2017-10-25 57 瀏覽
嚟到鰂魚涌搵食,呢邊地舖已經有好多選擇,行咗入條小巷入面,以為得啲舖頭嘅後門,估唔到有間新新嘅嘅台灣嘢,即刻想試下入到嚟見都呢個牌好吸引,台式肉燥+港式雞髀飯,冇點諗就嗌咗朋友就叫咗呢個是日精選,紅燒牛腩配湯粉雞髀飯先上,完全係圖文相符!隻雞髀大過哂啲飯,係用鹽焗嘅方式整好,所以雞皮冇染色,只係有淡淡嘅五香粉味上面淋上特製嘅甜豉油鹵水汁,鹹鹹香香已經好好味另外台式肉燥好肥美,係正宗台式嘅煮法,上面有少少炸蒜同蔥花,更添香味叫咗兩個茶,一個係士多啤梨茶,另一個係咩紅李子無花果肉桂茶。兩壺茶都放得好靚,加埋佢舖頭呢度嘅樹葉型細匙羹,好有文青feel,打卡必點味道方面聞落去較香,飲落唔會太濃啱啱好飲呢啲茶包好驚陣味好人工,但佢又唔會,淡淡嘅肉桂香令人好舒服追加咗隻溏心蛋,生熟程度控制得唔好,冇半熟蛋黃嘅感覺不過勝在外層蛋白幾入味,加買唔吝嗇嘅芝麻同蔥花,確係午餐嘅一個好配搭芝士釀雞翼已經去咗骨,食落好方便,而且啖啖肉不過我哋本來預期啲芝士會半溶狀態咁溢出,但係因為太熱啲芝士已經溶化哂,同雞翼融為一體,食到芝士味,但見唔到芝士古早味嘅紅燒牛腩好香,帶微辣,份量都唔嘢少。牛腩炆得好淋,肉質幾嫩但

入到嚟見都呢個牌好吸引,台式肉燥+港式雞髀飯,冇點諗就嗌咗

朋友就叫咗呢個是日精選,紅燒牛腩配湯粉

上面淋上特製嘅甜豉油鹵水汁,鹹鹹香香已經好好味

味道方面聞落去較香,飲落唔會太濃啱啱好

追加咗隻溏心蛋,生熟程度控制得唔好,冇半熟蛋黃嘅感覺

芝士釀雞翼已經去咗骨,食落好方便,而且啖啖肉

古早味嘅紅燒牛腩好香,帶微辣,份量都唔嘢少。
牛腩炆得好淋,肉質幾嫩但肉絲分明
配埋佢輕輕調味嘅船家湯粉(金邊粉),餸同麵兩者配合得幾好

食埋呢碗牛肉麵幾滿足,可以完滿今次尋味之旅

見佢呢度服務都幾好,影影下相捕捉到佢啲店員同客人say byebye
感覺係幾有心做嘅小店
而且台式同港式fusion得唔錯,口痕嘅時候可以嚟過下口癮

2017-10-10 70 瀏覽
餐廳位於鰂魚涌海光街嘅巷仔,餐廳名稱夠點題-- 點子巷餐廳裝修別樹一格, 比一般嘅台式食店新潮之餘, 仲非常之乾淨, 令人食得都開心啲價錢都非常之實惠, 每人大概消費一百蚊, 佢嘅肉燥飯50蚊有找,大大碗, 性價比非常之高, 肉燥飯上面鋪滿唔少肉燥, 另外仲有半隻鹵蛋,滷水蛋香醇濃郁,滷得入味令人回味無窮肉燥飯, 熱騰騰、香噴噴, 淋漓的肉汁,脂香四溢,鹹香可口珍珠米粒粒分明, 肉燥吃來軟爛適中,入口即化,醇香中帶甜味花之丸大大粒,炸到金黃色, 皮脆, 內裏非常之q彈洛神花梳打, 紅紅的有點像士多啤梨, 配埋青檸, 飲落酸酸地, 夠開胃
餐廳位於鰂魚涌海光街嘅巷仔,餐廳名稱夠點題-- 點子巷

肉燥飯, 熱騰騰、香噴噴, 淋漓的肉汁,脂香四溢,鹹香可口
珍珠米粒粒分明,

肉燥吃來軟爛適中,入口即化,醇香中帶甜味

花之丸大大粒,炸到金黃色, 皮脆, 內裏非常之q彈

2017-10-02 97 瀏覽
Although Quarry Bay is generally quiet, if you pay a bit more effort, you will find some great hubs hiding somewhere, somewhere just like how 點子巷 reveals itself in a quiet lane. The quality of Taiwanese cuisine was definitely above par! Got us all impressed was the traditional style sabo (呀婆蔥油雞絲撈蕎麥麵), for only $48 was satisfying enough! It was enticingly flavoured! 糖心蛋肉躁珍珠飯 Pearl Rice with Braised Minced Pork and Soft Boiled Egg $46紅燒辣牛腩配船家湯粉 Braided Spicy Beef Brisket in Boat Soup Noodles $58芝心

芝心釀雞翼 Chicken Wings Stuffed with Cheese $68
  • 呀婆蔥油雞絲撈蕎麥麵
2017-09-28 93 瀏覽
Searching something luscious at Quarry Bay on a Sunday night. We came across this little bistro serving Taiwanese food, with a menu holding an array of Taiwanese delicacies that all sounded intriguing to us. Turned out we all agreed that dishes were heartily served and the staff demonstrated great attentiveness to our needs. Thumbs up to Bistro Lane! 蝦醬腩肉虎夾包 Taiwanese Style Chinese Bun with Signature Pork Belly $32桂花醉香藥膳雞窩 Chinese Herbal Chicken Pot with Chinese Wine $128壺底黑油滑豆腐 Tofu Serve with

壺底黑油滑豆腐 Tofu Serve with Special Black Sesame oil $42

油鹽泡娃娃菜 Salt and Sesame Oil with Baby Cabbage $58
  • 蝦醬腩肉虎夾包
  • 壺底黑油滑豆腐
2017-09-27 81 瀏覽
一個人食晏, 最喜歡外賣自取, 更喜歡外賣自取有discount 。一間唔起眼, 係巷仔入面既台式店外賣自取減$5, 堂食12:40前埋單有9折。12pm開門, 好難講可唔可以12:40pm前食完埋單, 反正自取都有折, 點都幫襯一次先食評唔多, 但全部係"笑", 咁差極都有限卦。不過, 口味呢啲野真係好個人既11:00am, Whatsapp落單, 已經好快有人覆我, 有效率。係佢地FB見到like佢地個page仲有2粒椒鹽花枝丸送, 咁簡單既野冇理由唔做啦睇左幾次menu, 睇埋食評睇埋相, 對肉燥咸香雞脾飯+羅漢果茶最有興趣。講低左12:10pm到取, 時間真係夾得好準, 又唔會早左好多放係到凍左先等你黎拎。如果唔係上網見到呢間食店而就咁經過既話 我諗我未必會見到佢食左先講: 先黎椒鹽花枝丸, 唔會因為送既而冇質素, 相反, 好彈牙, 好好味跟住肉燥咸香雞脾飯, 都咪話唔夠食, 一隻大雞脾, 雞皮有啲調味料, 有啲醬汁, 味道唔錯, 加上雞肉都入到味同juicy; 肉燥飯唔同出面個啲既味, 有少少咸, 有啲甜, 有少少炸蒜, 好特別; 飯係珍珠米, 份量都唔算少

食左先講:
2017-09-27
外賣自取
  • 椒鹽花枝丸
  • 肉燥咸香雞脾飯
2017-09-25 1301 瀏覽
今天和朋友們來一個鰂魚涌台灣尋味之旅,朋友是小倆口蛋餅的忠實粉絲,趁星期日空檔來回味一番,自從天后搬店至鰂魚涌她都未曾來過吃,怎料星期日不營業,所以唯有再找別的台食小店。幸好附近也有一間不錯的台食小店點子巷,如果不是這倒霉,我們都不會發掘到它,這可算是因禍得福。明顯地我們是炸物派,我們三人點了不少炸物,當中不少得台灣名物之一椒鹽花枝丸。椒鹽花枝丸吃起來用料很實在,相當彈牙,咬起來滋味很不錯。椒鹽調味足夠,外皮炸得夠酥,整體滿意。光看椒鹽台腸片表面分佈的油花就讓人忍不住流口水,香腸的肉質非常的好,以朋友來說一次過吃光也不會有膩的感覺。當一口咬下時,台腸片那香脆可口可謂拍案叫絕。炸腐皮魚角每一塊都炸到外酥內軟,魚角真的好香,口感扎實很滑彈。而且它炸得乾爽,丁點膩味也沒有。同時魚角切得薄厚適中,入口好咬,不會太薄而顯得空虛。芝心釀雞翼在四款小食中算是不太突出,可能雞肉裡所釀的芝士不夠多,朋友反而覺得雞翼像是灑上芝士粉作調味。儘管雞翼飽滿得來又炸得肉嫩多汁,芝心部份不足需扣少許分數。無魯肉飯不歡的朋友要來碗魯肉飯啊,這裡的魯肉飯比一般肥肉少多了,把魯肉拌開來後,發現醬汁沒有很深但卻很有味道,而

無魯肉飯不歡的朋友要來碗魯肉飯啊,這裡的魯肉飯比一般肥肉少多了,把魯肉拌開來後,發現醬汁沒有很深但卻很有味道,而且不過鹹,非常討喜的味美。

珍珠奶茶奶茶的味道蠻香的,珍珠很滑溜且有嚼勁,蠻大顆的。大大吸一口,咬著珍珠,配上冰涼的奶茶,真是幸福極了。

巨峰提子梳打出乎我預料的讓我滿喜愛的,梳打喝起來清爽,感覺很消暑,甜度上喝起來也沒有預期的高,頗合我心。

點子蝦醬腩肉配船家湯粉挺特別的,肥瘦相間腩肉,肉質乾脆。經過均勻的蝦醬醃漬過的腩肉更具鹹香滋味,愛鹹食的話必定愛上它。至於湯粉個人覺得偏軟,我較喜歡爽口彈牙的麵食,但是朋友則愛軟的,所以都是個人口味而定。

點子炸雞球配船家湯粉的炸雞球每件都十分豐厚,外層都炸至脆身,每咬一口都發出咔嚓咔嚓的聲響,肉汁也不停流竄出來,滿足極了。
2017-09-24 79 瀏覽
今日和太太往則魚涌點.子.巷的台式下午茶, 我們點了魯肉飯、點子炸雞球配船家湯粉、椒鹽花枝丸、珍珠奶茶和羅漢果茶。魯肉飯份量十足,魯肉食落開胃鮮甜, 有少少辣味,食落不感到油膩, 十分惹味 白飯食落軟綿;點子炸雞球配船家湯粉, 炸雞球食落惹味醒胃, 雞球好香胡椒味, 而且炸得香脆,雞肉肉質鮮嫩彈牙, 船家湯粉湯底清甜, 有蔥花和肉燥, 蔥花食落香口, 肉燥肉質鮮甜, 湯粉食落爽口,整碗點子炸雞球配船家湯粉份量十足, 食落惹味醒胃;椒鹽花枝丸賣相吸引,,花枝丸炸得金黃剛剛好食落彈牙惹味;最後珍珠奶茶茶味香濃, 飲落好香滑, 珍珠甜度適中;餐廳座位舒適, 即叫即整,食物熱辣辣惹味醒胃, 我們食了一頓好味的台式下午茶
珍珠奶茶
點子炸雞球配船家湯粉和椒鹽花枝丸
魯肉飯
椒鹽花枝丸
2017-09-24
2017-09-24 55 瀏覽
喺太古坊放工,食埋飯先返屋企今次試左間台灣野,味道好,價錢都好合理肉燥咸香雞髀飯$58雞脾好大隻 😍😍,咸香好特別啊!我好鐘意!令到每一啖飯既味道更有層次好抵食丫!男朋友叫左點子蝦醬腩肉配船家湯粉$56我強搶左舊腩肉食!好味啊,雖然炸過,但只係覺得好香,但又唔會好油好熱氣點埋側邊個醬食 👍湯粉夠大碗,男友食完都話好飽諗住叫杯杞子菊花茶降下火,點知咁精緻,都幾大杯(唔係幾啖飲晒果啲)一路飲又可以咬下啲杞子同菊花,都幾過癮我地仲叫左個三杯雞都幾濃味,送飯就岩岩好
喺太古坊放工,食埋飯先返屋企
今次試左間台灣野,味道好,價錢都好合理
肉燥咸香雞髀飯$58
好抵食丫!
男朋友叫左點子蝦醬腩肉配船家湯粉$56
點埋側邊個醬食 👍湯粉夠大碗,男友食完都話好飽
一路飲又可以咬下啲杞子同菊花,都幾過癮
我地仲叫左個三杯雞
都幾濃味,送飯就岩岩好
2017-09-18 61 瀏覽
Went here for lunch because I wanted to try the soba noodles but unfortunately it was sold out.Should have trusted by sixth sense not to come.Anyway, as everywhere was packed, ended up staying and choosing the herbal chicken with rice.The broth had a really strong herb taste to the point it was bitter.For the other set, had noodles which came with crispy beancurd and pork belly.The noodles were great but the strands kept breaking.I really liked the crispy pork belly but it was rather fat but the

I really liked the crispy pork belly but it was rather fat but the shrimp paste flavouring was really good.
There are some good places in QB but often it's sold out due to more demand than supply so I normally avoid QB if I can.
2017-09-18 68 瀏覽
鰂魚涌對我呢d九龍人黎講,的確陌生,還好有朋友帶路,才懂得找到這家小小的台灣食店店子地點很隱蔽,和名字一樣,躲在小巷中但明亮的燈光和光潔的門面也很能吸引人進內甫坐下,便看到這間餐廳的意念,宜人價格,即叫即做,與人共享,都是小店的特色。點了杯羅漢果茶,店家親自熬製,真材實料,甜味都係來自天然的羅漢果,比起那些用粉沖的奇怪飲料更健康。店家推界的 阿婆蔥油雞絲蕎麥麵HKD48非常健康的一道麵食,混有不少蔥粒和粟米,雞絲也很嫩滑,無肥膏。最特別係麵食起上來甜甜的,初時以為一粒粒是糖,但又不是 麵是乾身,食既時候可加上店家熬製的豬骨湯這個湯雖然係豬骨湯,但很清,配合清新的蕎麥麵,很適合現代的健康飲食概念。食完清淡的麵,就來個濃濃的肉燥咸香雞脾飯HKD 58很久沒有這樣豪氣的整個雞脾上~初時還擔心整個雞脾進食很麻煩,但如店員所說,只要輕輕便可將雞脾拆骨雞脾肉雖然厚,但仍很嫩滑~當然那個濃濃的肉燥也很好送飯飯是圓圓的珍珠米,保留台灣燥飯的傳統味菜虎夾包HKD 16就係平時食的刈包第一次見用味菜,感覺很新鮮~刈包是軟軟的,按下去很有手感 轉用了味菜,味覺較清新而味菜的甜酸度不是太強烈,口味也清新再來,

店子地點很隱蔽,和名字一樣,躲在小巷中
但明亮的燈光和光潔的門面也很能吸引人進內

店家推界的 阿婆蔥油雞絲蕎麥麵
HKD48

麵是乾身,食既時候可加上店家熬製的豬骨湯

食完清淡的麵,就來個濃濃的

肉燥咸香雞脾飯
HKD 58

很久沒有這樣豪氣的整個雞脾上~
雞脾肉雖然厚,但仍很嫩滑~

當然那個濃濃的肉燥也很好送飯
飯是圓圓的珍珠米,保留台灣燥飯的傳統

味菜虎夾包
HKD 16
就係平時食的刈包
第一次見用味菜,感覺很新鮮~

刈包是軟軟的,按下去很有手感
轉用了味菜,味覺較清新
而味菜的甜酸度不是太強烈,口味也清新

再來,就係店裏受歡迎的菜式
三杯雞

這裏的三杯雞,醬汁的味道很濃郁
雞件是先炸過再入醬,所以雞未夠入味
反而配料就沾滿醬汁,很惹味
呢個餸,味道很重,要送番碗白飯先得~

雖然係街坊食堂,價錢都係幾十蚊度,但店員介紹每道菜都很用心,而且又會問番客人既意見,可見小店對於食物的追求
雖然現在未達滿分,但以此虛心,必定能有所進步~
2017-09-08
  • 味菜虎夾包
  • 肉燥咸香雞脾飯
  • 羅漢果茶
今天帶豆丁到鰂魚涌公園,先要食飽飽,才有力氣努力玩。在中學附近,有很多不同的餐廳,總有一家合意的。看到這路邊餐牌,價格合理,一家三口就在此午餐了。原來小巷中的小店,也頗受歡迎呢!有年輕人,也有其他家庭光顧。點了三個午餐,然後慢慢等待美食來到。肉燥鹹香雞脾飯         豆丁喜歡肉燥飯,於是特地點了這款,而且還有雞腿,保証啖啖肉。 粒粒肉燥較乾身,未如台灣那般油膩,真是乾燥的肉燥。粒粒肉燥鹹中帶甜,撈飯一流。原隻雞腿  肉質一篤即散,以筷子可直接夾出主骨,方便拆出雞腿肉,大家分享。就連雞膝的軟骨組織,也輕易甩出來。再拌著鹹鹹甜甜的肉燥跟白飯,每一匙都可到雞豬白飯三種口感和味道。藥膳雞      以小鍋呈上。杞子紅棗沙蔘玉竹配上雞肉,就變成藥膳。藥材的味道,可以說是甘甜,應該没有加鹽。職員另外呈上一碟淡豉油,但個人覺得,單食雞肉及燉湯精華,味道已經很OK。點子蝦醬腩肉 好邪惡的美食。平時喜歡蝦醬蒸腩肉,已經夠邪惡。現在是炸腩肉,邪惡至極,但肯定好吃!鹹香的蝦醬,跟甘香的半肥瘦腩肉,保証有肉味,有脂肪的甘香,更有蝦膏的鹹香。船家粉 炸腐皮魚角 薄薄的魚角,有魚味,但煙韌的口感,反而有點似
今天帶豆丁到鰂魚涌公園,先要食飽飽,才有力氣努力玩。
在中學附近,有很多不同的餐廳,總有一家合意的。

看到這路邊餐牌,價格合理,一家三口就在此午餐了。
原來小巷中的小店,也頗受歡迎呢!
有年輕人,也有其他家庭光顧。
點了三個午餐,然後慢慢等待美食來到。

肉燥鹹香雞脾飯
粒粒肉燥較乾身,未如台灣那般油膩,真是乾燥的肉燥。
粒粒肉燥鹹中帶甜,撈飯一流。

原隻雞腿
就連雞膝的軟骨組織,也輕易甩出來。

藥膳雞
以小鍋呈上。杞子紅棗沙蔘玉竹配上雞肉,就變成藥膳。
藥材的味道,可以說是甘甜,應該没有加鹽。

點子蝦醬腩肉
好邪惡的美食。平時喜歡蝦醬蒸腩肉,已經夠邪惡。
現在是炸腩肉,邪惡至極,但肯定好吃!
船家粉
船家粉
炸腐皮魚角
薄薄的魚角,有魚味,但煙韌的口感,反而有點似韓國的魚糕串。
芝士雞翼
另外也點了芝士雞翼。
羅漢果茶
羅漢果茶
甘甜的羅漢果茶,潤喉。 每天教仔<日鵝夜鵝>,真的要補一補。
青檸梳打
跟餐,半價。

全家都食飽飽了,要向公園出發,好讓豆丁放電。
午餐
2017-09-14 61 瀏覽
糖心蛋肉燥珍珠飯 $46呢個飯比較大碗我見一間都係做外賣會比較多有好多魯肉同好香嘅味而且啲肉都係炒得好香寶島滷拼(糖心蛋。雞腎。雞翼) $60雞翼都好好食 而且入邊嘅肉都好滑阿婆蔥油雞絲加蕎麥面 $48呢個面嘅味道就會清啲而且會另外加湯蕎麥嘅味都好重都有幾多雞肉古早紅燒辣牛腩 $86呢個牛腩係必食嘅推介因為啲蘿蔔同埋腩肉都好入味而且啲蘿蔔都好新鮮或超大份可以三個人share超級無敵香
糖心蛋肉燥珍珠飯 $46

而且啲蘿蔔都好新鮮
或超大份可以三個人share
超級無敵香
2017-09-07 835 瀏覽
A姐:你喺邊呀?M佬:我喺餐廳啦!A姐:我喺海光街。M佬:咁得啦,直行再轉右,再直行再轉右,就到㗎啦!A姐:咁難搵嘅...M佬:係呀,所以咪話轉角遇到台灣菜囉。呢間點子巷就係位於鰂魚涌太古坊海堤街,位置比較偏僻。餐廳風格清新,行文青風。台式配方豬排飯台式配方豬排究竟係咩東東?其實都係醃咗嘅豬排,不過又煎得勁香口,加埋炸蒜同豉油,好滋味。蝦醬腩肉虎夾包豬腩肉輕輕炸過,加埋少少蝦醬,味道好惹味,口感豐富,不過嗰包有啲硬。紅燒辣牛腩船家湯粉平時紅燒牛腩嘅湯底都係比較濃,呢到嘅湯底反而好清甜,感覺好健康。牛腩好腍,好香牛味。咁究竟咩係船家湯粉呢?白色扁身麵條,有啲似上海麵。寶島鹵拼 一向都好鍾意食台灣鹵水嘢,一見到鹵水拼盤,就梗係叫啦。拼盤有溏心蛋、雞腎同雞翼。鹵水雞翼同雞腎都好入味,明顯醃咗好耐,正。另外,溏心蛋入口蛋味濃郁,富有彈性。台式剁椒肉燥娃娃菜辣辣地,好惹味,比平時嘅油菜好味好多。
A姐:你喺邊呀?
M佬:我喺餐廳啦!
A姐:我喺海光街。
M佬:咁得啦,直行再轉右,再直行再轉右,就到㗎啦!
A姐:咁難搵嘅...
M佬:係呀,所以咪話轉角遇到台灣菜囉。

台式剁椒肉燥娃娃菜
辣辣地,好惹味,比平時嘅油菜好味好多。

2017-09-07
2017-09-07 83 瀏覽
肉肉肉@點.子 .巷鰂魚涌海堤街6-16號龍景大廈地下8號舖鰂魚涌好多小店,在橫街窄巷中總會發掘到好多,只要抱住為食之心,不會沒頭緒。一向支持小店,晚餐一個人解決,越是家常同簡單就越能達到我要求。一客$58肉燥鹹香雞脾飯,肉肉肉,雞脾本身一定多肉,魯得幾入味又滑,一夾肉就分開,吃的不廢灰亳之力。至於肉燥是不敗,半肥瘦再加大量香料調味,有5香粉芳香又有點甜,很是下飯,真的連扒幾碗都可以。加一杯特飲,$22杞子菊花菜,明目去火,好飲。自己家中唔會有時間煮,來飲杯下下火。晚餐吃完 趕回家收拾行李去旅行,期望天氣好,不要打風球破壞。
肉肉肉@點.子 .巷

鰂魚涌海堤街6-16號龍景大廈地下8號舖

2017-09-07 363 瀏覽
係鰂魚涌太古坊呢帶 食市成行成市 要揾間有特色又好味經濟就有點難度 今晚又係同媽媽去揾食 本來想食餃子 但媽媽話唔係太肚餓 四圍行下先再諗食乜好 日本野 卡巴 西餐 應有盡有 行到近海提街果邊 見到巷子裡竟然都有餐廳 其中呢間裝修較門面特別被吸引 原來係櫃檯主力外賣 所以行過去睇下 餐廳內坐位唔多 但還不算太迫 就入去囉 餐具以動物造型cute 巨峰堤子梳打 解喝不太甜帶巨峰堤子味 熱杞子菊花茶好多菊花同杞子 泡出來好花香 淡淡地 唔錯 可以明目架 蝦糕腩肉咬餅 腩肉充滿蝦糕鹹香 配埋d包同埋d配菜炸菜 非常homemade feel 椒鹽寶島花姿丸炸得金黃香脆 食到花姿彈牙 幾惹可口 船家湯麵 雖然淨湯麵 麵質嘅滑 寶島拼盤 (雞亦,糖心蛋同雞腎)賣相唔錯 雞亦滷得好深色一睇就覺得有時間 可惜食落就Over cook亞婆都食得 無肉感 反而雞腎就時間剛好 淋淋地又有嚼頭 糖心蛋都做得好好糖心流心

巨峰堤子梳打 解喝不太甜帶巨峰堤子味

熱杞子菊花茶
好多菊花同杞子 泡出來好花香 淡淡地 唔錯 可以明目架

椒鹽寶島花姿丸
炸得金黃香脆 食到花姿彈牙 幾惹可口

船家湯麵 雖然淨湯麵 麵質嘅滑

寶島拼盤 (雞亦,糖心蛋同雞腎)

2017-09-06