圃鍋一直都以高級火鍋聞名,但遇上疫情,晚市即時變陣做私房菜~位於灣仔W square 4樓,大廈裝修新淨,夠哂格調。門口位置擺放幾個大魚缸可以看到新鮮海鮮,室內裝潢走摩登中國風 ,以深紫紅色配深色傢俱,綴以燈籠及中式鼓, 座位以特大卡座為主 ,設有數間獨立房 ,感覺高級雅致。餐單有9道菜,有鮑翅肚,很豐富得體。每道菜都是一道一道、每人一份的上菜,減低了同桌食飯交叉感染的風險。先來的是日式溫泉蛋,滑溜滑溜的。再來是金湯花膠燴生翅,橙紅色的湯底是南瓜雞湯,味道濃,翅是一梳梳的落足料!花膠爽彈。然後冰鎮清酒鮮鮑魚是呢晚我最喜歡的!凍鮑魚彈牙入味,又夠晒大隻,連個蘿蔔都好好食,入口無渣清甜。進入主菜部份,黑醋咕嚕肉是條狀的,肉質爽口彈牙,酸酸甜甜。卡邦尼汁露筍伴帶子,帶子都幾大粒,為此餐中餐加點西餐元素。頭抽金菇牛肉片有芽菜、金菇、蔥、和薑絲墊底,牛肉令人印象深刻!一吃便知是靚牛,呢度果然係做高級火鍋的地方🤣然後就是蔬菜類了,鮮茄野菌泡菜苗,還是用去皮番茄中裝著溫室豆苗呢,擺盤顯出心思。最後就是手打稻庭凍烏冬了,吃完真的會很飽足,相信男士都夠食。最後還有芝麻糕作甜品,質感偏硬,唔會太甜。我覺得

先來的是日式溫泉蛋,滑溜滑溜的。

進入主菜部份,黑醋咕嚕肉是條狀的,肉質爽口彈牙,酸酸甜甜。
卡邦尼汁露筍伴帶子,帶子都幾大粒,為此餐中餐加點西餐元素。

最後還有芝麻糕作甜品,質感偏硬,唔會太甜。

我覺得呢度是請客好地方,環境和菜式都夠體面!
2020-03-09 737 views
🥢灣仔抵食花膠翅冰鎮鮑魚晚市套餐🥢因應這個時期的情況,好多火鍋店都轉型做埋中菜,之前生日時食過好好味的環境裝修型格舒適的圃鍋,而家晚市推出中菜套餐,連甜品一共九個 course ,有花膠翅仲有我至愛的冰鎮清酒鮑魚,真心覺得有驚喜🥢日式溫泉蛋溫泉蛋的溫度控制得很好,入口即溶,蛋黃充滿濃厚的蛋香,配合日式醬油,清爽又開胃🥢金湯花膠燴生翅金黃色的金湯花膠翅,睇個樣都知道好味,濃厚的鮮味充滿口腔,鐘意🥢冰鎮清酒鮮鮑魚我最欣賞這裡的冰鎮鮑魚,用上清酒及日式醬油去調味,肉質軟骨口感細膩,散發陣陣清甜味道,伴以日本關東煮感覺的蘿蔔,蘿蔔入口即溶,清甜無比🥢黑醋咕嚕肉精緻小巧的黑醋咕嚕肉,上檯夾起時醬汁仲可以拉絲的,係好考師傅的功力,醬汁口感外脆又帶點煙韌,酸甜適中🥢卡邦尼汁露荀伴帶子露荀新鮮爽脆可口,伴以卡邦尼汁的帶子,卡邦尼汁的白滑加上帶子的鮮甜就像雙重享受🥢頭抽金菇牛肉片第一啖是很中式的蒸魚醬油感覺,之後將牛肉金菇芽菜一起食,又是另一種感覺,頭抽的香氣令牛肉金菇香氣芽菜的爽脆口感發揮出來,令味道更上一層樓🥢鮮茄雜菌泡菜苗很可愛的蕃茄盎,滿載奶白色的高湯及白玉菇豆苗,可愛度加分🥢手打稻庭凍烏冬冰凍
🥢灣仔抵食花膠翅冰鎮鮑魚晚市套餐

🥢日式溫泉蛋

🥢金湯花膠燴生翅

🥢冰鎮清酒鮮鮑魚

🥢黑醋咕嚕肉

🥢卡邦尼汁露荀伴帶子

🥢頭抽金菇牛肉片

🥢鮮茄雜菌泡菜苗

很可愛的蕃茄盎,滿載奶白色的高湯及白玉菇豆苗,可愛度加分

🥢手打稻庭凍烏冬

冰凍清新的凍烏冬,欣賞廚師用上新鮮研磨的芥末,使日式醬油可以完美的作結尾

🥢黑芝麻布丁

很香芝麻的香氣,偏向結實的口感,感覺不太甜很不錯

🥢以這個價錢食到中日 fusion fine dinning 的感覺,真心覺得抵食,由其覺得呢到的清酒凍鮑魚同花膠翅很出色

🥢原來午市仲有 $65 堂食套餐或外賣自取, 下次lunch 要再來試下,順帶一提值得一讚係每位客人都會送酒精搓手液一包,仲有個紙袋俾你裝口罩,真係抵食又貼心

🥢春風得意晚市套餐2 人起 $788
人均$344 (需加一及茗茶)

圃鍋
灣仔軒尼詩道314-324號 W Square 4樓

2020-03-06
$445 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 冰鎮清酒鮮鮑魚
  • 日式溫泉蛋
  • 金湯花膠燴生翅
2020-02-28 306 views
面對突如其來嘅疫症,餐廳都要轉陣,呢間本身做火鍋🍲嘅圃鍋,最近晚市就推出中菜套餐,由前菜食到落甜品,一共九個course,就好似食緊一個中日fusion嘅fine dining 咁呀🍽.1️⃣日式溫泉蛋🥚 - 個蛋黃做得夠流心2️⃣金湯花膠薈生翅 🥣- 個湯真係金厚色架,湯嘅質地好質色,仲好足料,啖啖都食到好多花膠同翅呀3️⃣冰鎮清酒鮮鮑魚 - 鮑魚爽口彈牙,白蘿蔔清甜,最特別係料車厘茄,係浸左話梅味架4️⃣黑醋咕嚕肉 🐖- 平時咕嚕肉嘅酸味係用白醋,今次就轉左用黑醋,醋味更特出5️⃣卡邦尼汁蘆筍拌帶子 - 帶子煎過更香口,帶子鮮味亦冇俾卡邦尼汁完全覆蓋6️⃣頭抽金菇牛肉片🥩 - 呢個一食落個味道有蒸石斑嘅感覺,因為用左薑蔥同頭抽,幾特別7️⃣鮮茄野菌泡菜苗🍅 - 呢個個湯係奶白色,夠鮮,不過就咁食菇嘅話話冇乜味,可以炒過會惹味啲8️⃣手打稻庭凍烏冬🍜- 好日式嘅style,有蕎麥面嗰個汁,仲有wasabi9️⃣黑芝麻布丁🍮 - 係我最愛嘅黑芝麻,不過今次就由卷狀變左做糕.呢個中菜套餐真係有驚喜又好味呀😋佢地而家仲有$65午市堂食套餐或外賣自取,仲送酒精搓手液一包,抵食又貼心🥰
1️⃣日式溫泉蛋🥚 - 個蛋黃做得夠流心

2020-02-26 311 views
中午去開灣仔就去左圃鍋食午餐!去到先知有外賣優惠,自取只係$65仲送口罩同洗手液😱 問一問店員,佢話堂食都可以送埋俾我。見位置鬆動,人亦不算多,同朋友坐低試一試。我叫左黑醋黑豚肉($88),朋友叫左蜂蜜柚子明蝦球($88)。兩個餸都包埋湯同飯,酸酸甜甜,十分開胃!黑醋黑豚肉完全唔肥,食落脆口,個人事分推薦👍🏻朋友食既蜂蜜柚子明蝦球炸得出色,唔厚炸粉,食落唔會成口油。兩個餸都好好送飯!雖然有收加一茶芥,不過食滿$100減$35!埋單都係約$150,呢個質素同環區算好抵!
中午去開灣仔就去左圃鍋食午餐!
雖然有收加一茶芥,不過食滿$100減$35!
埋單都係約$150,呢個質素同環區算好抵!
  • 黑醋咕嚕黑豚肉
  • 蜂蜜柚子明蝦球
想搵個地方同屋企人或朋友聚餐/慶祝節日 不妨考慮呢間位於灣仔既上等火鍋店😚 雖然定價唔平 但食物環境各樣嘢確實對得住個價!🌟_{海鮮龍蝦鍋 $168 🦞}今次黎就試左呢個海鮮龍蝦鍋 只需$168位 就包大大隻龍蝦&鮑魚&蜆 同埋北海道3.6牛乳/酸辣湯底😻海鮮份量唔單止慷慨 仲要款款都意想不到地新鮮!龍蝦肉質緊緻彈牙 蜆肉肥美鮮甜 鮑魚彈牙唔韌 👍🏼小編揀既牛乳湯底同樣冇得彈 整鍋湯充滿乳香 更顯食材既鮮甜!入面仲加入枸子 桃膠 紅棗 感覺特別養生🥰_{特級和牛拼盤 $368 🥩}打邊爐點少得牛肉?😈拼盤包括A5和牛 本地手切牛 同安格斯牛柳粒~ 一次過滿足晒三個願望!和牛口感軟嫩 充滿油脂香 而本地手切牛則帶點咀勁 肉味香濃 各有各特色😚_另外既配料都非常之唔錯 尤其推介:👉🏼清酒黑豚肉 ($188):黑豚肉肉質軟嫩就不在話下 呢個既特別之處在於佢浸過清酒 所以食落有好明顯既清酒香 非常特別!😻👉🏼餃子拼盤 ($88):拼盤包括有雲吞 水餃 韭菜餃 菜肉餃~ 每款都好足料 餡料新鮮飽滿 餃子皮亦厚薄適中 非常滑溜👍🏼👉🏼炸響鈴 ($48):又一
{海鮮龍蝦鍋 $168 🦞}
{特級和牛拼盤 $368 🥩}

打邊爐點少得牛肉?😈
另外既配料都非常之唔錯 尤其推介:

👉🏼炸響鈴 ($48):又一打邊爐不可缺少既配料!呢個響鈴口感酥脆 充滿油香 唔錯唔錯😚
_
呢度唔單止食物高質兼大份 (最後仲有甜品送!真係飽到捧住個肚走🤰🏻) 服務態度仲非常之好 環境亦好舒服 (最神奇既地方係打完邊爐 個身完全冇味!證明通風&抽煙做得好好👍🏼)
值得一試喔!
啱晒同一班朋友/屋企人一齊一邊打邊爐一邊飲啦😻
Dining Offer
Tasting Event
  • 清酒黑豚肉
  • 龍蝦
依家武漢肺炎咁勁,大家真係要小心啲天氣咁啱又凍,唔小心病左真係有排驚外出食飯要特別注意衛生,記得勤洗手__________________________🔹湯底 - 羊肚菌螺頭燉雞 $238燉湯火鍋有兩款,款式未必同餐牌一樣,每日新鮮煲,賣晒就無我地呢款超級足料,除左半隻雞,重加左好多雞腳最正係有螺頭,個湯非常有味打邊爐之前記得飲返碗.打到要加水既時候,店員加既唔係水,會係普通雞湯,食到最後個湯神奇地依然好清,無乜油,重好好飲.🔹特級和牛拼盤 (例$368)例黎講都唔算細份,條龍船重好有氣勢就咁望我都唔知係咩部份我簡單用外型黎講一口牛好爽口,最犀利係唔小心甩手煮耐左,口感都一樣無乜變差最肥嗰隻無筋,油脂味香中等肥嗰隻,嫩口得黎帶油脂感,中間有啲筋位,有咬感得黎但又好易吞最唔肥嗰隻望普通啲,主要食返個肉味,吞左之後幾有餘韻.🔹炸響鈴 $48有6條之餘,每條都卷左好多層,掛到勁多湯, 食落好滿足.🔹白鱔片 $108份量多,皮位幾爽口,肉又嫩.🔹蔬菜拼盤 $88款式都幾多,有南瓜 蕃茄 西洋菜 生菜 皇帝菜 雲耳 蓮藕唔錯,都幾新鮮.🔹金莎茄子 $68除左邊爐野,重有啲即食小食可以嗌我地試下

依家武漢肺炎咁勁,大家真係要小心啲
天氣咁啱又凍,唔小心病左真係有排驚
外出食飯要特別注意衛生,記得勤洗手
__________________________
🔹湯底 - 羊肚菌螺頭燉雞 $238

燉湯火鍋有兩款,款式未必同餐牌一樣,每日新鮮煲,賣晒就無
我地呢款超級足料,除左半隻雞,重加左好多雞腳
最正係有螺頭,個湯非常有味
打邊爐之前記得飲返碗

🔹特級和牛拼盤 (例$368)

例黎講都唔算細份,條龍船重好有氣勢
就咁望我都唔知係咩部份
我簡單用外型黎講
一口牛好爽口,最犀利係唔小心甩手煮耐左,口感都一樣無乜變差
最肥嗰隻無筋,油脂味香
最唔肥嗰隻望普通啲,主要食返個肉味,吞左之後幾有餘韻
🔹炸響鈴 $48

有6條之餘,每條都卷左好多層,掛到勁多湯, 食落好滿足
🔹白鱔片 $108

份量多,皮位幾爽口,肉又嫩
🔹蔬菜拼盤 $88

款式都幾多,有南瓜 蕃茄 西洋菜 生菜 皇帝菜 雲耳 蓮藕
唔錯,都幾新鮮
🔹金莎茄子 $68

除左邊爐野,重有啲即食小食可以嗌
我地試下呢個廚師推介,脆度同味道都ok, 又唔算油
係粒茄子有啲細粒
中國傳統宮廷風格揉和少少日風環境好闊落又舒服出面仲有露天可以行下睇風景環境都比較有情調🥰咁凍嘅天氣打個邊爐暖下胃暖下身💕先為我地上茶同埋溫泉蛋作前菜見到混醬方面, 都有九款之多😍選擇鴛鴦湯底鮮甜湯底特級和牛拼盤❤️真係喜出望外😍牛既牛脂分佈平均, 入口牛脂味很重, 牛味亦很突出🤤龍蝦鮑魚海鮮盛 🥰味蕾極致享受,大量鮮活海鮮龍蝦🦞、鮑魚、珍寶帆立貝、花蛤王、三文魚腩、聖子、🦑魷魚 海鮮全部都好新鮮,份量都好足夠另外有雲吞、墨魚丸、水餃及時令蔬菜
中國傳統宮廷風格揉和少少日風
環境好闊落又舒服
出面仲有露天可以行下睇風景
環境都比較有情調🥰
咁凍嘅天氣打個邊爐暖下胃暖下身💕
先為我地上茶同埋溫泉蛋作前菜
見到混醬方面, 都有九款之多😍
選擇鴛鴦湯底鮮甜湯底
特級和牛拼盤❤️
真係喜出望外😍
牛既牛脂分佈平均, 入口牛脂味很重, 牛味亦很突出🤤
龍蝦鮑魚海鮮盛 🥰味蕾極致享受,大量鮮活海鮮
龍蝦🦞、鮑魚、珍寶帆立貝、花蛤王、三文魚腩、聖子、🦑魷魚
海鮮全部都好新鮮,份量都好足夠
另外有雲吞、墨魚丸、水餃及時令蔬菜
  • 海鮮拼盤
2020-02-03 80 views
呢間位於灣仔嘅火鍋店地方好大呀!裝修又靚又有心思,座位都坐得舒適👍🏻當日比較少客人,店員招呼周到,主動為我哋加湯等,態度親切~前菜:溫泉蛋.呢度嘅食物選擇有好多,需鍋底嘅選擇都多~我哋揀咗傳統豬骨鍋 $148估唔到會咁足料!!除咗落咗三大舊豬骨,仲有甜粟米、蘿蔔、菇等等,啖湯好清甜,感覺真材實料👍🏻精選牛肉拼盤 $368呢個係餐廳招牌菜之一吧,所以我哋都點咗一個例牌~賣相有氣勢!牛肉好粉嫩!顏色吸引!😍呢個拼盤有三款唔同部位嘅牛肉,都係我哋平時打邊爐必食嘅!牛肉夠腍,而且牛味濃,高質呀👍🏻餃子拼盤 $88幾好又可以食到韭菜餃、又可以食到菜肉餃、同埋食埋雲吞👏🏻手唧鯪魚滑 $78唔錯,有魚味~打邊爐好鍾意食魚滑/蝦滑。稻庭烏冬 $48最鍾意食稻庭烏冬🤤配豬骨湯底,更好味!西洋菜 $48油麥菜 $48兩款菜都新鮮💚最後,店員送我哋食甜品,係椰汁紫米糕,幾好食😋

當日比較少客人,店員招呼周到,主動為我哋加湯等,態度親切~

前菜:溫泉蛋

呢度嘅食物選擇有好多,需鍋底嘅選擇都多~
我哋揀咗傳統豬骨鍋 $148

精選牛肉拼盤 $368

餃子拼盤 $88

幾好又可以食到韭菜餃、又可以食到菜肉餃、同埋食埋雲吞👏🏻
手唧鯪魚滑 $78
唔錯,有魚味~打邊爐好鍾意食魚滑/蝦滑。
稻庭烏冬 $48
最鍾意食稻庭烏冬🤤配豬骨湯底,更好味!
西洋菜 $48
油麥菜 $48
兩款菜都新鮮💚

最後,店員送我哋食甜品,係椰汁紫米糕,幾好食😋
2020-01-22 106 views
圃鍋 (灣仔)位於灣仔嘅高級火鍋店,服務態度幾好中式裝修座位寬闊,坐得舒服。服務態度好好,抵讚!✅ 姬松茸燉燉螺頭鍋$238第一次食姬松茸 ,好大舊,佢係一種菌嘅類別,配合燉雞螺頭好滋補。佢嘅湯底係偏淡所以適合一啲冇咁重口味嘅人士。✅精選牛肉拼盤$368碟牛好重牛味,好有咬好,有三款唔同牛既部位,刺激味蕾!最正係佢嘅造型😻噴曬煙✅美國桶蠔$198 勁大隻,一碟五隻肥美蠔✅海鮮拼盤$428有鮑魚、聖子、花甲、日本帶子各四件都幾多份量,門口仲有個海鮮養殖缸。整體服務好好火鍋店來講夠靜,想搵個地方一班人食飯吹水都幾好
圃鍋 (灣仔)
✅ 姬松茸燉燉螺頭鍋$238

✅精選牛肉拼盤$368

✅美國桶蠔$198 勁大隻,一碟五隻肥美蠔

✅海鮮拼盤$428

整體服務好好火鍋店來講夠靜,想搵個地方一班人食飯吹水都幾好

1K
2020-01-20 74 views
某天晚上朋友帶我到呢間餐廳打邊爐,温泉蛋凍食又幾得意個口感,海鮮拼盤勁大碟,而且各款海鮮都好生猛同新鮮,龍蝦開邊,肉質鮮甜,龍蝦肉好彈牙,蜆同鮑魚都好大粒,仲有帶子,聖子好大隻好好味,刺身拼盤有四款好厚切,和牛薄片入口即溶好大片。粟米大大粒好甜、豬骨湯底好香濃豬骨味,豬骨超大舊同湯底好入味。手切肥牛好淋好有肉味。大愛。服務都好好嫁。不停換碟,加湯。值得一讚。最尾仲有紅豆奶凍甜品,非常滿足的一餐。除左響鈴就油味重左dd,如果可以炸得無甘油就好啦~其他食物都好好味。同埋隔音差左少少甘。

2020-01-19 111 views
星期一就去左灣仔食lunch,經朋友帶路下,嚟左呢一間火鍋店食午餐🥣!雖然呢度晚市係做日本菜同火鍋,佢午市係會賣日式料理同中式小炒同粉麵,見係廚師推介,就試下呢個排骨煲!係灣仔食lunch 平時都要$60-$100。呢度性價比一般,午餐包一碗豆腐湯。個煲其實就係甜酸排骨,但好少酸味同比較甜,容易入口。我覺得排骨同其他配料,好似洋蔥🧅紅椒都幾好食😋,都幾夾,但唯獨啤梨既口感好怪🤢,果肉炒到少少軟滑但外皮就好硬好鞋口🤢,刨左皮煮會好一點!仲有一樣野,明明菜單係寫明食珍珠米,但出嚟係碗泰國香米,失望!以係灣仔食野既準則,我覺得呢個煲還可以,因為係調味上係有落心機,肉都煮到腍身,但唔明啤梨個皮發生咩事😰!我就覺得呢一款一般,唔太推薦試,反而我想試佢有另一個 「蜂蜜有子炒蝦球」!幸好,呢度lunch每消費100可以減35,同朋友嚟食可以慳少少,所以最後價錢方面算合理!

秘製啤梨骨肉煲
2020-01-15 69 views
帶咗爸爸黎間火鍋店食生日飯~🥳叫咗個牛骨湯底,味道好好, 我地先飲湯之後再打邊爐~食材全部都好新鮮呀,刺身都唔錯我最鐘意碟特色和牛拼盤~ 好正好重牛味😋😋😋
帶咗爸爸黎間火鍋店食生日飯~🥳
叫咗個牛骨湯底,味道好好, 我地先飲湯之後再打邊爐~
食材全部都好新鮮呀,刺身都唔錯

我最鐘意碟特色和牛拼盤~ 好正好重牛味😋😋😋

$500 (Dinner)
Celebration
Birthday
2020-01-13 86 views
冬天最啱就係暖笠笠打邊爐♨️去左品嚐刺身宮廷秘藏鍋物👑上菜好快👍🏻👍🏻前菜溫泉蛋好開胃😋龍蝦海鮮鍋🦞有新鮮生猛龍蝦鮑魚同花蛤王黎到仲係勁生猛海鮮仲識郁精選牛肉拼盤🐮不同部位不同質感牛脂分佈平均 牛味重 入口即溶😋除咗熟食之外刺身都好高質上刺身盛盒一次過滿足晒幾個願望🥰有三文魚🍣甜蝦 海膽 拖羅等刺身好好味勁新鮮😋宮廷風裝修環境好舒服座位好闊坐得舒服😌岩曬同好朋友或家人黎食👍🏻
冬天最啱就係暖笠笠打邊爐♨️
刺身好好味勁新鮮😋
宮廷風裝修環境好舒服
座位好闊坐得舒服😌
岩曬同好朋友或家人黎食👍🏻
$660 (Dinner)
2020-01-07 147 views
有一段時間冇打過邊爐,今次就同媽媽撐枱腳去到灣仔嘅圃鍋,因為有幾個朋友食過都話唔錯餐廳環境都唔錯,裝修擺設都好用心安排好座位之後,店員就會送上調味盤,醬料都好齊全圃鍋除咗可以打邊爐之外,仲有日式食品供應,仲有其他小食所以我哋叫咗一個馬糞海膽刺身丼,除咗主角海膽之外,仲有三文魚,吞拿魚同油甘魚,刺身都好新鮮,壽司飯味道都唔錯跟住就開始打邊爐,我哋叫咗一個新推出嘅湯底,就係姬松茸響螺頭湯,個湯好足料,有半隻雞,瘦肉同埋雞腳,首先就梗係要試吓啖湯先,個湯味道好清香,唔會好油膩,我同媽咪每人飲咗兩至三碗先開始打邊爐,食埋個鍋d配料都已經飽咗一半打邊爐就梗係要有牛肉啦,所以我哋叫咗個特選和牛拼盤,當中仲包括左首設本地牛肉,大家睇下呢塊和牛係咪好吸引呢,拼盤裏面每一款牛都各有特色同唔同嘅味道,個人都幾推介呢個拼盤另外仲叫左豬皮,吸收哂精既精華食就最正!仲有4色手打丸,分別有蝦丸,墨魚丸,鯪魚球同牛丸,款款都好彈牙!最後餐廳仲會奉送甜品,食落似芋頭西米糕,甜度岩岩好圃鍋既環境的確唔錯,好適合一大班朋友gathering, 如果怕嘈親人既仲有VIP房呀

餐廳環境都唔錯,裝修擺設都好用心

安排好座位之後,店員就會送上調味盤,醬料都好齊全

圃鍋除咗可以打邊爐之外,仲有日式食品供應,仲有其他小食

另外仲叫左豬皮,吸收哂精既精華食就最正!

最後餐廳仲會奉送甜品,食落似芋頭西米糕,甜度岩岩好

2020-01-06 135 views
今日同肥仔試吓呢間圃煱出名既龍蝦海鮮鍋, 有驚喜喎!🤩配左特級和牛併盤超正啦,不同款和牛 有手切,安格斯牛柳和牛柳粒,入口鮮味肉質好吔,龍蝦、鮑魚 、大蜆樣樣都好新鮮,花膠都好好味 , 食材是真材實料! 我地兩個心食份量都足夠,而且都大隻, 環境有個大露台食都熱熱地可以出去吹下風 ,而本身每張枱都有屏風增加私人感,我覺得開聚會都好岩 座位枱面夠寬闊 ,用餐舒服 食完飯仲有飯後甜品,都好好食,唔係hea你,服務態度好好👍🏻👍🏻
今日同肥仔試吓呢間圃煱
出名既龍蝦海鮮鍋, 有驚喜喎!🤩配左特級和牛併盤