今日中午同老媽子撐枱腳,揀左黎時代廣場食通天10樓食麒藝館。呢度有個午市套餐幾抵食($388/2位),有前菜、主菜、粉面飯、甜品。呢度主打花膠,我地所以都叫左好幾款花膠食物。呢度茶芥$20一位,我地揀左平時食中菜少見既玫瑰荔枝茶,飄來陣陣花香,又有美顏功效。<水晶花膠凍>前菜有呢個花膠凍。平時食呢啲都係點醋食,呢度選擇配啲醋啫哩,加上清爽既青瓜,係個又特別又好開胃既前菜。<美味牛肝菌牛肋骨>上面有藏紅花,牛肋骨作為骨邊肉,肉質超軟腍,好入味。<雞樅菌海鮮炒飯>已經分好每人一碗,新鮮炒起熱辣辣上枱。海鮮份量幾多,口感爽口,雞樅菌係好健康既菇菌,炒過後更入味。<流沙黑芝麻湯圓>每人一粒,出面裹滿黑芝麻。咬開少少就見到流心既黑芝麻餡,甜度剛好。<麒麟花膠果凍>呢個果凍晶瑩剔透,入面花膠有咬口,麒麟菓比較爽口,口感豐富。果凍帶有有少少薑味,味道清甜。

<水晶花膠凍>
前菜有呢個花膠凍。

<美味牛肝菌牛肋骨>
上面有藏紅花,牛肋骨作為骨邊肉,肉質超軟腍,好入味。

<雞樅菌海鮮炒飯>
已經分好每人一碗,新鮮炒起熱辣辣上枱。

<流沙黑芝麻湯圓>
每人一粒,出面裹滿黑芝麻。
咬開少少就見到流心既黑芝麻餡,甜度剛好。

<麒麟花膠果凍>

2019-11-05
5 分鐘 (堂食)
2019-11-05 285 瀏覽
美顏相機可以令你的相片變得靚靚,但真正可以令你由內至外變靚,就要靠食療。眾所周知,花膠是美顏食療的首選,其膠原蛋白及滋養成份都是無可置疑。今日專程來到這間以花膠入饌為主打的餐廳午膳,當中的點心、小菜以至甜品都加入了養顏滋潤的花膠。另外他們現場燒製的天下第一豬都不容錯過,客人可以從門面的大玻璃窗欣賞師傅用明火即席烤乳豬。午市超值孖寶 (HK$68)這個是超級超值的午市套餐,原價$236,優惠期至30/11, 只限星期一至五午市時段,每枱只限一次優惠。~原隻鮑魚花膠撻👍👍👍👍👍原價$48,原隻鮑魚賣相和味道都一流,下面的撻皮放滿了粒粒的花膠,切成粒狀的花膠口感爽彈,濃厚的鮑汁令原本淡味的花膠味道更突出。~鮑汁花膠撈飯👍👍👍👍👍這個鮑汁花膠撈飯原價$188,現在$68就吃到這個超值孖寶。撈飯的材料有主角花膠、還有瑤柱絲和菜粒,惹味濃稠的鮑汁把材料緊扣在一起。唐酒花膠蟹肉蛋白(HK$128)👍👍👍👍👍這個花膠菜式是屬於「初嚐花膠」系列之一,價錢比較實惠。這個菜式是蒸蛋白加上蟹肉花膠,蛋白蒸得十分嫩滑,上面則是一片片的花膠和蟹肉,味道鮮甜並帶有淡淡的酒香,最後還有幾粒鮮杞子,味道比起一般的乾

午市超值孖寶 (HK$68)

午市超值孖寶

鮑汁花膠撈飯

唐酒花膠蟹肉蛋白(HK$128)
唐酒花膠蟹肉蛋白

這個花膠菜式是屬於「初嚐花膠」系列之一,價錢比較實惠。這個菜式是蒸蛋白加上蟹肉花膠,蛋白蒸得十分嫩滑,上面則是一片片的花膠和蟹肉,味道鮮甜並帶有淡淡的酒香,最後還有幾粒鮮杞子,味道比起一般的乾杞子鮮甜。

唐酒花膠蟹肉蛋白

即燒無花果天下第一豬(HK$188)
即燒無花果天下第一豬

看見師傅即席現燒的天下第一豬,例牌一客有六件。乳豬的特色除了現燒外,是用了無花果醬搽在豬的內殻,令到烤出來的肉帶點果香,食的時候點一些無花果醬,既可解膩又比較健康。
即燒無花果天下第一豬

晶瑩筍尖鮮蝦餃皇 (HK$58)
👍👍👍👍
晶瑩筍尖鮮蝦餃皇

一籠有三粒的蝦餃皇,飽滿的蝦肉饀料還加入了爽脆的筍尖,小小的荀粒令口感倍增。

門面

內在環境

餐牌
2019-11-04
午市超值孖寶
晶瑩筍尖鮮蝦餃皇
在Times10樓優質高貴的高級酒樓!今日放假當然要好好享受一下,到了時代10樓品嚐這間有舒適優雅的設計又好服務又名貴食材的中菜館。地方好寬敞又乾淨,餐具獨特美麗,有獨立厠所好乾淨;加上獨特的擺設及燈飾令客人可以好輕鬆品嚐美食。午餐好滿滿的客人,這午市時段有抵食又名貴的鮑魚花膠優惠組合(鮑魚花膠撻及鮑魚花膠拌飯)或85%優惠,好吸引好優惠!這邊的茶葉更有多款不同選擇,如:宮廷普洱、桂花烏龍、雀舌香片、白眉牡丹、瑰麗堂煌;點了茶味清新香甜、幫助去油清腸胃的香片!清新優質的熱茶我們2人點了3點心一個粥,每種食材都好特色好滋味;1. 鮑魚雞沙鍋粥:足料美味又軟軟綿的粥底,好鮮甜無味精,鮑魚片既煙韌又鮮甜、雞肉好嫩滑易咬,粥底剛剛的好!另外更有4種不同配料分開小碟上:香蔥、脆片、生菜絲、胡椒粉,讓客人可以自家調味;2. 晶瑩筍尖鮮蝦餃皇:好多摺的薄皮煙韌透明,可見大師傅的厲害、內餡的蝦好大隻好爽口,配上爽脆筍尖是一流的蝦餃!3大隻好美味,是數一數二的蝦餃之作!3. 日山和牛紅菜頭煎包:這個是推薦的!紅菜頭的汁液拌入麵粉製成麵包,好香軟無青草味,本身紅菜頭是好健康又抗衰老的食材,更讓麵包有天然豔
在Times10樓優質高貴的高級酒樓

我們2人點了3點心一個粥,每種食材都好特色好滋味;

1. 鮑魚雞沙鍋粥:

2. 晶瑩筍尖鮮蝦餃皇:

3. 日山和牛紅菜頭煎包:
這個是推薦的!紅菜頭的汁液拌入麵粉製成麵包,好香軟無青草味,本身紅菜頭是好健康又抗衰老的食材,更讓麵包有天然豔麗的紅色;內餡是沙嗲和牛,牛肉片軟腍牛味濃郁,沙嗲醬汁惹味非常,好出色!

黑蒜鳳爪排骨

4. 黑蒜鳳爪排骨:
黑蒜粒白蒜蓉配在一起蒸的排骨鳳爪,黑蒜帶甜甜的味道、白蒜蓉就比較惹味,排骨香滑軟腍、鳳爪好入味好易咬!

2019-11-04
黑蒜鳳爪排骨
2019-11-01 114 瀏覽
30-10-2019跟好友分享美食係人生一大快事。間中食豪少少, 都幾過癮㗎!麒藝館位於銅鑼灣, 聽個名以為跟"下棋"有d關係😬😬 地方算寬敞, 坐得舒服, 帶點中式古老格調, 但又不會太浮誇。友人話呢度出名食花膠, 我地都唔會錯過!是晚餐單:。水晶花膠涷: 晶瑩透潤, 但唔係好食得出花膠味😂。無花果黑叉燒: 每舊叉燒都好嫩滑, 又唔會太燶; 我唔肯定有冇用蜜糖去煮, 但唔會好似紅色叉燒咁甜。沙爹墨魚鬚: 雖然墨魚鬚唔係咁爽, 但係沙爹醬味道一流, 忍唔住食多幾舊 (Uncle 推薦👍👍👍)。金裝焗釀蟹蓋。黑虎掌燻味鴨: 睇落去似樟茶鴨, 食落去味道更加濃, 因為醬汁比較多。加上有菇菌類做配菜, 完全沾上了香濃既汁而不太膩。海龍皇沙鍋粥: 當晚最名貴既"菜式", 用左海鮮例如蝦, 帶子去煮呢個粥, 所以絕對鮮味最後, 每人叫了一個天山雪棗無花果燉花膠。雪棗同無花果都好大粒, 跟花膠本應好夾; 但我嫌太重薑味, 辣味蓋過左應該有既甜味, 稍為不合口味!🙊
30-10-2019

跟好友分享美食係人生一大快事。間中食豪少少, 都幾過癮㗎!

友人話呢度出名食花膠, 我地都唔會錯過!

是晚餐單:
。水晶花膠涷: 晶瑩透潤, 但唔係好食得出花膠味😂
。金裝焗釀蟹蓋

無花果黑叉燒
金裝焗釀蟹蓋
黑虎掌燻味鴨
海龍皇沙鍋粥
今日約了朋友在銅鑼灣食飯,問他在這區有什麼好建議.他說這家「麒藝館」不錯,在時代廣場10樓嘩,在時代廣場食飯不便宜吧?而且又在利苑隔離,一定很貴吧?一開始擔心會「破產」,但原來質量高、環境服務好,午餐的價錢是超價 - 人均$200左右而已!.來到麒藝館,見到客人都像executive level,什麼CEO/CFO呀,誰料2人午餐套餐只是$388。.前菜選了「水晶花膠凍」創意地用花膠作為水晶凍材料Mix and match 的很好中間的啡色水晶條酸酸的,似酸梅味,入口即溶,食不出是什麼東西,應是份子料理吧?.特色菜選了「美味牛肝菌牛肋骨」非常精緻細膩,肉的份量不算多,但每一片都十分滋味,好高級的感覺。.主食是「雞樅菌海鮮飯」香氣撲鼻,熱騰騰是剛炒出來的熱材料十分豐富,每一啖都有很多帶子及蝦炒得很均勻,粒粒飯都是黃金色的是我食過最香最誘人的炒飯之一.甜品是「流沙黑芝麻湯圓」Oh沒有湯的湯圓更像糯米糍賣相及手工也是很精緻真的很流心,有濃郁的黑芝麻味.值得一提,服務十分好,很專業,態度親切。.這種絕對細膩中菜,慢活的享受有份子料理及fine dine 的感覺午市二人套餐$388,就可以扮下高
今日約了朋友在銅鑼灣食飯,問他在這區有什麼好建議
他說這家「麒藝館」不錯,在時代廣場10樓

前菜選了「水晶花膠凍」
創意地用花膠作為水晶凍材料
Mix and match 的很好

特色菜選了「美味牛肝菌牛肋骨」

主食是「雞樅菌海鮮飯」
香氣撲鼻,熱騰騰是剛炒出來的熱
材料十分豐富,每一啖都有很多帶子及蝦
炒得很均勻,粒粒飯都是黃金色的
是我食過最香最誘人的炒飯之一

甜品是「流沙黑芝麻湯圓」
Oh沒有湯的湯圓
更像糯米糍
賣相及手工也是很精緻
真的很流心,有濃郁的黑芝麻味

值得一提,服務十分好,很專業,態度親切。

這種絕對細膩中菜,慢活的享受
有份子料理及fine dine 的感覺
午市二人套餐$388,就可以扮下高級打工仔,超值!

下次想試下這個大閘蟹宴呢!
  • 美味牛肝菌牛肋骨
  • 午市二人套餐
老闆請客,訂了時代廣場的《麒藝館》,一間以乳豬及花膠作主打,走高檔路線的粵菜食府。一早已打它主意,這次有口福,真的賺大了 😋😋。乳豬爐安在飾櫃內,讓顧客大飽眼福之餘,也告訴一眾,什麼叫即燒乳豬;當然也是特色之一,拍照的客人一個接一個 😄😄。環境高檔舒適,設計時尚,滲著和風的味道。點了 $388 的二人套餐,前菜是水晶花膠凍,配以黑醋啫喱。水晶有花膠味,花膠夠腍,味道很好。略嫌黑醋啫喱酸味過嗆,將花膠味淹沒。鮑參翅肚,四大名貴菜餚。花膠屬女人恩物,天然膠原,實難以抗拒 😍😍😍一口金華玉樹雞,將冬菇雞件金華火腿一拼套進竹笙內,再淋上獻汁;一匙一件,賣相精緻。竹笙爽口,冬菇軟腍,雞肉沾了火腿的咸香,味道多層次。蝦兵蟹將沙鍋粥,故名思義,有蝦有蟹有靚粥。肉蟹新鮮,有肉有膏;大蝦開邊去腸,粥底綿潤,伴隨生菜絲及薄脆,豐富粥品。甜品是流沙黑芝麻湯丸,入口還是暖暖的,外層黑芝麻碎粒,裏面是黑芝麻流心,一剛一柔,合作無間。另一甜品是麒麟花膠菓凍,以花膠做甜品,創意爆燈。雖然未能一嚐烤乳豬,但花膠總算見識過,就讓乳豬下回吧!

環境高檔舒適,設計時尚,滲著和風的味道。

另一甜品是麒麟花膠菓凍,以花膠做甜品,創意爆燈。

雖然未能一嚐烤乳豬,但花膠總算見識過,就讓乳豬下回吧!

天氣轉涼要滋補,食中菜就最岩。最後一枱午市走影到既相!午市超值優惠餐 $68鮑魚花膠撈飯Tossed jasmine rice, fish maw with abalone tart勁多花膠絲,有厚度爽口。鮑魚花膠撈飯好似鮑魚魚翅撈飯既風格。有瑤柱、菜頭加埋獻汁,好飽肚。超級抵,2-3人食都得,我地兩個人食好豪咁,一口又一口花膠。原隻鮑魚花膠撻Fish maw and Abalone tart撻底有點鹹蛋味道,估佢唔到。一隻原隻鮑魚花膠撻$48,依個餐先$68。如果唔想share,叫多個餐仲抵。不過一定飽到上心口,其他點心都食唔到。呢度以印度同埋巴基斯坦既花膠出名,鰵魚花膠。今日飲茶食盡佢。唐酒花膠蟹肉蛋白 $128Fish maw with crab meat, egg white and Chinese wine花膠越來越矜貴,原來公優過母,長知識!必點必點,勁有睇頭,一大碟花膠。上枱都呆一呆,$128喎咁多舊?!我地仲「小人之心」以為得1-2件,平時酒樓係咁。基本上一半花膠都有匙羹咁長,好誇張。底部係滑蛋白,淡淡酒香有杞子,補身養顏補骨膠原。加少少紅醋更提味,呵呵。迷你花膠糯米雞
天氣轉涼要滋補,食中菜就最岩。

最後一枱午市走影到既相!

午市超值優惠餐 $68
鮑魚花膠撈飯

Fish maw and Abalone tart

唐酒花膠蟹肉蛋白 $128

基本上一半花膠都有匙羹咁長,好誇張。

迷你花膠糯米雞 $38
Glutinous rice in locus leaf, fish maw
唔係唔好食,係一枱上品比較下,普通d。但其實佢一啲都唔普通,糯米雞當中有小花膠。糯米都好多雖然叫迷你,但都有齊晒肉碎冬菇鹹蛋材料。

即燒無花菓天下第一豬 例牌 $188
Roasted suckling pig with fig paste
上枱勁熱,碟係好燙手。

第一件,原食食足脆皮肥瘦肉。無花菓醬汁果甜,比一般單一甜醬多一份清新。熱食45天越南乳豬就以香口,卡擦脆為主。豬肉油香十足,肉嫩。凍左之後食,乳豬皮變得更脆。

環境棒棒,茶位$20一個人,有幾款菜選。瑰麗堂皇即係玫瑰花加荔枝,好香荔枝味,飲落就玫瑰花重一些。
午餐
  • 唐酒花膠蟹肉蛋白
  • 鮑魚花膠撈飯
  • 即燒無花菓天下第一豬
2019-10-23 148 瀏覽
找陳師傅幫忙弄些懷舊菜補祝前輩生日。沾了前輩的光,陳師傅不單只親自幫我們炒桂花翅,更加請我們喝55La Tache.無言感激🙏🙏🙏金錢鷄和戈渣保持高水準,金錢蟹盒更是頂瓜瓜。桂花札多了一層鵝腸,影響口感。因和陳師傅溝通問題,清湯蝦扇弄成新版。陳師傅親自炒的桂花翅,暫時沒有吃過做得更好的。田雞腿、古法蒸方脷和天下第一豬都是高水準之作。
炒桂花翅
2019-10-20 140 瀏覽
其實今餐係非常是但倉促咁訂位,但估唔到又幾好食。呢度嘅鮑魚花膠撻比其他酒店中菜廳平一截,但味道唔會輸,個撻皮好鬆化,鮑魚好夠味。阿媽話想食天下第一豬,就叫咗個例牌試下,一份六件$200未到,但都幾好食,完全啱我鍾意食乳豬肉多過乳豬皮嘅口味,仲係皮脆肉嫩。無花果醬黑叉燒都好食,不過同傳統叉燒係兩回事,各有各好食啦。個燉湯都超正啦,我揀咗松茸花膠螺頭竹笙燉雞,湯好甜好足料,阿媽話佢揀嘅無花果竹笙就比起我嘅松茸同友人嘅佛跳牆清淡。至於擂沙湯圓,由於逸東軒嗰個唔好食,呢個相比之下好食好多了。今餐都食得好滿意
2019-10-18 86 瀏覽
十星好平,花膠配黑魚子,煙煙韌韌,入口鬆軟滑溜,滿滿的骨膠原,無花果極品叉燒入口鮮甜肉質鮮嫩和燒乳豬脆皮鮮嫩配無花果醬鹹甜適中此兩乃鎮店之寶值得一試!雞松菌炒一口牛,微微豉椒味。上湯炒菜苗不過不失! 海鮮炒飯小小辣份量非常多兩個人都吃唔晒!
2019-10-18
2019-10-14 156 瀏覽
朋友介紹黎呢間中菜都係第一次試...朋友推介既花膠 佢地有辣有唔辣咁花膠我揀左 最簡單既食一啖 個樣係會變左花膠好有味 連個菜都啖啖有酒既香味食到對眼發哂光另外 叫左個例 乳豬 個皮好脆 佢仲跟左個無花果乳豬醬..可惜我唔係big fans of 豬😂😂但係 係好食既跟著到今餐既亮點黃金蝦🤯🤯🤯🤯係好味到 唔識形容👻👻👻🥰🥰🥰🥰佢係去左shell 既蝦.....咬落去 勁soft soft 得黎又會幾tender 咸蛋既味好香最勁既係佢唔會好油...真係👍👍👍👍其他菜都中規中距正常水準發揮 大家可以試下佢個桂花烏龍茶有少少甘味 aftertaste 有甜味我幾推介飲

朋友介紹黎呢間中菜
都係第一次試...

朋友推介既花膠 佢地有辣有唔辣
咁花膠我揀左 最簡單既
食一啖 個樣係會變左

花膠好有味 連個菜都啖啖有酒既香味
食到對眼發哂光

另外 叫左個例 乳豬
個皮好脆 佢仲跟左個無花果乳豬醬..
可惜我唔係big fans of 豬😂😂
但係 係好食既

跟著到今餐既亮點
黃金蝦🤯🤯🤯🤯
係好味到 唔識形容👻👻👻🥰🥰🥰🥰
佢係去左shell 既蝦.....
咬落去 勁soft soft 得黎又會幾tender
咸蛋既味好香
最勁既係佢唔會好油...
真係👍👍👍👍

中菜
中菜
  • 黃金蝦
  • 天下第一豬
大商場内有難得驚喜餐廳!花膠好入味,乳豬十分鬆脆,海鮮選擇多。小有sake 配中菜,好特別!另外服務十分周到,餐廳梳化十分舒適,唔會有迫夾感覺,適合一家大細,大班朋友聚會!
2019-10-12
花膠
芝士焗蟹蓋
黃金蝦
上湯豆杯
流沙芝麻湯圓
2019-10-05 181 瀏覽
之前聽過朋友介紹呢間專食花膠,價錢相宜,話同老公去試下。一去到門口見到師傅即燒乳豬 先知原本乳豬都出名坐低 service都好好 碗碟都好靚好中意打開價錢 花膠菜式有平有貴 但真係好相宜!所以就叫左好多唔同既花膠菜式試下花膠凍 我諗係上海肴肉既朋友 入面真係好多花膠 味道雖然比較淡 但旁邊配左個浙醋啫喱 就即刻唔同哂!繼續食花膠 好似叫濃湯魚子花膠呢個好有驚喜 因為佢印象好似只係百二蚊左右 本身以為應該係平時普通食平d果種爽口花膠 點知佢係稔身有膠質果種 配埋個濃湯好似食緊貴價野咁 仲要好多花膠 絕無欺場 魚子都係真魚子 呢個好值得推介之後到原來都出名既無花果醬乳豬個皮燒得超脆 不過兩個人食就有d太多(p.s.例牌唔止兩件只係為左影靚d夾過碟)之後唔知咩燒銀雪魚又係出奇地好食 首先個擺盤已經好特別 上菜既員工話個魚骨係唔知魚炸起 上面個蟹仔都真係食得 個菜係西蘭花加椰菜花混種 估唔到以為普普通通一碟餸 都整到咁特別 個銀雪魚調味岩岩好 有少少酒味 令到無咁膩 要試下!脆皮雞相比其他菜 係特式方面比較失色 但其實都好好食 個皮又係超脆 肉都好嫩多汁不過之後睇番好似有其他更有特式既雞既菜式
之前聽過朋友介紹呢間專食花膠,價錢相宜,話同老公去試下。

一去到門口見到師傅即燒乳豬 先知原本乳豬都出名

坐低 service都好好 碗碟都好靚好中意

打開價錢 花膠菜式有平有貴 但真係好相宜!
所以就叫左好多唔同既花膠菜式試下

花膠凍

繼續食花膠 好似叫濃湯魚子花膠

之後到原來都出名既無花果醬乳豬
個皮燒得超脆 不過兩個人食就有d太多
(p.s.例牌唔止兩件
只係為左影靚d夾過碟)

之後唔知咩燒銀雪魚

脆皮雞
不過之後睇番好似有其他更有特式既雞既菜式可以試

其實已經好飽 但一場黎都要試下甜品

麒麟果花膠凍
又係因為花膠所以忍唔住叫 雖然感覺好怪 未試過花膠甜食 但想講 係好推介既一個甜品同埋好值回票價
幾乎每一啖都係花膠 但佢個味唔搶 其實我諗係食個口感 麒麟果有淡淡既果香味 整體黎講係意想不到既夾同唔滯 係好飽既情況下都輕鬆一個人食哂

芝麻流沙煎堆
好香芝麻味 同埋真。流沙!又係唔太甜唔太漏

總括而言, 呢間餐廳 服務 環境 每樣菜式 即使唔係花膠 都十分出色 好有水準 重點係以呢個食物質素同用料 再加埋地段 絕對性價比高 一定會帶埋家人黎食多次!

• 玫瑰燒焗銀鱈魚
  • 濃湯魚子浸花膠
  • 麒麟果花膠凍
  • 無花果醬乳豬
2019-09-30 207 瀏覽
閒日來了麒藝館,氣氛寧靜,地方寬闊,坐得舒適。餐廳其中一道招牌菜是花膠,不過我們點了另一道招牌菜-天下第一豬。乳豬即叫即燒,外皮非常脆口,肉質嫩滑,令人禁不住吃了一件又一件。木藏牛是很特別的一道菜,木瓜內藏牛腩,帶有淡淡的木瓜味,木瓜多汁無渣。黃金蝦鍋巴是我吃過最好吃的鍋巴,蝦大隻彈牙,咸蛋黃惹味咸香,再配上脆口鍋巴,簡直絕配!再叫了主食,花膠炒飯和黑松露雞蛋帶子炒河,前者足料,後者則很淡口。整體食物質素不錯,是近期出色的中餐館。
  • 黃金大蝦鍋巴
2019-09-27 172 瀏覽
食完突登入黎寫個comment因為野食真係幾高質,服務又好好。同老婆兩個人叫左三個餸兩個飯。花膠凍似肴肉但用上花膠取代豬肉,味道同預期差唔多。下一道上湯魚子花膠,百二蚊唔算貴就叫黎試下,實在有驚喜,花膠幾厚肉,上湯鮮甜,性價比好高!主菜叫左半隻脆皮雞,個皮真係好脆!未係其他中菜食過咁脆!如果黎一定要叫!最後服務幾好,全程有人換碟,亦有人簡單介紹餸菜。遺憾係無叫到無花果燒豬因為驚太飽,見到佢有師傅即叫即燒如果再黎一定要食!
2019-09-24