2016-05-02
經典法式火腿芝士流心三文治 $88評分:🌟🌟🌟-芝士同火腿既層次好多,芝士火腿芝士火腿咁,仲有啲芥末醬,包你唔會溜~雖然冇我想像中咁熱辣辣(可能係意外),包邊都有啲硬左冇脆到(可能係意外),但係呢個配搭我好鍾意架💛-----羅勒醬鮮蝦牛油果意粉 $98評分:🌟🌟🌟-近排女生都興食牛油果,呢個意粉加上牛油果同羅勒醬唔會好似其他食開既意粉咁容易越食越膩,而且佢煮得好入味,啲蝦唔淨只表面食到啲sauce架!蝦同麵質本身一樣又爽口又入味,如果唔鍾意creamy sauce既意粉不妨叫呢個試下!-----特級煎加拿大牛柳配紅酒汁 $168評分:🌟🌟🌟-平時係人都知紅肉配紅酒架啦,今次呢個牛柳配上紅酒汁,酸酸地有啲似醋,增加左佢既味道,感覺比平日食到既排都要唔同。最重要係,佢既排本來就燒得算香口,雖然有啲位比較硬左少少,但都唔算過份。不過個人認為個紅酒汁幾特別,值得一試!👍btw,鍾意食薯仔既我表示,個薯仔一般。hahahaahaa-----魔法黑白朱古力球 $58評分:🌟🌟🌟-熱熱既朱古力倒落白朱古力球上面,溶左一齊就會飲到好滑既牛奶朱古力,入面就會見到香濃既雲呢嗱雪糕同一粒士多啤梨。加埋下面用
羅勒醬鮮蝦牛油果意粉 $98
特級煎加拿大牛柳配紅酒汁 $168
評分:🌟🌟🌟
不過個人認為個紅酒汁幾特別,值得一試!👍
魔法黑白朱古力球 $58
評分:🌟🌟🌟
熱熱既朱古力倒落白朱古力球上面,溶左一齊就會飲到好滑既牛奶朱古力,入面就會見到香濃既雲呢嗱雪糕同一粒士多啤梨。加埋下面用焦糖煮過既玉米片一齊食,脆脆地又有奶香,一凍(雪糕)一熱(朱古力醬)加埋好有心太軟加雪糕既感覺!
呢個價錢唔算太貴,又係時候💸試下新野!
經典法式火腿芝士流心三文治
羅勒醬鮮蝦牛油果意粉