2K
2017-04-08 177 瀏覽
又係我大食妹推介,今次輪到沙田圍,得知最近開了間很有口啤的意大利餐廳,當然要用我條大食利去試下。戴安娜牛柳配鮮露旬(248):用得上王室的名字,相信牛柳必用上高級級數。果然冇拎我失望,牛柳入口不但嫩滑,而且肉質非常軟身,加上紅酒汁,更加帶出牛柳的鮮甜味,加上露旬非常脆口,絕對係用來配牛柳之選。鮮忌廉白酒煮青口(158):白酒本身係用來送海鮮,今次用上煮青口,不但可以提升青口的鮮味,更加可以拎到青口肉味突破性出來,入口非常爽滑,加上忌廉用上外國貨,絕對係非常好的配搭。黑松露野菌燒帶子意大利粉(148):用上黑松露咁高級的材料煮製的意大利粉,想輸都難,果然真係入口食到松露的甘香,加上帶子又非常大隻同爽口,唔會因爲松露味掩蓋帶子鮮味,絕對係必叫的菜式。今次,我大食妹對依間意大利非常滿意,絕對要推介俾朋友。

今次,我大食妹對依間意大利非常滿意,絕對要推介俾朋友。
2017-04-07 186 瀏覽
今日放工行完新城市廣場,得知沙田圍果邊有間唔錯的意大利菜餐廳,所以特意同友人到來一試。黑松露野菌燒帶子意大利粉($148):未食已經聞到有很濃烈的黑松露未,人地話黑松露食得多可以護髮養肝,咁梗係要食啦。帶子燒得非常嫩滑,有一絲絲的口感,加上野菌又非常新鮮,爽滑非常,配上彈牙的意大利粉,絕對係非常合配的菜式。烤戴安娜牛柳配鮮露荀($248):由於叫了midium 所以食落帶有少少血,但食牛柳梗係叫midium 全熟根本浪費牛柳的鮮味。入口不但食到牛肉的鮮甜味,而且用上美國牛,所以牛味更加重,絕對係A級水準。梳夫里($52):用上意大利方式去整的梳夫里,食落不但有著濃烈的蛋白味,而且入口熱熱的,口感非常特別,加上蛋白打得好滑,加上師父做功,絕對係一食之甜品。總括來說,這裡環境非常優美,絕對係同朋友聚會的好地方。

總括來說,這裡環境非常優美,絕對係同朋友聚會的好地方。
2017-04-07
2017-03-28 4222 瀏覽
喺沙田新城市行完街就睇吓呢邊有咩好食啦見到呢間餐廳好多好評就過嚟試試 😋其實行 15min 就到,都唔係好難揾吖我一開頭點餐有叫埋甜品店員主動話主菜轉 set 加 $60 就有甜品同湯因為大部分甜品都差不多 $60,轉 set 會優惠啲令我覺得呢度啲店員好細心 👍🏻忌廉湯好濃郁,水準幾好麵包好軟熟,而且又係有我至愛嘅黑醋呢個裝黑醋同橄欖油嘅樽好 classic!芝士煙肉焗半殼青口芝士唔會濃味到蓋過青口嘅鮮味再加上煙肉真係好邪惡 😂每個青口都好大隻 👍🏻黑松露野菌燒帶子意大利粉面頭有好多黑松露同蘆筍除咗有三隻厚肉帶子,仲有三隻蜆!相當足料望落份量好似唔多,但其實上菜隻碟係好深可以分到三份如上圖咁多嘅意粉出嚟啲意粉應該係加咗橄欖油去炒食落好香黑松露味之餘,都唔會話好漏烤安格斯西冷牛扒,擺盤都幾靚牛扒同啲配菜都好食面頭個焗蒜頭整到甜甜哋,都幾特別甜品係 pavlova我好怕食到啲實的的硬過石頭嘅蛋白酥呢度整到外脆內軟,難怪咁多人推介加埋啲咁 colorful 嘅水果,賣相都好吸引(呢款甜品係要加多 $10,之前店員都有清楚解釋啲收費所以我覺得呢度啲店員好主動同老實 而且佢哋都會主動加水同換碟
喺沙田新城市行完街就睇吓呢邊有咩好食啦
見到呢間餐廳好多好評就過嚟試試 😋
其實行 15min 就到,都唔係好難揾吖
我一開頭點餐有叫埋甜品
店員主動話主菜轉 set 加 $60 就有甜品同湯
因為大部分甜品都差不多 $60,轉 set 會優惠啲
令我覺得呢度啲店員好細心 👍🏻
忌廉湯好濃郁,水準幾好
麵包好軟熟,而且又係有我至愛嘅黑醋
呢個裝黑醋同橄欖油嘅樽好 classic!
芝士煙肉焗半殼青口
芝士唔會濃味到蓋過青口嘅鮮味
再加上煙肉真係好邪惡 😂
每個青口都好大隻 👍🏻
黑松露野菌燒帶子意大利粉
面頭有好多黑松露同蘆筍
除咗有三隻厚肉帶子,仲有三隻蜆!
相當足料
望落份量好似唔多,但其實上菜隻碟係好深
可以分到三份如上圖咁多嘅意粉出嚟

啲意粉應該係加咗橄欖油去炒
食落好香黑松露味之餘,都唔會話好漏
烤安格斯西冷牛扒,擺盤都幾靚
牛扒同啲配菜都好食
面頭個焗蒜頭整到甜甜哋,都幾特別
甜品係 pavlova
我好怕食到啲實的的硬過石頭嘅蛋白酥
呢度整到外脆內軟,難怪咁多人推介
加埋啲咁 colorful 嘅水果,賣相都好吸引

(呢款甜品係要加多 $10,之前店員都有清楚解釋啲收費
所以我覺得呢度啲店員好主動同老實
而且佢哋都會主動加水同換碟 👍🏻)
  • 黑松露野菌燒帶子意大利粉
2017-03-26 431 瀏覽
main dish 加六十蚊就有餐湯 & 甜品個餐湯唔錯呢~ 個樣整得好靚可愛 ge 餐前麵包, 好軟好好食 ga可以加橄欖油 & 黑醋~食完侍應好主動收走隻細碟 焗青口加 o左芝士 & 煙肉好惹味每一隻都舖 o左好多煙肉呢西冷牛扒配蘆筍我呢個係九安士, 兩個人食就o岩o岩好蘆筍雖然係配菜, 但好新鮮好好食 黑松露帶子意大利粉帶子好大粒, 仲有幾隻蜆 ga撈勻 d 黑松露, 成個意粉都好香 甜品揀蛋白餅要加多十蚊不過睇食評好多人推介呢個蛋白餅 所以我又加錢試下先~個蛋白餅係脆 ga, 唔會整到好硬, 入面就少少軟仲有好多水果~
main dish 加六十蚊就有餐湯 & 甜品
個餐湯唔錯呢~ 個樣整得好靚
可愛 ge 餐前麵包, 好軟好好食 ga
可以加橄欖油 & 黑醋~
食完侍應好主動收走隻細碟
焗青口加 o左芝士 & 煙肉好惹味
每一隻都舖 o左好多煙肉呢
西冷牛扒配蘆筍
我呢個係九安士, 兩個人食就o岩o岩好
蘆筍雖然係配菜, 但好新鮮好好食
黑松露帶子意大利粉
帶子好大粒, 仲有幾隻蜆 ga
撈勻 d 黑松露, 成個意粉都好香
甜品揀蛋白餅要加多十蚊
不過睇食評好多人推介呢個蛋白餅

所以我又加錢試下先~
個蛋白餅係脆 ga, 唔會整到好硬, 入面就少少軟
仲有好多水果~
2017-03-25 240 瀏覽
呢間餐廳開左都有一段時,成日經過都想試下,今晚終於有機會。餐廳內地方唔大,檯與檯之間距離有點近,如果要求好靜好浪漫的情調,呢間餐廳就唔太合適(尤其週末)。我們一行人5大2小,叫了一個 M3沙律,忌簾白酒青口,prama ham pizza, carbonara, 燒乳豬, 羊架, 仲有3款甜品。 整體黎講食物有水準,強烈推介白酒青口, 燒乳豬同心太軟。價錢方面,個人覺得少少偏貴,畢竟開喺花園城,唔算高尚地段。食物份量亦不夠generous, 好似羊架配薯蓉,羊架有3件ok, 薯蓉就偏少,薯蓉呢d唔值錢嘅野應該俾多少少。
呢間餐廳開左都有一段時,成日經過都想試下,今晚終於有機會。

• 西班牙燒乳豬
2017-03-18 383 瀏覽
上星期六..兩個人食👫幸好今次比左四人坐位..如果兩人坐位就有點迫...呢個白酒忌廉汁青口❤️必食好味👍🏿肉質嫩口..好滑..個汁都好👍🏿忍唔住飲左兩啖..Ha~香煎法國鵝肝伴砵酒蘋果❤️❤️好軟滑..配埋個汁唔會好溜😋帕爾馬火腿火箭菜薄餅👍🏿好味加入左蜜桃肉..唔會好溜..配合埋火箭菜味道好特別烤安格斯西冷扒配蘆筍苗👍🏿有焦香味外賣左兩個甜品..不過味道就普普通通~
上星期六..兩個人食👫
幸好今次比左四人坐位..如果兩人坐位就有點迫...

呢個白酒忌廉汁青口❤️必食
好味👍🏿肉質嫩口..好滑..
個汁都好👍🏿忍唔住飲左兩啖..Ha~
香煎法國鵝肝伴砵酒蘋果❤️❤️
好軟滑..配埋個汁唔會好溜😋
帕爾馬火腿火箭菜薄餅👍🏿好味
加入左蜜桃肉..唔會好溜..
配合埋火箭菜味道好特別
烤安格斯西冷扒配蘆筍苗👍🏿有焦香味
外賣左兩個甜品..不過味道就普普通通~
2017-03-16 1925 瀏覽
My second visit to M3 Italian, a popular restaurant near Shatin Wai station despite the unpopular location. M3 stands for 3 main concepts namely innovation, high-quality of services and multinational cuisines. M3 hopes to bring surprises in dining experience- they indeed positively do so. My friend and I enjoyed the savory meal and friendly services; and would definitely recommend M3 Italian especially for special occasions. The ambience is pretty romantic. No set menu on Sunday but À la carte.
Soft round rolls before the meal
M3 salad ($148)
Juicy grilled chicken, smoked salmon in rose shape, smooth, lightly-salted Parma ham, crispy breadcrumb, strong goat cheese, sundried tomatoes, and mixed salad. With mayonnaise, rich black vinegar and grape vinegar. Excellent but a bit pricy.
Steak Diane ($218)
The disappointing one. Served with baby asparagus and Kipfler potato. We opted for medium but turned out to be medium well with no touch of pink inside. Chewy and have very little moisture. The thinly cut steak itself was disappointing. Nevertheless the sauce, smell and potatoes were enticing. The steak sauce was with butter, mushrooms and meat stock. The elongated Kipfeler potato was with smooth internal flesh and thin skin.

Alaska crab meat risotto with tomato sauce ($168)
Tomato-based risotto with intact and fresh crab meat, topped with a piece of cheese and salad greens (specially infused with orange juice). An unforgettable gratification.
Tiramisu ($56)
The elegant and rich layered Italian dessert is a great indulgence. The delicate and smooth layer of mascarpone and Italian custard are greatly contrasted with the dark and robust layer of espresso sponge cake as well as the sharp cocoa powder.
2017-03-12
2017-03-16 1653 瀏覽
今晚約左朋友系馬鐵沙田圍站附近既M3 Italian食飯🍽,呢間餐廳口碑幾好,所以決定1試😜~餐廳燈光較暗💡,格調不錯,小妹都見到吾少情侶撐枱腳💑~枱布用左經典既紅白格仔,充滿意大利風情🇮🇹。餐廳設有長枱,非常適合family gathering🏠或多人聚會💬呢!餐包:點餐後店員隨即送上餐包🍞。小妹本身麻麻地中意食麵包🙈,但呢個餐包質感超好,帶點煙韌的感覺😁,無論系就咁食或者點黑醋食都好正啊👅!M3沙律($148):M3沙律賣相精美✨,好田園feel。沙律入🥗面有香草烤雞、挪威三文魚、帕爾瑪火腿、羊奶芝士、番茄乾🍅、雜菜沙律同麵包粒。仲有3款沙律醬添:白提子醋(紅色)、杰身既黑醋(白色)同沙律醬(綠色)。3個醬都各有風味~烤雞🐥香草味濃,幾juicy💦。煙三文魚🐟帶有煙熏鹹味,好好食👏🏻。麵包粒夠酥脆,有少少蒜蓉牛油味。另外,不同種類既沙律菜都好新鮮🌱,1d苦味都冇。同行既朋友特別欣賞羊奶芝士,但小妹就覺得有d膻喇🙊...焗阿拉斯加長腳蟹意大利飯($168):risotto最頂有沙律菜🌿,以橙汁🍊調味,好清新啊🌟!沙律菜同飯之間有1大塊芝士🧀,飯內仲有車里茄, 酸酸地好醒胃,拌勻後番茄
餐包
焗阿拉斯加長腳蟹意大利飯
焗阿拉斯加長腳蟹意大利飯($168):risotto最頂有沙律菜🌿,以橙汁🍊調味,好清新啊🌟!沙律菜同飯之間有1大塊芝士🧀,飯內仲有車里茄, 酸酸地好醒胃,拌勻後番茄味濃郁之餘還帶點芝士味😋。阿拉斯加長腳蟹🦀好鮮甜,我地冇expect quality會咁好架~不過小妹就略嫌risotto份量比較細👉🏻👈🏻...
烤戴安娜牛柳配盧筍苗及長薯仔
烤戴安娜牛柳配盧筍苗及長薯仔($218):牛柳上桌時超香👃🏻,仲熱辣辣添🔥(有煙架)!牛柳有2塊🍴,伴碟有筍苗同長薯仔,都幾健康💪🏻。食落牛味香濃,配埋燒汁好惹味呢😇!我地order個陣叫左6成熟,出來的成品好似有點過熟呢😮...
意式芝士餅
意式芝士餅($56):小妹成日覺得:晚餐應該以甜品作結🍰~黎到意大利餐廳又點少得tiramisu呢😎?意式芝士餅佈置精美,好似放左系個調色碟🎨上咁,好artistic啊!tiramisu入口即溶,咖啡味☕️同忌廉味完美融合,系幸福既味道啊❤️~值得1讚既系:連上面既朱古力🍫片都好好食,實在難得。

呢度既店員好友善😃,而且會系上下1道菜之前幫我地換碟🙏🏻,d碟仲系暖架。

順帶一提,雖然餐廳吾算太大😬,但坐滿人架👣,想去既話記得要book位☎️啊!
2017-03-12
餐包
焗阿拉斯加長腳蟹意大利飯
意式芝士餅
2017-03-15 385 瀏覽
今日放假心情好, 自己一個人食個set lunch。呢間意大利餐廳評價唔錯, 一直未有機會黎食晚餐, 今次就機緣巧合之下過黎沙田食個lunch。話就話沙田, 但其實一d 都唔近市中心。位置比較偏僻, 搭地鐵要係沙田圍站落車。但估唔到呢間「屋村式」餐廳都有驚喜。香煎雞扒配紅酒汁 - 賣相ok, 不過份量有d 少, 男仔食可能未必夠飽。雞胸肉有dd 老同 “鞋口”, sauce嫌略淡(我係重口味派)。薯蓉好重牛油味, 好creamy。早左食午餐, 坐低之後陸陸續續就好多人。下次會試晚餐, 但我相信一定要訂座先得。晚市應該會幾full下。

但估唔到呢間「屋村式」餐廳都有驚喜。

早左食午餐, 坐低之後陸陸續續就好多人。
2017-03-15 196 瀏覽
新任媽媽的朋友生日 就返佢坐完月 在她屋企附近搵左間網上好評意大利餐廳。環境不錯 有紅白格仔枱布 幾有feel難得放監 佢話先飲返杯啤酒賀賀 酒精濃度較低。淡淡果香 微甜帶點麥味。Virgin Mojito 我至愛~ 好足料 毫不吝嗇薄荷葉和青檸 所以好refreshing 又夠凍 唔會太甜 飲左兩杯。西班牙燒乳豬*其中一樣我喜愛的西餐類~ 乳豬燒得好脆 皮好薄 鬆脆。肉質好嫩好滑 薄薄帶一層肥膏 恰到好處~ 伴碟的薯蓉帶牛油香又滑 紅椰菜微微帶點酸 配乳豬好夾。烤安格斯西冷伴蘆荀苗*西冷厚切 烤得兩邊都帶點甘香。肉質不錯 彈牙有口感 頗香肉味。蘆筍苗鮮甜爽脆 烤蒜頭是近來配牛扒的新寵 既可解膩又有益。主菜+$60 有餐湯&甜品。南瓜忌廉湯 幾香滑 南瓜蓉好香甜 配埋熱辣辣餐包 不錯!甜品~ 蛋白餅鐘意忌廉的朋友記食 好多cream加上鮮果 蛋白餅脆口唔太甜 配上梨汁 幾特別 但女生兩個人share一個就夠了 太有罪惡感 哈哈。新手媽媽飲飽食醉 充左電 終於又要歸家湊女去~

西班牙燒乳豬*
伴碟的薯蓉帶牛油香又滑 紅椰菜微微帶點酸 配乳豬好夾。

烤安格斯西冷伴蘆荀苗*

主菜+$60 有餐湯&甜品
南瓜忌廉湯 幾香滑 南瓜蓉好香甜 配埋熱辣辣餐包 不錯!

甜品~ 蛋白餅

新手媽媽飲飽食醉 充左電 終於又要歸家湊女去~
2017-03-14 223 瀏覽
返工返得咁辛苦,緊係要同幾個同事放鬆下啦!我地就近近地簡左附近一間意大利餐廳到食晚飯談心!間餐廳我經常行過,好想食好耐,難得一班好戰友聚首一堂,終於都可以去試下啦!入到餐廳,可能仲早,比較少人,但係坐坐下就好多人,所以早去都有着數!睇返個餐牌,見到今日有生蠔食,我地就叫左半打法國生蠔($238),生蠔好大隻,好creamy ,仲一d都唔腥!頭盤:帕爾瑪火腿沙律個醬汁比較酸甜,好開胃,沙律菜亦都好新鮮主食:黑松露野菌薄餅個薄餅未放低已經聞到勁香啦,薄餅上亦都好足料,加上皮薄,所以好有口感主食:黑松露野菌燒帶子意大利粉意粉好香黑松露味,帶子都好有鮮味,入口即溶,味道真係唔錯👍🏻一班同事傾計,就緊係要飲下酒啦!叫左幾杯手工啤,全部都好好飲,好重麥味同果香味,好難得餐廳有手工啤飲,由其係沙田區,同埋價錢都係五十幾蚊,餐廳黎講算平啦,淨係影相呃like都抵啦😂😂😂總括而言,我覺得意大利菜黎講已經算唔錯,員工服務都好好,食物質素亦都唔差,最緊要係有酒飲😂😂😂
返工返得咁辛苦,緊係要同幾個同事放鬆下啦!

頭盤:帕爾瑪火腿沙律
個醬汁比較酸甜,好開胃,沙律菜亦都好新鮮
主食:黑松露野菌薄餅
主食:黑松露野菌燒帶子意大利粉
一班同事傾計,就緊係要飲下酒啦!
2017-03-11 322 瀏覽
家住沙田,朋友介紹有間小店質素不錯,兩口子唔想煮飯就即管試試。六點幾舖頭剛開門,我地做左第一枱客,被安排坐響窗邊位置。原來呢度有多款特式啤酒,有麥味重D嘅,有fruity d嘅,今次揀左一杯兩樣都有嘅試試,嘩,見到個杯已經好吸引,就連個杯墊都襯埋。我地先點左半打生𧐢,生𧐢係法國𧐢,的確新鮮,海水味不太濃,𧐢肉鮮甜,絶對新鮮好味。另外叫左一份pizza,黑松露野菌pizza,配上芝士火箭菜,香濃嘅黑松露配上溶溶嘅芝士,味道一流,餅底薄薄,兩口子一人一半都唔會太飽。主菜當然唔少得牛扒啦,呢度有肉眼西冷T骨選擇,今次揀左安格斯西冷,七成熟,肉味十足,有咬口有肉味😋,最好就配上左露筍,價錢方面,二百零蚊,絶對合理。整體而言,質素真係不錯,怪不得七點幾已經滿曬人啦!

六點幾舖頭剛開門,我地做左第一枱客,被安排坐響窗邊位置。
整體而言,質素真係不錯,怪不得七點幾已經滿曬人啦!
2017-03-11 234 瀏覽
想食好既西餐真是好矛盾!因為好食既多數太正式!搞到我好緊張囉!今日朋友介紹依間正啦!氣氛又好!環境又舒服親民!個麵包好好食啊!好香啊!個皮又脆!入面又夠鬆軟!店員教要點個橄欖油同紅酒醋!兩樣加埋又幾好食!叫左個西冷牛扒食!勁大塊!好正啊!牛扒個底係有蘆筍同薯角!牛扒我叫左七成熟!煎得勁好啊!好香又唔會煎到老哂!切開入面仲有汁!牛肉都好有鮮味!唔洗點醬已經好濃味啦!仲有半個焗蒜係度!個焗蒜焗到溶哂!但有蒜味之外仲有個甜味!同牛扒好夾!
想食好既西餐真是好矛盾!
因為好食既多數太正式!
搞到我好緊張囉!
今日朋友介紹依間正啦!
氣氛又好!環境又舒服親民!
個麵包好好食啊!
好香啊!個皮又脆!入面又夠鬆軟!
店員教要點個橄欖油同紅酒醋!
兩樣加埋又幾好食!
叫左個西冷牛扒食!
勁大塊!好正啊!
牛扒個底係有蘆筍同薯角!
牛扒我叫左七成熟!
煎得勁好啊!好香又唔會煎到老哂!
切開入面仲有汁!
牛肉都好有鮮味!唔洗點醬已經好濃味啦!
仲有半個焗蒜係度!
個焗蒜焗到溶哂!但有蒜味之外仲有個甜味!
同牛扒好夾!
2017-03-10 227 瀏覽
很多年冇打保齡球 友人約去沙田打 哈哈 玩完多局 球球落坑之後 佢話帶我去食平民西餐 在附近的住宅區。法國生蠔*半打$238~ 即叫即開 都幾大隻 生蠔好鮮甜 帶有淡淡海水味 肥美又juicy $238都幾抵。帕爾瑪火腿配哈蜜瓜*火腿甘香 微微帶點油香 哈蜜瓜夠清甜 配上新鮮沙律菜 健康得來又開胃。黑松露野菌薄餅*薄批 餅底薄而脆。野菌新鮮 配上甘甘的火箭菜 芝士 口感豐富 黑松露很香 配薄餅真心好味。朱古力心太軟*蛋糕外脆內軟 朱古力流心夠濃而不太甜 配上雪糕&鮮果 滿足了飯後必吃甜品的習慣。雖然在住宅區的西餐廳 但質素高 而且服務環境都不錯 下次再打保齡球 可以再光臨
法國生蠔*
帕爾瑪火腿配哈蜜瓜*
黑松露野菌薄餅*
朱古力心太軟*
2017-03-08 419 瀏覽
男朋友今日接我放工,經過河畔,我地見到M3,就諗起上次我地情人節係大圍食果間分店,大家都再回味😍所以,我地兩個胃食貓就決定再戰意大利菜,簡單d講,姐係入左去食晚飯😂一入到去,我地又大鄉里出城,見到枱上有個不明物體,覺得好有趣,其實係橄欖油黎😂我男朋友話想食生蠔,我地就叫左6隻法國生蠔,好鮮味,好香海水味,我地都好鍾意😍之後,我地決定叫兩個主菜,另外加多兩個$60,有埋餐湯同甜品!是日餐湯:南瓜忌廉湯,好香,好濃南瓜味主菜:西班牙燒乳豬配薯蓉及紅椰菜 $198乳豬皮燒得好脆同好香口,個汁亦都同乳豬好夾👍🏻烤安格斯西冷扒配蘆筍苗,焗蒜頭及長薯仔肉質好淋,入口即溶,份量好多,配菜亦唔錯甜品:朱古力心太軟配雪糕,比出面食較多配料巴伐洛娃蛋白餅,我第一次食,個醬同個甜品真係好夾另外,叫左杯mocktail:virgin mojito,好靚😍總括黎講,餐廳服務環境擺設都唔錯,d主菜真係做得幾好,我想再去食😂😋
是日餐湯:南瓜忌廉湯,好香,好濃南瓜味
主菜:
西班牙燒乳豬配薯蓉及紅椰菜 $198
乳豬皮燒得好脆同好香口,個汁亦都同乳豬好夾👍🏻
烤安格斯西冷扒配蘆筍苗,焗蒜頭及長薯仔
肉質好淋,入口即溶,份量好多,配菜亦唔錯
甜品
朱古力心太軟配雪糕,比出面食較多配料
巴伐洛娃蛋白餅,我第一次食,個醬同個甜品真係好夾
2017-03-08
5 分鐘 (堂食)