2022-11-25
話說依家天氣開始涼涼地,又係肥妹仔開始出動食火鍋雞煲放題嘅好日子😍上網睇評論講到尖沙咀有質素嘅雞煲火鍋放題緊係有人和月雞煲火鍋店😙😙😙今次我地叫呢個放題包一個小食,湯底,任飲自家飲品同甜品,環境仲要舒服乾淨,好岩一大班人去食小食梗係要叫最出名嘅酥皮麻辣芝士雞煲啦🐔熱辣辣嘅即焗酥皮配合埋芝士,加上小小麻辣真係好惹味😍啲雞嘅份量一d 都唔hea, 真係成個雞煲咁上,肥妹仔仲將酥皮撈埋啲芝士麻辣汁一齊食,真係勁好食😋食完小食之後就叫左個藥膳養生牛奶湯打個靚邊爐🍲我地就叫左澳洲M4和牛海鮮大滿貫,首先會有一客海鮮盤比我地食,入面有青口,鮑魚仲有大蝦添,加埋餐廳預左一set 澳洲和牛set,湯底有濃濃嘅藥材香味,不過肥妹仔就覺得偏咸左少少😝但野食質素真心唔錯🍲出面嘅野食bar 仲有好多唔同嘅丸類同野食揀添,飲品種類都好多,飯後仲可以食埋雪糕同豆腐花做甜品🍦🍮
小食梗係要叫最出名嘅酥皮麻辣芝士雞煲啦🐔
食完小食之後就叫左個藥膳養生牛奶湯打個靚邊爐🍲