2018-06-24 331 浏览
今晚突然想吃點重口味的菜式,剛好在中環逛街,上網找到了充滿印度風情的餐廳Rang Mahal Authentic Indian Cuisine。因為不是太餓,所以只點了兩款菜式和一客烤餅。Papadams胡椒威化餅免費送上的Papadams胡椒威化餅,附有三種醬汁,惹味開胃。Chicken Makhani奶油咖哩雞以奶油和咖哩香料調和,是北印度的做法,吃起來口感柔和,濃稠香滑帶甜味,不像一般的印度咖哩味道重,偏甜又富奶香味。Paneer Palak芝士燴菠菜蓉Paneer Palak是印度菜單上常見的一道菜,是把菠菜煮得熟爛,再加入印度乳酪Paneer,Paneer質地較接近硬豆腐,但口感卻富有彈性,加上香濃菠菜及其他香辛料,十分可口。Garlic Naan蒜蓉烤餅Naan是印度最常見的餅食,一般會吃Plain Naan,但看今天兩款菜式口味都不太重口味,所以叫了Garlic Naan,極富蒜香,但比較油。
因為不是太餓,所以只點了兩款菜式和一客烤餅。

Papadams

Papadams
奶油咖哩雞
芝士燴菠菜蓉
2018-06-10 869 浏览
之前去過這幢大廈晚餐,發覺這裡有很多特色的餐廳。今次就食下印度菜.....一開門,環境不算大,但柔和的燈光,寧靜的環境,舒適的座位,再被牆上的畫及周圍的印度物品吸引,再加上店員都是印度人,彷似置身於印度 ^_^我們點了「無骨燒雞 (Chicken Tikka)」、「咖哩茄子 (Baigan Masala)」、「喀什米爾黃飯 (Kashmirl Pulao)」、「烤麥餅 (Tandoori Roti)」及「印式春卷 (Spring Roll)」。先送上印度薄脆片,配三款醬汁。我怕辣的關係,較喜歡中間那隻味。又薄又脆的脆片,不用點醬汁也好味!無骨燒雞 (Chicken Tikka),燒得香口惹味!咖哩茄子 (Baigan Masala),初以為是大塊的茄子,原來是將茄子切粒,再加上印度香料及蔬菜配料煮成的。雖然沒有大塊茄子的口感,但配得不錯!喀什米爾黃飯 (Kashmirl Pulao),用印度的長身米,一粒粒,很乾身,再配上水果,甜甜地,開胃!食印度菜,當然少不了食烤餅啦!今次我們點了烤麥餅 (Tandoori Roti),不點醬汁也好味 我們初以為不夠飽,所以再點了印式春卷 (Spri
之前去過這幢大廈晚餐,發覺這裡有很多特色的餐廳。
今次就食下印度菜.....

一開門,環境不算大,但柔和的燈光,寧靜的環境,
舒適的座位,再被牆上的畫及周圍的印度物品吸引,
再加上店員都是印度人,彷似置身於印度 ^_^

印度薄脆片

先送上印度薄脆片,配三款醬汁。
我怕辣的關係,較喜歡中間那隻味。
又薄又脆的脆片,不用點醬汁也好味!

無骨燒雞 (Chicken Tikka)
無骨燒雞 (Chicken Tikka),燒得香口惹味!

咖哩茄子 (Baigan Masala)
原來是將茄子切粒,再加上印度香料及蔬菜配料煮成的。
雖然沒有大塊茄子的口感,但配得不錯!

喀什米爾黃飯 (Kashmirl Pulao)
一粒粒,很乾身,再配上水果,甜甜地,開胃!

烤麥餅 (Tandoori Roti)
食印度菜,當然少不了食烤餅啦!

印式春卷 (Spring Roll)
我們初以為不夠飽,所以再點了印式春卷 (Spring Roll),
春卷皮薄鬆脆,內裡是什菜,所以不油膩
印度薄脆片
無骨燒雞 (Chicken Tikka)
喀什米爾黃飯 (Kashmirl Pulao)
烤麥餅 (Tandoori Roti)
印式春卷 (Spring Roll)
2018-05-31 149 浏览
今日11點幾做完gym, 到4時又約咗人,中間幾個鐘要搵個地方坐下慢慢Hea。諗起有間印度菜有中午自助餐,一於去試下。因為之前都有經過,所以唔難搵,橫街門口上2樓。入到去印度式嘅裝修,最搞笑係電視播緊嘅MTV正巧係我之前在斯里蘭卡旅行時聽過嘅音樂食物方面,88蚊任食,放在一長枱上,一眼睇哂。個人覺得就一般般,因為一早放出黎,啲飯同簿餅都凍哂。選擇亦比較少,沙律4碗,胡椒餅,炸野3盤,肉類只有魚同雞共4盤,菜亦是4盤,白飯,炒飯,簿餅,差不多就這些了。檸檬茶任飲。各種咖喱比較淡口不過以下幾樣就比較好胡椒餅,夠脆口咖喱角,夠香口烤雞件,夠野味坐了個幾鐘,真係估唔到,食自助餐竟然女士比較多另外,冷氣唔夠,坐半滿人左右已開始熱了
因為之前都有經過,所以唔難搵,橫街門口上2樓。

食物方面,88蚊任食,放在一長枱上,一眼睇哂。

個人覺得就一般般,
因為一早放出黎,啲飯同簿餅都凍哂。
各種咖喱比較淡口

不過以下幾樣就比較好

胡椒餅,夠脆口
咖喱角,夠香口
烤雞件,夠野味

坐了個幾鐘,真係估唔到,食自助餐竟然女士比較多

另外,冷氣唔夠,坐半滿人左右已開始熱了
2018-05-31
周末傍晚行到黎中環,就試下呢間印度菜。呢間店位於中環商業大廈內。時間晚上嘅6點半左右,只有兩桌客人。入到去就俾我身後一排酒櫃吸引住。餐牌剩係印度人平時食開嘅naan (薄餅)都超過10種。超脆嘅薄餅係點完菜就上,有3款醬點。右起:甜甜地中間:薄荷忌廉左邊:少少蕃茄味,都幾辣。Mango lassi $48印度最出名特飲。芒果乳酪,好似平時食開乳酪變大版!橙色糖漿會令乳酪無甘酸。Chicken tikka $98無骨烤雞,共有5粒。雞肉烤得幾嫩滑。加d 檸檬汁減輕肉膩!Naan $25因為點奶油雞濃味嘅菜式,所以薄餅都係原味最好。共4大塊!Chicken makhani $118呢款係我最鐘意嘅奶油雞,唔會好似咖哩甘漿口,食落比較溫和順口,雞肉一樣嫩滑。最後,比我地沾晒整盤汁,好滿足。如果中午得閒過黎食,仲可以88蚊食buffet,食到飽飽的。超抵!
周末傍晚行到黎中環,就試下呢間印度菜。

呢間店位於中環商業大廈內。

時間晚上嘅6點半左右,只有兩桌客人。
入到去就俾我身後一排酒櫃吸引住。

餐牌剩係印度人平時食開嘅naan (薄餅)都超過10種。

超脆嘅薄餅係點完菜就上,有3款醬點。
右起:甜甜地
中間:薄荷忌廉
左邊:少少蕃茄味,都幾辣。

Mango lassi $48
印度最出名特飲。
芒果乳酪,好似平時食開乳酪變大版!

橙色糖漿會令乳酪無甘酸。

Chicken tikka $98
無骨烤雞,共有5粒。
雞肉烤得幾嫩滑。

加d 檸檬汁減輕肉膩!

Naan $25
因為點奶油雞濃味嘅菜式,所以薄餅都係原味最好。共4大塊!

Chicken makhani $118

最後,比我地沾晒整盤汁,好滿足。

2018-05-26
  • Chicken Makhani
2018-05-23 117 浏览
好一陣子沒有來、剛巧友人說想試印度菜又來到Rang Mahal 吃lunch buffet. 十二時半未夠已坐滿了人、顧客比之前多了很多。先到沙律區、有多款蔬菜、粟米等、味道比平常吃的較酸、似是加了醋。旁邊有凍檸茶無限添飲。炸春卷和炸蔬菜、炸蔬菜略嫌不夠脆和太厚粉。反而咖哩蔬菜區頗得我心、每款咖喱味道辣度也不同、蔬菜、豆類配香濃咖喱好開胃、夾著煙韌幾好吃!跟著是各款咖哩肉類- 咖喱魚相信是最受歡迎、轉眼間盤已經清了。幸好餐廳很快就會再refill 、咖喱魚、chicken tikka 都好吃。除了配白飯 、還有番紅花飯。印度米飯米粒較長身、粒粒分別、口感幾特別。

旁邊有凍檸茶無限添飲。

炸春卷和炸蔬菜、炸蔬菜略嫌不夠脆和太厚粉。

2018-05-21 106 浏览
今日係上環上完堂過黎中環尋好西發現呢間係open rice 評價算高 又有八折code就黎一試究竟Book左6點 全場得我地一台😂😂黎之前已經諗定叫咩 由於兩個人叫唔到太多野所以要哎最想食既😌😌首先叫左個印式湯 酸酸地 開頭以為係結身質地 原來都幾稀同清 個底有啲綠豆蓉👍之後送上餐前小食 印度薄脆 質感如其名仲有三款醬汁揀 我個人覺得最襯係中間款酸辣醬😝😝重頭戲係呢個洋蔥蕃茄濃汁煮羊腿唔講味道住 淨係size已經贏左成四人份量咁款😱😱而且煮到好入味 肉質有彈性 新鮮唔會煮得過熟 啲醬汁有濃郁香味 送Naan一絕所以我地揀左個garlic naan😎😎配埋醬汁同佢本身蒜香味 更有層次😸😸個naan唔會厚身 所以唔會一啖啖都變左面粉底但可惜今次太少人 試既野太少下次要帶多啲人黎食!試多啲菜式🤡🤡
今日係上環上完堂過黎中環尋好西

下次要帶多啲人黎食!試多啲菜式🤡🤡
2018-05-19
  • 蒜蓉烤餅
  • 洋蔥蕃茄煮羊腿
I had seen the big advertisement of this restaurant outside its building for quite a number of times passing by and finally had the chance to try it out for lunch. It wasn't full at all on a week day during lunch time. Maybe Hong Kong people don't really fancy Indian cuisine after all.Its lunch buffet seemed to be of quite good value as it was just charged at $88 + 10%. Although there was not a lot of food, I would say the choice of food was very reasonable given the cost. The quality of food wa

Its lunch buffet seemed to be of quite good value as it was just charged at $88 + 10%. Although there was not a lot of food, I would say the choice of food was very reasonable given the cost. The quality of food was reasonably well too.

Lunch buffet
There were 4 choices of salad, most already mixed with their dressing. One was sweet corn and another was broccoli. Most of the salads were too sour to me, maybe Indian style salads were like this?

There were 3 choices of deep-fried food which I tried all. The spring roll was cold and hard. But the triangular 咖哩角 tasted quite good. I had 2.

There were also 4 choices of vegetarian curry and 4 choices of meat curry (2 chicken and 2 fish).  The meat curry was quite good, some was more spicy while some was not really. The level of spiciness was acceptable even to me who didn't fancy too spicy food. I particularly liked the chicken curry as the chicken was pretty tender. The chicken tikka was too dry to me. The egg curry tasted good too (it was claimed to be fish curry but I couldn't see any fish).

There were also 2 choices of rice which I didn't try. I tried the garlic naan but they were too cold and hard.

I also tried their desserts, of which I didn't take any photo. Without much expectation, their rice-pudding-like dessert was not overly sweet and actually tasted quite good! The rice-ball-like ball was too too sweet. Although I was a fan of sugar, I couldn't finish the whole ball.

Iced lemon tea was self-serviced which I didn't try. Some of my friends said it was too sweet while some said it was less sweet than thought.

It was quite a nice place for a chat as it was not noisy at all and it was not full.

Would definitely consider coming back some day when I crave Indian food. Having said that, coming here too frequently will definitely bore me out.
2018-05-17
2018-05-07 165 浏览
日本菜、西餐、韓燒......今日想有點新意思食印度菜,來中環位北京同仁堂旁小斜坡的Rang Mahal,一間由印度人主理的正宗印度餐廳,朋友力讚它們的超特惠午市半自助餐內堂燈光普遍較微弱,簡單座位擺設,桌數亦不算多,最有趣是發現來光顧的大部份是印度人或外籍人士,看來我找對地方了,是不折不扣的正宗印度餐廳!這款烤餅必定在印尼餐廳出現,一般以作前菜招待客人,老實說隨附的三款沾醬即係吃過無數次都分辨不出來,落單靠味道行事,我最喜歡是那款青綠醬汁,入口較為清新。印度菜主糧是烤薄餅或米飯,配搭不同菜餚,醬汁就是主糧的重要靈魂。菠菜燴雞肉的味道是事前不會想像到的,菠菜打成蓉並混合了帶甜味咖哩,雞肉肉質嫩滑無比耶洋蔥蕃茄濃汁煮羊腿,羊肉食得多,食羊腿也是第一次。是晚最濃味的一道菜,頗濃郁的蕃茄熬醬,羊腿勁多肉啊瑪沙拉雞肉小鍋是我認為是當晚最讚的一道菜。瑪沙拉是以洋蔥、薑、大蒜、印度紅辣椒和蕃茄煮成的濃醬,口感層次豐富,最令人回味是那種慢慢由舌頭滲出的辣味,是愈食愈過引,同時令我們仨encore多一份烤NaanNaan是印度菜必食,食飯食一碗,食Naan食一份,你明白箇中道理嗎?Mango Lass

菠菜燴雞肉

洋蔥蕃茄濃汁煮羊腿

洋蔥蕃茄濃汁煮羊腿,羊肉食得多,食羊腿也是第一次。
是晚最濃味的一道菜,頗濃郁的蕃茄熬醬,羊腿勁多肉啊
瑪沙拉雞肉小鍋

烤餅Naan

Mango  Lassi

Mango Lassi芒果乳酪飲,是食完重口味後的最全解渴解辣之選,好好味好creamy啊
题外话/补充资料: 另外~我要表揚一下餐廳男shop manager,我敢講他的笑容真的令人熔化~!!!!由我踏入餐廳開始,他的熱情招呼加上勁燦爛笑容,絕對一流服務,客人光顧,這種第一印象已經滿分了
2018-04-23
菠菜燴雞肉
洋蔥蕃茄濃汁煮羊腿
瑪沙拉雞肉小鍋
烤餅Naan
Mango  Lassi
2018-05-02 108 浏览
唔知你身邊有冇同事次次食lunch就算加左飯都話食唔飽既呢?其實好多男仔都係咁,所以都會揀d有得加飯既餐廳LOL一路都有去開一間印度餐廳食自助餐,一個月都會去1-2次,因為係公司隔離,味道好,同一定食得飽(男同事表示好重要,要講3次)。沙律吧- 各種沙律酸酸甜甜,非常醒胃,沙律菜爽甜新鮮,最鐘意食加埋洋蔥那個,加埋d蔥同薯仔食,好正有總共八款咖哩,四款係素食 (蔬菜咖哩)。見到好多印度人光顧,相信部分唔食肉既都會有夠多既選擇。另外四款咖哩分別有羊,雞同魚。每款既香料味濃但又可以接受,而且唔會太辣,肉類也煮得入味,配埋飯同薄飯食,會唔覺意食欲大增甜品有兩款,根據我幾次黎既觀察,甜湯圓係固定,呢個甜度唔係人人接受到。今次另一款係杏仁糊,呢個非常好食,原因係有種好原汁原味既味道,唔會太甜,而且杏仁味極重。順帶一提,如果1:00pm黎食最好訂位,多數walk-in 都冇位。正宗

正宗

又有一段時間冇食印度菜,口癢癢等我搵番間好餐廳先。間餐廳寫到明係 “members only”,我都係有朋友帶我先入到去ja...二話不説即刻叫左個印度薄餅同咖喱先 Chicken Goan + 蒜蓉印度薄餅(Garlic Naan) Goan 即係椰汁咖喱,會冇咁辣,椰香味會比較出。個咖喱汁好香好開胃,真係即刻薄餅都食多幾塊。薄餅就有好香蒜蓉味,油得黎好吸引,唔會太乾身。 Tandoori Roti 加左麥既印度薄餅,食落會乾身D,連埋咖喱食都唔錯。 Tandori Lamb Chop 熱辣辣既鐵板燒羊脾,塗上獨特既醬料,非常惹味。 前菜 - 薄脆餅 順帶一提,食主菜之前會有呢種薄脆餅俾食客享用。有三種醬料:甜酸,薄荷,特式辣醬,三種各有不同滋味。筆者就比較喜歡特式辣醬,入面包含唔同既香料,辣得黎好過癮。 Kulfi 印度雪糕 聽到雪糕第一下大家應該會好開心,但印度雪糕大家又試過未?印度雪糕口感會比較硬身,味道偏甜,仲帶一陣椰香味。雖然口感同味道都有d 分别,都係值得一試既。 除左我地叫左既菜式外其實仲有好多野未試,淨係咖喱都有十幾種。 餐廳環境,都幾

二話不説即刻叫左個印度薄餅同咖喱先

餐廳環境,都幾有印度風味

2018-04-19 85 浏览
收工餓餓地又想食得特別啲,朋友就提議去搵間印度餐廳食下咖哩。見公司附近有間平時其他同事都會去食lunch既環境都唔錯,於是放工就去食了一坐底就覺得依度好有印度風情,但又不失西餐既優雅店員都好有禮貌,落單之後,仲送咗兩塊脆餅,有胡椒香味幾得意我地order咗奶油咖哩雞同cheese naan,奶油咖哩雞比起普通咖哩相對冇咁辣,而且感覺幾滑身,送飯食既話應該可以食幾碗飯姐哈哈不過cheese naan熱辣辣又鬆軟,用嚟沾咖哩汁都好唔錯,而且都幾飽肚~聽同事講話依度晏就有buffet,有機會一定會再嚟試

一坐底就覺得依度好有印度風情,但又不失西餐既優雅

店員都好有禮貌,落單之後,仲送咗兩塊脆餅,有胡椒香味幾得意

聽同事講話依度晏就有buffet,有機會一定會再嚟試
2018-04-19 563 浏览
好耐無食印度嘢,呢日喺中環行街,咁啱經過見到有印度餐廳,於是決定喺呢度食晚飯。去到開門入去就係餐廳。叫完嘢食之後,首先嚟咗個餐前小食,雖然係免費,但又幾好食喎,個餅烘得香口焦脆,少少辣,配埋3款醬,好開胃呀! 食完小食,開始上菜啦! 先嚟個 Chicken Tikka Masala,醬汁加咗番茄煮,微酸微辣,雞肉保持到嫩滑,好味! 再嚟就係印北菜式 Fish Kadai,食落比 masala 辣,好香胡椒味,魚肉鮮嫩,正! 食咖哩又點少得烤餅,我哋叫咗 Tawa Chapati,因為未試過,呢隻係放喺熱鍋上烤嘅,食落比平時嘅烤餅濕潤,唔會乾爭爭咁,唔錯! 每次去食印度餐廳都會叫 Mango Lassi,芒果甜香,配埋乳酪,好飲! 平時最怕食咖哩係隻隻都差唔多味,呢度完全係分到唔同菜系,味道正宗,下次都會回頭呀!

去到開門入去就係餐廳。

餐前小食

• MangoLassi
  • FishKadai
  • TawaChapati
  • ChickenTikkaMasala
故事開展於一個平平無奇的中午 ,福福郎帶著一顆興奮的心逃離辦公室 。在西裝骨骨的「完美中環人」形象加護下,福福郎像穿過了哈利波特的時光隧道般穿越皇后大道中的食飯人潮。。。直奔118號2樓的這個小印度童話世界。推門而進,世界已經變得大不同了,首先映入眼簾的,就是這張充滿印度色彩的古典沙發和餐廳滿載異國風情的裝修,當然還有一整桌風味甚佳的印度美食, 和那些正在享受美食的印度客人。 這眼前一切的情景 ,並沒有把福福郎嚇到, 因為他今天正是帶著了一顆好奇的心,來到這家充滿情調的印度餐廳,去當其美食達人!好!事不宜遲,立即開始吃!!店家有提供set lunch或可以點任食buffet。我那麼喜歡吃,當然是點後者啊!buffet的種類說多不多、說少也不少, 總之就是一定夠把福福郎餵飽啦!我的「為食」策略就是第一碟先取頭盤:沙律跟印度式雜菜。沙律的菜很新鮮和清新,very refreshing,沙律醋的 調味也是剛剛好,不會過濃,吃得人很舒服。咖哩雜菜很有印度風味, 但作為一個地道的香港人,吃下去的時候也覺得可以接受, 可見店家為了取悅不同的客人,應該在研定菜式的時候,下過一番功夫!碟上的印度薄脆片

好!事不宜遲,立即開始吃!!

我的「為食」策略就是第一碟先取頭盤:沙律跟印度式雜菜。

碟上的印度薄脆片也很好吃!! 我吃了兩片。

再來第二碟就是主菜:包括印度烤雞還有咖哩魚跟什菜跟雞肉,還有 naan等印度式薄餅。

印度烤雞料理值得一讚, 我很喜歡它的秘方印度式香料和調味料, 立時一口氣吃了數件!

飯有兩種:分別是 印度長米 basmati 煮的白飯。。。跟加了番紅花的紅米飯。 我兩樣也取了一些來吃。 個人比較喜歡番紅花(saffron) 有味飯。

接著就是吃甜品的時間:甜品有兩種,分別是(1)印度式湯圓和 (2)味道很像我們 中式的欖仁糊的白色糖水

印度式湯圓很甜,有點像吸了大量糖水的麵包布甸。 但就一下有無妨,很特別的口感!

這個欖仁糊沒有那麼甜,相對來說,我較喜歡這個白色的甜品

餐後飲品有凍凍的檸檬茶, 是自助的,喝多喝少、悉隨專便。

喝著一口冰凍的檸茶時,還可以隨著電視上播放的寶萊塢連場歌舞MV,擺動飲管,心裡悠然自得地跳番part 「Bollywood lullaby 」, 抖數一下心情,再迎接下午繁忙的工作。。。

很高興在中環可以給我發掘到一個這樣的小天地。。。一個可以逃離生活煩囂丶享受一小時神秘又寧靜「寶萊塢動人時光」的好地方。

下次約埋你啦!!

附註:
以下是朋友的食物選擇,跟我吃的次序大不同啊!果真是一樣米養百樣人,「 蘋果、橙」各有所好!!

2018-04-11
庆祝纪念
生日
  • 蒜蓉烤餅
  • 咖哩角
2018-04-04 107 浏览
一早已聽聞過中環有$88的印度菜自助午餐,今天有空與同事一試。先有迷你沙律吧,混入了印度風味的醬油,有別於一般西餐的沙拉汁,香口特別。沙律吧後面還有印度甜茶無限飲。跟著都是傳統的咖哩角SAMOSA,春卷等炸物,SiZE 和味道沒有因為是任食而減少,咖哩角餡料十足,有薯仔香料雜菜豆蓉。咖哩款式有幾款選擇,有咖哩蛋,味道似紫菜既咖哩薯仔,雜豆同南瓜。VEGGIE 類的咖哩,都帶不同款,有MASALA,也有奶油咖哩。有鷹咀豆,豆角,雜菜。這裡主食有米飯和薄餅提供,都是用印度米的,炒飯乾身,送上咖哩比較好。薄餅都分有原味和蒜蓉味,烤得香口。甜點分別有印式甜湯丸GULAB JAMUN,一粒粒的比待在外吃到的甜度度是較容易接受,因為一般都較甜,這裡甜度適中。

2018-04-02 108 浏览
行完top shop ,見到喱張宣傳單,88自助午餐,有啲吸引,決定入去食。招呼我既係印度老板,感覺好地道。同埋好有禮貌,我坐坐下有啲凍,佢仲幫我校細啲冷氣。 我入既時候十二點,坐底之後陸續有好OL 人黎。成個餐廳我估可坐到有二十幾個。vegetarian starter 有samosa咖哩角,餡有調味過既薯仔,洋葱,扁豆。右上係炸蕃薯🍠,蕃薯好香甜,右下就春卷。老板都好細心,黏咗張紙寫住咩菜式。啲菜夾晒,佢都好快換新一盤。service 嚼勁的garlic butter Naan 將啲咖哩汁抹乾淨再擺落口,食到舔舔脷。多款咖哩,鷹嘴豆咖喱,印度奶油咖哩雞,Indian chicken korma, 左上chicken tikka ,老板話每日都唔同,有時會有羊,旁邊有自助式檸檬茶。甜品有甜湯丸 ,甜到漏,啲質感有啲似蛋糕,唔似中國啲湯丸咁有餡。包圍住湯丸,係另一種甜品,只不過我放埋左一齊,有啲似杏仁霜,無湯丸甘甜,我食咗二杯😄88蚊,試到咁多款咖哩,又咁好service, 下次會再同朋友黎
咖喱角,春卷

gulab jamun
,有啲似杏仁霜,無湯丸甘甜,我食咗二杯😄

2018-03-28
gulab jamun