2016-11-26 851 浏览
是晚朋友相約在太子晚飯+甜品!無來一段時間荔枝角道已轉變不少之餘還增添很多新餐廳。朋友帶我來此晚飯,細問之下原來她想一嚐店內的豬手!看看門外的黑板,選擇也不少!有大路的牛扒豬扒及油鴨脾比目魚,價錢亦經濟實惠。先來一客四隻雞翼!無法子,我實在太喜歡吃雞翼!雞翼炸得香脆,肉質嫩滑不黏~烤焗咸豬手配酸椰菜 - 豬手大得誇張!外皮烤得香脆無比,食落不太韌而且充滿微微咸香。肉質嫩滑,噴出陣陣熱煙,熱辣辣食十分美味!旁邊的酸椰菜爽口,可以減輕食豬手的油滯感!再點上芥末醬等等的三款醬汁,提昇滋味無難度。咸豬手十分容易切,三兩下手勢已經切得乾淨俐落!焦糖燉蛋 - 蛋味尚算濃,充滿微微蛋香!不過面層燒得不太理想。意大利奶凍 - 味道反而有驚喜!食落濃郁而QQ滑溜,細問下原來100%用忌廉,完全毫無奶的成份!嫌味道寡的話可以點上旁邊的莓醬提升口感。
是晚朋友相約在太子晚飯+甜品
無來一段時間荔枝角道已轉變不少之餘還增添很多新餐廳。
朋友帶我來此晚飯,細問之下原來她想一嚐店內的豬手!

炸雞中翼
先來一客四隻雞翼!
無法子,我實在太喜歡吃雞翼!
雞翼炸得香脆,肉質嫩滑不黏~
烤焗咸豬手配酸椰菜
烤焗咸豬手配酸椰菜 - 豬手大得誇張!

咸豬手十分容易切,三兩下手勢已經切得乾淨俐落!
焦糖燉蛋
焦糖燉蛋 - 蛋味尚算濃,充滿微微蛋香!
不過面層燒得不太理想。
意大利奶凍
意大利奶凍 - 味道反而有驚喜!
炸雞中翼
2016-11-26 141 浏览
開心星期五又同媽咪出去食飯,懶得煮,係旺角行陣街,去左依間港式西餐廳食飯,行到黎已經好多人等緊位,幸好等左一陣就入得座啦叫左份豬手同意粉Set,Set跟左餐湯同飲品餐湯飲落好重薯味,口感好creamy<<大蝦黑松露醬意粉>>離遠已聞到黑松露味,意粉整體味道唔會太濃味,易入口,大蝦食落好爽口<<烤焗咸豬手配酸椰菜>>豬手外皮整得好香脆,味道咸得適中,另沾黑醋食中和返個油膩感,食完口豬手,食返啖酸椰菜,啱哂<<熱朱古力>>味道夠濃,飲得出無另沖淡同落左好多朱古力粉,好飲整體味道唔錯,兩款個份量都幾多,價錢合理,服務友善,意粉套餐以咁既價錢有埋湯同野飲真係幾抵食
叫左份豬手同意粉Set,Set跟左餐湯同飲品
餐湯飲落好重薯味,口感好creamy
<<大蝦黑松露醬意粉>>
<<烤焗咸豬手配酸椰菜>>
<<熱朱古力>>
味道夠濃,飲得出無另沖淡同落左好多朱古力粉,好飲
My friend and I had supper in a restaurant called''Star Cucine''(星廚) where located in Lai Chi Kok Road,Prince Edward,KLN(九龍太子荔枝角道).As we saw almost every single table had ordered the pork knuckle,so as we.The ''Roasted pork knuckle''(烤焗咸豬手)HKD$118The pork knuckle is huggggggggge.The knuckle is perfectly roasted as its skin is super crispppppp!!!The meat just simply fall off from the bone by itself when I used the knife to cut down.The seasoning of the knuckle is spot on .It is not too salty nor

The seasoning of the knuckle is spot on .It is not too salty nor underseasoned.

The pickled cabbage/sauerkraut & the thick balsamic sauce help cut through the fatiness of the pig knuckle.

This delicious huge portion dish sales in such affortable price,very values for money!

We also order a main course''Pan fried US Angus beef sirloin with pasta''(香煎美國安格斯西冷牛扒配意炒)HKD$168
The sirloin is nicely seared with aromatic beefy flavours.

I love the gravy which pacts with abundant buttery flavours.I guess the chef using beef grease to cook the gravy.

Both pork knuckle & angus sirloin are big portions that can be shared by 2~3 people.

We also ordered two snacks.

''Deep fried squid spectacles''(炸魷魚鬚)HKD$30
The squid spectacles are covered by thin,flaky,crispy butter yet not greasy at all.Yummmmm.

''Caesar salad''(凱薩沙拉)HKD$55"
Large portion,can be shared by two people.

Two big pieces of parma ham and bacon strips are on the top of the salad which add nice salty flavours to the salad.

However,I thought tooooo much dressing is drizzled.

We ordered two desserts to make a nice enclosure to the supper.

''Panna cotta''(意大利奶凍)HKD$33
The panna cotta is silky smooth,very rich and creamy.Its texture is similar to that of mousses.

''Tiramisu''(意大利芝士餅)HKD$35
I like it has a strong alcoholic flavour with a touch of bitterness from the coffee & cocoa.

A special Hong Kong cha chaan teng drink ''Lemon coffee''(檸啡)HKD$14 is provided.Not many eateries nor restaurants will serve this special drink.Worth to try.
The milk tea(奶茶)HKD$13 here is quite soothing as it is rich and silky.It is made by the secret formula which created by this restaurant owner.
I definately will come back for the pork knuckle which is veryyy tasty and affortable!!
  • ''Roasted pork knuckle''(烤焗咸豬手)
  • ''Panna cotta''(意大利奶凍)
  • ''Deep fried squid spectacles''(炸魷魚鬚)
2016-11-24 112 浏览
星厨餐厅岀品的"精选午餐"👍👍👍👍👍可是我要特别推介及赞许的呀!😀😀😀😀😀我点了份"精选午餐"上的6号套餐"鸭胸香草酱意大利粉"👍😄😄鸭胸肉嫩嫩可口,拌着香草那浓郁的草香味,跟意大利粉混合在一块儿,那种嫩香又爽口的那种美妙绝的感觉,真又不知咋来形容才最为妙的啊!😀😀😀😎👏還奉送上湯或飲品及雪糕的呀!好讓任君選擇的呀!😀😀😀👍👌👏除此好吃之外的,整份"精選午套餐",才花費42圓的,還是全店免收加一服務費的呀!真是各"精選午餐"上的岀品都是令我垂涎三尺的😊😊真可來嚐嚐的啊!👍👍😄😄😄此店焗猪手同是招牌的呀!👍👍👍👍👍皮脆肉香兼肉及猪骨內還帶有汁的呀!捧捧的呀!👍👍👍👍👍👏👌✌️️那香草蒜蓉包👍👍👍👍👍香脆也有牛油的香味呀!👏👍👍👍👍
還奉送上湯或飲品及雪糕的呀!好讓任君選擇的呀!😀😀😀👍👌👏
真可來嚐嚐的啊!👍👍😄😄😄
那香草蒜蓉包👍👍👍👍👍香脆也有牛油的香味呀!👏👍👍👍👍
2016-11-24 918 浏览
呢排ig個個都po星廚既極巨鹹豬手,人人都話又大又平又好味,我呢啲唔只要睇想,當然要黎食下係咪真係咁得。雞翼炸得香脆冇油膩感,肉質依然滑溜,食落有啲胡椒同香草醃製。芝士焗蟹蓋小食黎講唔錯,脹卜卜既蟹蓋,裡面滿滿蟹肉同煙肉非常惹味,芝士亦唔膩味。星廚處理好鹹豬手,逼出多餘油脂,外皮酥脆。豬手肉汁全鎖係裡面,一口脆皮,一口肉,再沾上少少芥茉醬,黑醋同自家醃製酸#椰菜,一邊咀嚼於口腔中,慢慢滲透出隱約既油香。酸菜釋出淡淡酸味,適當地消除膩味感。鹹豬手非常易切,咁就知佢啲肉幾咁嫩~ 鮮粉色既鹹豬手肉好誘人呢! 焦糖燉蛋口感滑順,蛋香冇想像中咁明顯,亦唔算太甜,薄脆焦糖較薄弱,不過不失,如果可以燒得更焦脆會更好。意大利奶凍相當唔錯,入口即溶,絲滑無比,而且雲呢拿味濃厚。老闆話奶凍之所以咁滑,全因落左100%忌廉,唔似一般店落3成牛奶,7成鮮奶。我又好奇問老闆豬手係咪招牌,因為好多人都叫豬手,老闆話豬手唔係呢度招牌,反而豬扒果啲先係~ 佢都唔知點解咁多人叫豬手😂我話我都係上網見到好多人叫先黎試下🙊
2016-11-20 2760 浏览
朋友今天到大帽山行山尋芒草,回程途中會經過我家,邀約筆者共進晚餐,一於簡簡單單到離家不遠的星廚吧!星廚於區內薄有名氣,平凡的裝潢格局如普通港式餐廳,主打的食物卻是西式料理,作風低調。除了牛扒、豬扒類過百元,其餘主食都是數十元,連餐湯及熱飲,十分經濟。蘑菇忌廉湯是日餐湯是蘑菇忌廉湯,稀稠適中;但蘑菇用量略嫌不多,菌香味不足,而且胡椒味偏重。凱撒沙律為了多攝取纖維,一於來個凱撒沙律。沙菜十分新鮮,脆身爽口。沙律醬汁酸酸的很開胃;但芝士碎稍不夠香。加上了麵包粒、煙肉碎、巴拿馬火腿,更加豐富;但巴拿馬火腿稍稍過咸。一口牛脷牛脷一夥一夥放於大匙內,切得一口的大小。牛脷煮得十分入味,質感軟腍,口感不錯。芝士焗蟹蓋蟹蓋一隻,伴有一些黑醋沙律菜,中和蟹蓋的膩感。蟹蓋即叫即焗,十分辣手。餡料有蟹膏、蟹肉絲、煙肉,將蟹蓋釀得滿滿的,舖上一層芝士,味道豐富香口。原條慢煮牛肋骨這道菜真的是大堆頭,原條牛肋骨十分大條。以慢煮方式烹調,即使十分厚肉,仍然煮得非常入味,而且軟腍卻不會鞋。牛肋骨中中間有點筋位,軟中帶彈牙感。配菜有煎蘑菇及炸薯角,蘑菇軟軟的吸了醬汁;薯角炸得香口。牛油果大蝦酥皮盒配長通粉大蝦酥皮盒跟長

蘑菇忌廉湯
蘑菇忌廉湯
凱撒沙律
凱撒沙律
芝士焗蟹蓋
芝士焗蟹蓋
牛油果大蝦酥皮盒配長通粉
大蝦酥皮盒跟長通粉是分開的。長通粉以蕃茄醬煮成,配以紅椒青椒;雖然配上牛油果醬汁,但其味道完全被覆蓋,需要改善。大蝦是急凍貨,但都爽口彈牙,酥皮盒鬆化,但底部略硬。
牛油果大蝦酥皮盒配長通粉
焦糖燉蛋
女生聚會當然以甜品作結,來個焦糖燉蛋。面層焦糖脆身,燉蛋質地滑,但底層略為凍冷。
2016-11-10
2016-11-19 1064 浏览
之前有間係長沙灣現在有間在太子,不知道是誰同否一間。看門面極似長沙灣那間,一直在想是不是轉了手,還是同一位老闆呢。決定再來光顧。環境:以簡約裝潢為主,聽朋友講前身是茶記,整間店舖所有東西都好新。大電視一部, 坐底叫野食最先送上蘑菇湯蘑菇湯入口好重菇味,味道清啖,如能配上一小塊包口感會更佳。飲完清啖的蘑菇湯後,上主菜香煎香草羊西冷配意大利粉。點左7成熟第一個感覺就是很香的香草味在羊西冷上羊肉味唔濃, 口感不錯。之後來了個而芝士蟹蓋,將材料釀滿頓時更令這道菜式更顯名貴,上面放芝士爐溫過高會令變脆,芝士同時混進了蟹蓋,入口鮮甜得黎更帶芝士香。個人十分喜愛這款甜品。細細舊不會過飽
之前有間係長沙灣現在有間在太子,不知道是誰同否一間。

決定再來光顧。
大電視一部, 坐底叫野食最先送上蘑菇湯
蘑菇湯入口好重菇味,味道清啖,如能配上一小塊包口感會更佳。

個人十分喜愛這款甜品。細細舊不會過飽
2016-11-18 1293 浏览
聽朋友講太子新開左間餐廳食德國咸豬手好抵,我咁為食就梗係要試一試佢o既質素如何啦午餐都幾抵食,$4x就有交易,但我地今日o既目的係德國豬手~~ 所以眼光就移左去主餐牌度啦,所有精選食品都可以另加$15轉套餐,就會多左餐湯、餐飲、意粉/飯餐湯餐湯係蘑菇湯,蘑菇無打到完全成茸,保留小粒蘑菇加強口感,菇味都幾突出,湯唔算好杰,唔會飲完之後即刻飽晒烤焗咸豬手配酸椰菜 ($118)呢隻咸豬手係我地今日黎o既主要目的!! 一上枱我已經感受到朋友所形容o既抵食,咸豬手十分之大隻,連醬汁都有3種配搭 - 黑醋、芥末、紅酒燒汁,足見其誠意,仲有食德國咸豬手唔少得o既酸菜脆脆o既皮同焗到完全淋晒o既肉,再加上只係中間一舊大骨,一刀切落去,十分容易就可以將其起肉,分出黎o既肉真係好多,雖然係咁厚o既豬手,但肉質就一d都唔鞋其實本小姐都試過係屋企整豬手,實在係非常花功夫的,要將如此厚厚o既豬手整熟再煮淋係要用上好多時間,所以整過一次之後我就怕怕了,以後想食都係出街食,以100蚊多d o既價錢可以呢個質素,實在難得香煎加拿大比目魚配意大利粉 ($108)開頭我都擔心會唔會俾隻o既比目魚我食,因為市面上而家有好多
餐湯

烤焗咸豬手配酸椰菜 ($118)

香煎加拿大比目魚配意大利粉 ($108)

開頭我都擔心會唔會俾隻o既比目魚我食,因為市面上而家有好多其實係"油魚"o既東西,充當做高級魚,試過第一口我就放心了,魚質嫩滑,唔會太肥太多魚油,另外,我鐘意佢俾得夠多醬汁令每一舊魚都可以沾上伴食
意大利粉係另上的,咸豬手我地都另外有加$15轉為套餐,咁大舊肉都係連埋意粉一齊食好d,意粉雖然係另上無醬汁,但用上足夠olive oil同seasoning令意粉一d都唔乾,就算就咁食都無問題
餐廳裝修雖然唔係高級食府o個種隔局同感覺,但食物質素比起我食好多高級餐廳更為出色,再加上呢個價錢,我覺得性價比實在係太高了,今次真係要多謝朋友o既介紹
2016-11-13
2016-11-18 193 浏览
蘑菇湯多蘑菇碎,唔錯豬手配酸菜同加15蚊變餐有黑醋 芥辣同秘製汁清左肥,外脆內軟,肉都入面配左薯菜同三色蕉,份量唔多但三色蕉都幾爽脆幾好,唔會好似其他店煮到軟哂。
蘑菇湯多蘑菇碎,唔錯
豬手配酸菜同加15蚊變餐
有黑醋 芥辣同秘製汁清左肥,外脆內軟,肉都入面
2016-11-16 252 浏览
先係雜菜湯同蒜蓉包。香煎美國安格斯牛西冷配飯($168)西冷扒煎得好香,配產香草牛油增添風味😚,司令食開五成熟牛扒,但牛扒煎得略嫌過熟,食落冇乜香嫩口感同好juicy 嘅感覺。但牛扒質素幾好,肉呈粉紅色,食落肉質幾冧同幾重牛味🤔,煮生少少就perfect 啦!
先係雜菜湯同蒜蓉包。
香煎美國安格斯牛西冷配飯($168)
捱不到雙倍貴租,堅信「有麝自然香」的老闆䝘然決定從長沙灣搬店到太子。雖然地址變了,但脆卜卜的3磅豬手一樣以平價發售,水準依舊!烤焗咸豬手配酸椰菜 $118足三磅重的巨型豬手放上桌面,一看就知份量驚人,需要兩個女生合力才能消滅!雖然豬手非常大隻,但質素一點也不輸。外皮燒得香脆,脆卜卜像燒乳豬;中心肉質呈粉紅色,膠質豐富。香煎澳洲牛柳配飯或意大利粉 $115 主菜奉送是日餐湯及熱飲,也可以以優惠價加配甜品,尚算抵食。真.澳牛超級厚,香煎至五成熟,中心還是紅色,肉味濃厚且不會韌。大蝦黑松露醬意大利粉 $48 午餐午餐的價值是極級平民,還奉送是日餐湯、熱飲和雪糕。雖然只售四十幾元,但大蝦份量一點也不吝嗇,足足有五隻!大蝦啖啖肉,意粉也炒得剛好;只是黑松露的味道太淡淡淡。焦糖燉蛋 $33 套餐+$23甜品的選擇不算多,都是比較傳統的款式。Cream Brulee表面的焦糖烤得不夠焦,缺少了焦香;不過下面的燉蛋夠滑!

烤焗咸豬手配酸椰菜 $118

香煎澳洲牛柳配飯或意大利粉 $115

大蝦黑松露醬意大利粉 $48 午餐

焦糖燉蛋 $33 套餐+$23
2016-11-08
2016-11-16 177 浏览
去開金魚街買野,之後行下附近看看有咩好野食,行過門口見到佢個MENU都幾特別,就行左入去食喇。叫左個鵝肝牛柳配意大利粉套餐,一個法式田螺,甜品係NEW YORK CHEESE CAKE。先黎一個法式田螺,聞落去相當之香,田螺相當爽肉,咬口一流,我幾鍾意佢個田螺底下既薯蓉,因為佢似乎吸收左一啲田螺既鮮味,再配搭埋其他調味料,好香口。再黎主菜鵝肝牛柳配意大利粉,真係一萬個讚,抵食夾大件,質素仲相當唔錯。鵝肝面頭係舖左滿滿既黑松露,令到個鵝肝本身已經好香好香,佢煎到有少少燶但又唔係好燶,一啖食落口,鵝肝既鮮味係即刻會係口入面散發,入口即溶果隻。如果再大舊啲就好喇。不能不提個牛柳,我叫左三成熟,同行友人話我係生蕃,我認,因為我鍾意食好鮮口既野,但通常去其他餐廳叫三成熟總會黎七成甚至以上。呢度個牛柳,係真三成熟。牛柳肉質係相當鮮嫩,而且相當厚切,而且仲竟然係有兩大件,滿足哂我呢個大胃皇。NEW YORK CHEESE CAKE亦係好得,因為佢芝士味係真係相當濃郁,而且餅底鬆化,藍莓好好味道。埋單發展價錢相當親民,讚。

埋單發展價錢相當親民,讚。
2016-11-15
2016-11-13 184 浏览
行完山特別餓,朋友愛好西餐就食啦。等位等左下位就入。先飲蘑菇湯,多蘑菇碎清清地。豬手配酸菜同加15蚊變餐跟薯條,蘑菇湯同熱檸水。有3隻汁 黑醋 芥辣同秘製醋(食落有d酒味),汁可以中和豬手肥。黑醋去油最強咁豬手炸得外脆內軟,酸菜似中菜個d但唔會太酸,正。豬手肉林,唔會整到好硬。依度豬手性價比高!下次可以再食下豬手!煎比目魚配意粉配意粉。比目魚煎得香滑,有少少薯菜同茹做底。意粉內有蒜頭好香口,硬身唔錯。
比目魚
豬手
2016-11-13
豬手
2016-11-12 1627 浏览
從長沙灣搬到太子,星廚換上新的裝潢,少了舊式茶餐廳的風味,卻整齊,企理,乾淨得多。牆上多了簡單的佈置,樓底很高,座位數目增加了,同時又坐得寬闊。看著午市的手寫餐牌,同樣是那一手好字。菜式大致相同。午餐造訪,當然是吃超抵食的大碟午餐。揭了散叫餐牌後的表妹,卻要吃它招牌的豬手。一年沒見後的第一頓飯,當是洗塵,就由她好了。豬手加$15跟餐,有餐湯和餐飲。是日餐湯是蘑菇湯。還好吧,清清的菌味,沒有味精,也不會太濃太稠,內有蘑菇碎增加口感。烤焗咸豬手配酸椰菜巨型豬手,以木盤子上捧上枱。焗成啡色的皮,看上去既乾又脆。看著表妹把它切開,一邊聽著傳來清脆的咔嚓聲,可以想像到皮的脆。脆而不硬,熱呼呼的,切開冒煙,散發陣陣肉香。皮香脆可口,肉則軟嫩,連著見到白色一層的皮下脂肪,入口黏黏的,特別香口。把油脂完完全全焗出來,心裡覺得邪惡,但吃在口裡確實毫不油膩,一滴油都沒有。肉味鮮而不羶,加上醬汁怪怪的,不加調味更美味。 當然大大隻豬手並不是完全嫩滑,加上慢慢放涼,有少少位有點兒乾,在所難免,但全部肉都不嚡不韌。酸椰菜不是常見的sauerkraut,而是自家醃製的椰菜。不會太酸,還加了蘋果片一起醃,幾爽口。跟
烤焗咸豬手配酸椰菜

巨型豬手,以木盤子上捧上枱。焗成啡色的皮,看上去既乾又脆。
烤焗咸豬手配酸椰菜
跟餐的蒜蓉炒意粉,意外地al dente,帶點蒜香作調味,但個人不喜歡炒意粉的油感。
葡汁焗西蘭花

上面的芝士汁是茶餐廳的白汁貨色,稱不上葡汁。只有表面的微焦稍香。
葡汁焗西蘭花
猜是白烚的西蘭花,煮得太腍,芝士跟西蘭花雖然放在一起,實質完全分開,吃起來淡淡的,一點也不入味。
意大利奶凍

她又選了我吃過的甜品,見到心型奶凍,即使面層大量雲尼拿籽,也沒有驚喜,但吃下去仍然不得不讚。
意大利奶凍
軟滑的奶凍,入口徐徐化成濃稠的液體,奶味香濃,滲著雲尼拿香。伴碟的草莓果醬,用上新鮮士多啤梨,還有真正果肉,不會太甜。
跟餐的凍咖啡,就是一般茶餐廳質素。
豬手不及舊店般驚豔,或者是上次驚喜太大,這次期望太高。豬手水準不俗,奶凍值得推介,西蘭花則有待改善。喜歡新店的企理感覺,服務還好,最重要是保持高性價比。
2016-11-11
在太子行行下街,見到有間新開餐廰 - 星廚,價錢相宜,最重要是在門口看入去見到隻咸豬手勁大隻!!!所以就行左入去啦~~ 環境:簡單裝潢,因為新開關係,所有東西都好新 坐低叫野食無耐就好快送上蘑菇湯,重配上一小塊蒜容包。蘑菇湯內的料很多,味道清啖,因為本身喜歡蒜容包,所以最中意配一小塊包的配搭 主菜1: 忌廉蟹肉長通粉$75七十幾元有蟹肉食WOW~~第一眼就看中呢個LA,賣相都幾好,不是蟹柳扮蟹肉,係真係見到有一舊舊蟹肉嫁!碌大D對眼來看重見到有金黃色的蟹膏呢~真材實料,跟餐有飲品,可以㨂柚子蜜呢 主菜2: 烤焗咸豬手配酸菜$118 登登登~~~好大隻豬手呀!!!!!!親手拎隻手來比對俾大家看下有幾大隻,係超出手掌去到手婉位咁大隻呢,用個木盤托住,感覺更豪華呢,$118有咁大隻美美豬手,未食單映相都好開心呢 要好似選港姐咁環迴360度映呢隻豬俾大家看下,係米好"豬"圓肉潤呢!!! 內外一致,真係有好多肉,好合一大班人食,今次兩個人食就真係食不完,味道不俗,不過某些部位偏咸,好在有配搭酸菜,清一清油膩感 整体來說係抵食,用得好足料,食到好飽飽~~
在太子行行下街,見到有間新開餐廰 - 星廚
,價錢相宜,最重要是在門口看入去見到隻咸豬手勁大隻
!!!所以就行左入去啦~~

環境:簡單裝潢,因為新開關係,所有東西都好新

坐低叫野食無耐就好快送上蘑菇湯,重配上一小塊蒜容包
。蘑菇湯內的料很多,味道清啖,因為本身喜歡蒜容包
,所以最中意配一小塊包的配搭

主菜1: 忌廉蟹肉長通粉$75

~真材實料
,跟餐有飲品,可以㨂柚子蜜呢

主菜2: 烤焗咸豬手配酸菜$118

登登登~~~好大隻豬手呀

!!!

內外一致,真係有好多肉,好合一大班人食,

整体來說係抵食,用得好足料,食到好飽飽~~
2016-11-06