餐廳: 沙田凱悅酒店咖啡廳
資訊:

2024-08-24 0 瀏覽
因為要準備啲餐飲俾客人 傾嘢 呢度方便就腳,又諗住佢質素會好啲,就嚟試吓呢度嘅外賣自取上網就睇到一模一樣,所以大概都揀定今次嗌咗個凱撒沙律,海南雞飯同埋烤牛柳 凱撒沙律$200有啲貴因為如圖所見主要都係一啲沙律菜 所以我覺得有budget嘅話嚟呢度食仲好 自助餐都係貴少少海南雞飯靚仔嘅,但係唔算特別出色亦都唔算特別多肉 菜心有油 我就鍾意走油我嗌咗個$385嘅烤牛柳諗住高質素好味啲,質素唔錯,亦都做到我嘅要求因為我希望啲菜白灼就可以 😌蔬菜有驚喜,三隻色嘅蘿蔔好腍好好味 唔會有種臭青味😋平時食蘿蔔我會覺得有的,呢個比較出色!牛柳都唔錯,做到medium rare 不過唔係堂食嗌呢啲有啲浪費 食嘅時候都已經唔熱了 份量好細呀,食完完全唔會有飽嘅感覺🥹不過好味 佢個牛肉肉嘅配汁都好清得來好調味 我都唔知係咩 燒肉汁嘅物體?如果要嗌飲品就要正價50幾蚊一杯,正常不過不失不過我想講酒店都係呢隻嘅餐具,我完全切唔到個牛呢樣嘢搞到食得極度困擾等嘅過程要20分鐘左右,最後佢都係around呢個時間整好 Service好好,有禮貌,環境舒適,佢會叫你坐喺好舒服嘅枱度等 執埋水
上網就睇到一模一樣,所以大概都揀定

海南雞飯靚仔嘅,但係唔算特別出色
亦都唔算特別多肉 菜心有油 我就鍾意走油

如果要嗌飲品就要正價50幾蚊一杯,正常不過不失

不過我想講酒店都係呢隻嘅餐具,我完全切唔到個牛
呢樣嘢搞到食得極度困擾

等嘅過程要20分鐘左右,最後佢都係around呢個時間整好

28 分鐘 (外賣自取)
沙田都有高質嘅親子友善自助餐🤩晚上自助餐仲有唔少貴價野都幾高質任食🤩款式琳瑯滿目!龍蝦、長腳蟹、鮑魚花膠等等,環境又夠大同舒適,大人小朋友都好開心!最重要buffet時間只有一輪6pm-10pm~同小朋友唔使趕頭趕命,可以輕輕鬆鬆一家人食足4個鐘✔️🌟👍🏻😁 6歲以下小童可免費添!(每位付費成人最多可帶一位小童同行)自助餐必食海鮮🦞種類好豐富!有龍蝦、長腳蟹、青口、蟹鉗、蜆,龍蝦仲要係有好多膏!刺身就有三文魚、吞拿魚、帶子、鮮蝦🤩😍全都好新鮮鮮甜,無雪味~熟食食物超正既鮑魚及花膠 ~相當矜貴~落足成本!炆得好腍好入味!還有石斑魚、東坡肉、pizza (小朋友話勁好食)~連燒味都有!仲有響鈴🔔 時段特別嘅菜色!🤗火焰芝士焗龍蝦勁香濃芝士味,配搭落龍蝦🦞去焗,好夾!炭烤斧頭牛扒肉質鮮嫩,中間啲肉好粉紅,好正好滑!甜品區除左好多款精緻甜品🍮蛋糕🍰Haagen Dazs雪糕🤩即製窩夫~pancake~最特別係仲有即整嘅咖啡雪糕!平時出邊西餐廳食呢個甜品都唔平,呢度就可以任食🤩而Hyatt 既千層蘇,每次食都覺得好好味,好鬆化!🍱沙田凱悅酒店咖啡廳 (沙田)📍沙田澤祥街18號沙田凱悅酒店大堂

自助餐必食海鮮🦞種類好豐富!
有龍蝦、長腳蟹、青口、蟹鉗、蜆,龍蝦仲要係有好多膏!

仲有響鈴🔔 時段特別嘅菜色!🤗
火焰芝士焗龍蝦
勁香濃芝士味,配搭落龍蝦🦞去焗,好夾!

炭烤斧頭牛扒
肉質鮮嫩,中間啲肉好粉紅,好正好滑!

甜品區除左好多款精緻甜品🍮蛋糕🍰
而Hyatt 既千層蘇,每次食都覺得好好味,好鬆化!

🍱沙田凱悅酒店咖啡廳 (沙田)
📍沙田澤祥街18號沙田凱悅酒店大堂
2024-07-19 3240 瀏覽
見到官網有優惠做緊買二送二,半價優惠好抵! 咁嘅價錢有咁多款熱食都唔錯~熱食方面,雲吞同點心就麻麻地,啲雲吞浸得太耐淋晒,豬皮同魚蛋都好差!不過肉類嗰邊就好啲,今次燒牛肉仲幾好食添,肉質唔會話好乾好硬!另外仲有啲腸仔可以揀,係粗生嘅豬肉腸同雞肉腸,燒得幾好食!甜品方面係我哋最期待嘅,每次嚟每人都食幾個雪糕窩夫!等職員整好一底 我哋就會衝出去攞窩夫外脆內軟,再加一球哈根達斯雪糕!呢度有時仲會有啲特別啲嘅味,例如焦糖脆餅同埋夏威夷果仁!除咗雪糕窩夫之外,呢度有啲蛋糕都好好食!有意大利芝士蛋糕,朱古力蛋糕等等!鍾意食甜品嘅就回晒本!刺身方面,三文魚都好新鮮三文魚,但係甜蝦就有啲霉!本身個人好鍾意食蝦,今次有啲失望!
2024-07-09 2554 瀏覽
自從新冠肺炎疫情以來,我在今年3月20日才出關,即係可以外出食飯了,因為家中有個90歲嘅長者,之前唔敢出去食飯,係因為擔心惹上新冠肺炎傳染了他就會令他喪命,最終我喺3月11日中招了,我打的是二價疫苗,他打的是XBB疫苗,可能XBB有效,同住一起,爸爸也沒有被感染。捱咗咁耐,要出嚟食返餐好嘅,唔想去咁遠,約咗喺白石角住嘅好友嚟呢間coffeeshop食自助午餐,款式又多,大多數食物都好食!我哋每人食咗五條燒新鮮白蘆筍,因為係名貴嘢!燒羊架和燒牛肉還有燒雞都好食!魚生我只喜歡三文魚魚生和甜蝦。車仔麵個湯底同啲麵都靚,自製魚皮餃都好食,但係豬皮魚蛋魷魚就麻麻。Virgin sangria麻麻。長腳蟹、扇貝、青口、白灼蝦都好味,特別係白灼蝦。其他未有機會試就已經飽了,餐飲每人叫了一杯熱咖啡,味道唔夠星巴克好飲,但係都OK。服務員收碟收得好快,方便隨時添食!每位$525,由中午12點開始,直至下午2:30,抵食!而且環境很好,雖然聽到很多聲音,但不覺得嘈雜,也偷聽不到鄰枱的說話。

Virgin sangria麻麻。

長腳蟹、扇貝、青口、白灼蝦都好味,特別係白灼蝦。

服務員收碟收得好快,方便隨時添食!

2024-06-30
  • 烤肉、熱盤
  • 海鮮
2024-07-07 1613 瀏覽
刺身三文魚新鮮, 環境光猛,蟹腳頗好,有些略鹹,甜品好,朱古力慕絲蛋糕極好, 不太甜, 雪糕有8款口味,可惜沒有朱古力雪糕。 服務態度好, 枱大,夠梳落,密切幫你倒水。 多款沙律,有飲品

• 甜品
  • 刺身
  • 沙律
2024-06-25 1695 瀏覽
✅沙田凱悦酒店自助午餐 @hyattshatin 環境空間感大,座位好舒適,服務相當周到,收碟速度勁快。凍海鮮有蟹🦀腳,翡翠螺,蝦🦐,扇貝,扇貝同翡翠螺預先拆左肉,Refill 速度同樣好快。刺身有鯛魚,希靈魚,蟹柳,八爪魚,後期就有吞拿魚同魷魚加入,不過全部麻麻地,就連三文魚都唔夠肥美。Parma Ham 肉質柔軟,甘甜芳香,油潤而不膩,配埋清甜密瓜🍈正好與鹹香中和冷盤做得唔錯,沙律🥗同芝士🧀有幾款選擇熱食就不過不失,西式推介❤️肉醬千層麵同pizza 。鱈魚雪藏味好重,個汁遮唔住雪味,可以唔食。燒牛肉🥩食左兩件,第一件夠嫩,連邊位一樣唔需要點𡁻,讚👍🏻。可惜第二件就靭,邊位仲要好鞋。中式就較為普通,點心提供粉絲豬肉餃,唔係大路口味。燒味就係一個極大改善位,叉燒勁鞋。甜品選擇唔算太多,個人推介藍莓🫐芝士蛋糕,法式千層酥同朱古力🍫撻。焗杏脯焦糖牛油蛋糕幾特別,仲有即叫即整 pancake 配埋雪糕好正👍🏻。中式甜品有涼粉同芝麻糊,兩款味道正常。飲品只有水果特飲同咖啡☕️,較為少選擇。

✅沙田凱悦酒店自助午餐 @hyattshatin

環境空間感大,座位好舒適,服務相當周到,收碟速度勁快。

冷盤做得唔錯,沙律🥗同芝士🧀有幾款選擇

熱食就不過不失,西式推介❤️肉醬千層麵同pizza 。

鱈魚雪藏味好重,個汁遮唔住雪味,可以唔食。

中式就較為普通,點心提供粉絲豬肉餃,唔係大路口味。

燒味就係一個極大改善位,叉燒勁鞋。

中式甜品有涼粉同芝麻糊,兩款味道正常。

飲品只有水果特飲同咖啡☕️,較為少選擇。

2024-06-23 1673 瀏覽
都有一段時間冇食buffet前排父親節請屋企人食飯😆意外發現呢間buffet幾有水準時間只有一輪6pm-10pm可以同屋企人食足4個鐘慢慢坐😋環境夠大,空間感十足座位闊落 位與位之間唔會好迫款式方面雖然唔算話好多但係有唔少貴價食材可以回本仲有任食龍蝦長腳蟹鮑魚花膠😍我覺得最吸引既一定係海鮮冷盤類冰鎮海鮮有龍蝦、長腳蟹、凍蝦、蟹鉗、帆立貝同白蜆等龍蝦一定係最受大家歡迎肉質爽彈仲有唔少都爆晒膏而且欣賞佢有keep住refill 唔洗同人爭🤣刺身最愛有帆立貝不過食到一半飽飽地先出😆值得留意既係weekend buffet會有特別菜式😻🌟焗牛油果配鮮蝦柚子芝士醬🌟火焰芝士焗龍蝦🌟炭烤斧頭牛扒廚師整好之後會敲鐘等大家排隊拎斧頭扒咪睇佢咁大件d肉會好老肉質燒到好嫩滑推薦!而唔食生冷野可以揀熱盤中菜類有自家製燒味同老火靚湯我都飲左2碗 有冇人食buffet會飲湯haha🤣原條蒸石斑都好多人排隊拎仲有紅燒鮑魚同花膠炆得好入味甜品區除左各款精緻蛋糕甜點亦有無限量供應既Haagen Dazs雪糕配埋即製窩夫/香蕉pancake食好滿足😼
都有一段時間冇食buffet
前排父親節請屋企人食飯😆
意外發現呢間buffet幾有水準
時間只有一輪6pm-10pm
可以同屋企人食足4個鐘慢慢坐😋
環境夠大,空間感十足
座位闊落 位與位之間唔會好迫
款式方面雖然唔算話好多
但係有唔少貴價食材可以回本
仲有任食龍蝦長腳蟹鮑魚花膠😍

我覺得最吸引既一定係海鮮冷盤類
冰鎮海鮮有龍蝦、長腳蟹、凍蝦、蟹鉗、帆立貝同白蜆等
龍蝦一定係最受大家歡迎

🌟火焰芝士焗龍蝦
🌟炭烤斧頭牛扒
廚師整好之後會敲鐘等大家排隊拎
斧頭扒咪睇佢咁大件d肉會好老
肉質燒到好嫩滑推薦!

而唔食生冷野可以揀熱盤中菜類

甜品區除左各款精緻蛋糕甜點
亦有無限量供應既Haagen Dazs雪糕
配埋即製窩夫/香蕉pancake食好滿足😼
2024-06-21 1172 瀏覽
🇭🇰沙田凱悅酒店咖啡廳·星期一至四 $680/ 小童港幣$340星期五至日 升級即席烹調週末自助晚餐 $740我哋超耐冇食自助餐啦🥳🥳今次就去咗大學站既Hyatt Regency食呢個自助餐 依家係KKday book仲會有折扣添😎·海鮮 l 7:00PM 火焰芝士焗龍蝦 l 6:30PM 焗牛油果鮮蝦海鮮方面佢選擇都幾多 係個蟹腳偏鹹少少🦀之後佢仲每半個鐘仲會有啲新鮮出爐嘅菜式 職員會敲鐘 咁大家就可以去攞🔔佢個芝士焗龍蝦都唔錯 熱辣辣🦞個牛油果鮮蝦都好得意🥑·熱食 l 燒味 l 7:30PM 炭烤斧頭牛扒熱食方面我自己就最鍾意佢嘅中式嘢食 佢個紅燒鮑魚大大盆任你攞超開心 之後個花膠都好大嚿😍仲有冬菇扣鵝掌都唔錯🍄佢呢度個魚我自己都好鍾意 佢係蒸到啱啱好 啖啖肉🐟不過呢個一出爐好快就冇晒 大家要睇實😈佢另外麵檔嘅嘢食都唔錯尤其佢個雲吞係真係皮薄餡靚 魚丸魚味都好出🤤🤤·沙律 l 冷盤 l 湯 l 甜品之後佢沙律同冷盤既選擇都幾多 不過我自己就覺得甜品比較有驚喜😜佢個即整香蕉煎餅熱辣辣好好味🍌🥞之後千層酥同葡撻個酥皮都好脆 好味🤤朱古力mousse都好濃 超有驚喜🍫·#rbyeat#r
🇭🇰沙田凱悅酒店咖啡廳
甜品
芝士
香蕉煎餅
2024-06-01 1181 瀏覽
日前橫風橫雨,梗係要留係室內又安全嘅地方啦!所以小編就同朋友仔喺間酒店嘅自助餐廳,邊食邊等😆餐廳位置闊落,職員友善,會事先提醒客人指定時間會有新鮮出爐嘅美食!可惜嘅係,冇得睇人炭燒斧頭扒,因為室外落大雨🥹♥️∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ 沙律前菜🥗除咗有多款Ham & cheese、自助沙律吧、同埋好幾款特色沙律之外,仲有一板煙三文魚任夾、特製大蝦沙律、24個月parma ham配上爽甜密瓜,回味無窮❥ 海鮮刺身壽司🦀海鮮類除咗有大蝦、長腳蟹腳,仲有厚肉、有超多橙紅色蝦膏嘅龍蝦任食,鮮味十足刺身方面,有小編最鍾意嘅帶子,厚身啖啖肉,即刻嚟多幾件❥ 肉類熟食🥩鮑魚、花膠、東坡肉、蒸海斑、燒豬腩肉、Pizza、燒豬腩肉、燒羊架、燒大蝦、焗鱈魚等等都可以搵到,款式超多!仲有柚子芝士鮮蝦焗牛油果,清新得嚟芝香creamy。另外,係指定時間會有軟腍炭燒斧頭扒、新鮮出爐嘅芝士焗龍蝦,呢個靈魂組合冇得輸!❥ 甜品🍨鍾意食香蕉煎餅嘅朋友仔要留意!呢度有即叫即整架!淋啲朱古力醬,再配埋個雪糕,要encore再encore!小編一見雪糕就心心眼

❥ 沙律前菜🥗

❥ 海鮮刺身壽司🦀
刺身方面,有小編最鍾意嘅帶子,厚身啖啖肉,即刻嚟多幾件

❥ 肉類熟食🥩

甜品🍨
小編一見雪糕就心心眼,加上好奇心嘅驅使,見到有款黑森林雪糕杯,就即刻order個試試,唔試唔知咁邪惡,兩球雪糕加上cream同brownies,最後加啲酒就完成啦!
仲有多款甜品例如拿破崙、芝士蛋糕、
冬甩等等可以揀

❥ 飲品🍹
每位客人都包杯餐茶。另外,小編發現特調嘅水果賓治,入口酸甜適中,解膩!

2024-05-17 1192 瀏覽
依家個個都北上,飲食業好艱難,但估唔到當晚竟然全場滿座!野食選擇好多💯冰鎮海鮮最推介波士頓龍蝦(假日限定)、同長腳蟹🦀日式刺身非常新鮮,當中帶子、三文魚同油甘魚最為鮮甜肥美✨當晚7點同7點半職員敲鐘🔔buffet line隨即出現長長嘅人龍,小編都唔執輸😆出去拎左幾次芝士焗龍蝦同斧頭扒!食完上面已經飽左7成,仲有鮑魚、花膠、石斑、烤乳豬、東坡肉刈包、烤牛肉⋯食物種類多到不能盡錄!臨走之前仲食左四大球哈根達斯雪糕同一系列甜品,超滿足!
依家個個都北上,飲食業好艱難,但估唔到當晚竟然全場滿座!

臨走之前仲食左四大球哈根達斯雪糕同一系列甜品,超滿足!
2024-05-16 890 瀏覽
自費post. 位於Lobby Level 嘅 Cafe -- 餐廳名真係叫 Cafe (咖啡廳) 由3个區域組成,分別是在室內較光嘅區域、室內較暗嘅區域及室外露天近游池傍嘅區域。每次來坐不同嘅區域,都會有不一樣嘅感受。煙煙韌韌嘅餐前麵包,吃起來Q彈有嚼勁。進食時配以牛油與橄欖油味道豐富些嘅同時又增加了飽足感。#凱悦洒店#HyattRegencyHongKong#hyattregencyhongkong#hyattregency#hotel#shatin
自費post.

每次來坐不同嘅區域,都會有不一樣嘅感受。

#凱悦洒店
#HyattRegencyHongKong
#hyattregencyhongkong
#hyattregency
#hotel
#shatin
❀ 沙田凱悅酒店咖啡廳 #沙田 ❀❗中文大學內五星級酒店 食食吓仲有鐘聲響起❗——————————————————第一次嚟到中文大學內嘅沙田凱悅酒店食自助餐!即使位置偏僻,weekend都幾乎滿座🤯.✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷☞ 自助晚餐星期一至四 6-10pm 成人$680/小童$340星期五至日/公眾假期及前夕 成人$740/ 小童$370.呢度最特別係會有即時烹調嘅美食!18:30/19:00/19:30會有鐘聲,所有人立刻衝去排隊,場面超級震撼🤯當日分別有局牛油果、火焰芝士焗龍蝦及戶外炭燒斧頭牛扒。新鮮出爐,特別香口美味🤤尤其斧頭扒真係我食過咁多間最軟腍👍🏻.當然亦唔少得魚生及海鮮之外,有齊龍蝦、長腳蟹、蟹鉗、帆立貝、三文魚、吞拿魚。.熱食選擇就不過不失🙈有一系列嘅烤肉、中式燒味、石斑魚、東坡肉。最推薦花膠炆鮑魚,非常入味,花膠彈牙滿骨膠原🥰另外西班牙炒飯亦不容錯過,超級大盤仲有大量海鮮🦞.甜品選擇亦非常豐富,如布甸麵包、抹茶忌廉蛋糕、牛油蛋糕🍰仲有即製熱辣辣紅豆鯛魚燒,可以按個人喜好添加紅豆,口感軟綿綿。及即叫即整法式班戟,仲可加上Häagen-Dazs雪糕🍨。——————————————
❀ 沙田凱悅酒店咖啡廳 #沙田 ❀

✨服務態度: 3.8/5
✨性價比: 3.5/5
✨再訪興趣: 3.5/5
💞整體來講
會響鐘提大家有新鮮出爐嘅食品充滿儀式感,仲要大家立刻衝出去攞嘢食真係好有趣。可以由六點食到十點,OpenRice訂座最低仲有七折優惠添!

✲゚*。 🦞沙田凱悅酒店咖啡廳自助晚餐🍴身為CU人 第一次去大學站旁邊嘅沙田凱悅酒店食自助餐🤣雖然地點有少少遠 但係上個weekend去都幾乎滿座😮Dinner buffet 可以由6點食到10點 食足4個鐘唔少一家大細嚟慶祝生日🎂
用Openrice訂座仲會有低至7折優惠‼️
除咗平時自助餐必食嘅魚生/海鮮之外 (e.g. 龍蝦、長腳蟹、蟹鉗、帆立貝、蜆、三文魚、吞拿魚、帶子)🍣Weekend嚟仲有兩款即席烹調美食:
7:00pm 有火焰芝士焗龍蝦🦞7:30pm 有炭烤斧頭牛扒🥩職員一敲鐘 即刻出現長長嘅人龍😮好彩排一陣已經拎到🤣芝士焗龍蝦同斧頭扒都好正 必試!😍
甜品選擇都唔少 最推介係拿破崙 非常酥脆🤤雖然已經好飽 但我都encore左兩件仲有即叫即整嘅Pancake 可以請職員幫手加雪糕上去 變雪糕Pancake添🍨
中式食物有燒味、石斑魚、東坡肉等等🐟
當然唔少得鮑魚啦😆-✨ 自助晚餐星期一至四 6-10pm
成人$680/ 小童$340
經@openrice訂座7折

✨ 升級即席烹調週末自助晚餐星期五至日/ 公眾假期及前夕 6-10pm
成人$740/ 小童$370+10%

✨ 升級即席烹調週末自助晚餐
星期五至日/ 公眾假期及前夕 6-10pm
成人$740/ 小童$370
+10% service charge
📍 沙田凱悅酒店咖啡廳 Cafe at Hyatt Regency Hong Kong, Sha Tin @hyattshatin
沙田澤祥街18號沙田凱悅酒店大堂

2024-04-25 1048 瀏覽
本來喺OpenRice見到訂嘅話有六折,但係本身冇諗住去,去到又覺得想食就入座咗,但係之後就已經冇得上網book啦,因為過咗時間!如果即日朝早我見都可以book到12點😌 如果大家要食嘅話,記得OpenRice book先有六折平好多!之前都食過,貪方便,今次再食冇乜特別期待之下反而覺得質素OK,刺身OK嘅!海鮮嘅帶子同埋蝦都算新鮮,蝦就爭少少,長腳蟹就普通啦 1:30後先入座 所以急急忙忙乜都夾啲!原來仲有青口!熟嘅蝦感覺不新鮮因為太遲入座,所以豬腳薑只有兩粒蛋,之後諗住再拎之後已經冇晒會再refill 啲湯OK !豬紅好好味,搞到我係咁食今日有牛肉,我都好鍾意!不過都硬晒太遲來 燒西冷都唔錯服務唔錯,廁所乾淨甜品主要係食紅豆沙同雪糕,紅豆沙好好味呀,不過冇時間食佢就話2:30會清場,但係佢都係行吓行吓望吓壓力同埋係咁執嘢 差唔多時候啲人已經開始自己走, 2.8已經走晒㗎啦我哋

啲湯OK !豬紅好好味,搞到我係咁食

今日有牛肉,我都好鍾意!不過都硬晒
太遲來

燒西冷都唔錯

服務唔錯,廁所乾淨

甜品主要係食紅豆沙同雪糕,紅豆沙好好味呀,不過冇時間食

2024-04-23 762 瀏覽
好中意呢度食物款式夠晒多元化, 而且店員服務殷勤😉食物refill & 執枱速度都好快, 真係五星級嘅服務🌟✨💰歸本攻略✨1️⃣一開始梗係食海鮮&刺身:🦞龍蝦、🦀長蟹腳、🦀蟹鉗、🦐凍蝦、帆立貝、蜆、🐟吞拿魚、🍣三文魚、帶子等,完食已經歸咗本一大截!當中三文魚同長蟹腳係小妹最常encore 的😍2️⃣轉攻熟食嘅🍲中西式食品, 我重點推介中式部嘅紅燒花膠同鮑魚🥰 你地又知唔知車仔麵🍜檔係可以走麵呢? 咁就可以食到我🦑咖哩魷魚同🥬恰生菜, 加埋🐷豬血個肚都仲可以繼續戰鬥😂 食埋東坡肉、老火湯、西班牙海鮮炒飯、🍕pizza、🥟意式雲吞、🐟石斑魚、燒味等,已經好飽啦😳 如果大家仲食得落, 仲可以食埋🥗沙律吧! 不得不提, 呢度指定時間仲會有限量嘅菜色供應, 係絕對唔可以錯過ga😍⏰6:30PM焗牛油果配鮮蝦及柚子芝士醬🧀⏰7:00PM火焰芝士焗龍蝦 🦞⏰7:30PM炭烤斧頭牛扒🥩3️⃣黎到甜品嘅環節,大眾款式的🍨雪糕、🍰cake 同🍉水果都好齊全, 仲有糖果可以夾tim! 個人推薦紅豆鯛魚燒同即叫即整嘅Pancake, 坊間buffet 比較少有!

✨💰歸本攻略✨

⏰6:30PM焗牛油果配鮮蝦及柚子芝士醬🧀