2023-09-11
🍣日本愛知縣的白象拔蚌🍣都有一段時間無出去食過,🌈呢期家人都去晒旅移,咁就可以約埋男友拍下拖,全日都無拍拖日,忽然諗起想食壽司,咁就黎到呢度,食一個晚餐,呢度既所有食材都好新鮮,師父即落單即做,日本愛知縣的白象拔蚌既滑又爽口,另外仲有白粟米凍湯,味道相當好🍣天婦羅海膽拿破崙🍣呢道天婦羅海膽拿破崙真係無得輸,天婦羅同海膽都係我至愛,無左佢係唔得,呢款既最上層仲九大拖羅蓉,🌈再加埋炸過既紫菜,真係好好食,幾種口感又幾重咩味,仲有淡淡既鹽味,原來佢係有加埋淡雪鹽,味道又上一層樓🍣北海道甜蝦壽司🍣一睇就知夠新鮮,甜蝦黎講算肥大,佢既壽司飯都好滑,完全地用上珍珠米,🌈甜蝦好食🍣金目鯛壽司🍣肉質細嫩甘甜,鮮味成分高,裡面既魚脂好甘香,其中金目鯛的油分最豐富,味道亦鮮甜幼嫩,唔錯既壽司 🌈環境整潔⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物質素⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境整潔⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物質素⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️