ROYAL INN

Restaurant: ROYAL INN
Terms & Details:
2024-05-08 32 views
ROYAL INN餐廳中央嘅噴水池好華麗,連同黑白佈置,更感優雅。24個月西班牙黑毛豬火腿配蜜瓜切薄片嘅黑毛豬火腿,味道帶咸香,用嚟配搭沙律菜同鮮果,更食到風味。地中海風味藍青口蕃茄醬汁內有橄欖同肉粒,青口嘅清淡沾上濃醬汁,配搭合宜好味。招牌龍蝦濃湯龍蝦湯味道濃郁,伴香脆嘅薄多士。法式麵包蟹肉蟹膏意大利飯意大利飯濕潤,口感煙韌,意大利飯蟹味香濃。燒安格斯10oz肉眼扒燒肉眼扒我選擇5成熟,肉眼厚身但肉質唔乾,安格斯肉味濃。開心果蘋果玉桂班戟蘋果肉同玉桂嘅味道酸酸甜甜,班戟係薄片,配合得宜唔會太甜太膩。

24個月西班牙黑毛豬火腿配蜜瓜

地中海風味藍青口

招牌龍蝦濃湯
龍蝦湯味道濃郁,伴香脆嘅薄多士。

法式麵包蟹肉蟹膏意大利飯
意大利飯濕潤,口感煙韌,意大利飯蟹味香濃。

燒安格斯10oz肉眼扒
燒肉眼扒我選擇5成熟,肉眼厚身但肉質唔乾,安格斯肉味濃。

開心果蘋果玉桂班戟
2024年4月23日 星期二今晚一早預約咗呢一間餐廳同老婆食飯,一入到門口就比個噴水池吸引住,冇諗到喺一個商場餐廳裏面竟然會有噴水池,而且充滿歐美風情,即時覺得間餐廳高級咗店員安排我哋坐呢一個位置更加可以睇到裝修得好精緻,無論門框、燈或者牆身都做到一絲不苟,猶如置身歐美高級餐廳一樣,感覺坐得好舒適餐廳除咗提供set dinner之外,仲可以散叫食物,餐牌上面嘅食物圖片賣相好似好吸引,價錢銅鑼灣嚟講都算合理,但由於我哋唔算太肚餓,所以只係叫咗兩個主菜等咗大約15分鐘左右,第一個主菜就嚟到,係炭燒安格斯西冷牛扒,賣相幾精緻,而且廚師仲已經好貼心咁幫牛扒切開一嚿嚿,方便進食我哋叫左medium Rare,見到牛扒裏面嘅顏色好粉嫩,完全做到我哋心目中嘅要求,咬落去充滿肉汁,肉味好濃郁,而且唔會太韌,配埋醬汁一齊食味道更加好添,配菜方面有千層薯同車厘茄,其中千層薯整得幾入味,又唔會太腍,外皮幾香口至於另一個主菜就係香煎北海道帶子番紅花意大利飯,帶子都真係幾大粒,食落去生熟度啱啱好,同番紅花都幾夾,而且意大利飯有咬口,唔會煮到一pat pat,醬汁都同帶子好配合埋單每人$300左右,除咗食物質素唔
2024年4月23日 星期二

埋單每人$300左右,除咗食物質素唔錯之外,仲食埋餐廳環境,感覺唔錯
2024-04-23
$300 (Dinner)
这家餐厅在收藏夹里很久啦!今天和朋友来尝试午市套餐,装修的很漂亮,店内居然还有喷水池⛲️,我们坐在窗边位阳光洒进来真的好美!氛围好浪漫,很适合约会💕烧安格斯封门柳8安士安格斯封门柳是切好一块块的,上来直接吃不用自己再切了!烧的外层烧的焦香,中间牛肉的质地特别柔软鲜嫩多汁,牛味浓郁!牛油香煎北海道刺身带子墨鱼汁意粉先吃三个刺身级带子,上面搭配三文鱼籽,一口咬下去在嘴里爆开,鲜到不行🤤墨鱼汁意粉酱汁超级浓,就算吃完黑嘴也很值得。提拉米苏它不仅是“花瓶”不仅卖相好看味道也贼好!提拉米苏质地轻柔松软,朗姆酒味调味恰到好处,奶油入口极化好丝滑。餐厅位置很容易找,就在铜锣湾sogo附近的皇室堡里面,交通也很方便🚇铜锣湾E出口走300米就到啦!午市套餐真的很抵食😋

烧安格斯封门柳8安士

牛油香煎北海道刺身带子墨鱼汁意粉

提拉米苏

2024-05-07 160 views
門口正中央已經有一個三層水池,好像身在巴黎一樣,影相一流😱而且枱位置之間好寬敞,裝修華麗,坐得舒服。最近做promotionCheesy Baked oysters $28法式cheese焗生蠔大隻,肉質肥美美味,脆口。餐廳仲有很多酒類飲品🍸配襯生蠔一流👍🏻French onion Soup洋蔥湯絕對正宗,濃濃慨cheese 混合著大量慨洋蔥,每一啖湯都是芬香撲鼻的洋蔥,飽肚。這很推薦🙌🏻Chicken Fricassee法式大蒜蘑菇奶油烤雞,忌廉Creamy把雞肉混合在一起吃很開胃,炸香的洋蔥絲灑在雞肉上,吃的時候沾上忌廉汁。薯仔好腍身,另有幾片焗多士配搭,把多士沾上忌廉汁吃是神級味道,全碟都吃光了。Scallop Risotto香煎北海道帶子番紅花意大利飯,半乾蕃茄好惹味甜甜酸酸好開胃,帶子只是小小煎香便可帶出鮮味。全部攞盤都精緻。我很滿意男友帶我來這間餐廳吃晚飯,讚👍🏻其實仲想食甜品,但肚仔真係飽喇,唯有留返下一次😂
門口正中央已經有一個三層水池,好像身在巴黎一樣,影相一流😱
而且枱位置之間好寬敞,裝修華麗,坐得舒服。

最近做promotion
Cheesy Baked oysters $28
法式cheese焗生蠔大隻,肉質肥美美味,脆口。
餐廳仲有很多酒類飲品🍸配襯生蠔一流👍🏻

French onion Soup

Chicken Fricassee

Scallop Risotto
全部攞盤都精緻。

我很滿意男友帶我來這間餐廳吃晚飯,讚👍🏻
其實仲想食甜品,但肚仔真係飽喇,唯有留返下一次😂
法式芝士焗洋蔥湯
法式芝士焗生蠔
2024-05-02
$355.3 (Dinner)
法式芝士焗洋蔥湯
法式芝士焗生蠔
2024-05-06 35 views
Royal INN去完shopping💸經過呢間靚靚餐廳🍴就揀左呢間食☺️🔅Red wine braised beef risotto 紅酒燴牛肋肉意大利飯係我最鍾意食嘅risotto 唔會好creamy risotto入面有少少parmenson cheese & carrot 牛肉夠軟腍 yummy🔅Lamb wellington 威靈頓羊架Beef wellington 就食得多 羊真係冇試過咁樣食 羊架入面用左mushroom 蓉包住羊架去焗冇overcook 味道岩岩好 味道好夾 好好味🤤🔅藍莓🫐醬巴斯克芝士蛋糕🍰配雪糕🍦Cheese cake好香 配搭一啖藍莓🫐醬一咪雪糕食 正👍🏻 唔會好膩🛋️☺️有feel 好靚 坐得舒服😌寧靜 有空間感 好岩hightea/ fine dining
Royal INN

去完shopping💸經過呢間靚靚餐廳🍴就揀左呢間食☺️

係我最鍾意食嘅risotto

🔅Lamb wellington 威靈頓羊架
羊架入面用左mushroom 蓉包住羊架去焗
冇overcook 味道岩岩好 味道好夾 好好味🤤

🔅藍莓🫐醬巴斯克芝士蛋糕🍰配雪糕🍦

誰也想不到 這麼浪漫🌹有氣氛的地方 是在皇室堡 Baked Oyster $28/1欸~~~28塊也就可以吃到生蠔🦪???烤蠔一到 煙肉 焦香撲鼻 口感上層煙肉一粒粒富嚼口煙肉 香佔這份的大半 完全不用怕腥 蠔🦪大小一口便能掌握 又滑又juiceTruffle Tortelloni $158除了creamy creamy外 帶點點黑松露 還是creamy~~💗鹹香帶微脆硬的豬面頰、香嫩菠菜、餡量洽好又不粉的意大利🇮🇹 雲吞 口感豐富不在話下再配上creamy 醬汁 每項缺一不可 一匙入口~快樂~lberico Pork Rack $248粉嫩、低脂的側面 真的的會被騙到 可是一進口 「好軟嫩~~~」不愛太乾淨太純的 加以沾點點醬 更提鮮 說到 「鮮」他們的配菜 也相當新鮮 爽口 和豬更成為鮮明對比 哈哈哈Apple Cinnamon Crepe $88好大一片的 Crepe 還重疊了四層 蘋果偏酸 建議不要單吃和微挺身的奶油 用4層的 Crepe 包著吃 外層帶點彈性奶油微甜不膩 蘋果微爽口 愛apple crumble 的可以一試他們的酒類還滿多選擇的 而且在這浪漫🌹環境底下點枝酒
誰也想不到 這麼浪漫🌹有氣氛的地方 是在皇室堡
Baked Oyster
Baked Oyster $28/1
欸~~~28塊也就可以吃到生蠔🦪???
烤蠔一到 煙肉 焦香撲鼻 口感上層煙肉一粒粒富嚼口
Truffle Tortelloni
Truffle Tortelloni $158
再配上creamy 醬汁 每項缺一不可 一匙入口~快樂~
Iberico Pork Rack
lberico Pork Rack $248
不愛太乾淨太純的 加以沾點點醬 更提鮮 說到 「鮮」
他們的配菜 也相當新鮮 爽口 和豬更成為鮮明對比 哈哈哈
Apple Cinnamon Crepe
Apple Cinnamon Crepe $88
和微挺身的奶油 用4層的 Crepe 包著吃 外層帶點彈性

他們的酒類還滿多選擇的 而且在這浪漫🌹環境底下
點枝酒 微醺放鬆一下 還不錯

Ps想要二人世界的 可以坐靠近門口的位置 桌上還有小花 細節感拉滿💕
2024-04-24
$300 (Dinner)
Baked Oyster
Truffle Tortelloni
Iberico Pork Rack
Apple Cinnamon Crepe
2024-05-05 17 views
一直都很喜歡有歐陸宮廷風格的西餐廳,以純白色為主打色系,配以歐陸風格的拱門設計和立體浮雕裝飾,不但感覺華麗舒適,更有一種很優雅高尚的感覺。以往我們也很喜歡到尖沙咀的分店,但銅鑼灣亦有不少打卡為止,特別是餐廳中間的小型噴水池和華麗的水晶吊燈,感覺特別浪漫,在這種環境進食,心情份外開懷。set lunch menu 🌟是日餐湯當日是南瓜湯,南瓜味香濃,配以餐包,味道不俗。🌟粒粒水牛芝士車厘茄沙律喜歡沙律的朋友可以選擇這個清新的蔬菜沙律,有新鮮車厘茄和沙律菜。Main course🌟牛油香煎北海道刺身帶子墨汁意粉本身我自己偏愛北海道帶子,所以每次見到餐廳有北海道帶子的意粉或龍蝦意粉都會點選。今次的墨汁意粉軟硬適中,相對其他餐廳偏有口感,另外加上魚子的帶子,令整個賣相增添了不少色彩。🌟香煎鯛魚柳配燒露荀薯蓉冇骨的鯛魚適合小朋友食用,蘆筍很新鮮,加上薯蓉,適合女士或小朋友點選。整個菜式的賣相亦非常吸引。另外有多款飲品和甜品選擇,如果跟餐就要選擇擇$28以下的飲品。我們點了 cappuccino 及latte

set lunch menu

🌟是日餐湯
當日是南瓜湯,南瓜味香濃,配以餐包,味道不俗。

🌟粒粒水牛芝士車厘茄沙律

Main course
🌟牛油香煎北海道刺身帶子墨汁意粉

🌟香煎鯛魚柳配燒露荀薯蓉

我們點了 cappuccino 及latte

2024-04-30
$150 (Lunch)
🌹生活可以簡單,但節日約會儀式感是不能或缺的。呢間法式浪漫主題餐廳,一踏入門口,就有許願噴水池,好多水晶燈同格仔地磚,感覺好華麗雅緻,邊位公主會唔心動呢!🐷西班牙黑毛豬胺架($248)黑毛豬胺柔軟粉嫩,肉感豐厚充滿油脂香味,加上特製醬汁,一口下去滋味無窮。🌸燒三文魚香草忌廉手工介指意粉($168)燒三文魚外皮香脆,魚肉唔會過熟,手工介指意粉口感非常彈牙,一試愛上!🫐🍓🥭🥞自家制藍莓醬士多啤梨班戟($88)芒果熱情果合桃班戟($88)班戟賣相精美,非常鬆軟好味,兩款都各有千秋!

🌹

🐷
西班牙黑毛豬胺架($248)

🌸
燒三文魚香草忌廉手工介指意粉($168)

🫐🍓🥭🥞
自家制藍莓醬士多啤梨班戟($88)

芒果熱情果合桃班戟($88)
班戟賣相精美,非常鬆軟好味,兩款都各有千秋!

• 燒西班牙黑毛豬鞍架
2024-05-02 31 views
一家超適合女生拍照打卡📸法式公主風👗歐陸宮廷風西餐廳🏩走進餐廳已見到法式許願水池⛲華麗水晶燈🌐和歐式拱門🪟等多個打卡位📸加上天花鏡面和落地大玻璃景色,同老公拍拖最適合不過🤭香煎鯛魚柳配燒露筍薯蓉鯛魚的鮮味、蘆筍的清爽, 加上蘑菇和薯仔做陪襯🥔🫓味道濃而不膩法式大蒜蘑菇忌廉烤雞🧄蒜蓉香炒蘑菇拌入香濃的法式白汁,奶油的香甜還有烤土司的香味跟烤雞的味道超級搭🐔一定要搭配吐司吃🍞手工牛油香煎蟹餅蟹餅的基本材料不離蟹肉、雞蛋和麵包糠。是一道令人吃不停口的開胃前菜。精緻、好食,開胃,份量岩岩好

香煎鯛魚柳配燒露筍薯蓉

手工牛油香煎蟹餅

2024-05-02 26 views
花花世界 環境好優美 人都心情靚啲食咗個Cheesy Baked oyster法式芝士焗生蠔 生蠔上邊有香脆煙肉 好吸引充滿芝士味道 側邊仲有啲蔬菜添另外再叫咗一個沙律前菜 烤蕃茄布袋芝士沙律 賣相非常精美 香醋汁精美點綴。中間嘅芝士係burrata cheese 比較淡 唔太重奶膻味,適合我呢啲唔係太鍾意飲奶嘅人口感绵滑 夾埋鮮甜嘅蕃茄仔 係非常健康嘅沙律🥗主菜食咗 香脆豬面類肉意大利松露小雲吞 平時都比較少叫呢啲菜式 雲吞好好似UFO一樣 一啖一口 雲吞入邊都係松露,出面再淋上松露味creamy sauce 另外仲有脆卜卜嘅豬肉餡 同埋沙律菜蟹肉忌廉汁扁意粉🍝 好多汁 好多芝士 蟹肉一絲絲幾有口感,而且好香🫕 呢個晚餐真係好寫意👍🤎
花花世界 環境好優美 人都心情靚啲
食咗個Cheesy Baked oyster
法式芝士焗生蠔 生蠔上邊有香脆煙肉 好吸引
充滿芝士味道 側邊仲有啲蔬菜添

另外再叫咗一個沙律前菜 烤蕃茄布袋芝士沙律
賣相非常精美 香醋汁精美點綴。
中間嘅芝士係burrata cheese
比較淡 唔太重奶膻味,適合我呢啲唔係太鍾意飲奶嘅人
口感绵滑 夾埋鮮甜嘅蕃茄仔 係非常健康嘅沙律🥗

主菜食咗 香脆豬面類肉意大利松露小雲吞
平時都比較少叫呢啲菜式 雲吞好好似UFO一樣 一啖一口

呢個晚餐真係好寫意👍🤎
2024-05-01 62 views
同朋友去銅鑼灣行街食嘢慶祝生日,當然要搵間靚啲嘅餐廳啦,銅鑼灣皇室堡3樓有一間好大好靚嘅西餐廳「Royal Inn」。我們點了二人的set dinner。薄切紅菜頭鹽漬鮭魚鮭魚味濃郁,配上新鮮嘅蔬菜,作為頭盤,口感清新。法式芝士焗生蠔🦪脹卜卜嘅生蠔,加上法式芝士焗,不但沒有減少生蠔的鮮味,還多了芝士的香氣,而且keep 到很Juicy。牛油香煎大蝦手工絲帶闊面大蝦新鮮彈牙,闊條麵口感Creamy,加上少少香草和魚子,令到整個口感更提鮮。燒澳洲羊架配芝士洋薏米伴鴨肝汁羊架肉質軟潤juicy,鴨肝汁濃郁,令味道更豐富。招牌龍蝦濃湯口感鮮味濃郁又Creamy無花果意大利軟芝士法式班戟🥞班戟口感煙煙韌韌有咬口,無花果微酸味道清新,再配上意大利丸芝士、士多啤梨、紅桑子等,味道豐富,以這個甜品作結尾,實在太滿足了。這就是我們今晚點的二人晚餐。當然還有很多選擇。

我們點了二人的set dinner。
薄切紅菜頭鹽漬鮭魚
鮭魚味濃郁,配上新鮮嘅蔬菜,作為頭盤,口感清新。

法式芝士焗生蠔🦪

牛油香煎大蝦手工絲帶闊面

燒澳洲羊架配芝士洋薏米伴鴨肝汁
羊架肉質軟潤juicy,鴨肝汁濃郁,令味道更豐富。

招牌龍蝦濃湯
口感鮮味濃郁又Creamy

無花果意大利軟芝士法式班戟🥞

這就是我們今晚點的二人晚餐。
當然還有很多選擇。
2024-05-01 22 views
Royal Inn 雖然位於銅鑼灣鬧市,但入到去個環境好靜好舒服,可以避開晒啲人潮。佢哋主打法式嘢食,每碟都整得好靚🫶🏻,未食已經流晒口水😻。首先食咗個法國鴨胸紅菜頭沙律🥗。鴨胸好嫩,肉味好濃,配埋酸酸甜甜嘅紅菜頭汁,好fresh好開胃。沙律面頭仲有啲feta cheese,口感豐富,味道夾得啱啱好👌🏼,食完仲想再食!主菜方面,紅酒燴牛肋肉意大利飯真係正到爆🤤!牛肋肉炆得好淋,入口即溶,紅酒味滲晒入啲飯,味道酸酸地唔會太膩。意大利飯軟硬適中,每一啖都好滿足。另一個主菜法式大蒜蘑菇忌廉烤雞都相當唔錯🥘。烤雞皮脆肉嫩,加埋香噴噴嘅蒜蓉蘑菇忌廉汁,味道好豐富。個汁份量啱啱好,唔會搶哂雞肉本身嘅味道,反而令成碟嘢更好食。總括黎講,Royal Inn 真係唔錯,嘢食高質,味道同服務有一定水準👨‍🍳。餐廳環境舒服,啱晒同朋友聚會或者同另一半撐枱腳傾下計👫。

2024-04-30 88 views
最近見好多人介紹呢間餐廳環境確實幾靚🤭打卡一流而且地方大坐得舒服無論系情侶或者一家大細去都啱🤭睇完個menu選擇困難症又發作 唔知食乜好🤣店員見我哋咁耐都唔order就同我哋講話佢哋嘅羊架 忌廉烤雞同海鱸魚都系比較人氣嘅菜式史努比見到威靈頓羊架咁得意 反正從來都未食過威靈頓咁就嗌咗嚟試🤪👍🏿白松露薯條 $78份量幾足 而且系史努比鍾意嘅粗薯😚薯條上面雖然加咗啲松露碎但松露味不大明顯🫢另外仲有幾片芝士 為佢增添些少鹹香🤪薯條帶好輕微嘅脆 食落有薯仔味嘅唔會話好鬆散Keep到夠乾身唔會話好油膩另外配咗兩款醬料茄汁偏甜 史努比會prefer酸啲嘅😂另外嘅松露蛋黃醬就唔錯同薯條不嬲都夾🤭但硬系覺得佢叫得自己做白松露薯條松露味應該更加濃先系🤔今日呢份就唔算好濃啦~味道: 7/10性價比: 6/10👌🏿招牌威靈頓羊架 $298平時見通常都系威靈頓牛柳 威靈頓羊架真系第一次見🤭Size就唔算好大 但絕對夠飽🤣酥皮雖然唔系好脆但都食到一層層layer 味道ok嘅只系口感比較紥實 唔夠酥化🤔中間包住磨菇醬 食到幾香濃嘅菇菌味😝羊架嗌咗5成熟 肉質夠嫩唔會柴皮 亦唔會覺得好乾 帶少少汁水😚食落有羊味嘅 但
最近見好多人介紹呢間餐廳

茄汁偏甜 史努比會prefer酸啲嘅😂
另外嘅松露蛋黃醬就唔錯
同薯條不嬲都夾🤭
但硬系覺得佢叫得自己做白松露薯條松露味應該更加濃先系🤔
今日呢份就唔算好濃啦~
味道: 7/10

用咗專系煮carbonara嘅嗰舊豬面頰肉
將豬嘅油分逼晒出嚟去煮
香脆豬面頰肉意大利松露小雲吞

小雲吞個皮煙煙韌韌 入面包住滿滿嘅餡料
唔系好食得出系咩 只系食到好creamy同埋好rich嘅芝士味😝
食得出豬面頰嘅油香 但史努比唔敢就咁食嗰啲豬面頰肉 太肥啦😂
爸爸👨🏻話脆嘅 但稍硬
菠菜煮到入晒味 不過略嫌油咗啲啲
Overall其實味道唔錯嘅 但食多兩啖就覺得好飽好滯🥹
適合多人share~
味道: 7.5/10

服務: 8.8/10
衛生: 8.9/10
抵食: 6.2/10
2024-04-27 34 views
今日day off 去銅鑼灣按個摩之後約咗friend 食嘢,行吓行吓,喺皇室堡俾我見到呢一間好靚嘅餐廳,法式風情,忍唔住要試吓🤪🤪黑白色格仔地板好有懷舊feel ,同場加映法文情歌同埋黑白舊電影,超正😬😬😬芒着攤牌糾結咗好耐,因為樣樣都想食,可惜今次得兩個人唔可以叫太多,經過waiter嘅真誠推介,我哋決定叫三款招牌菜🫶🏻🫶🏻第一樣係crab cake 🦀🦀🦀🦀蟹肉勁多,擺盤超靚,放到上嚟嘅時候我哋兩個都唔捨得食,欣賞咗好耐😆😆😆 佢配一個酸酸地嘅沙律汁,撈埋啲沙律菜個balance好好🤩🤩第二樣係白汁燴雞🐔🐣初時以為只係幾件,點知有四大件,仲有好多薯仔、大啡菇、洋蔥,再配埋$4香脆嘅法國麵包,大滿足🥰🥰🥰🥰最後一樣就係紅酒燴牛仔肉risotto 牛仔肉炆到好腍,啲飯軟硬程度剛剛好,又Juicy,真係食到舔舔脷 🤪🤪🤪份量太足,想叫多個甜品都唔得,下次再嚟🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

第一樣係crab cake 🦀🦀🦀🦀

第二樣係白汁燴雞🐔🐣

最後一樣就係紅酒燴牛仔肉risotto

份量太足,想叫多個甜品都唔得,下次再嚟🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
2024-04-26 34 views
Royal INN銅鑼灣告士打道311號皇室堡3樓313-314號舖經開銅鑼灣,老友想食西餐,近近地帶咗我去皇室堡3樓 Royal INN,環境舒適,食材新鮮有驚喜。😽法式龍蝦濃湯龍蝦湯夠 creamy,味道濃郁,法包軟熟,好開胃。😋迷你海鮮拼盤生蠔即叫即開,鮮味十足,大蜆 after taste好強,鮮味慢慢滲出,海蝦口感煙韌,青口加醬汁,效果不錯。😍香煎法式鵝肝鵝肝鵝油豐富,香氣四溢,入口即溶好邪惡。蘑菇意大利飯,醬汁調配得恰到好處,帕馬森芝士同蘑菇好夾,意大利飯口感煙韌,車厘茄和香草提升層次,好味道!🤤蜜糖芥末籽慢煮美國豬柳豬柳肉汁豐富,口感煙韌,配菜有鮮甜的南瓜泥,爽口的意大利青瓜,蜜糖芥末籽提升層次,吃到中段可加肉汁效果更佳。😻藍莓醬巴斯克芝士蛋糕配雪糕雪糕甜度適中夠香滑,巴斯克芝士蛋糕口感鬆軟,芝士味濃,藍莓醬同蛋糕好夾,生果夠 juicy,推薦!😁Latte忌廉加奶夠香滑,咖啡味慢慢滲出,甜度適中。😀熱檸茶檸檬新鮮,茶味香濃。😚Royal INN 食材新鮮高質,環境舒適,侍應服務態度好,還會再來。😎🤘🏻
Royal INN

銅鑼灣告士打道311號
皇室堡3樓313-314號舖

法式龍蝦濃湯

龍蝦湯夠 creamy,味道濃郁,法包軟熟,好開胃。😋

迷你海鮮拼盤

香煎法式鵝肝

蜜糖芥末籽慢煮美國豬柳

藍莓醬巴斯克芝士蛋糕配雪糕

Latte

忌廉加奶夠香滑,咖啡味慢慢滲出,甜度適中。😀

熱檸茶

檸檬新鮮,茶味香濃。😚

2024-04-23