2023-05-22
今日我哋一家四口嚟提早慶祝母親節,所以就叫咗一人一個悅火晚市套餐🥰價錢就係$988/每位♡ 汁煮花螺花螺肉質鮮嫩、滑嫩,入口後帶有鮮美嘅海水同湯汁嘅味道。♡鮑魚鮑魚肉質鮮嫩,賣相好吸引,🙈個擺都好精緻口感豐富。♡刺身三點大拖羅、赤身、金目鯛呢幾款魚我之前都好少食㗎,因為我怕腥,正當我諗住嫁俾家姐嘅時候,媽咪就同我講好鮮甜叫我試吓🤤點知真係令我愛上了😆♡爐端燒燒物八品🦐海蝦:海蝦肉質鮮美,口感爽脆,帶有淡淡嘅甜味同鮮美嘅海洋香氣。🍗黃油雞翼:黃油雞翼味道鮮美,口感酥脆,帶有淡淡嘅奶香味道。👅牛舌:牛舌肉質柔軟,帶有淡淡嘅甜味同濃郁嘅肉汁香氣。🐷五花腩:五花腩脂肪分布均勻,口感細嫩,帶有濃郁嘅肉味。🐣黃油雞胸肉:黃油雞胸肉肉質柔嫩,清淡可口,口感細膩。🥒黃意瓜:黃意瓜口感爽脆,帶有淡淡嘅甜味。🫑日本青椒:日本青椒口感脆嫩,清爽可口,帶有淡淡嘅辣味。🐃和牛串:和牛肉質極為鮮美,口感細嫩,肉汁豐富。♡天婦羅、鯛魚濃湯、茶漬飯、甜品呢個套餐已經包咗呢幾款食物,你話係咪好飽🤭爸爸係一個好大食嘅人,佢竟然都話飽到上心口😆😆
♡ 汁煮花螺
花螺肉質鮮嫩、滑嫩,入口後帶有鮮美嘅海水同湯汁嘅味道。
鮑魚肉質鮮嫩,賣相好吸引,🙈個擺都好精緻口感豐富。
♡爐端燒燒物八品
👅牛舌:牛舌肉質柔軟,帶有淡淡嘅甜味同濃郁嘅肉汁香氣。
🐷五花腩:五花腩脂肪分布均勻,口感細嫩,帶有濃郁嘅肉味。
🐣黃油雞胸肉:黃油雞胸肉肉質柔嫩,清淡可口,口感細膩。
🥒黃意瓜:黃意瓜口感爽脆,帶有淡淡嘅甜味。
🫑日本青椒:日本青椒口感脆嫩,清爽可口,帶有淡淡嘅辣味。
🐃和牛串:和牛肉質極為鮮美,口感細嫩,肉汁豐富。