2023-10-24
方叔叔久唔久要食一次 ,重慶老火鍋就是他們的最大賣點。真係會掛住佢嘅環境服務同埋食材。每一碟都好乾淨,又會教你大概落幾耐。坐低之後仲有甜品,食完之後又有生果。尖沙咀呢間分店第一次嚟,原來有海景,可以到處望住維港嘅景色,幾有氣氛!調味料都擺咗喺你面前唔使出去攞。咁啱撞正依家有 ⭐️7週年添飲優惠⭐️ 凡於店內惠顧一杯四大天王特飲 或 Sapporo 七寶札幌生啤,即可享無限添飲優惠。 一杯已經好大杯,仲有得refill真係好正!總的來說,方叔叔的重慶老火鍋和飲品都非常值得一試。加上海景的優美景色,這裡是一家用餐體驗非常棒的餐廳。🤍麻辣挑戰2人套餐 $435 武隆苕粉(半份)皇帝菜(半份)功夫萵筍片(半份)包漿豆腐(半份)鮮竹笙(半份)手打魚籽蝦滑(半份)鴨血(半份)嫩牛肉(半份)紐西蘭精品羊肉卷(半份)重慶耗兒魚(半份)千絲柏葉(半份)九宮格麻辣大紅鍋(2人套餐) 但係我就想食 鴛鴦鍋 加錢叫咗鴛鴦麻辣鍋 x 大骨滋補湯 $38@每人 加錢很值,鴛鴦麻辣鍋和大骨滋補湯做成的組合,更是完美。每一樣食材嘅份量,都好足夠兩個人,食完真係抱住個肚走。加咗杯嘢飲同埋甜品 已經超級滿足好夠食 🤍紅糖爆漿
真係會掛住佢嘅環境服務同埋食材。
每一碟都好乾淨,又會教你大概落幾耐。
坐低之後仲有甜品,食完之後又有生果。
調味料都擺咗喺你面前唔使出去攞。
🤍麻辣挑戰2人套餐 $435
武隆苕粉(半份)
皇帝菜(半份)
功夫萵筍片(半份)
包漿豆腐(半份)
鮮竹笙(半份)
手打魚籽蝦滑(半份)
鴨血(半份)
嫩牛肉(半份)
紐西蘭精品羊肉卷(半份)
重慶耗兒魚(半份)
千絲柏葉(半份)
九宮格麻辣大紅鍋(2人套餐)
但係我就想食 鴛鴦鍋 加錢叫咗
鴛鴦麻辣鍋 x 大骨滋補湯 $38@每人
加咗杯嘢飲同埋甜品 已經超級滿足好夠食
🤍紅糖爆漿糍粑 $68
紅糖爆漿糍粑香甜軟滑
🤍洛神花鮮橙特飲(凍) $48
四大天王特飲非常好喝,加$38就可以一直無限添飲。好香嘅生果味,充滿維他命。