2013-03-25
今日要為大家介紹我的新寵兒!!如果你中意食和民,不妨一試呢間都係同一集團的KITCHEN J!!前幾天跟男人漫無目的地搵野食..搵下搵下,去左黃埔,,其實我真係好中意食和民架,但食得太多都會有恐懼症架嘛,咁就黎左同佢好似既KITCHEN J喇,光亮既招牌都係吸引我既原因之1.不過呢到D位細左D咁啦.餐牌上有幾個套餐,出左糧嘛,簡個2人餐最貴的.其實都係35X(唔係好記得了)都OK啦,第一道,牛小排好得意架,佢有舊熱石,可以放D肉上去燒..2,3下就OK架喇,睇唔出佢咁好味,好JUICY~NICEPIZZA!同和民的和風雞肉P幾似,個皮係最唔同,係好似印度P咁既,ININ UNUN,YUUMY.田螺~不過不失海鮮沙拉,,D海鮮OK架,係個汁酸左小小白酒焗生蠔,呢個係加38蚊換既,都有3隻,酒味唔係好重呢個不得了呀,唔好睇佢以為係普通包..其實佢係好似丹麥條果種外脆內軟,加上甜甜有蜜糖,再加水果同雪糕,超好味耶不過想食要問定呀,因為唔係好多存貨,而且整又要比教長既時間呢~~雪糕,比你自己LO既,,都好大份,個雪糕好奶,我中意啊*V*最後埋單44X,,KITCHEN J食物水準不錯呢地址 :
咁就黎左同佢好似既KITCHEN J喇,
光亮既招牌都係吸引我既原因之1.
不過呢到D位細左D咁啦.
都OK啦,
第一道,牛小排
睇唔出佢咁好味,好JUICY~NICE
外脆內軟,加上甜甜有蜜糖,再加水果同雪糕,超好味耶
最後埋單44X,,
KITCHEN J食物水準不錯呢
地址 : 紅磡德安街7號黃埔新天地黃埔花園8期黃埔美食坊1樓113號舖