2022-12-30
上一次過嚟食係結完婚嘅當日晚上但今日嘅體驗絕對係大跌眼鏡首先,入座果刻店員同我哋講得左手邊果份聖誕Set同埋Drink Menu,直至隔離枱有人揸住份白色Menu我哋先知「原來」有得揀🤷🏽♂️睇完之後真係「X」出聲,我一早睇到呢份嘅,我一定唔會叫個set食!🤬🤬🤬🤬第二,食到最尾我哋問點解無餐湯,佢仲話,原來未飲架?😥先至識補返2個餐湯比我地。上完頭盤上餐湯是常識吧?🤷🏽♂️第三,二人套餐,但樣樣野都得一件,正常食量會係覺得一人餐😓同老婆嚟食都仲可以一人一啖!同初!次!約!會!對!象!嚟就真係唔好搞!女仔實扣分!第四,生蠔變左焗蠔,話衛生署建議,入門口前有講定,咁都ok ge$1888食個Set再加一嚟講真係唔得,平安夜出post比大家睇,聖誕正日唔好中伏喇!食唔飽事少!激親老婆事大!😓真係自己好好考慮!
但今日嘅體驗絕對係大跌眼鏡
第二,食到最尾我哋問點解無餐湯,佢仲話,原來未飲架?😥
先至識補返2個餐湯比我地。上完頭盤上餐湯是常識吧?🤷🏽♂️
食唔飽事少!激親老婆事大!😓
真係自己好好考慮!