3 day(s) ago
過份地overpriced 叫左嗰$688+10% service charge既set 最尾埋單每人接近$800 食物質素尚可 但環境嘈到好似去party room咁 呢間係主要做private room 會接group gathering既客 但係隔音其實可以做好d? 我明白香港租金貴生意難做 不過你叫得private kitchen都要有private kitchen既環境 咁樣對2-4人黎食飯真係好唔公平 我地全晚基本上講野都好辛苦 亦完整咁聽到隔離枱既對話 環境完全唔ok以上直接同餐廳反映過 佢地好surprise我覺得嘈 覺得間舖細無辦法 我就覺得如果你地真係咁覺得 不如你地直接叫restaurant 你叫得private kitchen 收得比出面貴 就要up to private kitchen standard 同埋一定可以改善隔音既情況 不會再幫襯 不愉快既用餐經驗 仲要揀重要日子黎 我好少寫食評 不過真係有好大改善空間