2024-04-03
我想同你一齊食…與廚師發辦不大分別嘅即叫即握高質壽司🥰有種感覺叫做不要強求,適合自己,舒服就好唷!我講緊嘅係中上環呢一間具高人氣嘅日式壽司餐廳!可以坐喺吧枱度睇師傅將我每一件寵幸嘅壽司喺面前做出嚟,好治癒唷!極上壽司拼盤 $480即是夜晚都有拼盤選擇🥰唔想用腦淨係想食最好嘅一定係揀呢一款😂有齊晒大拖羅、中拖羅、赤身、三文魚腩、牡丹蝦刺身、金目鯛魚等等!同時有埋海膽軍艦、魚子軍艦、香蔥吞拿魚蓉壽司卷!每一款壽司都好新鮮,而且份量仲十足!我特別着迷嘅係佢每件壽司刺身都係夠厚!夠份量!而且食得出係甜味新鮮!牡丹蝦頭仲可以選擇做天婦羅,抑或變做湯品~飲番兩啖sake仲嗌埋鐵板燒魷魚🥰我想話你聽我真係好滿足唷!鮨政📍上環蘇杭街105號地舖電話: 28869009#上環美食 #中環美食 #尖沙咀美食 #抵食壽司 #高質日本菜 #高質壽司 #香港日本菜 #香港隱蔽小店
與廚師發辦不大分別嘅即叫即握高質壽司🥰
極上壽司拼盤 $480
即是夜晚都有拼盤選擇🥰唔想用腦淨係想食最好嘅一定係揀呢一款😂 有齊晒大拖羅、中拖羅、赤身、三文魚腩、牡丹蝦 刺身、金目鯛魚等等!同時有埋海膽軍艦、魚子軍艦、香蔥吞拿魚蓉壽司卷! 每一款 壽司都好新鮮,而且份量仲十足!
我特別着迷嘅係佢每件壽司刺身都係夠厚! 夠份量!而且食得出係甜味新鮮! 牡丹蝦頭仲可以選擇做天婦羅,抑或變做湯品~
鮨政
📍上環蘇杭街105號地舖