2023-09-19 96 views
難得約到好忙嘅朋友,點知朝早紅雨幾驚要cancel我哋嘅約會😢好彩雨過天青,最後都成功試吓呢一間Bookmark咗好耐嘅餐廳😎🥹餐廳四周都放滿左日系嘅裝飾,有啲櫻花、亦有好多宮崎駿嘅海報,讓客人尤如置身於日本🇯🇵芝士蟹肉玉子燒 $78一睇就知道係招牌菜!玉子燒上面用茄汁寫上「深宵」,一切開仲未完全凝固嘅蛋汁緩緩流出,入面加入蟹肉同芝士,全部都係我最鍾意嘅食材!😍食落去當然冇失望,開頭都驚芝士配蛋會有啲濟,但係食落有茄汁同埋蟹肉調和下完全冇呢種感覺!👍🏻名古屋雞翼(3隻)$42即炸好超惹味!炸皮有啲特別,食落唔會覺得太熱氣,仲有少少調味🤔蟹肉海膽炒飯 $88好出色嘅炒飯🤩無諗過以呢個價錢都可以食到海膽😛非常足料,飯炒得乾爽,味道啱啱好,略嫌蟹肉味道唔算突出🥲汁燒鱈魚櫻花蝦石鍋飯 $98望落有啲似福建炒飯🤣鱈魚好新鮮,加咗燒汁成個飯甜甜地濕濕地,不過味道相比下就有啲失色🙈大蔥雞肉串(1串)$32不過不失~凍柚子茶(凍)$30整體而言,味道令人驚喜,睇得出餐廳好用心咁特登搵唔同日系嘅擺飾嚟滿足客人!🥹

芝士蟹肉玉子燒 $78

名古屋雞翼(3隻)$42

蟹肉海膽炒飯 $88

汁燒鱈魚櫻花蝦石鍋飯 $98

大蔥雞肉串(1串)$32
不過不失~

凍柚子茶(凍)$30

*:.。. .。.:* 深宵食堂-旺角*:.。. .。.:* 今次Kik先生搵左呢間樓上居酒屋🏮 日式風格裝潢,櫻花裝飾佈置,燈光柔和,地方雖然唔算太大,但枱與枱之間都闊落,唔會有種好逼嘅感覺。✨ 黑松露炒烏冬 ✨上台已經聞到黑松露香味,另外加入好多草菇炒,令黑松露香味更加特出,整碟炒烏冬都好入味👍🏻不錯✨ 甲羅燒✨甲羅燒係好多日式餐廳都會出現。呢度嘅甲羅燒材料有蟹通、蟹肉、蟹籽。攪拌之後塗上一口烤面包上食。味道口感都唔錯,如果加一隻蟹黃會令口感更滑😝✨ 汁燒大魷魚🦑✨我會覺得魷魚size較細隻,但佢燒完之後,唔會太乾仲係好軟淋淋,唔會食橡膠咁,配埋醬汁一齊食,令人食完一口又一口🫢✨ 川燒茄子✨我最喜歡係呢條燒茄子🍆其他地方食過係好油,無茄子味。但呢度茄子經過燒烤後質地柔軟,口感豐富,搭配滿滿蒜蓉和辣椒粉,味道香辣鮮美,而且茄子皮唔會燶到食唔到,令人回味無窮。

今次Kik先生搵左呢間樓上居酒屋🏮 日式

✨ 黑松露炒烏冬 ✨

✨ 甲羅燒✨

✨ 汁燒大魷魚🦑✨

✨ 川燒茄子✨
2023-09-10
$250 (Dinner)
2023-09-05 139 views
朋友帶我嚟呢間位於旺角嘅深宵食堂試試🤩餐廳位於Ladder Dundas 3樓,一出Lift已到餐廳。餐廳以日式風格裝修,牆上有不少日本動漫電影嘅海報,而且燈光好柔和,感覺溫馨又舒適,好適合同朋友一聚,傾下計,放鬆下。🌟 紫芋薯丸 $38一碟5粒,份量好足夠!紫薯丸炸得好金黃香脆,內裡有滿灣嘅芋泥,但又唔會感覺好油膩。🌟 牛五花卷 $38牛五花包住蘆筍,口感更豐富有層次,牛五花帶有油脂,以蘆筍作配搭,可以一解油膩感,又唔會搶咗牛嘅鮮味,配搭得相當出色!🌟 唐揚雞軟骨 $42雞軟骨又係炸得好香脆😋又係無一陣油膩味,食完一粒接一粒,相當好食,又開胃。🌟 芝士蟹肉玉子燒 $78玉子燒超級厚身,面頭仲寫上「深宵」兩字,相當吸晴!內裡有濃濃嘅芝士+蟹肉,食落好juicy,蛋香味亦好突出,好好食。🌟 深宵冷烏冬 $48呢款烏冬面頭有青瓜絲、蟹籽、蟹柳絲,再配上麻醬,撈埋冷烏冬一齊食,口感超級豐富,而且味道唔會太鹹,超級好食!大推呢款冷烏冬!🌟 巨峰提子梳打 $38🌟 熱柚子茶

🌟 紫芋薯丸 $38

🌟 牛五花卷 $38

🌟 唐揚雞軟骨 $42

🌟 芝士蟹肉玉子燒 $78

🌟 深宵冷烏冬 $48

🌟 巨峰提子梳打 $38
🌟 熱柚子茶
2023-08-29 118 views
💛黃店💛位於旺角ʟᴀᴅᴅᴇʀ ᴅᴜɴᴅᴀꜱ < 𝐄𝐚𝐭 𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐍𝐢𝐠𝐡𝐭>, 一間良心居酒屋, 主打串燒、炸物、一品料理及主食。香蒜和牛粒石鍋飯 $⁹²熱騰騰的, 放有海量香蒜和牛粒, 配搭甜甜醬汁。芝士蟹肉玉子燒 $⁷⁸面層以蕃茄醬寫上”深宵”兩字, 而玉子燒重蛋香, 內層再夾雜鹹香味道。赤蝦刺身杯 $³⁸冰鎮兩大隻肥美赤蝦。鹽燒原條五花腩 $⁵⁸份量十足。牛油蒜燒珍寶大扇貝 $⁶²質感彈牙。巨峰提子梳打 $³⁸正常發揮。深宵食堂 (旺角)📍旺角彌敦道575號Ladder Dundas 3樓
💛黃店💛

香蒜和牛粒石鍋飯 $⁹²
熱騰騰的, 放有海量香蒜和牛粒, 配搭甜甜醬汁。

芝士蟹肉玉子燒 $⁷⁸

赤蝦刺身杯 $³⁸
冰鎮兩大隻肥美赤蝦。

鹽燒原條五花腩 $⁵⁸
份量十足。

牛油蒜燒珍寶大扇貝 $⁶²
質感彈牙。

巨峰提子梳打 $³⁸
正常發揮。

深宵食堂 (旺角)
📍旺角彌敦道575號Ladder Dundas 3樓
2023-08-28
$200 (Dinner)
2023-08-26 118 views
今日朋友夜收工,揀左le一間位置方便,又開得夜既日本菜🇯🇵試試~餐廳係居酒屋style,感覺溫馨又舒適。整體菜式係適中分量而且價錢不貴,所以可以叫多幾款一次過試下~🌟🌟芥末和風炸雞🍗炸雞既炸衣做得好薄同香脆,裏面的雞肉食落非常juicy,加埋微微辣的Wasabi醬汁,正~🌟🌟香蒜和牛粒石鍋飯🍲石鍋飯好夠熱,係成功有飯焦的!飯面鋪面和牛粒粒、雜菌同蛋黃,食落去係濃厚的牛丼同蒜香味,配合飯焦香脆的口感,推薦!🌟🌟芝士蟹肉玉子燒🟨玉子燒好厚身,裏面啖啖蟹肉同濃厚拉絲芝士,蛋香味較突出,加埋茄汁十分夾。🌟香辣豬頸肉🐖豬頸肉外面燒得焦香裏面熟得剛剛好,加埋辣粉十分惹味。🌟日式炒麵🥡味道係標準大阪燒既炒面,面度軟硬適中。🌟梅酒梳打🍹梅酒加埋冰凍梳打,酸酸甜甜同整體野食都好夾。

🌟🌟芥末和風炸雞🍗

🌟🌟香蒜和牛粒石鍋飯🍲

🌟🌟芝士蟹肉玉子燒🟨

🌟香辣豬頸肉🐖
豬頸肉外面燒得焦香裏面熟得剛剛好,加埋辣粉十分惹味。

🌟日式炒麵🥡
味道係標準大阪燒既炒面,面度軟硬適中。

🌟梅酒梳打🍹
梅酒加埋冰凍梳打,酸酸甜甜同整體野食都好夾。
  • 芝士蟹肉玉子燒
  • 巨峰提子梳打
  • 魷魚大阪燒
  • 石頭鍋飯
  • 炸雞
《深宵食堂 (旺角)》呢間日式居酒屋係朋友介紹,話如果掛住但又未有機會返鄉下就要去下嘅好地方。上到去已經比個超級日本風嘅裝飾所吸引住,嚟居酒屋飲酒同食野故之然重要,但環境都好影響成個氣氛🍶柚子梅酒今日好似返左鄉下咁心情梗係好,所以就諗住叫啲酒飲下先叫嚟左居酒屋架嘛。老闆推介左柚子梅酒同純米大吟釀,咁我地本身唔係太飲得,所以都係飲入門級嘅柚子梅酒🤣 柚子味重甜中帶甘,梅酒種獨有嘅酸酸地味令到我地食慾大增!炸物- 芥末和風炸雞、和風牛肉餅呢兩款炸物基本上次次去親日本都會食!炸雞外脆肉嫩,雞肉好juicy,咬開炸皮爆汁之外仲有煙出!牛肉餅肉質軟身無炸到乾踭踭,配埋個燒汁係好正嘅下酒菜🫶🏻串燒- 煙肉荔枝卷、牛舌我本身好怕食煙肉,因為唔鍾意煎起油淋淋食完成口油嘅感覺,但今次見呢個卷係廚師推介就比次機會佢,一食就覺得驚為天人🥺荔枝嘅甜同微酸夾埋烤過嘅煙肉非常之夾。令到本身燒得恰到好處,做到厚實彈牙嘅牛舌都要讓一讓路🤪燒海鮮- 日式原條鰻魚飯 鹽燒鯖魚呢兩道菜雖然都係魚,但同時食到兩種與別不同嘅感覺。鰻魚配上燒汁煮到非常軟滑,日本飯粒粒分明,一啖飯有鰻魚同飯伴埋啲燒汁,兩下手勢就清左碗飯😋鯖魚表皮
《深宵食堂 (旺角)》

🍶柚子梅酒

炸物- 芥末和風炸雞、和風牛肉餅

串燒- 煙肉荔枝卷、牛舌

燒海鮮- 日式原條鰻魚飯 鹽燒鯖魚
呢兩道菜雖然都係魚,但同時食到兩種與別不同嘅感覺。鰻魚配上燒汁煮到非常軟滑,日本飯粒粒分明,一啖飯有鰻魚同飯伴埋啲燒汁,兩下手勢就清左碗飯😋鯖魚表皮燒到有少少焦香,魚肉依家保留住水份,加啲檸檬、蘿蔔茸,最重要係食唔到有骨!

食物質素 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5
用餐體驗 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5
性價比 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

真心值全5星👍🏻

如果你都想試下呢間有靚酒同出色嘅日式料理,記得bookmark定呢間餐廳,約埋三五知己一齊嚟試下👨‍👨‍👧‍👦

地址: 旺角彌敦道575號Ladder Dundas 3樓

#japanesestyle #japan #alcohol #drinksanddine #grill #drinks #japanesefood #asianfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfood #foodblogger #hk #hkig #hkigers #hkfoodblog #hkfoodstagram《深宵食堂 (旺角)》

🍶柚子梅酒

荔枝煙肉卷
鹽燒鯖魚
  • 煙肉荔枝卷
2023-08-15 118 views
好鍾意食串燒啊, 今晚book佐旺角呢間深宵食堂食串燒, 坐佐窗邊位.芝士蟹籽玉子燒, 好得意呀刻佐深宵兩隻字上去, 玉子燒一向都好食汁燒大魷魚必嗌, 好食, 另一款魷魚就麻麻吉列廣島蠔好香口兩款雞翼都嗌佐, 真係無得輸雞軟骨一粒接一粒, 停唔到口紫芋薯丸好香芋頭味仲嗌佐牛舌, 五花腩, 雞肉棒等等其他嘢食, 同埋幾杯飲品.

汁燒大魷魚必嗌, 好食, 另一款魷魚就麻麻
吉列廣島蠔好香口

兩款雞翼都嗌佐, 真係無得輸
雞軟骨一粒接一粒, 停唔到口
紫芋薯丸好香芋頭味

2023-06-10
$350 (Last Night Supper)
2023-08-14 108 views
放工後同朋友搵食,見深宵食堂傳單幾吸引,所以就上左去試。 呢到個裝修好日本feel, 仲放左好多動畫人物figure。 今次我地主要點串燒食。 吉列炸蠔:蠔肉鮮嫩多汁,外層炸得酥脆金黃。不會過於油膩。日本芥末炸雞,炸雞外皮酥脆,內部肉質鮮嫩多汁,配搭芥末醬, 非常惹味。日本串燒大腸:大肠烤得刚刚熟透,口感有嚼勁,带有微微既焦香。搭配上串燒醬汁,增添了一絲甜味和咸香,非常美味。雞軟骨:雞軟骨食落去有種脆脆口感,軟骨搭配上调味, 味道更加豐富。免治雞肉軟骨棒,軟骨混入免治雞肉,啖啖嫩滑既雞肉食落又有咬口感,雞肉軟骨棒沾滿日或醬汁,口感更滑更美味。雞翼串,每串2隻,雞翼帶有鹽燒味道,皮燒得香脆可口,肉質嫩滑。芝士蟹肉玉子燒 $78香滑玉子燒入面加左蟹肉同芝士, 口感豐富,蛋上用茄汁寫埋「深宵」店名, 岩哂打卡。
放工後同朋友搵食,見深宵食堂傳單幾吸引,所以就上左去試。

今次我地主要點串燒食。
吉列炸蠔:蠔肉鮮嫩多汁,外層炸得酥脆金黃。不會過於油膩。

日本芥末炸雞炸雞外皮酥脆,內部肉質鮮嫩多汁,配搭芥末醬, 非常惹味。

芝士蟹肉玉子燒 $78
Type of Meal
Dinner
2023-08-14 64 views
深宵食堂地址: 旺角彌敦道575號Ladder Dundas 3樓 裝修煥然一新 有好多動漫人物手辦&poster 充滿動漫feel既日式風情 影相好靚📷近窗位置仲可以望到樓下道路繁忙既彌敦道 有種忙裡偷閒既感覺🤗Menu好豐富 叫左好多小食😊芝士年糕(2粒) ($38 +1)兩塊圓型既年糕切成一半 芝士啖啖香甜 柔軟既口感 愈食愈正🤤蟹籽沙律 ($68 +1)材料豐富又大份既沙律 有青瓜絲 沙律醬 蟹籽 蟹柳 醬料味道偏酸 好開胃😍青瓜辣味螺肉 ($38 +1)青瓜絲放左底部 螺肉香辣 唔油膩 值得推廌👍紫芋薯丸 ($38 +1)外皮有d似炸雞蛋仔既感覺 有一層薄薄既蛋漿 好香🤩紫芋埋藏係裡面 甜甜地 食得好飽😙芝士蟹肉玉子燒 ($78 +1)蛋醬做成表皮用茄汁寫有「深宵」兩字 算得上深宵食堂既特式美食之一 黎到一定要試下🤓卷有蟹肉同芝士 感覺上似係蟹腿既肉 唔係人工蟹肉 口感滑順有彈性 有自然既鮮味 不過食果陣要小心d 1定要慢慢咀嚼😆煙肉荔枝卷 ($38 +1)煙肉卷著原粒荔枝 咸而不膩 仲有種清甜既感覺 🍃一口台灣腸 (2串) ($38 +1)粗厚味甜既台灣腸切成一口口既大小
深宵食堂
地址: 旺角彌敦道575號Ladder Dundas 3樓

Menu好豐富 叫左好多小食😊

芝士年糕(2粒) ($38 +1)

蟹籽沙律 ($68 +1)

青瓜辣味螺肉 ($38 +1)
青瓜絲放左底部 螺肉香辣 唔油膩 值得推廌👍

紫芋薯丸 ($38 +1)

芝士蟹肉玉子燒 ($78 +1)

煙肉荔枝卷 ($38 +1)
煙肉卷著原粒荔枝 咸而不膩 仲有種清甜既感覺 🍃

一口台灣腸 (2串) ($38 +1)
粗厚味甜既台灣腸切成一口口既大小 方便食用🌸

三文魚蟹籽石鍋飯 ($88 +1)
三文魚同蟹籽上桌既時候仲未完全熟透 可以等待石鍋既熱度 將佢地慢慢整熟 調節成岩自己既口味😌睇到佢地由生變熟既過程 好治癒👱‍♀️而且飯既味道仲唔錯 難得一個主打食串燒既地方有飯吃👍

2023-08-03 155 views
呢度係深宵食堂,入面有好多日本既動畫人物,卡通風景好靚,我地叫左個帶子刺身鮮味,雜錦刺身有好大條既蝦,蝦仲要切走埋條蝦屎,好彈牙,海膽淺黃色入口即溶,北寄貝都幾厚身等等用左一個好靚既透明杯放刺身擺盤都好靚,仲叫左杯梅酒soda,幾香梅酒味,又唔會好酸,有梅味既清香,石鍋牛肉飯好好味推介,即叫即整熱辣辣,仲有食左鱔魚串燒好好味,厚切鱔魚燒至皮脆肉嫩,小食送酒傾計好去處,職員友善。@深宵食堂 #mk #旺角 #刺身 #海膽 #鱔魚串燒

@深宵食堂 #mk #旺角 #刺身 #海膽 #鱔魚串燒
2023-07-31 125 views
旺角深宵食堂日式裝修居酒屋,店內擺放著日本動畫風格的裝飾,讓人感受到日本文化的氛圍和氣息。芝士蟹肉玉子燒,内層夾著鮮美的蟹肉和香濃的芝士,豐富的口感和味道!厚切玉子燒夠厚身但内層非常嫩滑creamy. 香蒜和牛粒石鍋飯,牛肉粒鮮嫩,搭配上香蒜的味道,夾雜著菇香!石鍋飯令到飯帶焦香感。香香脆脆夠惹味。螢光魷魚,外觀非常靚,味道也非常鮮美。鮮味滿滿。帶子刺身杯和赤蝦刺身杯,帶子和赤蝦鮮甜多汁,搭配上醬油和芥末,感受到豐富的海鮮風味。最後,煙肉荔枝卷是一道非常受歡迎的小吃,煙肉的味道和荔枝的甜味非常搭配,讓您感受到豐富的口感和味道。

螢光魷魚,外觀非常靚,味道也非常鮮美。鮮味滿滿。

2023-07-21 148 views
深宵食堂,唔係一定要深夜先食嘅,事關佢由夜晚6點開到深夜2點,因此你隨時可以食晚飯,完全冇問題㗎。“煙肉荔枝卷”非常好味,有時令的荔枝够鮮甜,煙肉荔枝的搭配原來都可以咁夾🤪 “脆炸日本大腸”亦係好脆口,完全冇膻味,朋友食得滿意,而平時完全唔食大腸的我亦食咗一件,好難得㗎喇。“豚肉露筍卷”的露筍好鮮嫩,食落完全無渣,豚肉带有少少油脂,2者係好完美的配搭👍👍“鹽燒三文魚鰭”整到件件差不多的size,好美觀,盬燒但又唔會太鹹,好正。“日式原條鰻魚飯” 真係畀咗唔太細的成條,啖啖魚肉係滿足嘅; “蟹肉海膽炒飯”亦都ok;之後再來一個薑味Gelato,好够薑喎😁😁

2023-07-18 150 views
今次嚟到油麻地一間居酒屋,店舖唔算大,但每一個位置裝飾都有特色,周圍貼滿晒千與千尋畫,又用櫻花鋪滿成間舖頭,令到舖頭氣氛勁有日本風🌸🌸🌸今次叫咗⚫️芥末八爪魚 $48係一款開胃前菜,微微嘅芥末汁配上生嘅八爪魚,八爪魚底下係一啲沙律菜,撈起上嚟食更加開胃😄⚫️麻辣牛舌 $38每舊牛舌都好厚,配上麻辣汁,牛舌底下又係一啲沙律菜,麻辣汁唔算太濃味同埋辣,清清地嘅另一款前菜⚫️鹽燒三文魚鰭 $58三文魚鰭燒到好脆,但係咬落去唔會太乾⚫️香蒜一口和牛粒 $68和牛炒到唔會太熟,大約七成左右,所以食落去唔會太乾同埋太韌,另外配上一啲菇類,味道好易入口⚫️蟹肉海膽炒飯 $88我覺得最出色嘅一味,將海膽同蟹籽撈埋啲飯入面,每一啖都食到微微嘅海膽味蟹肉碎同埋蟹籽,覺得層次感好多,好好味😃😃⚫️巨峰提子梳打 $38開胃解渴😁整體嚟講,又係一間好有特色風味嘅日本風居酒屋,二人食咗$372

今次叫咗
⚫️芥末八爪魚 $48

⚫️麻辣牛舌 $38

⚫️鹽燒三文魚鰭 $58
三文魚鰭燒到好脆,但係咬落去唔會太乾

⚫️香蒜一口和牛粒 $68

⚫️蟹肉海膽炒飯 $88

⚫️巨峰提子梳打 $38
開胃解渴😁

2023-07-18 116 views
今日突然想食日本菜,最後決定就去左位於油麻地既深宵食堂。🔸鰻魚飯:鰻魚燒得幾香,唔會好乾身。加埋秘製醬油,送飯一流😋🔸汁燒鱈魚櫻花石鍋飯:石鍋飯賣相好靚,打卡一流👍🏻送上枱時熱辣辣,又帶有飯焦香。至於主角銀鱈魚無令我失望,皮脆肉滑,煎得好香口!配埋香菇,簡直一流!🔸香蒜焗蠔:蠔幾肥美,又juicy,配上香蒜非常惹味🤪🔸荔枝煙肉卷:一咬落去,荔枝已經爆汁。煙肉香口得黎,又唔會好油膩,抵讚。🔸黑松露炒烏冬:今日既VIP非佢莫屬💯。本身無諗住叫,但見到隔離枱叫左,陣陣黑松露香味吹過黎就忍不住!烏冬炒得好好,唔會好油。黑松露亦非常足料!環境方面,餐廳坐得幾舒服。裝潢幾有日式風格,貼左不少日本電影海報同keep住播歌,好似番左鄉下既居酒屋一樣🥹
今日突然想食日本菜,最後決定就去左位於油麻地既深宵食堂。

🔸香蒜焗蠔:蠔幾肥美,又juicy,配上香蒜非常惹味🤪

2023-07-14 105 views
樓上舖串燒小店,佈置營造日本氣氛,例如有櫻花、富士山、動漫、電影海報等裝飾,當然唔少得播日文歌!👉🏻汁燒鱈魚櫻花蝦石鍋飯 $98好香,鱈魚同櫻花蝦鋪面,仲有各款菇類同菜,都幾足料!鱈魚有兩大塊,好滑,另外個醬汁都幾入味!👉🏻牛五花卷 $38牛肉包住蘆筍,兩款食材香氣融合一齊,口感豐富!👉🏻甲羅燒 $78蟹膏蟹籽撈埋一齊,爽脆紫菜包住,濃而不膩!👉🏻脆炸日本大腸 $32一串有十粒,口感酥脆,肉質韌性十足,好中意!👉🏻厚燒牛舌 $38彈牙又鮮嫩,有嚼勁又唔會覺得太乾身!👉🏻汁燒雞脾菇 $28共兩串,質地厚爽,加上汁燒嘅醬汁,口感軟嫩美味!👉🏻和牛串 $68共兩串,和牛肉嘅油脂同肉質嘅軟嫩,好perfect!

👉🏻汁燒鱈魚櫻花蝦石鍋飯 $98

👉🏻牛五花卷 $38
牛肉包住蘆筍,兩款食材香氣融合一齊,口感豐富!

👉🏻甲羅燒 $78
蟹膏蟹籽撈埋一齊,爽脆紫菜包住,濃而不膩!

👉🏻脆炸日本大腸 $32
一串有十粒,口感酥脆,肉質韌性十足,好中意!

👉🏻厚燒牛舌 $38
彈牙又鮮嫩,有嚼勁又唔會覺得太乾身!

👉🏻汁燒雞脾菇 $28
共兩串,質地厚爽,加上汁燒嘅醬汁,口感軟嫩美味!

👉🏻和牛串 $68
共兩串,和牛肉嘅油脂同肉質嘅軟嫩,好perfect!