2018-07-10
酒店一樓竟然有間西餐廳,價錢又唔係好貴,個menu入面d野食又好吸引?🤔一場黎到,就俾熱情嘅reception吸引左入去!Waitress & waitor 都好funny! 有講有笑,見到佢地好投入工作,其實最怕見到d黑口黑面,態度欠奉嘅侍應,俾錢買難受!平時返工已經夠大壓力,當時見到班咁鬼馬嘅侍應,先真正覺得自己放緊假,又吸收到d正能量!終於領悟到一間心儀餐廳,食物,環境固然重要,但遇到的人,所得到的服務態度,先係成功之道!暖暖的餐包,軟綿綿,好味!Fried Cuttle Fish $98, 熱辣辣,外脆內軟!Crabmeat bruschetta $95 最愛小食!Honey Wings $ 128 甜甜地,好野味!Mushroom resotto $138 芝士味濃,用料足!Ribeyes $258 食得出係靚牛!Burger $128 手打牛肉漢堡Dessert platter $168 劃上完美句號!下次再黎過!環境,食物,侍應一流!
暖暖的餐包,軟綿綿,好味!
Crabmeat bruschetta $95 最愛小食!
Honey Wings $ 128 甜甜地,好野味!
Ribeyes $258 食得出係靚牛!
Burger $128 手打牛肉漢堡
Dessert platter $168 劃上完美句號!
下次再黎過!環境,食物,侍應一流!