餐廳: Chillax
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
☕️ 𝙲𝚘𝚏𝚏𝚎𝚎 𝚘𝚛 💆🏻‍♀️ 𝙼𝚊𝚜𝚜𝚊𝚐𝚎?𝚆𝚑𝚢 𝚗𝚘𝚝 𝚋𝚘𝚝𝚑?放咗工最好就係去鬆一鬆銅鑼灣 @chillax就啱哂環境舒適,又好氣氛一共有兩層,下面嗰層係餐廳,上面嗰層係按摩區呢度有啲𝙼𝚊𝚜𝚜𝚊𝚐𝚎 𝙿𝚊𝚌𝚔𝚊𝚐𝚎係15mins/30mins按摩+小食+飲品除咗可以飲咖啡☕️食件𝚜𝚌𝚘𝚗𝚎之外仲可以按摩💆肩頸按摩師𝙱𝚛𝚎𝚗𝚍𝚊好專業一啲都唔馬虎仲針對哂我啲勞損位幫我按按完真係鬆好多按完再飲返杯花茶壺茶超大壺呀,好抵飲🤪個𝚂𝚌𝚘𝚗𝚎真係必食‼️又鬆又脆配𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢醬或者𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖都好好味已經好想再去啦🤩🤩🤩🤩
☕️ 𝙲𝚘𝚏𝚏𝚎𝚎 𝚘𝚛 💆🏻‍♀️ 𝙼𝚊𝚜𝚜𝚊𝚐𝚎?
𝚆𝚑𝚢 𝚗𝚘𝚝 𝚋𝚘𝚝𝚑?

放咗工最好就係去鬆一鬆
銅鑼灣 @chillax就啱哂
環境舒適,又好氣氛

一共有兩層,下面嗰層係餐廳,上面嗰層係按摩區

呢度有啲𝙼𝚊𝚜𝚜𝚊𝚐𝚎 𝙿𝚊𝚌𝚔𝚊𝚐𝚎

一啲都唔馬虎
仲針對哂我啲勞損位幫我按
按完真係鬆好多

按完再飲返杯花茶
壺茶超大壺呀,好抵飲🤪

個𝚂𝚌𝚘𝚗𝚎真係必食‼️
又鬆又脆
配𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢醬或者𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖都好好味

已經好想再去啦🤩🤩🤩🤩
休息是為了走更長的路 我卻去了按個摩~🎤Chill住high tea 按摩住relax真係又chill 又relax☺️今次一於捉埋閨蜜黎陪我先~位置位於銅鑼灣禮頓道其實就係保良局對面,十分好搵環境Chillax樓高兩層上層係按摩樓層而下層就係bar x cafe。平時仲可以帶埋狗狗一齊黎嘆咖啡,人寵共chill~~relax。好有泰國按摩feel,餐廳成個環境都好舒服。我自己就最中意門口個打咭位,一杯咖啡一個故事...上到樓上按摩層,職員示意我地先坐低再換拖鞋。就好似番屋企咁要除鞋換拖鞋,好舒適自在。同朋友都選擇左Package BPackage B:包括30分鐘按摩 + 飲品 + 小食飲品: 可以揀花茶、咖啡、其他特飲小食: 有scone 同咸批任君選擇~ 我地揀左先按摩,後嘆tea。按摩時技師安排我地兩人坐喺長梳化。按摩師手勢好好,頭肩頸都舒緩左疲勞。邊按邊傾計真係好relax!漏斗計時器提示我地完成就可以嘆tea lu~~按完摩職員示意我地黎到進食區食tea傾計我同朋友都選擇咗scone。鬆餅外脆內軟,烘暖暖。配上果醬(士多啤梨/藍莓味)同cream。鬆餅唔會乾身,面且好鬆軟。無

休息是為了走更長的路
我卻去了按個摩~🎤
Chill住high tea 按摩住relax
真係又chill 又relax☺️

今次一於捉埋閨蜜黎陪我先~

位置
位於銅鑼灣禮頓道
其實就係保良局對面,十分好搵

Chillax樓高兩層
上層係按摩樓層而下層就係bar x cafe。
好有泰國按摩feel,餐廳成個環境都好舒服。
我自己就最中意門口個打咭位,一杯咖啡一個故事...

上到樓上按摩層,職員示意我地先坐低再換拖鞋。
就好似番屋企咁要除鞋換拖鞋,好舒適自在。

同朋友都選擇左Package B
Package B:
包括30分鐘按摩 + 飲品 + 小食
飲品: 可以揀花茶、咖啡、其他特飲
小食: 有scone 同咸批任君選擇~

我地揀左先按摩,後嘆tea。
按摩時技師安排我地兩人坐喺長梳化。
按摩師手勢好好,頭肩頸都舒緩左疲勞。
邊按邊傾計真係好relax!

漏斗計時器提示我地完成就可以嘆tea lu~~

按完摩職員示意我地黎到進食區食tea傾計

我同朋友都選擇咗scone。

鬆餅

外脆內軟,烘暖暖。
配上果醬(士多啤梨/藍莓味)同cream。鬆餅唔會乾身,面且好鬆軟。無太多調味好natural。

南非藍莓國寶茶 Blueberry Rooibos
淡淡藍莓果茶香,不會有水果酸味同茶的苦澀味。

鮮奶咖啡Latte
鮮奶味重,咖啡味超濃超香。
上層做左咖啡拉花,混合咖啡粉同鮮奶既拉花。
飲落去有奶泡、咖啡;層層滋味。

飲啖啡~食個餅~~好chill!

總括黎講,依道真係好好適合情侶或朋友約埋一齊嘆啊。下次等我帶埋小狗captain 同男朋友黎三人行先。

仲比我地偶遇到小店長Tim~hello

下次帶個朋友黎陪你玩下🐶
2020-11-30 149 瀏覽
今日晏晝試咗一個前所未有嘅午飯體驗, 晏晝食西餐飲咖啡當然試過,去齋揼骨都試過,但係兩者夾埋真係未試過,估唔到喺禮頓道,保良局對面,有間裝修咁靚嘅餐飲娛樂場所,叫做chillax ! 地下果層係一間Cafe,裝修已經很獨到,有幾個唔同嘅corner,每一個corner都可以三五知己坐埋飲咖啡,吹下水😎去到2樓,一部份係餐廳範圍,餐枱同座位都好靚,好適合幾個同事享受一頓舒適嘅午餐!另一範圍擺咗兩張按摩椅,就係比客人做按肩頸嘅地方;我order左一個package,包30分鐘肩頸按摩,一杯嘢飲,再加一份小食。我叫咗cappuccino,淨係飲品來講都好過大型連鎖咖啡店,重點要讚嘅係佢哋嘅鬆餅,真係好好味 ,雖然份量少少,但係勝在香脆; 戲玉當然係按摩啦,師傅功架十足,手勢好,加上環境非常relax,短短30分鐘,已經有普通場按一個鐘嘅效果,咁特別嘅體驗,我一定會大力推介比其他同事👍🏻👍🏻👍🏻
【 #身心充電 】鬧市中嘅充電平日工作生活兩頭忙,有時都想忙裏偷閒好好享受片刻嘅 MeTime. 好耐冇見靚媽 Lilian 啦,約埋一齊去  #Chillax 按摩 + high tea 嘆下先。呢度唔止環境好寧靜舒服,仲好好打咭架,下層係餐廳 cafe, 上層係按摩同飲野,好岩情侶、閨密同朋友黎放鬆身心 relax 下。今次我地簡左 package B  ( 30 mins Massage + drinks + cake set), 按摩師手勢好好到位,好耐冇按摩嘅我筋骨都攰到硬曬,舒服到訓著左。小休片刻差足電後,我地再喺梳化椅度食tea傾計,我地 order 左scone同咸批,scone 外脆內軟、配合埋果醬同香濃幻滑嘅咖啡,咸批同樣出色,內有三文魚同牛肉,creamy 又軟滑~身心都大滿足,柔和嘅陽光、舒適嘅環境、寧靜嘅氣氛下我倆渡過左一個愉快嘅下午。下次經開銅鑼灣可以約埋朋友再黎試埋佢地 cafe 嘅食物,呢度真係一站式嘅按摩消閒好去處呢 ~******************** Chillax 地址: 銅鑼灣禮頓道95-97號星輝大廈地舖電話: 29821328Chil

【 #身心充電 】鬧市中嘅充電

呢度唔止環境好寧靜舒服,仲好好打咭架,

下層係餐廳 cafe, 上層係按摩同飲野,

好岩情侶、閨密同朋友黎放鬆身心 relax 下。

按摩師手勢好好到位,好耐冇按摩嘅我筋骨都攰到硬曬,

舒服到訓著左。

scone 外脆內軟、配合埋果醬同香濃幻滑嘅咖啡,

咸批同樣出色,內有三文魚同牛肉,creamy 又軟滑~

下次經開銅鑼灣可以約埋朋友再黎試埋佢地 cafe 嘅食物,

呢度真係一站式嘅按摩消閒好去處呢 ~

********************

2020-11-27
  • scone
  • 咸批
2020-11-29 111 瀏覽
最近喺銅鑼灣發現咗一間新Cafe,正到不得了😍😍😍 門口望落神秘得黎帶點高尚格調,入到去先睇清楚有上下兩層。仲有好多打卡位。上層地方寬躺舒服,下層就休閒有格調。我去嗰日係平日晏晝所以唔算太多人,揀咗坐上層,食返件我最鍾意食嘅scone 加埋杯咖啡。之後就慢慢嘆番個30分鐘嘅massage。👍🏻可以按頭、肩同頸。姐姐嘅手勢超級好,我同佢講腰好痛,佢仲幫我按咗幾下腰添。好到位,俾佢按完即刻舒緩到痛左成個禮拜嘅腰痛。真係唔係講笑。好想再加多半個鍾。可惜已經有人等緊,冇位了。下次吧。一定要再去先得。
平時番工湊仔咁繃緊,襯住拍拖周年紀念日,將仔仔交俾家人,同老公出去好好放鬆下上網見到好多人推薦Chillax,佢地係一間集結Message, Bar, Cafe嘅鋪頭,環境非常咁舒適又Relax,我地就揀左「Chillaxation 」massage package B 1️⃣30分鐘按摩(包括頭/肩頸/手部)2️⃣飲品+ refreshments (mini pie/ scone / upgrade slice cake)姐姐手勢好好,仲發現到我因為經常㩒電話,令到左手手腕輕微移位😱點知姐姐幾下手勢就幫我正番位,而且成個過程唔係用死力咁按,總之按完唔會話好似俾人打完一身咁,成身都refresh 左好似重生一樣!店鋪用沙漏計時,即刻冇左果種「趕時間」嘅感覺,睇住d沙流落嚟仲好治癒混添!俾多張全景圖,舒適到差d瞓著呀!按完仲可以high個tea☕️佢地嘅咖啡好有質感加埋個strawberry jam scone,人生圓滿了☺☺☺老公就話咸點mini pie香脆又夠味,想再encall另外佢地仲係一間Dog Friendly 嘅鋪頭,除左high tea亦都有午巿及晚巿選擇,如需要另加按摩服務,按摩

1️⃣30分鐘按摩(包括頭/肩頸/手部)

俾多張全景圖,舒適到差d瞓著呀!

按完仲可以high個tea☕️佢地嘅咖啡好有質感

老公就話咸點mini pie香脆又夠味,想再encall

另外佢地仲係一間Dog Friendly 嘅鋪頭,除左high tea亦都有午巿及晚巿選擇,如需要另加按摩服務,按摩價錢更會有75折架‼️

下次一定要帶埋芝麻嚟嘆下丫🐶🐶
2020-11-27 141 瀏覽
想喺繁忙嘅生活中找到適合自己嘅放鬆方法?大家會去邊呢✨?我就搜集資料發現有一間新開既餐廳位於銅鑼灣,環境又大有兩層高,裝修顏色配搭好令人舒服💕,仲可以按摩同招待狗狗🐶!真係第一次見!佢就係chillax!Chillax 集合所有令人放鬆嘅元素,務求帶比你一個全新嘅餐飲體驗🥳🌿我地選擇了👉🏻Package B 30分鐘按摩💆+一款小食🍰和一杯飲品☕️!食物方面都有意想不到嘅好味😋,Scone 香脆鬆軟令人非常回味,可選擇配上士多啤梨醬或者藍莓醬!至於咖喱批都好香脆,食物有一定的水準!而技師方面都有多年經驗,仲治療好我媽媽手💖!整體上,我同朋友都感到非常滿意!呢度簡直係一個relax嘅天堂!😇
想喺繁忙嘅生活中找到適合自己嘅放鬆方法?大家會去邊呢✨?

2020-11-26 67 瀏覽
工作壓力大,不停期就要同朋友傾訴,放放負能量。 Chillax一間有齊按摩同食物嘅餐廳。裝修好有格調,入到去已經有放鬆嘅感覺。上一層有員工招呼,換上拖鞋後就揀嘢食。今次目標係按摩,所以揀左Chillaxation package B。有30mins 頭肩頸按摩。小食我揀左Scone 配士多啤梨醬,餐飲係凍朱古力。按摩師Brenda,好細心。力度啱啱好,好relax,按到好想瞓。按摩中途食物送上,一跟聞住Scone 嘅香味,真係流晒口水。凍朱古力:濃濃朱古力味Scone :好重牛油香,焗得啱啱好。口感一流。估唔到鬧市之中都有一個咁舒適嘅地方,下次一定會再嚟呀
工作壓力大,不停期就要同朋友傾訴,放放負能量。
Chillax一間有齊按摩同食物嘅餐廳。
裝修好有格調,入到去已經有放鬆嘅感覺。
上一層有員工招呼,換上拖鞋後就揀嘢食。
凍朱古力:濃濃朱古力味
Scone :好重牛油香,焗得啱啱好。口感一流。
估唔到鬧市之中都有一個咁舒適嘅地方,下次一定會再嚟呀
2020-11-19 213 瀏覽
苦悶的OL生活每日如是 今天就來個新突破😗下班後跟朋友到新開張的「Chillax」享受一下💆🏻‍♀️進入 Chillax 放輕鬆 聽見跳脫的樂聲 整天上班的納悶心情一掃而空下層是Cafe有少量座位 而上層是進餐及按摩的位置我跟朋友選擇Chillaxation Package B (90 mins Relaxation)先吃個小甜點 享用飲品 然後再來30分鐘按摩肩頸🍎Apple crumble凍食的蘋果金寶有淡淡玉桂味 表面脆脆 內層果肉酸酸🍰 Cheese Cake焙茶味道好突出 茶味醇厚順口 中和芝士厚重感 整體不會過於甜膩🍹凍南非藍莓國寶茶茶湯琥珀色 莓果香味細緻 微甜適口☕️朱古力咖啡醇厚的朱古力與咖啡完美融合 入口有牛奶的順滑口感然後就是按摩時間 坐在柔軟的沙發中 整個人都鬆軟下來經常帶沈重手袋的我 肩頸都非常繃緊按摩師的揉按力度適中 按肩頸時會感到少許酸痛 慢慢得以紓緩全程只需要閉上眼 放輕鬆就可以💓

苦悶的OL生活每日如是 今天就來個新突破😗

經常帶沈重手袋的我 肩頸都非常繃緊
按摩師的揉按力度適中 按肩頸時會感到少許酸痛 慢慢得以紓緩
全程只需要閉上眼 放輕鬆就可以💓
2020-11-18 119 瀏覽
按摩+High Tea原來可以同時進行, 呢度環境好舒服, 雖然置身銅鑼灣鬧市中, 但仍然能打造寧靜的一個地方可以讓我們都市人減壓💆🏻‍♀️ 按摩椅超舒服, 坐上去已經好放鬆, 配合埋按摩師按摩真係好relax! 按完摩再食埋Tea真係大滿足喇~ 呢度有我最愛的scone食仲有花茶飲🥰原來仲可以帶狗狗嚟架!下次要帶埋狗仔嚟一齊chillax下💖以後去銅鑼灣行街行到累都可以同朋友一齊喺呢度坐低食個tea同按摩, 叉叉電再行過喇😍

生日週🎂 要對自己好啲收到風最近新開了一間可以一面嘆靚咖啡☕️,一面享受按摩💆🏻‍♀️服務😍的餐廳最近湊2個小朋友真係攰到頂點😩好想喺好似蜜蜂咁煩繁忙既生活節奏,放慢腳步放鬆下所以快快手預約同米爸二人去嘆下先🥳位於銅鑼灣的🌿 Chillax 🌿門口及餐廳設計屬於簡單型格風格咁岩仲見到有客人抱住小狗🐶坐喺餐廳入面享受tea time咖啡☕️+cake🍰 Chillax原來係一間 #寵物友善餐廳🥰餐廳有2層,下層是coffee bar座位主要是以簡約輕鬆為主而2樓就是餐廳擺設及按摩室午巿及晚巿均有套餐食物選擇,如需要另加按摩服務,按摩價錢仲會有75折添呀😍我同老公今次都是食了午餐才來這裡所以只選了「Chillaxation 」massage package B 有按摩,有咖啡☕️仲有小食一件🍰1️⃣30分鐘按摩(包括頭/肩頸/手部)2️⃣飲品+ refreshments (mini pie/ scone / upgrade slice cake) 全程按摩由十多年經驗按摩師負責大部份女仔愛按摩但又怕按得太大力痛到縮埋一舊🥺呢位按摩師力度到位,感覺係好舒服放鬆根骨肌肉,一啲都唔痛🤩👍🏻值得一讚係張按摩梳化
生日週🎂 要對自己好啲
最近湊2個小朋友真係攰到頂點😩
好想喺好似蜜蜂咁煩繁忙既生活節奏,放慢腳步放鬆下
所以快快手預約同米爸二人去嘆下先🥳

Chillax原來係一間 #寵物友善餐廳🥰
餐廳有2層,下層是coffee bar

座位主要是以簡約輕鬆為主
而2樓就是餐廳擺設及按摩室

我同老公今次都是食了午餐才來這裡
有按摩,有咖啡☕️仲有小食一件🍰
1️⃣30分鐘按摩(包括頭/肩頸/手部)

全程按摩由十多年經驗按摩師負責
大部份女仔愛按摩但又怕按得太大力痛到縮埋一舊🥺

值得一讚係張按摩梳化床非常軟,好舒服
加上舒適寧靜的環境,老公按按下就舒服到訓著覺🤣

另一樣貼心設計係呢到用漏斗來計時,唔會好似用計時器倒數+響聲令人咁有壓力

按摩完就到tea time
老公要左杯Flat White
我就要iced Latte
熱咖啡味道好香醇,入口好滑~按完摩本身仍充滿睡意,飲左幾啖都即時醒神晒🤩
蛋糕方面要左一件Newyork cheesecake 同埋柚子cheese cake 🍰
芝士味都好香,柚子就帶點清新感覺,唔會覺得太膩

Chillax 集合所有令人放鬆嘅元素🥳🌿一走出門口好似煥然一新,叉滿電既感覺!爽!
返到屋企又要繼續同2隻小魔怪搏鬥了😩
2020-11-13
慶祝紀念
生日
  • Flat  White
2020-11-18 105 瀏覽
難得的metime,當然要好好休息及享受一下。呢日就約埋好朋友齊齊去按摩兼食tea,一次過滿足曬兩個願望!呢度共有兩層,按摩的話就會去到上層,要先換拖鞋,令人有回到家的輕鬆感覺。餐廳整個裝潢及顏色配搭都又靚又舒服,由門口到餐廳裡面都有唔少打咭位,而且夠靜好適合情侶或朋友黎傾下偈。我地選擇嘅Package B,包左30分鐘按摩 + 飲品 + 小食,按摩時坐喺長椅邊按邊傾計真係好寫意,而且按摩師手勢都好好,按完之後真係令疲勞消除了不少。按完摩就去咗梳化椅度食tea傾計,呢度只有幾張枱,座位之間都非常闊落,再配上室外的自然光,感覺悠然自得。小食方便我哋就選擇咗scone,暖暖的咬落外脆內軟,配上果醬,再加上一杯English Tea,簡直係完美!我哋都過咗一個愉快嘅下午,期待下次再黎gathering!

我哋都過咗一個愉快嘅下午,期待下次再黎gathering!
2020-11-17 95 瀏覽
今日約咗好姊妹行街食飯,喺佢公司附近有間Cafe,我就坐住等佢收工原來呢度係狗狗都可以黎嘅Cafe啊,下次我都可以帶我家大哥黎chill一chill睇睇Menu,樓上仲有一層,地方寬敞舒適仲可以做埋massage,點解會有咁正嘅Cafe 㗎30分鐘按摩再加Tea set再加飲品,岩哂,邊做邊等收工姐姐手勢好好,下下到位又夠力,短短30分鐘真係鬆咗好多一做完朋友就上到嚟,佢都忍唔住要按一按Massage area自成一國,兩張大大張嘅按摩椅對住坐,成個人都好relax,好有渡假feel。按摩完去完洗手間仲可以喺梳妝台前整理一番,之後再去行之後我哋揀左一個Mini pie ,一個scone ,兩個都好好味呀,做完Massage 嘆住咖啡同花茶,唔經唔覺就坐到7:30呢度仲有lunch同埋晚餐,我個friend 第二日即刻同啲同事落嚟食lunch話都好正。

30分鐘按摩再加Tea set再加飲品,岩哂,邊做邊等收工

姐姐手勢好好,下下到位又夠力,短短30分鐘真係鬆咗好多

一做完朋友就上到嚟,佢都忍唔住要按一按
按摩完去完洗手間仲可以喺梳妝台前整理一番,之後再去行

2020-11-10
下午茶
  • Mini  pie
  • Scone
2020-11-16 48 瀏覽
信義妹當媽後成日都想俾人泵(按摩) 。。。。唔按都覺得自己唔自在。但難得 #MeTime 又想約埋朋友一齊傾下計,食下野。真係有種 MeTime 用時方恨少既感覺。 朋友提議去 #Chillax ,一個可以有得食,有得按摩,有得傾計, 環境又靚既地方,一次可以滿足信義妹幾個願望啊~ 去到俾長長的壁畫吸引,有狗狗入畫啊~ 原來呢度都可以帶狗狗一齊tea 一tea 啊~  揀了30分鐘按摩,頭肩頸都按得相當舒適。仲按到信義妹淋巴比較塞。。。。要早啲瞓先可以改善呢。。。。如果唔係同朋友傾計,信義妹應該會舒服到睡著了。 按完就食番啲美食補充啦~ 大家都點 Mocha ,可以揀豆奶,全脂奶或者脫脂奶。信義妹點了豆奶 Mocha。拉花很美啊~~~~小食方面, 我地點了一個甜的scone ,一個鹹的pie 齊齊食~ 甜的可以點士多啤梨醬,作為莓控,當然十分欣賞啦~ 士多啤梨醬有滿滿的果肉,帶點酸甜,很開胃啊~ 鹹的有幾款不同的,三文魚餡係魚型的啊~~~ 很可愛呢~~~時間過得真係快,又係時候番歸啦~ 下次要試下切餅先得,當然少不了的一定係按摩啦~~~~呵呵呵~

2020-11-13
下午茶
2020-11-14 115 瀏覽
其實今日我係約咗我個保險經紀傾嘢,利園周圍啲餐廳又有啲迫同嘈,咁啱又俾我發現咗呢間新開嘅餐廳Chillax。本身諗住八卦一吓個環境,咁佢地就有個staff話可以帶我上睇吓。上到去就開始介紹樓上嘅設施,仲話可以包場。如果喺樓上食飯仲可以換拖鞋。仲有注場按摩師。佢話佢地嘅concept 係俾客人好似返咗屋企嘅感覺。咁啱我又要傾野,所以就決定試試。因為我哋過咗lunch hour。佢哋只提供輕食。咁我就叫咗個all day breakfast。佢呢個 all day breakfast 係用牛油果代替炒蛋。好清新,唔會有罪惡感。但係我就略嫌細份咗少少。不過女仔就一定夠。上菜速度都好快,杯咖啡都好好飲。因為我唔飲偏酸味嘅咖啡。呢度真係好適合傾野,私隱度極高。因為啲員工唔會不斷喺你附近出現。如果你需要協助嘅話,就可以㩒佢哋枱頭嗰個鐘仔。之後佢哋就會出現。今日我就冇試到佢哋個按摩服務,下次有機會都想試吓。如果食嘢再加按摩,按摩會有25%off。十零廿分鐘快速鬆一鬆都係一個唔錯嘅選擇。呢個地方絕對啱晒幾個朋友仔,傾吓密計。或者傾生意。

Chillax  All  Day  Long

上菜速度都好快,杯咖啡都好好飲。因為我唔飲偏酸味嘅咖啡。

呢個地方絕對啱晒幾個朋友仔,傾吓密計。或者傾生意。
2020-11-14
Chillax  All  Day  Long