店員就送上枝豆同菠菜吞拿魚粒做前菜,枝豆口感清新,吞拿魚粒好香,同菠菜一齊食好開胃😃😃12件壽司有: 拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、深海池魚、三文魚、池魚、赤蝦、鮮帶子、金線鯛、魴鮄同炙燒左口魚邊,師傅建議由油份較低既赤蝦同鮮帶子開始食,帶子厚肉爽彈,非常鮮甜,之後就食深海池魚,魚身爽嫩,最驚喜係赤身同拖羅,呢個價錢食到咁高質既吞拿魚,赤身魚味濃郁,魚油甘香,最後食既大拖羅油份最高,入口即溶👍🏻👍🏻👍🏻

🍣自選12件壽司 ($198)
時候當然要問下師傅介紹幾款時令壽司啦☺️

2022-10-11 44 瀏覽
最近自己一個人去咗尖沙咀買生日禮物比個好朋友,買完之後連自己都想獎勵埋自己,所以決定食返餐好少少嘅lunch😁😆😝當然去食我最喜歡食嘅日本菜啦!唔想諗嘅情況底下,再次去咗《逸壽司》食佢哋嘅午餐定食,因為呢度真心抵食的,價錢由$88到百零蚊,已經可以食到超高質嘅丼飯同壽司Set 套餐,價錢真係超級親民!🥰❤️今次我就點咗炙燒壽司盛呢個套餐,入面包咗八款不同壽司加鰻魚手卷,店員先上沙律及麵豉湯,隨後壽司師傅就為我送上壽司拼盤,有三文魚、立魚、秋刀魚、金線鯛、帶子、左口魚裙邊、熟蝦、蟹柳壽司🍣,每件壽司都係精心製作的,魚味鮮甜,我特別喜歡金線鯛、帶子及左口魚裙邊壽司!最後就送上鰻魚手卷,每次食完都好滿足的!🥰😍😘

2022-10-10 21 瀏覽
👍🏻 精選壽司烏冬餐(午餐)精選壽司每件都好新鮮 一共有7款🍣而且款式好岩我嘅口味 其中包括中吞拿魚腩、金線鯛 而兩款時令魚係黑龍魚、銀線魚 估唔到仲有帶子、赤蝦、池魚 非常抵食🥰特別推介係吞拿魚腩🐟除了食到吞拿魚腩嘅魚油香味 仲要係無筋入口即溶烏冬用左稻庭烏冬 配上濃郁醬油湯底 烏冬內仲有鳴門卷、玉米、海帶 份量都算足夠🤗注意事項⚠️- 餐廳環境舒適 燈光柔和 主要以吧檯為主👦🏻- 午餐配埋麵豉湯同沙律 供應時間由中午12點至到6點 下午茶時段另有套餐選擇👀- 精選壽司款式會不時轉款 詳情請向餐廳查詢🔎
👍🏻 精選壽司烏冬餐(午餐)

注意事項⚠️
- 餐廳環境舒適 燈光柔和 主要以吧檯為主👦🏻