2022-12-02 983 瀏覽
今晚約咗老朋友敘舊,全程由我哋拍板吃什麼東西星期四個場都坐到9成🈵️真厲害👍環境燈光效果比裝修佈局更到位,瀰漫一種浪漫優雅嘅感覺,各枱客人傾計都不會互聽到喎!好舒服😌至於食物方面,基本上我個人覺得每様都係合格除咗塊牛扒係沒有預期咁豐滿,厚度和size略低於想象之中,所以有失望咗啲喇最好味嘅Piccante Pizza 和Squid Ink Tagliolini竟然忘記拍照📷😵‍💫真係傾計傾到樂極忘形
今晚約咗老朋友敘舊,全程由我哋拍板吃什麼東西
餐包
Parma  Ham  Melon
Canadian  Pork  Rack
180g  Mayura  Steak
Fresh  Clam  in  Spicy
2022-12-01
2 分鐘 (堂食)
餐包
Parma  Ham  Melon
Canadian  Pork  Rack
180g  Mayura  Steak
Fresh  Clam  in  Spicy
整體餐廳無論食物 裝修 還是店員都算高質。pizza用義大利薄餅皮,薄脆不油膩,而黑松露芝士pizza超級重芝士味,幾個人分享多滋味。甜品是分享大小,我們當天六人叫了三個甜品分享,可以多試一些款式,經典tiramisu都很不錯!
整體餐廳無論食物 裝修 還是店員都算高質。

又係放假去Chill嘅時候!😂今日朋友介紹,嚟到又一城內一家意式餐廳, 嘆返個港女下午茶。💋🤣各人有十幾款迷你又精緻嘅咸、甜點。個人感覺咸點比較出色,製作好有心思! 🥰🥰可惜款式比例上,咸點相對較少!🤭甜點款式比較多, 但感覺各款口感及味道較為類似, 冇太大驚喜!😅餐廳半開放式,地方唔算太寬敞。 不過呢個價錢,可以坐幾個鐘, 店員都好有禮貌,服務相當周到!環境氣氛啱曬同閨密密密斟, 慢慢hea!👍😂
又係放假去Chill嘅時候!😂

各人有十幾款迷你又精緻嘅咸、甜點。
個人感覺咸點比較出色,製作好有心思! 🥰🥰
可惜款式比例上,咸點相對較少!🤭

2022-10-16 758 瀏覽
相約朋友聚聚閒談,見呢度tea set好似唔錯,唔好甜嘅我都黎試一試。 3點開始下午茶,假日嚟,建議最好先訂位。4人枱坐位距離都算寬敞,但2人位就距離有點近,談情傾計應該會聽到晒😅見2人set相片幾好,包2杯普通飲,就試一試,影吓相。另外仲叫咗一個肉醬意粉同黑松露薯條。先黎意粉,下午茶餐$120左右包飲品,唔係平,不過佢份糧都足夠,肉醬汁都多,咁諗係唔貴而佢味道都幾好黑松露薯條係個沙律醬有黑松露,薯條用上有皮嘅,唔掂醬汁薯條都係有薯味,而且唔會好乾硬,如果有點鹽會更好味,我個人好喜歡黑松露,所以好鍾意個醬最後2人set上枱有點失望,賣相極一般味道更一般,甜品一般餅店嘅味道,鹹點也不出色,食品不太新鮮,包類同馬卡龍都有點un,像是賣不出嘅食物重新包裝整體黎講,如果唔叫2人set,其他都唔錯,仲平好多

4人枱坐位距離都算寬敞
,但2人位就距離有點近,談情傾計應該會聽到晒😅

而佢味道都幾好

最後2人set上枱有點失望,賣相極一般

整體黎講,如果唔叫2人set,其他都唔錯,仲平好多

2022-10-15 1106 瀏覽
當日慶祝生日,想食自助餐又唔想價錢太貴,經過一輪討論之後,決定訂呢間semi-buffet餐廳。VA BENE Italiano位於九龍塘又一城1樓,一入店內坐位寛敞舒適, 作為眼闊肚窄既我選了煎鱸魚作為主菜,爐魚份量夠多,魚身爽滑並唔腥,魚柳下有茄汁焗汁,食落好醒胃又有口感。至於冷盤方面,選了巴馬火腿,沙樂美腸,不同口味芝士,菇類,凍蝦,粟米,雜豆,番茄,青瓜等等….除此之外,semi-buffet亦提供燒牛肉,青口,沙律菜,甜品,亦配有一杯餐飲,CP值十足,必是抵食encore之選。

慶祝紀念
生日
2022-10-10 709 瀏覽
今日同朋友去行九龍塘,之前見朋友講過「VA BENE Italiano」的下午茶☕️好正,搞到我心思思好想去食,所以就約左朋友來食晚飯🥣。餐廳🍴環境佈置得好高貴,好有情調,好啱情侶👫來食飯,特別係同情人慶祝生日,因為咁啱我隔離枱的兩對情侶👫👫都係來慶祝生日嘅。同埋呢度待應好主動照顧客人👍🏻。Scallop Carpaccio頭盤係一個帶子前菜,如果醬汁就係用上蘋果做醬汁,食落好清新同個帶子好新鮮。Homemade Tagliolini呢個海膽係由北海道直送,最正係佢手做嘅意大利麵,我第一次食手做意大利麵真係好好味😋,好有蛋香味,呢個大家真係一定要試下。主菜加拿大豬🐷按扒呢個朱按扒真係唔野少,看似好普通豬按扒,一切開果肉係微微嘅粉紅色,個生熟程度係啱啱好,食落口好Juice,而冇諗到朱安同蘋果係咁夾嘅,因果醬汁係用蘋果蓉來整。creme brulee食完主菜架要食返果甜品🍮做埋尾,Crème Brûlée 真係好好👍🏻味,上面脆脆嘅焦糖加上好香滑燉蛋,坊間好多都係用雲呢拿油,而呢度crème brûlée 係用雲呢拿莢,特別清香美味。Mocktail藍色個杯叫Carnival 狂歡嘉年華,

Scallop Carpaccio

Homemade Tagliolini

主菜加拿大豬🐷按扒

creme brulee

Mocktail
藍色個杯叫Carnival 狂歡嘉年華,靚到攞嚟打卡真係一流。

Pineapple Rosemary
菠蘿🍍汁加上迷迭香撞出嚟個效果真係唔錯喎。
2022-10-06 7493 瀏覽
今天約了好友到又一城食Afternoon Tea☕️餐廳VA BENE Italiano 意大利餐廳,餐廳是半開放式座位,環境舒適,服務態度好👍🏻知道朋友Afternoon Tea Set,可以慢慢享受打卡影相📸️Indulgent Afternoon Tea Set (including Tea or Coffee )食物睇落幾精緻,有鹹點和甜點,都算很平均,使味覺得以平衡😋😋😋鵝肝慕斯配杏醬多士眾多鹹點鐘味道最濃郁。鴨肝醬幼滑甘香,味道濃郁豐厚,配少少酸甜嘅杏醬,簡直是一道頂級嘅頭盤龍蝦牛角酥牛角酥好鬆脆,龍蝦肉做餡料,整得好滋味👍🏻迷你牛肉漢堡迷你牛肉漢堡,肉質鮮嫩可口😋蟹肉牛油果很多蟹肉新鮮又美味,加上牛油果更香滑經典提拉米蘇很濃厚既咖啡味,很細滑香濃既酒香馬卡龍有檸檬味和朱古力味兩款口味,整得唔算好甜剛剛好👍🏻木糠布甸木糠布甸整得很有層次感,唔會好甜調教得岩岩好😋提子鬆餅很香既牛油香,鬆軟可口La Farfalla好靚既一杯cocktail ,入口很香既杏仁味,飲落去帶點清新怡人Coffee Tonic很香濃的咖啡味,配上梳打汽水兩款拼起來都幾夾幾好飲👍🏻

Indulgent Afternoon Tea Set
(including Tea or Coffee )

鵝肝慕斯配杏醬多士

龍蝦牛角酥
牛角酥好鬆脆,龍蝦肉做餡料,整得好滋味👍🏻

迷你牛肉漢堡
迷你牛肉漢堡,肉質鮮嫩可口😋

蟹肉牛油果
很多蟹肉新鮮又美味,加上牛油果更香滑

經典提拉米蘇
很濃厚既咖啡味,很細滑香濃既酒香

馬卡龍
有檸檬味和朱古力味兩款口味,整得唔算好甜剛剛好👍🏻

木糠布甸
木糠布甸整得很有層次感,唔會好甜調教得岩岩好😋

提子鬆餅
很香既牛油香,鬆軟可口

La Farfalla

Coffee Tonic
很香濃的咖啡味,配上梳打汽水
兩款拼起來都幾夾幾好飲👍🏻
2022-09-30
下午茶
2022-10-05 719 瀏覽
☀︎ 𝗦𝘂𝗺𝗺𝗮𝗿𝘆:九龍塘又一城以富豪集中地而出名各餐廳的價格偏貴,既然價位中上自然係環境,服務及食物方面應有相當嘅質素「𝗩𝗔 𝗕𝗘𝗡𝗘 𝗜𝗧𝗔𝗟𝗜𝗔𝗡𝗢」意大利餐廳就相當不錯半開放式嘅環境,樓底特高,空間感充裕歐陸風格嘅裝修,顯得格外有情調呢至於服務方面同樣令人滿意店員親切有禮,不時主動更換餐碟.◈ 餐包 𝗙𝗥𝗘𝗘用餐前會先送上自家製嘅餐包填一填肚由脆至脆,三種口感.◈ 鮮帶子刺身薄片 $¹⁸⁸刺身級嘅帶子切成薄片配上以芹菜青蘋果製成嘅佐醬汁肉質鮮嫩,而醬汁更帶出帶子嘅鮮味令味道更附層次感.◈ 黑松露多重芝士薄餅 $¹⁹⁸薄底𝗣𝗜𝗭𝗭𝗔,邊位非常輕脆,咬落鬆化中間鋪滿大量嘅多重芝士加入黑松露元素口感外脆內軟濃厚嘅芝士鹹香帶出陣陣嘅黑松露香且全無膩感.◈ 北海道海膽自家製意粉 $²³⁸自家製意粉質感偏扁身口感彈牙煙韌且掛湯力強勁加入蒜片炒香,條條都沾滿醬汁味道香濃,濕潤度亦足夠最後加上海膽做點䮕增添矜貴感又帶出味香甘甜.◈ 法式焦糖燉蛋 $¹³⁸最後得飯後甜品亦相當高質素燉蛋挺身,入口幼滑細嫩陣陣嘅奶香加上如玻璃般脆口嘅焦糖冷熱交易嘅口感,令人印象深刻.◈ 菠蘿迷迭香。青瓜薄荷 $⁶⁸

☀︎ 𝗦𝘂𝗺𝗺𝗮𝗿𝘆:
九龍塘又一城以富豪集中地而出名
各餐廳的價格偏貴,既然價位中上
自然係環境,服務及食物方面應有相當嘅質素
「𝗩𝗔 𝗕𝗘𝗡𝗘 𝗜𝗧𝗔𝗟𝗜𝗔𝗡𝗢」意大利餐廳就相當不錯
半開放式嘅環境,樓底特高,空間感充裕
歐陸風格嘅裝修,顯得格外有情調呢
至於服務方面同樣令人滿意
店員親切有禮,不時主動更換餐碟

◈ 餐包 𝗙𝗥𝗘𝗘
用餐前會先送上自家製嘅餐包填一填肚
由脆至脆,三種口感

◈ 鮮帶子刺身薄片 $¹⁸⁸
刺身級嘅帶子切成薄片
配上以芹菜青蘋果製成嘅佐醬汁
肉質鮮嫩,而醬汁更帶出帶子嘅鮮味
令味道更附層次感

◈ 黑松露多重芝士薄餅 $¹⁹⁸
薄底𝗣𝗜𝗭𝗭𝗔,邊位非常輕脆,咬落鬆化
中間鋪滿大量嘅多重芝士
加入黑松露元素
口感外脆內軟
濃厚嘅芝士鹹香帶出陣陣嘅黑松露香且全無膩感

◈ 北海道海膽自家製意粉 $²³⁸
自家製意粉質感偏扁身
口感彈牙煙韌且掛湯力強勁
加入蒜片炒香,條條都沾滿醬汁
味道香濃,濕潤度亦足夠
最後加上海膽做點䮕
增添矜貴感又帶出味香甘甜

◈ 法式焦糖燉蛋 $¹³⁸
最後得飯後甜品亦相當高質素
燉蛋挺身,入口幼滑細嫩
陣陣嘅奶香加上如玻璃般脆口嘅焦糖
冷熱交易嘅口感,令人印象深刻

◈ 菠蘿迷迭香。青瓜薄荷 $⁶⁸
前者,菠蘿嘅微酸果香
加上迷迭香獨有嘅香氣,微甜淡雅
後者,以青瓜打成青瓜汁加入𝗦𝗼𝗱𝗮
清爽怡人,入口好𝗙𝗥𝗘𝗦𝗛
一陣子無出街食西餐趁阿媽阿爸都唔得閒煮飯同家姐撐枱腳食餐好(˘͈ᵕ ˘͈❀) 🔺鮮帶子刺身薄片 份量都幾多 食落帶子帶鮮味 切成薄片好易入口 口感好特別配以青蘋果汁微酸 令成件事得開胃左🔺海鮮意式燴飯配海膽海膽好足料 亦有唔少海鮮 魷魚 蝦同樣鮮味湯底香濃夠鮮味 會忍唔住一啖接一啖咁食🔺加拿大豬鞍豬鞍大大件 好厚身口感鬆軟多汁煮法亦同樣成功鎖住肉汁底下有蘋果蓉 中和咗個味蕾🔺自家製提拉米蘇賣相好精緻 有冧酒香味口感夠幼滑 唔算太甜 食落唔會太漏🔺草莓九層塔🍓🍸草莓味幾出 飲落幾清新 解渴消膩 🔺菠蘿迷迭香🍍🍸迷迭香香氣幾濃郁 配埋菠蘿都好夾
一陣子無出街食西餐
趁阿媽阿爸都唔得閒煮飯
同家姐撐枱腳食餐好(˘͈ᵕ ˘͈❀)

🔺鮮帶子刺身薄片

🔺菠蘿迷迭香🍍🍸
迷迭香香氣幾濃郁
配埋菠蘿都好夾
2022-10-03 468 瀏覽
出咗消費券去食餐好慰勞下自己😚,又一城哩間🍸意大利菜餐廳一直都想去,燈光柔和好有情調💕,好啱慶祝特別節日呢~·首先送上一大籃麵包拼盤🥖,麵包控可以一次過試到4款唔同麵包🤤,可以搭配牛油、橄欖油或意大利醋一齊食,個人喜歡配橄欖油加少許鹽的食法😋,這樣更能突出橄欖油香味呢。·🐡Scallop Carpaccio 鮮帶子刺身薄片用咗花🏵嚟裝飾,好靚!帶子切得好薄,好好刀功🔪。帶子配上以芹菜、青蘋果醬🍏及茴香🌿整成嘅醬汁,味道鮮甜且極具鮮味。·🍝Hokkaido Sea Urchin Homemade Tagliolini 北海道海膽自家製意粉個人好喜歡自家製嘅醬汁😙,味道十分濃郁,完全能夠帶出海膽嘅鮮香🤩。而自家製嘅意大利麵🍝亦相當出色,口感同賣相都好似平時食到嘅蛋麵🥚,意大利麵富有蛋香,而且製得幼細十分掛汁👍🏻,加上口感煙韌,好高質。·🐖Canadian Pork Rack 加拿大豬鞍豬鞍又係好出色😍!豬鞍啱啱好熟,肉質富有彈性且好鮮嫩😚,軟嫩無渣充滿肉汁💦,好好食!!烹調聰明嘅地方係配以🍎蘋果蓉嘅酸甜味,充分做到中和油膩感的角色👍🏻。·🍰HomemadeTiramisu 自家製提拉米蘇勁
出咗消費券去食餐好慰勞下自己😚,

🐡Scallop Carpaccio 鮮帶子刺身薄片

用咗花🏵嚟裝飾,好靚!帶子切得好薄,好好刀功🔪。

🐖Canadian Pork Rack 加拿大豬鞍

🍰HomemadeTiramisu 自家製提拉米蘇

勁大份呀!Tiramisu質感又滑又soft,唔會好甜,具濕潤感💦,

夾雜微微🍸咖啡酒苦、酸、香,朋友平時唔食甜食都食咗一半,正呀😋!
📍VA BENE Italiano
九龍塘達之路80號又一城1樓L1-34號舖
2022-09-22
  • Canadian Pork Rack
  • Homemade Tiramisu
2022-10-01 747 瀏覽
這裡已經是我第二次來吃他們的半自助午餐。價錢是$248 +10%(不包括主食),用餐時間是一個半鐘頭。你們也可以加多$20,就可以選一個主食,但對我來講就不需要。雖然我覺得用餐時間的確有些趕,不過因為我還蠻喜歡這裡的沙律,所以我也不介意。不過當你們打電話訂台的時候,餐廳是不會告訴你用餐時間只有一個半鐘頭。所以在其他食客寫的食評裡面,會有些人對這一點感到有些不滿。所以我必須在我的食評入面同你地強調用餐時間是一個半鐘頭啊!蛋糕的選擇也只有兩款,不過好吃就得了,不需要多。服務員也很有禮貌,笑笑臉,還會主動跟我聊天。總的來說,這家餐廳擁有我喜歡的條件。

蛋糕的選擇也只有兩款,不過好吃就得了,不需要多。

服務員也很有禮貌,笑笑臉,還會主動跟我聊天。

總的來說,這家餐廳擁有我喜歡的條件。

2022-09-07
2022-10-01 389 瀏覽
門口招待經常積一堆人,book咗位都唔處理。食物其實好一般,偏鹹,連Caesar salad 都鹹過人,連麵包都好一般。餐枱桌面細,感覺好迫夾,又嘈到死,餐飯食得唔愉快。白衫啲待應其實好殷勤同醒目,可惜都彌補間餐廳嘅缺點。早知去同層安南,又或者Exp或simply life 好過。其實好懶寫食評,但係覺得餐廳質素可以share吓,等其他食客有得參考都好。食咗Caesar salad,豬胺,同黑松露手工意粉。全部都偏鹹。
門口招待經常積一堆人,book咗位都唔處理。
餐枱桌面細,感覺好迫夾,又嘈到死,餐飯食得唔愉快。
白衫啲待應其實好殷勤同醒目,可惜都彌補間餐廳嘅缺點。
2022-09-30
10 分鐘 (堂食)
2022-09-29 371 瀏覽
呢度環境坐得好舒服 而且店員服務態度好好超有禮貌 全程食得好開心❤️Afternoon Tea Set $348 兩位欣賞佢哋鹹點同甜點都好出色!甜品唔會太甜、鹹點都好新鮮😍底層鹹點有 煙三文魚山羊芝士卷、鵝肝慕斯配杏醬多士、龍蝦牛角酥、迷你牛肉漢堡、蟹肉牛油果杯牛角酥仲係酥脆!牛肉漢堡扒細細舊好有牛味🙉最正係蟹肉牛油果杯!蟹肉份量超足❤️中層有 芝士蛋糕、朱古力蛋糕、鮮果吉士撻、經典提拉米蘇Tiramisu好香好好味!tart皮好似食緊曲奇餅🥰芝士蛋糕質感唔係實淨嗰隻 食落唔會好膩朱古力蛋糕超濃可可味!甜度適中 面頭仲有開心果碎🙈上層有 馬卡龍、鬆餅、木糠布甸馬卡龍係草莓同朱古力味 我自己鍾意食朱古力味多啲🤣草莓無咩味😳木糠布甸出色!中間嘅餅乾碎唔會淋晒,食得出新鮮整,餅乾碎鹹香配埋慕絲超正😋提子鬆餅唔會好重牛油味!方便我哋搽藍莓醬或者忌廉牛油🧈雖然唔係烘熱上,但係口感依然外鬆脆、內軟綿,當然如果熱辣辣更好😝飲品方面我揀咗 草莓九層塔佢係用新鮮草莓、檸檬、羅勒、蘇打水整成,味道清新,超推薦🍓另一杯要咗 焦糖雪糕咖啡佢係濃縮咖啡、牛奶、冰淇淋、焦糖糖漿組合,店員會用熱濃縮咖啡喺雪糕上面淋落

呢度環境坐得好舒服 而且店員服務態度好好
超有禮貌 全程食得好開心❤️

Afternoon Tea Set $348 兩位
欣賞佢哋鹹點同甜點都好出色!甜品唔會太甜、鹹點都好新鮮😍

中層有 芝士蛋糕、朱古力蛋糕、鮮果吉士撻、經典提拉米蘇
朱古力蛋糕超濃可可味!甜度適中 面頭仲有開心果碎🙈

上層有 馬卡龍、鬆餅、木糠布甸

飲品方面我揀咗 草莓九層塔
佢係用新鮮草莓、檸檬、羅勒、蘇打水整成,味道清新,超推薦🍓

另一杯要咗 焦糖雪糕咖啡
佢係濃縮咖啡、牛奶、冰淇淋、焦糖糖漿組合,店員會用熱濃縮咖啡喺雪糕上面淋落去,我哋之後再加牛奶,好邪惡但係幾好飲🤣❤️
2022-09-28 5931 瀏覽
標題這樣寫絕非因為本來期待太低,反而因為餐廳位於又一城,先天上就令人有一定要求。先說味道,在Cafe成行成市經常遇到一式一樣Template味道的香港,這裡的菜有感覺到設計和用心,感覺滿足;再說服務,侍應有禮不時更換餐碟又主動問味道如何,用餐過程很愉快。餐包三款,叫不出名字,只記得有軟有脆有煙韌,味道都不錯,快餓死又等出餐時更是美味。前菜點了Scallop Carpaccio,純粹因為我愛貝類🤓。鮮甜度十足,佐醬帶微微芹菜香氣,偶爾會食到青蘋果的甜,是一道恰如其分的前菜,成功令我對後續的餐點更期待。⭐️超級推薦⭐️上桌時感覺普通,切開後見到嫩粉色的肉覺得好像不錯,食入口的嫩滑程度與調味直接滿分!估佢唔到的驚喜!豬鞍本來已醃製入味,單食較濃味,配上蘋果蓉立即成為最佳平衡組合。而且我滿喜歡這裡的蘋果蓉沒有打成泥,反而保留少少蘋果的咬口。老實說之前在不同餐廳食過的慢煮豬鞍架成功率極低,所以不排除有放大美味程度之嫌,建議大家來試一試啦😂!Homemade Tagliolini,又要老實講點之前完全不知道是什麼,我就是衝著北海道海膽點的🤣。醬汁比想像更濃郁鮮甜,頗欣賞沒有為了營造香濃感加大量Crea

⭐️超級推薦⭐️

Homemade Tagliolini,又要老實講點之前完全不知道是什麼,我就是衝著北海道海膽點的🤣。醬汁比想像更濃郁鮮甜,頗欣賞沒有為了營造香濃感加大量Cream令整道菜變膩,而是直接利用海膽的鮮。反而Tagliolini的口感有點出乎意料,有點像全蛋麵,又有點像偏硬的伊麵,掛汁能力不錯,愛爽口彈牙的朋友應該會喜歡。

食得開心少不了甜品,飽了8成看到Tiramisu的份量嚇了一跳,但傾傾講講就完食了,真的不要低估甜品胃。當然都因為味道啱心水,中間的蛋糕浸得夠濕潤,甜度適中不會過膩。

這杯叫La Farfalla,Google了解蝴蝶,很配這個Fancy的造型;紅色的是Strawberry Basil,清清爽爽。與好友食好嘢,少不了兩杯美美的飲品調劑😌。

總括來說,食物味道非常驚喜,特別是豬鞍;侍應亦非常有禮;加上店內氣氛很好,有種放鬆感,推薦大家可以一試🫶🏻。

(離開趁沒有食客拍的,整體氣氛很不錯)
(參考一下價錢和餐點)
2022-09-21
  • Canadian  Pork  Rack
2022-09-26 315 瀏覽
香港人幾中意意大利菜,我都係其中之一,最近放工約埋朋友試左係又一城既VA BENE Italiano . 首先要讚下呢啲既職員非常熱心友善,絕對令你有VIP既感覺。當日我地係坐左室內一個比較清靜既梳發位,好chill 好relax 。頭盤係鮮帶子刺身簿片,帶子好鮮味,為味蕾熱下身先,酸酸地好醒胃。首先嚟個黑松露多重芝士簿餅,黑松露味濃烈撲鼻,所謂多重,係佢有四種芝士制作,一咬落去真係勁多芝士多到拉到絲,勁濃郁。跟住之後,就係Canadian Pork Rack 加拿大豬鞍 ,300 g 十分厚切,火喉剛好而肉汁豐富鮮嫩,配番蘋果醬襯托,甜甜地配豬鞍肉香,係一個好特別既組合。至於飲品朋友叫左Strawberry Basil 佢就滲出淡淡既草香。因為我鐘意薄荷味所以我就叫左杯Mojito 。最後仲有甜品Tiramisu 靚相好靚好好味。總括來說,呢度環境有格調,食物上乘而服務又貼心。我會番頭再嚟。

最後仲有甜品Tiramisu 靚相好靚好好味。