2017-11-19 59 views
岩岩食飯鐘數約完個住係豫豐花園的老友拎野,交收完畢,又係時候食返個 lunch先!聽老友講呢間九重町質素幾高,午餐價錢性價比更高, 適逢路經此地,門口又有得泊車,當然要黎幫襯下。Lunch set 差唔多有20款,最平58蚊有交易,所有set會送埋沙律,汔水同味噌湯。刺身定食7件$128七款刺身包括三文魚,帶子,赤座蝦,立魚,金槍魚,油甘魚同埋劍魚,跟配日本珍珠白飯一碗。Wasabi係即磨的,可見九重町都對自己有啲要求。三文魚帶子赤座蝦屬水平之上,驚喜點係個金槍魚嫩滑無筋;立魚好新鮮;劍魚同油甘魚,肉身肥厚軟腍,魚油脂分佈平均,入口即溶。幸福滋味感瞬間爆燈,令我食返喺日本食嘅味道。雖然套餐已經送埋蔬菜沙律,但我都叫多個蟹子沙律$42, 食多啲蔬菜。今餐的魚生質素好高!只係食刺身定食都好滿足!

刺身定食7件$128

今餐的魚生質素好高!只係食刺身定食都好滿足!
$150 (Lunch)
2017-11-14 44 views
對於九龍人來講新界已經係一個非常之神秘嘅地方,仲要係藍地更加係一個更神秘嘅地方,其實今次搵到依間餐廳係因為我哋啱啱喺屯門行完山然之後打算出返市區嘅時候搵到嘅一間餐廳。餐廳喺輕鐵站行過去大概五至10分鐘其實餐廳嘅感覺都好新淨,應該都係開咗冇耐。嗰日我哋平日去食,但係出乎意料之外地餐廳都幾多人下大多數都係一家大細。好好彩今次唔使等位,坐低左之後我哋就叫咗好多款唔同嘅壽司,我哋最鍾意嘅壽司分別有劍魚壽司,三文魚腩壽司,油金魚壽司,同埋鰻魚壽司同埋餐廳有一份好出名嘅卷物就係牛油果軟殼蟹反卷,價錢唔貴但係份量勁多感覺好抵食然之後我哋就帶咗一個鰻魚炒飯同埋一個豚肉鍋,鍋入面有好多唔同嘅蔬菜同埋菇,所以都食得幾飽下重點係餐廳嘅食物價錢非常之親民貼地要車食咗咁多款唔同嘅壽司都食到非常之滿足,估唔到去到屯門藍地一啲咁偏僻嘅地方都可以搵到一間咁特別同埋咁親民嘅餐廳,餐廳非常之適合家庭聚會食飯。
其實餐廳嘅感覺都好新淨,應該都係開咗冇耐。

2017-11-02
$200 (Dinner)
2017-11-14 63 views
朋友話俾個驚喜我,叫我係兆康站等佢🙈我心諗佢都未黎過肯定唔識路啦😂最尾真係我帶路😂呢到嘅環境設計幾好😉我見到裏面有卡位,個啲位都幾有feel😎我地一坐低就即刻叫嘢食,因為太肚餓啦鰻魚炒飯😆呢間嘅鰻魚炒飯係我食過嘅咁多間鰻魚炒飯數一數二好食👍👍因為佢採用嘅米係日本米😍,每粒飯都好似珍珠咁,亦唔會炒太濕。而將鰻魚切粒時大細亦切得剛剛好😋好好食👍牛肉他他👍每塊牛肉嘅厚薄度都切得啱啱好,而且燒得好淋好好食,牛肉十分易熟,太熟會變韌,所以控制火候非常困難👍棒棒的😍燒日本蕃蕃🍠蕃薯好甜❤建議大家一開始可以點黎食左先,䦕胃👍而且個人認為送酒是不錯的!火炙三文魚🍣強烈建議大家點完餐後,上到菜時即刻食咗個火炙三文魚先!因為當你咬落去嗰陣時你係feel到熱力令到三文魚會溶化,簡單啲來講即係入口即溶😍😍❤本身鍾意食三文魚嘅我更加不能抗拒今次朋友都幾識揀😚呢餐飯食得好滿意😍價錢亦合理,絕對係有實力嘅店舖👍

鰻魚炒飯😆

牛肉他他👍

燒日本蕃蕃🍠

火炙三文魚🍣
強烈建議大家點完餐後,上到菜時即刻食咗個火炙三文魚先!
因為當你咬落去嗰陣時你係feel到熱力令到三文魚會溶化,

2017-11-13 51 views
同朋友去左呢間日式料理店😍雖然好遠,要係兆康落西鐵行半個鐘先到,但係食物質素好高😍去到個到,侍應即刻俾左個細細地嘅黑松露配芝麻醬豆腐我地。好滑,好香黑松露味!之後我地即刻叫野食😂🐷我地叫左天婦羅稻庭烏冬🍲、玉子蛋卷、軟殼蟹手卷同南瓜天婦羅。天婦羅稻庭烏冬嘅天婦羅有好多唔同嘅材料,有天婦羅蝦🍤、天婦羅魚🐟、天婦羅秋葵、天婦羅南瓜同天婦羅茄子🍆平時啲鋪頭嘅天婦羅烏冬都係得天婦羅蝦同埋天婦羅蟹柳,呢個好豐富呀!天婦羅一啲都唔厚粉,蝦好新鮮好甜好滑,南瓜好甜,茄子亦都好軟綿綿,魚都好滑而且全部都唔油膩。食落口覺得啲食物都好多汁,好juicy呀😍仲有,雖然係炸野,但都可以保持到原本嘅食物嘅口感👍軟殼蟹手卷,軟殼蟹炸非常香脆,亦好大隻。明顯係新鮮製造👍而且軟殼蟹手卷上配埋個種沙律醬係perfect嫁😍另外,飯亦整得好軟熟,但又唔會腍pat pat咁👍到南瓜天婦羅啦😍因為我地好鍾意食南瓜,所以我哋又嗌多碟黎食😍南瓜一如以往咁甜👍而且又唔會腍patpat,唔係南瓜蓉咁,而係食起嚟好清脆嘅感覺,好似食緊青瓜咁。粉漿日唔多,即使我哋擺落咗先食,出面層炸粉仍然好脆口😎仲有,廚師用左薄切嘅方式去切,好細心,咁

到南瓜天婦羅啦😍因為我地好鍾意食南瓜,所以我哋又嗌多碟黎食😍南瓜一如以往咁甜👍而且又唔會腍patpat,唔係南瓜蓉咁,而係食起嚟好清脆嘅感覺,好似食緊青瓜咁。粉漿日唔多,即使我哋擺落咗先食,出面層炸粉仍然好脆口😎仲有,廚師用左薄切嘅方式去切,好細心,咁就包保唔會食完就飽到濟啦😍

玉子蛋卷係必食嫁啦😍呢度嘅玉子蛋卷鹹鹹地,好多店舖嘅玉子蛋卷都係甜嘅。食落口覺得好得意,好驚喜😍有小小建議,唔好整得太熟,裏面就會有流心感😛份量亦夠晒多😍
總括黎講,係一間好高質素嘅餐廳😉性價比都好高😍環境又好舒服👍要keep住👍
2017-11-13 61 views
呢間位於藍地嘅日式餐廳《九重町》可以話係一間隱世食肆 雖然並唔係位置於最旺嘅藍地大街但每逢開飯時段都總會坐滿客人從餐廳往窗外望 令人感受到日本鄉郊野的那份寧靜餐廳嘅裝修亦充滿日式格調一列嘅吧枱 可以欣賞到師傅嘅手藝餐前小食 【涼拌茄子南瓜】南瓜同茄子都炆得非常軟林 每一口都充滿鰹魚汁味道淡淡嘅鰹魚汁 並沒有蓋過南瓜同茄子本來既甜美味道拿捏得相當好從微小嘅一點 可以睇得出師傅對食材的那份用心午膳嘅時候仲會有午事定食午市定食本身配有沙律以及味噌湯今次就是咗【蔥吞拿赤座蝦丼】粉嫩嘅吞拿魚蓉入口即溶而且口感綿滑 令人一試陶醉加上新鮮嘅蔥花 蔥嘅香氣和吞拿魚蓉嘅鮮甜融合配上新鮮嘅牡丹蝦 爽口鮮甜嘅蝦肉 加上甘香嘅蝦膏令到味蕾嘅感覺更上一層樓除咗定食之外 呢度嘅小食亦同樣出色人氣【燒白鱔串燒】選用咗肥美既白鱔白鱔嘅外皮烤得鬆脆微微嘅焦香 帶點炭燒嘅香氣白鱔肉質彈牙結實加上一抹海鹽 就能帶出本身嘅鮮味另一樣小吃【土佐豆腐】同樣是相當出色金黃色嘅豆腐外脆內軟加上木魚絲 一口咬下脆卜卜裏面嘅豆腐滑捋捋配上日式木魚湯汁 令人暖意入心最後仲有人氣【西京燒銀鱈魚】西京燒其實是醬料的名稱 主要用白味噌做成醃料燒
呢間位於藍地嘅日式餐廳《九重町》

店員嘅服務態度亦相當好

令人感受到有如日本 令人有賓至如歸嘅感覺一樣

Lunch
2017-11-12 31 views
今日入去屯門藍地探朋友,夜晚想食日本野朋友建議食呢間九重町。門口掛左好多紅燈籠同有個大大個嘅招牌,好易認。我地6點幾去到人流唔算多,餐廳入面空間都幾大,位置亦都好多,環境好舒服。蟹子沙律軍艦壽司面頭鋪滿蟹子,加埋青瓜絲同蟹柳絲,口感鮮甜又清新。軟殼蟹手卷即叫即整,所以就算入面有沙律醬都啲紫菜依然乾身唔會淋。軟殼蟹炸到金黃香脆,咬落啖啖蟹肉。海鮮鍋有好多新鮮料!有青口、蝦、蠔、魚肉、豆腐、昆布、冬菇、娃娃菜等等,令到湯底好鮮甜!鰻魚炒飯係用壽司米炒,每粒飯都好飽滿同沾滿鰻魚汁,炒飯入面亦有好多肥美嘅鰻魚粒,配埋紅蘿蔔粒、蛋花、蔥花,色香味具全!
門口掛左好多紅燈籠同有個大大個嘅招牌,好易認。

2017-11-06
$130 (Dinner)
2017-11-12 1737 views
朋友剛搬入在豫豐花園,今日我哋上去佢屋企玩,見未齊腳,又有啲肚餓,我哋幾個就落去樓下食返個late lunch先!下午兩點食店不是太多人客,靚女姐姐安排我們坐在窗邊,非常明亮光猛, 環境舒適。一打開menu看看內裏菜式及價錢,發現價格屬中階級別! 內心暗喜,估計質數應該不差!好不容易才決定到吃什麼,正要點餐之時, 另一店員哥哥卻提醒我們原來有午餐可以選擇, 幾個女人立即轉軚!因為午餐定食經濟很多!十多款午市套餐,價格由$58至$128,仲送埋沙律,味噌湯和汽水一罐。蟹肉海膽丼$108豐富蟹肉舖滿整個飯面,海膽新鮮鮮甜,芥末是新鮮即磨的!而且還有青瓜和漬物。野菜牛肉芝麻醬拌蕎麥麵$68好大碗蕎麥麵,牛肉份量也不少,仲有半隻流心蛋,一碗芝麻醬,飯和牛肉上也有白芝麻粒, 蛋汁連芝麻汁同白芝麻粒用來撈麵真係好香好好食。網燒美國牛扒佐野菜定食$98美國牛扒切得像日式燒牛肉般精緻,燒至半生熟, 伴隨炸蒜片, 沾一下燒肉汁,很好下飯! 旁邊的燒野菜有秋葵和鮮菇,不錯。吃了一頓不錯的午市和食,我們便趕快上樓,準備竹戰!

蟹肉海膽丼$108

野菜牛肉芝麻醬拌蕎麥麵$68

網燒美國牛扒佐野菜定食$98

吃了一頓不錯的午市和食,我們便趕快上樓,準備竹戰!
Lunch
2017-11-11 42 views
今晚去到屯門藍地找我的好兄弟聚一聚,兄弟介紹我吃這一間"九重町日本料理"。這一間日本料理裝修得很有特色,真的很像日本那些地道日本料理。服務員首先是送上餐前小食,是蘿蔔牛腩。蘿蔔很清甜,而牛腩亦很軟。軟殼蟹牛油果卷($68): 整體賣相很好,飯團上面佈滿厚厚的牛油果,及有很多很多的蟹子,加上少許沙律醬,吃上去飯團亦軟硬度恰好。蒜香牛柳粒($68):  一口牛的大小,有口牛,而且燒得很香。入口外面香口,裡面鬆軟。靖魚 ($68): 外面魚皮燒得很香,而裡面的肉質很軟熟。大蝦天婦羅($58):  那個碟很特別,很像一個鳥籠,而且你會感到廚師的一份執著。天婦羅炸得很好,而裡面的大蝦有肉感,很觧美。九重卷($88):反卷內有拖羅,外面有海膽及魚子,吃上來配合很好。總括來說,這間日本料理可說是屯門數一數 二的日本料理,大家不妨去開屯璜想試寒。

靖魚 ($68): 外面魚皮燒得很香,而裡面的肉質很軟熟。

九重卷

2017-11-04
$100 (Dinner)
九重卷
  • 軟殻蟹牛油果反卷
2017-11-11 44 views
星期四難得可以收早,同屋企人去食日本菜。見到九重町人少少,唔使排隊就入去試下。環境幾清靜,但睇得出有花過心思係裝修有日本的味道,卡座裝修都幾得意。一見餐牌都有唔少種類,壽司、刺身、沙律、飯同鍋物,唔驚老豆唔夠食。一落單就叫左燒雞腎、鰻魚手卷、豚肉鍋、九重刺身、天婦羅盛、軟腳蟹牛油果卷、鰻魚炒飯三個人食綽綽有餘野食用料幾新鮮,三文魚、章紅魚切得幾厚咬落啖啖肉,口夠唔錯。一開始,媽咪話有小小沙服務員都即刻幫我地換左佢,服務態度好好而我最鐘意吃軟腳蟹牛油果卷牛油果的爽口清新配上酥酥地既軟腳蟹,幾正!同埋燒雞腎撒上胡椒鹽,味道岩岩好鰻魚炒飯都幾足料,啖啖鰻魚仲要係咬到既大細,唔似出面切到碎噻咁。今次同屋企人都幾滿意,放開肚食,食到好飽最後埋單800幾。下次可以再黎過。
星期四難得可以收早,同屋企人去食日本菜。

見到九重町人少少,唔使排隊就入去試下。
環境幾清靜,但睇得出有花過心思係裝修
有日本的味道,卡座裝修都幾得意。

一見餐牌都有唔少種類,壽司刺身、沙律、飯同鍋物,唔驚老豆唔夠食。

三個人食綽綽有餘

野食用料幾新鮮,三文魚、章紅魚切得幾厚
咬落啖啖肉,口夠唔錯。

一開始,媽咪話有小小沙
服務員都即刻幫我地換左佢,服務態度好好

而我最鐘意吃軟腳蟹牛油果卷
牛油果的爽口清新配上酥酥地既軟腳蟹,幾正!

同埋燒雞腎撒上胡椒鹽,味道岩岩好

鰻魚炒飯都幾足料,啖啖鰻魚
仲要係咬到既大細,唔似出面切到碎噻咁。

今次同屋企人都幾滿意,放開肚食,食到好飽

最後埋單800幾。下次可以再黎過。
Dinner
經過見到呢個日式餐廳裝修得幾有feel,空間又大,有種隱世高手嘅感覺就拉埋朋友入嚟試下。一坐低侍應就先擺低兩杯熱茶,第一感覺相當不錯。 而且坐位寬鬆,環境唔嘈,同朋友傾吓計食嘢幾relax。我哋兩個人食量唔多,主要以刺身、小食為主。三文魚刺身。企身、夠鮮夠厚,呢個價錢嚟講算係上品。天婦羅炸蝦。蝦鮮甜大隻、炸粉薄身金黃,帶得出蝦嘅鮮味,而且唔會有油膩感。牛舌。厚切重鹽味,口感一流,而且串燒嚟講燒得好爽口,唔會燒耐咗太過乾身。埋單兩個人加埋唔洗二百就食到呢個質素嘅日本嘢算係幾扺食,會再推介朋友過嚟。值得一提嘅係呢間舖係開放式廚房,望住師傅整刺身、燒串燒嘅感覺零舍有feel,而且對啲食材更有信心👍

我哋兩個人食量唔多,主要以刺身、小食為主。
三文魚刺身。企身、夠鮮夠厚,呢個價錢嚟講算係上品。

2017-11-09 67 views
點左個什錦刺身沙律,賣相同味道都不過不失。再叫左個天婦羅,都係一般大路野,冇乜特別。主菜叫左個牛肉鍋,上檯牛肉略老,湯底味道頗淡。(有粉絲底-兩著)由於係晚餐時候,想叫個白飯送鍋,點知被拒。原因係佢地規矩,冇得就咁叫白飯,個鍋有粉絲啵。服務方面已經打左折扣。飲品方面,點左個冰幻奇異果,以為係沙冰類嘅飲品,黎到當然唔係沙冰,係一杯外觀唔錯,味道係甜甜地嘅飲料,冇乜奇異果味。食物一般。只係裝修ok.唔會再幫襯。
點左個什錦刺身沙律,賣相同味道都不過不失。
再叫左個天婦羅,都係一般大路野,冇乜特別。
服務方面已經打左折扣。

食物一般。
只係裝修ok.
唔會再幫襯。
冰幻奇異果
2017-11-08 50 views
星期五的晚上打算吃好一點作為這忙碌星期的終結,選了日本料理-九重町。鋪內很有氣氛,燈光偏暗,牆上掛了日本風的油畫,很適合和朋友閑聊。入座後,服務員為我送上了前菜,是蟹肉蕃茄。蕃茄少了平常的苦澀味,味道清新,酸酸的很開胃。服務員很友善地介紹當天的新鮮刺身,包括笠子、魴鮄、秋刀和日本海膽。我點了半條熱門的笠子、火灸左口裙邊和三文魚腩和九重卷。最先來的是火灸左口裙邊和三文魚腩。火炙壽司的精髓在於能否把魚香味帶出,三文魚腩壽司果然沒有令人失望,反而左口裙邊就比較普通。九重卷以鋪名為名,想必有它的特別之處。原來服務員說他是以四種魚生製成的,加了海膽和三文魚籽在上面作點綴。上面的海膽好鮮甜,一個人吃得不多,下次和朋友來可以多叫一板海膽。九重卷加上紫菜、牛油果、青瓜,味到相夾。最後壓軸出場的是笠子。笠子擺碟精美,一片片薄薄的,師傅刀法了得喔。笠子味道較淡,配上秘製醬汁食用。醬汁帶有柚子味,微微沾上醬汁的魚生片令人感覺清新而不膩。
Dinner
2017-11-08 56 views
屯門藍地位置較市區遠,但這裡的餐廳都很有風味由於我在附近讀書,所以有時也會到藍地感受這裡的寧靜和吃晚餐很有日本風味的門面呢。坐得舒服食物選擇真是超級豐富!刺身和壽司實在不可少,還有特上壽司和極上壽司Set。除了燒物、揚物、一品料理等等外,還有飯和鍋物。太多選擇了!很多都想吃,如何是好呢牛肉烤得半生半熟,口感綿綿的配上香脆的蒜片,味道更有層次超大件的三文魚腩刺身很新鮮豐滿肉質花之戀和三文魚腩壽司,厚厚的三文魚香脆的軟殼蟹,加上其他配料,豐富了口感。竹輪裡有拉絲芝士滑滑又新鮮的鮪魚肉。滿足的日本料理
屯門藍地位置較市區遠,但這裡的餐廳都很有風味
由於我在附近讀書,所以有時也會到藍地感受這裡的寧靜和吃晚餐
很有日本風味的門面呢。
坐得舒服
食物選擇真是超級豐富!刺身壽司實在不可少,還有特上壽司和極上壽司Set。除了燒物、揚物、一品料理等等外,還有飯和鍋物。太多選擇了!很多都想吃,如何是好呢
牛肉他他
牛肉烤得半生半熟,口感綿綿的
配上香脆的蒜片,味道更有層次
三文魚(腩)
超大件的三文魚腩刺身
很新鮮
豐滿肉質
花之戀和三文魚腩壽司,厚厚的三文魚
軟殼蟹手卷
香脆的軟殼蟹,加上其他配料,豐富了口感。
芝士竹輪

竹輪裡有拉絲芝士

鯖魚

滑滑又新鮮的鮪魚肉。

滿足的日本料理
2017-10-11
$250 (Dinner)
  • 牛肉他他
  • 三文魚(腩)
  • 芝士竹輪
  • 鯖魚
2017-11-06 53 views
呢間日式料理雖然非常遙遠,如果唔系入去探朋友,我都唔會山長水遠,黎到呢度!因為朋友系呢邊住hall,已經好耐冇見過佢,我唯有去同佢gathering下。不過冇諗過,呢間餐廳咁隱世,佢嘅食物嘅質素同食材嘅新鮮度系咁高!我地真係食到津津有味!我地就採用慢慢行嘅方式,由兆康行左勁耐先去到!但因為系新界咁偏嘅地方,周圍其實都好黑下!建議如果冇咩事都咪行!我地兩個女仔真係心驚膽顫!去到個度,店鋪都幾大,雖然當時都有啲人流,但一啲都唔吵,好舒服!我地坐左陣,傾左陣,開始點野食!我地揀左好多野食!特地揀選呢幾樣出黎講下!天婦羅稻亭烏冬,我覺得系咁多樣野食中最好食嘅!首先,天婦羅嘅材料好豐富!而蝦系最為特別嘅!蝦即使經過炸嘅過程,仍然好滑好軟,食落口,外脆內軟,好好味!再配埋佢個天婦羅汁,真係一流啊!另外,全部天婦羅嘅炸粉都系完全唔厚,隨時仲薄過我塊面啲粉啊haha!而烏冬整得好煙un,好滑,好爽嘅口感,屬佳品!湯底亦好清,岩曬我口味!火炙三文魚腩亦系一個佳作!首先講下佢嘅三文魚腩,切得厚薄適中,燒得半生熟,食落口好滑,唔係全生個種滑,系有種系個口度融化個種滑!而且,我中意佢呢種系三文魚就三文魚,唔會

天婦羅稻亭烏冬

火炙三文魚(腩)

火炙三文魚腩亦系一個佳作!首先講下佢嘅三文魚腩,切得厚薄適中,燒得半生熟,食落口好滑,唔係全生個種滑,系有種系個口度融化個種滑!而且,我中意佢呢種系三文魚就三文魚,唔會加啲沙律醬或者芝士系面,咁先食到三文魚嘅味道。下面嘅飯糰好明顯系用左珍珠米,超級軟熟!而配埋嘅酸姜系用黎清新口部,食起壽司上黎可以更食得出最真實嘅味道!

玉子蛋卷

玉子蛋卷反而有失色嘅感覺!因為整得太硬,同平時食開個種有流心感覺嘅玉子蛋卷唔同,有點失望!但佢有個得意之處就系呢個玉子蛋卷系鹹嫁!平時食開都係甜嘅,呢個好有新鮮感!不過如果佢冇咁硬,相信會更好味!

軟殼蟹手卷

軟殼蟹手卷都不錯嘅!壽司嘅紫菜整得幾脆,即使入面放左飯同沙律醬,亦唔會捻左!而軟殼蟹就好脆,入面亦有蟹肉。手卷內有蟹籽、沙律醬同一些青瓜,令整個手卷嘅口感豐富了!

總括黎講,朋友今次冇介紹錯!真係不錯的餐廳!希望佢會系市區開多間,咁我就可以方便食到啦!希望到時仲可以keep到個質素,或者再好啲啦!
$300 (Dinner)
天婦羅稻亭烏冬
火炙三文魚(腩)
2017-11-06 56 views
今日入開屯門做野,順路約住係屯門的朋友仔晚飯,他建議這間新開的日本料理 - 九重町!大紅燈籠高高掛,遠望也能看見~牛肉鵝肝飯$66,好大塊鵝肝,鵝肝面煎得很香脆。軟殼蟹牛油果卷$68,軟殼蟹被飯團包著,蓋上一層牛油果和厚厚的蟹子,再加上沙律醬,味道很配合。大蝦天婦羅$58,脆醬做得不錯。鯖魚$58,燒得外脆內嫩,剛好不會太乾。蒜香牛柳粒$68,一口牛配上燒汁和蒜片,從來都是最佳拍檔。九重卷$88,大大舊反卷,上面配上新鮮海膽和大大粒三文魚子,正!

大紅燈籠高高掛,遠望也能看見~

牛肉鵝肝飯$66,好大塊鵝肝,鵝肝面煎得很香脆。

大蝦天婦羅$58,脆醬做得不錯。

鯖魚$58,燒得外脆內嫩,剛好不會太乾。

蒜香牛柳粒$68,一口牛配上燒汁和蒜片,從來都是最佳拍檔。