2020-02-08
約咗班同事呢依家火鍋店食生日飯由於人未到齊 所以叫咗畀個小食, 估唔到小食也非常出色, 全部都係自己做的, 尤其是個麻辣鴨腎,個味道啱啱好我哋十個人,叫咗個重慶翡翠麻辣鍋,仲有一個肉骨茶鍋,味道好好 ,我哋先喝湯之後再打邊爐食材全部都好新鮮! 我最鍾意係極級牛肉金字塔, 有好多款牛,牛味好重, 另外還叫咗一碟新鮮牛脷, 這一個非常驚喜和食開嘅牛脷完全唔同, 唔知係咪因為用咗新鮮嘅牛脷 嘅關係, 所以值得一讚仲有新鮮嘅本地雞子, 牛脷 其他海鮮等等等等很多很多。另外還發現有很多款式嘅小菜 都很嘗試 但係已經食飽唯有等下一次 到最終 我哋呢一餐飯 差唔多食咗五個鐘, 這間餐廳嘅店員十分好, 沒有嫌我哋麻煩 又唔會趕我哋走, 仲好好服務 經常性替我們換碟, 帶酒又唔收開瓶費, 所以我哋一餐飯食得好開心, 真的非常難得!
仲有新鮮嘅本地雞子, 牛脷 其他海鮮等等等等很多很多。