2018-03-15 83 views
呢日約咗個港女朋友食飯,上網搵黎搵去都驚唔啱佢心水碌碌下見到呢間花花世界咖啡室,佈置好似好靚,啱曬俾佢影相打卡一入到去,真係好似走咗入花花世界咁佈置極花心思,環境氣氛營造得相當好食食下見悶可以起身周圍影下相而且每枱座位唔會話逼到痴埋一舊舊咁,啱曬三五知己傾心事南瓜忌廉湯(隨餐附送)好似要豎起隻尾指黎飲湯先對得住貢靚嘅碗同匙羹松露帶子雜菌意大利飯大大粒帶子同黑松露,呢個比其它CAFE要真材實料得多而且做到米粒外軟米心仍保持咬口,意大利飯黎講相當高質南瓜青口意大利米型粉 大鄉里唔知咩係米型粉,所以叫黎試下結果真係米型嘅粉,好特別好滑身,響個口度冼黎冼去都咬唔到佢咁要比較的話個人喜好呢個米型粉多過飯尤其個南瓜醬汁係爆星,非常濃郁荔枝梳打朋友話OK,鍾意佢唔會太甜,剛剛好玫瑰朱古力響啲咁有情調嘅CAFE梗係叫番杯一聽就知會好靚嘅飲品全晚啲食物都好好味可惜杯朱古力就淡咗啲啲希望下次再番黎試會改善一下
呢日約咗個港女朋友食飯,上網搵黎搵去都驚唔啱佢心水

一入到去,真係好似走咗入花花世界咁
佈置極花心思,環境氣氛營造得相當好
食食下見悶可以起身周圍影下相
而且每枱座位唔會話逼到痴埋一舊舊咁,啱曬三五知己傾心事
南瓜忌廉湯

南瓜忌廉湯(隨餐附送)

好似要豎起隻尾指黎飲湯先對得住貢靚嘅碗同匙羹
松露帶子雜菌意大利飯
大大粒帶子同黑松露,
呢個比其它CAFE要真材實料得多
而且做到米粒外軟米心仍保持咬口,意大利飯黎講相當高質
南瓜青口意大利米型粉
大鄉里唔知咩係米型粉,所以叫黎試下
要比較的話個人喜好呢個米型粉多過飯

尤其個南瓜醬汁係爆星,非常濃郁
荔枝梳打
荔枝梳打

朋友話OK,鍾意佢唔會太甜,剛剛好

響啲咁有情調嘅CAFE梗係叫番杯一聽就知會好靚嘅飲品
全晚啲食物都好好味可惜杯朱古力就淡咗啲啲
希望下次再番黎試會改善一下
2018-03-12
南瓜忌廉湯
2018-03-15 52 views
一早訂左位食tea~準時去到, 但原來張枱比左第二個, 要等10分鐘先有位。。。等待期間可以周圍參觀, 四周望下, 全部都係假花~有鳥籠座位及搖搖椅佈置得幾靚, 幾有情調~菜單選擇唔算多~我點左個青醬大蝦意粉, 友人見隔離枱個西冷唔錯就叫左個西冷牛扒, 另外再加個芝士西蘭花~飲品叫左玫瑰咖啡, cappucino同榛子咖啡~食物方面個大蝦意粉幾好食, 又多蝦, 唔錯~西冷叫左七成就變左全熟。。。又有d韌, 麻麻地。。。芝士西蘭花, 我地一人食左一舊, 全部都覺得苦。。。要成碟退換左個白酒煮青口青口反而味道唔錯~可以encore最後我地叫左個窩夫雪糕做結尾, 賣相就幾靚, 但窩夫太薄, 味道一般, 有d失望。。。飲品方面玫瑰咖啡同cappucino都好正常, 但係個榛子咖啡似榛子朱古力多D...
一早訂左位食tea~
佈置得幾靚, 幾有情調~
飲品叫左玫瑰咖啡, cappucino同榛子咖啡~

食物方面

個大蝦意粉幾好食
, 又多蝦, 唔錯~
西冷叫左七成就變左全熟。。。又有d韌, 麻麻地。。。

換左個白酒煮青口

雪糕窩夫
芝士西蘭花
2018-03-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$144 (Tea)
青醬大蝦意粉
玫瑰咖啡
2018-03-14 20 views
聽朋友講呢間餐廳裝修得好靚,所以一直都好想黎食晚餐一入到黎,見到周圍都係花花既佈置,仲有玫瑰花既cushion,感覺好夢幻呀松露帶子雜菌意大利飯(可配米型粉)黑松露味道好濃郁,帶子都好大粒,我地揀左米型粉,其實係pasta黎,不過形狀似珍珠米,好有咬口,個人好中意呢種口感香煎比目魚配玫瑰香檳汁比目魚肉質非常鮮嫩幼滑,一切就切得開,皮煎得微脆。另外我好欣賞佢個玫瑰香濱汁,甜甜的,好開胃玫瑰熱朱古力香濃得黎不會太甜胎菊甘駿眉紅茶清香甘甜,仲可以refill熱水,茶具都好靚
聽朋友講呢間餐廳裝修得好靚,所以一直都好想黎食晚餐

松露帶子雜菌意大利飯(可配米型粉)

玫瑰熱朱古力

香濃得黎不會太甜

胎菊甘駿眉紅茶

清香甘甜,仲可以refill熱水,茶具都好靚

Dinner
2018-03-14 21 views
"一間環境美得像童話般的餐廳,很適合情侶,閨蜜好好享受的一個地方!!!連門外裝飾都花了不小心思!!!店內有一道花花牆,絕對是影相最佳背景!!!餐枱餐椅都很柔和跟橫裝設計很夾!!!韆鞦同樣是拍照熱點,十分美!!!店內其他的小擺設!!!主菜: 法式嫩鴨胸鴨胸仍程粉粉紅紅的色澤,肉質很嫩,另外沾上玫瑰草莓醬伴食味道更佳!!!主菜: 香煎比目魚扒比目魚扒,無骨,啖啖肉,真的十分滋味!!!花茶系列: 胎菊甘駿眉,名字很特別,味道同樣特別,入口甘香,既甘又甜,令人回味!!!西湯: 洋蔥忌廉火腿湯,好香滑,洋蔥令湯很甜!!!

連門外裝飾都花了不小心思!!!
店內有一道花花牆,絕對是影相最佳背景!!!
餐枱餐椅都很柔和跟橫裝設計很夾!!!
韆鞦同樣是拍照熱點,十分美!!!
店內其他的小擺設!!!
主菜: 法式嫩鴨胸
主菜: 香煎比目魚扒
比目魚扒,無骨,啖啖肉,真的十分滋味!!!
西湯: 洋蔥忌廉火腿湯,好香滑,洋蔥令湯很甜!!!
2018-03-12 53 views
同friend去行朗豪坊,臨晚飯果時又怕多人,所以就行過隔離搵野食... 見到有間叫花花世界,幾特別咁,就去食啦一上到樓,就見到門口佈置得好靚,好多花,仲有花香味!!入到去,勁有feel, d歌好夾個環境!我地叫左個南瓜青口意大利飯。d飯好有咬口,有淡淡既南瓜味。仲叫左個法式嫩煎鴨胸佐玫瑰草莓醬。d鴨胸份量幾多架!仲有d配菜,撈埋d草莓醬,好好食!飲品當然叫d特別d架啦!見呢間餐廳用花做主題,我就叫左杯玫瑰鮮奶伯爵茶,未飲已經聞到好香玫瑰味,個配搭好好!! 我朋友就叫左杯榛子牛奶,好滑!呢間餐廳比人感覺好relax! D餐具仲好靚,係好有心思!讚!

見到有間叫花花世界,幾特別咁,就去食啦

我地叫左個南瓜青口意大利飯。d飯好有咬口,有淡淡既南瓜味。

2018-03-12 17 views
3月2日係元宵,當然要揀一個浪漫嘅地方慶祝一下。聽朋友講朗豪坊隔離嗰個朗晴坊有一間用花來做主題嘅咖啡室,我哋就提早定位想去試吓,果然環境非常靚,很有少女心,適合慶祝節日或者成班女仔上嚟八卦下。好多影相同埋打卡位,不過因為今朝實在太早返工冇咩點整理個樣子,就唔影咁多個人照,影下個環境先!每人叫咗一個主菜,原來都會包埋餐湯,今次餐湯係蘑菇忌廉湯,有好多蘑菇粒粒非常有口感,而且香味十足,口感濃郁。香煎比目魚配玫瑰香檳汁$188我個比目魚終於有得食,其實都唔係等左好耐,仲要比目魚都幾大份,表面煎得香脆,裏面肉質鮮嫩有水份。除咗玫瑰香檳汁甜甜地清新可以中和左油膩感覺之外,旁邊都有幾款經過處理嘅蔬菜,很有心思,都有燒過。另外底部仲有幾件薯仔,表面甜甜地,令整體豐富感提升。美國安格斯肉眼配紅酒燒汁$248男朋友叫嘅美國安格斯肉眼扒就啱啱好揀咗五成熟,估唔到上嚟之後切開都睇到係真係啱啱好五成熟,睇得出請返黎嘅廚師都幾有工架。而且肉質鬆軟,食落去口感還是味道都一流,加上紅酒燒汁就更加香啦!焦糖咖啡$36 凍焦糖咖啡個味道比較清香,而且甜甜地,表面有啲泡沫增強口感。玫瑰鮮奶伯爵茶$42 熱表面有啲玫瑰花,
3月2日係元宵,當然要揀一個浪漫嘅地方慶祝一下。

香煎比目魚配玫瑰香檳汁$188

美國安格斯肉眼配紅酒燒汁$248

焦糖咖啡$36 凍
焦糖咖啡個味道比較清香,而且甜甜地,表面有啲泡沫增強口感。

玫瑰鮮奶伯爵茶$42 熱
表面有啲玫瑰花,所以都散發住一啲玫瑰嘅香味,裏面係鮮奶伯爵茶,鮮奶味同埋伯爵茶嘅味道都飲到,但係溝埋真係好正,配搭係做得唔錯,幾有新意。

感覺上裏面工作嘅都係年輕嘅女生,好有朝氣,而且食物質素唔錯,值得試吓同埋支持下!
2018-03-11 32 views
見到朋友打過卡,覺得幾靚就去試下位置好方便。係朗豪坊隔離價錢又唔貴。環境啱哂女仔去打卡跟餐送。西蘭花煙肉湯餐具好靚湯好滑,味道唔錯午餐。食左西冷扒配意粉西冷扒牛味重值得一讚係,意粉有蒜香味唔會煮得太淋份量都唔少比目魚配玫瑰香檳汁魚身厚肉,好滑整得好靚菊花茶成壺甘上,侍應見你飲哂會主動幫你加水玫瑰朱古力超靚!朱古力香濃又滑環境全部都係花花好似結婚場地,佈置得好靚多數客人都係情侶,又或者同女仔朋友去好多人都會係唔同位置打卡
見到朋友打過卡,覺得幾靚就去試下
位置好方便。係朗豪坊隔離
價錢又唔貴。環境啱哂女仔去打卡

跟餐送。西蘭花煙肉湯
餐具好靚
湯好滑,味道唔錯

午餐。食左西冷扒配意粉
西冷扒牛味重
值得一讚係,意粉有蒜香味
唔會煮得太淋
份量都唔少

比目魚配玫瑰香檳汁
魚身厚肉,好滑
整得好靚

菊花茶
成壺甘上,侍應見你飲哂
會主動幫你加水

超靚!朱古力香濃又滑

環境全部都係花花
好似結婚場地,佈置得好靚
多數客人都係情侶,又或者同女仔朋友去
好多人都會係唔同位置打卡
2018-03-11 61 views
旺角有好多特色樓上cafe,今日黎到一間令朋友心心眼既cafe食lnuch,而呢間朋友心心眼cafe主打係花,唔止裝修好有温室田園既感覺,食物都含有花既元素,上到樓一出𨋢就feel到門外設計花左唔少心思,佈置得好靚.同朋友點左2份主食share.餐湯南瓜忌廉湯打得細滑,南瓜蓉甜味香.松露帶子雜菌意大利飯意大利飯煮得岩岩好唔會過火變得太淋食落帶嚼口,帶子新鮮嫩口拌上黑松露醬令味道更香濃,雜菌份量多每一啖都充滿菌香而且意大利飯有加小小芝士香味,好滿足.法式嫩煎鴨胸佐玫瑰草莓醬鴨胸唔會過瘦帶點油脂香,煎得嫩唔會過鞋口,玫瑰草莓醬帶小小甜香玫瑰味唔太濃感覺同煎鴨胸好配搭,伴碟蔬菜有心機拌上黑醋汁減少肥膩感,玫瑰鮮奶伯爵茶杯好有心思外觀十分吸精,伯爵茶上奶泡鋪上玫瑰花瓣,淡淡奶香味不錯不錯.胎菊甘駿眉紅茶原壼茶上,茶壺同茶杯都好靚,茶味香而不會過濃,慢慢飲可以消滯解膩,為整餐劃上完美句號.

同朋友點左2份主食share.

餐湯南瓜忌廉湯打得細滑,南瓜蓉甜味香.

法式嫩煎鴨胸佐玫瑰草莓醬

胎菊甘駿眉紅茶
Lunch
2018-03-08 68 views
今日行經旺角,之前已在openrice網頁上找尋了數間target cafe, 本來想去先達有兔仔的cafe, 但因為要就返朋友在朗豪坊附近返工,所以來到這間花花cafe。去到呢座大厦,因lunch 時間,需時排隊坐電梯。到達及相關樓層後一推門, 感覺特别, 悶氣全消 !成間cafe裝飾周圍室內設計全部都是玫瑰花, 地上都是鋪滿玫瑰花瓣,我們被安排坐到卡位 是swing chairs。睇完菜牌點了卡邦尼煙肉長通粉 &果汁味梳打。卡邦尼煙肉長通粉味道juice 食起嚟非常飽肚, 另外飲品也不過不失果汁味梳打配合得好好味。 加埋cafe內的花花裝飾,令人進入咗夢幻世界裏面,感覺良好! 有一樣嘢要留意,就係食嘢時要非常小心 ,如果唔係食物殘渣跌在地上,真係令到cafe清潔人員傷腦筋了!

睇完菜牌點了卡邦尼煙肉長通粉 &果汁味梳打。
2018-03-05 114 views
2017.10.07成班女仔想找個落腳點gathering 一下,於是我們特登搵左間勁lady的店吹下水影下相!呢間花花世界,玫瑰cafe開業無耐,裝飾好精緻美麗,而且它真係名付其實 好多花花裝飾!好靚好girlish, 好夢幻! 店中間仲有個花花千秋,又玩得又睇得,影相仲一流!而且店的食物水準都好高,花茶個壺好英倫好美又好大壺,而且仲任添熱水,可以慢慢嘆!總之成件事好英式花園風絕對推薦三五知己一齊上去吹水,high tea, selfie 下
2017.10.07

2017-10-07
  • 花花千秋
2018-03-05 83 views
早一日係openrice訂左1830,同埋order左坐鳥籠位。但我地早左半個鐘到,所以前一枱既客人仲未走,店員禮貌地叫我地可以影下相先,同埋坐住係其他位先之後叫店員幫我地影相都好樂意環境令,而且有埋啲一束束既花做道具,所以其他客人都會係咁影相,完全係光明正大想影就影~當然都要睇有無其他客人影緊啦~食物方面,我地叫左個二人餐,前菜:煙三文沙律,雖然係前菜,但份量都唔少,味道就不過不失。主菜:安格斯扒,叫左五成熟,唔會好驚喜,但唔係差,不過不失。菌意大利飯,好好味,超推介小食:水牛雞翼,汁有啲偏酸,同濃味。甜品:心太軟:心型架唔會好甜,但無咩流心,但係都好味。玫瑰芝士cake:用好似塊鏡既碟裝住,影相靚😂😂,味道都係不過不失啦~
之後叫店員幫我地影相都好樂意

小食:水牛雞翼,汁有啲偏酸,同濃味。甜品:心太軟:心型架

2018-03-04
$328.5 (Dinner)
Celebration
Birthday
新假期早已睇到介紹呢間花花世界,一直冇機會去,今日捉男朋友陪我。當然佢不情願但又唔可以反抗,女權當道他說。入到去好靚,不過有d似影結婚相feel,另外仲有歐式細房粉紅色加水晶燈好靚,極度心心眼,但男友則反白眼,哈哈,整蠱佢係最大嘅意義忌廉湯味道香,加了西蘭花,有點口感。叫左個美國安格斯紅酒燒汁份量0k,安格斯扒最後煎至五成熟,外面已變色,但中間肉質仍呈玫紅色,入口確是軟嫩有肉汁,粗薯條比較吸引,香脆很快食晒胎菊廿駿眉紅茶味道較為清新清淡,冬天飲落幾滋潤

忌廉湯味道香,加了西蘭花,有點口感。

胎菊廿駿眉紅茶味道較為清新清淡,冬天飲落幾滋潤
2018-02-28 58 views
剛剛過咗情人節,對於我這些已婚嘅人士來說,都沒有什麼感覺,但是想社交網站就會見到好多曬恩愛嘅照片,就是見到堂弟的女朋友在恩愛,餐廳佈置特別,好有少女的感覺,就拉咗個朋友去朝聖。周圍都係玫瑰花,就連地下都有玫瑰花板,果然名副其實花花世界!佈置都好有心機!見到都會在花牆下的公園鞦韆拍照留念。我們兩個人每人叫咗一個餐,餐只會包是日例湯,今日係忌廉南瓜湯,甜甜地幾好飲,用英式皇室伯爵茶嘅杯,飲落都好有貴婦感覺。#A級紐西蘭肉眼扒配紅酒汁我們點了五成熟,都會有少少血水出,吃落夠晒嫩滑,重牛味香不肥,仲要好大塊,有啲擔心兩個女仔食唔晒! 如果醬汁再多少少更好!呢隻薯條夠晒粗,似足外國嗰種,點茄汁食一流!#卡邦尼煙肉野菌意粉意粉仲好食啊!夠晒醬汁,入晒味,今日咁岩係長通粉,每一條都濃濃包著卡邦尼的味道,材料和醬汁亦很配合,分量睇落去唔算多,但係食落去就真係多!因為餐牌沒有長通粉,咁啱嗰日先有,唔知下次去會唔會都有,如果有嘅話就揀長通粉食啊,真係值得一試!#玫瑰鮮奶伯爵茶就咁點已經覺得好貴婦名字,啊,我來到應該要是做回少女。但係個杯令到我好有夢幻嘅感覺,好有少女系、粉紅系嘅錯覺。講返味道方面,有一陣陣

#A級紐西蘭肉眼扒配紅酒汁

#卡邦尼煙肉野菌意粉

#玫瑰鮮奶伯爵茶
就咁點已經覺得好貴婦名字,啊,我來到應該要是做回少女。但係個杯令到我好有夢幻嘅感覺,好有少女系、粉紅系嘅錯覺。講返味道方面,有一陣陣玫瑰味道,底層有伯爵茶嘅香,比一般港式奶茶淡味一點,我有反應給服務員知道,可能而家會有唔同,建議點之前問一下服務員

最後感言是,同女仔黎會回復少女心、聊天很舒服,同男朋友來會很浪漫,同老公來只會想返屋企屠龍!
Dinner
  • 卡邦尼煙肉野菌意粉
  • A級紐西蘭肉眼扒配紅酒汁
  • 玫瑰鮮奶伯爵茶
  • 忌廉南瓜湯
2018-02-28 53 views
今日約咗朋友去朗豪坊行街濕平, 我哋約咗去留下𨋢口等, 見面後首先第一個景點竟然話搵食先,上樓上food court,oh no好多人。 跟住上網check下原來係朗豪坊附近有座大廈裡面都好多食肆 ,於是就揀咗呢間相裏面就好多花花的cafe, 到達後真係即刻諗起陳慧琳嘅花花世界。在cafe內其實每個位置角落地上都鋪滿了花瓣及花花的裝飾, 也有一些吊座卡位的座位。因為我哋真係非常肚餓 ,看完menu , 便叫了士多啤梨梳打及煙肉卡邦尼長通粉。 數分鐘後飲品先到, 長身杯, 士多啤梨梳打好味 ,之後 長通粉便到了 都幾濃郁的芝士味, 飲品和食品 放置在枱上加上別緻的環境 感覺浪漫的氣氛, 應該較為適合女士們到來之之週週渡過!

2018-02-27 122 views
呢日約咗好耐冇見嘅中同,諗咗好耐去邊度食好,搵搵下見到呢間花花世界,見到啲圖都好靚,岩晒我地女仔去,所以就book咗喇~花花世界.玫瑰咖啡室位於朗晴坊,就喺朗豪坊隔離,好易搵~部𨋢一開門,見到門口,已經覺得好靚~入面就更加靚,好多好多好多花,未坐低已經想影相!店員帶咗我哋坐呢個位,好似坐喺鳥籠入面咁叫完嘢食就出咗去影相喇!呢個千秋岩晒打卡!而且餐廳仲提供咗好多道具比客人影相!另外店員都會好樂意幫你影相,仲會影到滿意為止添!影完之後都差唔多食得嘢喇~我哋呢晚都唔係好肚餓,所以只係叫咗一個小食、一個主菜同一個甜品,加三杯嘢飲~廚師精選餐湯(羅宋湯)首先上嘅係呢個羅宋湯。每個主菜都配一個湯嘅,但店員見到我哋有三個人都比咗三碗我哋入面嘅料好多,不過個味就有啲太辣水牛城雞翼($68)小食我哋嗌咗buffalo wings~個汁都幾好味,而且雞翼好入味。煮得啱啱好,好好咬。香煎比目魚配玫瑰香檳汁($188)呢個魚好好味!如果有得食多啲就好喇魚煎得啱啱好,魚皮脆脆地,啲肉又淋又入味!個汁都好好味!入面仲有啲洋蔥碎~ 雖然食唔出咩玫瑰味,但係好襯同啲魚一齊食~另外伴碟仲有啲薯角,都整得好好味~Rose

花花世界.玫瑰咖啡室位於朗晴坊,就喺朗豪坊隔離,好易搵~

部𨋢一開門,見到門口,已經覺得好靚~
入面就更加靚,好多好多好多花,未坐低已經想影相!

店員帶咗我哋坐呢個位,好似坐喺鳥籠入面咁

叫完嘢食就出咗去影相喇!
呢個千秋岩晒打卡!
而且餐廳仲提供咗好多道具比客人影相!

另外店員都會好樂意幫你影相,仲會影到滿意為止添!

影完之後都差唔多食得嘢喇~
羅宋湯
廚師精選餐湯(羅宋湯)
首先上嘅係呢個羅宋湯。
每個主菜都配一個湯嘅,但店員見到我哋有三個人都比咗三碗我哋

入面嘅料好多,不過個味就有啲太辣

水牛城雞翼
水牛城雞翼($68)
小食我哋嗌咗buffalo wings~
個汁都幾好味,而且雞翼好入味。煮得啱啱好,好好咬。
香煎比目魚配玫瑰香檳汁
香煎比目魚配玫瑰香檳汁($188)
呢個魚好好味!如果有得食多啲就好喇

魚煎得啱啱好,魚皮脆脆地,啲肉又淋又入味!
另外伴碟仲有啲薯角,都整得好好味~
Rose cake with ice cream
Rose cake with ice cream ($88)
我哋想呢晚叫嘅嘢都關玫瑰事,所以就揀咗呢個rose cake

裝飾好靚~ 用果醬畫左朵玫瑰花喺個plate度~
個蛋糕可以揀白朱古力/士多啤梨味,我哋就揀咗白朱古力~
本身個蛋糕個形已經好靚,係玫瑰形嚟嘅~
Rose cake with ice cream
蛋糕嘅上層係白朱古力味嘅奶凍咁嘅嘢,下面就有一層蛋糕,幾特別同埋好味!
另外仲配咗曲奇味嘅雪糕添!

至於飲品,我哋都叫咗有玫瑰味嘅嘢飲

玫瑰朱古力
呢杯玫瑰朱古力既朱古力味好濃,但係又唔會蓋咗玫瑰嘅香味。
每一啖都係先飲到朱古力味,落到喉嚨就taste到玫瑰味,好正

玫瑰鐵觀音青烏龍茶
本身已經好鍾意飲茶,佢咁靚嘅茶具就更加令人既飲欲大增~
除咗有茶香之外,都有好香嘅玫瑰味~
玫瑰鮮奶伯爵茶
呢個就係我最想推薦嘅玫瑰鮮奶伯爵茶喇!
本身order嘅時候以為係熱嘅,掂到隻杯先知道原來係凍嘅。
冇乜抱特別嘅期望去飲,但一試就令我喜出望外~
本身好鍾意伯爵茶嘅香味,但呢個唔止有伯爵茶味,仲有玫瑰嘅香味,另外仲有甜甜嘅奶泡!
忍唔住飲得好快,但又怕好快會飲曬,要慢慢咁飲!

總括嚟講,我真係好鍾意呢間餐廳!
環境超級靚不特止,食物同飲品都冇令我失望!
除此之外,亦都見到餐廳擺咗好多心機去佈置成間嘢同購買餐具!
女仔嚟到一定會好開心,但我見有啲男仔嚟到都好興奮,哈哈

不過可以改進嘅地方可能係侍應嘅人數。我哋果晚去嘅時候得一個侍應,但間餐廳都幾大同幾多客人,所以未必好快咁應到客人,如果可以多啲員工就好喇~
不過我見呢間餐廳係新開,可能未必咁快請到咁多人,做到咁已經好好!
一定會再嚟過!

下面擺返menu: