餐廳: 牛惣居酎屋
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-01-24 26 瀏覽
在牛惣居酎屋銅鑼灣用餐是一次美味的體驗。首先,他們的貝類拼盤是一個絕佳的開胃菜,價格也非常優惠。新鮮的貝類配上精心搭配的醬料,絕對讓你回味無窮。同樣的,他們的生野菜沙拉也非常美味,清新的蔬菜搭配著滋味的醬汁,給人一種健康又美味的感覺。喜歡喝啤酒的人可以試試他們的Draft Beer,這款啤酒口感細膩,帶有微微的苦味,非常適合搭配當天的餐點。另外,他們的梅酒也是不可錯過的。接下來是多款串燒菜品:串燒牛骨髓使用鹽燒的方式,提升了牛骨髓的風味,口感軟滑,再加上蔥花和蘿蔔蓉的搭配,非常美味。牛舌燒得外脆內軟,口感細膩,肉味濃郁。雞翼非常美味,烤得香脆多汁,是一道下酒菜的不二之選。牛肋骨鮮嫩多汁,十分滋味。牛沙瓜是指牛的第四個胃,肉質香濃,醬汁增添了美味的風味。日本黑豚串燒絕對是招牌菜之一,黑豚肉質鮮嫩,帶有獨特的濃郁豬肉香味,絕對是一個讓人難以忘懷的美食體驗。除了肉類,他們還提供了一些其他的串燒選擇,如燒茄子和日本銀杏。燒茄子的口感柔軟,香氣四溢,而日本銀杏則帶有獨特堅果風味,絕對值得一試。此店提供了多種美味的串燒選擇,價格也非常合理,有些串燒更是半價益食家。
在牛惣居酎屋銅鑼灣用餐是一次美味的體驗。

接下來是多款串燒菜品:

牛舌燒得外脆內軟,口感細膩,肉味濃郁。

牛沙瓜是指牛的第四個胃,肉質香濃,醬汁增添了美味的風味。

2024-01-21
看到餐廳名字就大約想到這間吃什麼最好了,那肯定是這裡的特色牛肉串燒,有很多其他店沒有的牛肉串燒,特別是內藏!而且現在再搭配上八折優惠,就真的更划算了!日本時令生蠔用的是日本令和生蠔,挺大隻的,入口滑嫩多汁,海水味濃,配上土佐醋突出蠔的甜。安格斯牛柳串肉超厚的,燒得約五成熟,吃起來肉質非常柔軟多汁,陣陣牛肉香!牛心口感爽滑,有點像牛舌的,但沒有油香,牛肉味很濃。牛小腸口感有點像豬粉腸,不過口感比較嫩滑,有點油香。牛大腸大腸的油脂都去了八成了,所以吃起來不會很油膩,表面焦香,內裡爽滑彈牙。月見免治雞肉棒這個月見會特別一點,蛋黃也有經過醬油漬的,所以味道非常甘香,為嫩滑的免治雞肉棒帶來蛋黃的香滑和醬汁的鹹香!骨付豚骨腸燒得皮脆肉嫩的,豬肉香味很濃郁!燒丸子就是燒芝麻湯圓,外焦內軟糯,又有濃濃芝麻香!

日本時令生蠔

安格斯牛柳串

牛心

口感爽滑,有點像牛舌的,但沒有油香,牛肉味很濃。

牛小腸

口感有點像豬粉腸,不過口感比較嫩滑,有點油香。

牛大腸

月見免治雞肉棒

骨付豚骨腸

燒得皮脆肉嫩的,豬肉香味很濃郁!

燒丸子

就是燒芝麻湯圓,外焦內軟糯,又有濃濃芝麻香!
2024-01-22
2024-01-22 11 瀏覽
環境舒服,員工非常親切,清楚解釋每款食物、餐牌。食物方面亦非常出色,串燒款式包羅萬有亦與眾𣎴同,包括一些非特別的牛、雞部位,味道亦不錯。飲品方面亦很多選擇,不同品牌的日本酒。
環境舒服,員工非常親切,清楚解釋每款食物、餐牌。
飲品方面亦很多選擇,不同品牌的日本酒。
2024-01-21
  • 雞翼
  • 厚燒牛舌
  • 牛心管
2024-01-18 86 瀏覽
今晚來到銅鑼灣喧鬧街道中的一幢高樓大厦,䇄立登龍街永光中心22樓的一間居酎屋,感覺遠離煩囂和擠擁的人潮,交通方便,設計簡單舒適。我選了自家製梅酒而友人卻點了青檸梳打。生野菜沙律~新鮮爽口。牛骨髓~柔軟滑嫩。原條金目鯛刺身火炙配酸汁~分為兩部分製作,一部分是刺身:鮮甜美味,另一部分以火炙烹調:微焦的香氣和口感再搭配自家製酸汁,更提升了其鮮味,增加清新感。金目鯛魚湯~用原條金目鯛骨和腩來泡湯,魚味清甜,喝一啖已令人垂涎欲滴,回味無窮。雞皮蝦~燒至脆薄的雞皮外脆內爽。牛沙瓜~爽口嫩滑,想不到 廚師把牛的胃燒烤完也可保持那麼多汁。雞腎~爽口呀!秋葵~咸咸香香。燒粟米~微焦下也能保存水份。燒銀杏~ 味道芬香,很煙韌。總的來說,這裡富有不同類型優質的酒類和美食,邀約三五友人來聊天聚餐,確實賞心樂事。

我選了自家製梅酒而友人卻點了青檸梳打。

生野菜沙律~新鮮爽口。

牛骨髓~柔軟滑嫩。

原條金目鯛刺身酸汁火炙

金目鯛骨腩魚湯

雞皮蝦~燒至脆薄的雞皮外脆內爽。

雞皮蝦

雞腎~爽口呀!

秋葵~咸咸香香。

燒粟米~微焦下也能保存水份。

燒銀杏~ 味道芬香,很煙韌。

原條金目鯛刺身酸汁火炙
雞皮蝦
2024-01-17 18 瀏覽
前菜沙律配自家製麵豉醬麵豉醬超級香,有輕微嘅辣度,非常開胃貝殼刺身象拔蚌,馬刀貝,榮螺,鮑魚,立貝車厘茄煙肉卷煙肉外面香脆,配埋車厘茄內軟。咬落去極多汁好開胃。蒜香橫格肌 Wasabi橫格肌兩串牛肉都好Juicy,各有特色,個人比較鍾意Wasabi,令到牛味更加香重牛肋條Juicy! 香重牛味,加少少七味粉吊味更香牛肝入口非常之重內臟味,完全同其他內臟係兩個世界。有少少沙肝嘅口感。雞肉大蔥串超多汁,蔥又香。選料唔會鞋口。雞翼雞皮好脆好香口,肉味好重,比得上阿波味雞翼!日本黑豚豚肉口感,非常煙靭,調味淨係用咗鹽同黑椒,直接調出咗豚肉嘅味道!三舊都唔同口感,佢鍾意就係最多肥膏嗰格,又香口又脆口!厚揚燒豆腐淨係燒豆腐已經有好香脆嘅口感,另外仲可以加木魚碎青蔥同薑蓉去調味。豆腐本身用咗汁燒,咬落去極Juicy,加少少薑蓉調味更為吸引藏之師魂 燒酎番薯味比平常燒酎重
前菜沙律配自家製麵豉醬
麵豉醬超級香,有輕微嘅辣度,非常開胃

貝殼刺身
象拔蚌,馬刀貝,榮螺,鮑魚,立貝

車厘茄煙肉卷
煙肉外面香脆,配埋車厘茄內軟。咬落去極多汁好開胃。

蒜香橫格肌 Wasabi橫格肌

牛肋條
Juicy! 香重牛味,加少少七味粉吊味更香

牛肝

雞肉大蔥串
超多汁,蔥又香。選料唔會鞋口。

雞翼
雞皮好脆好香口,肉味好重,比得上阿波味雞翼!

日本黑豚

厚揚燒豆腐

藏之師魂 燒酎
番薯味比平常燒酎重
  • 橫隔肌Set
2024-01-16 342 瀏覽
來到這條有名食街樓上和式居酒屋享受一下東洋風味餐,有入會優惠,即時成為會員可全單八五折👏典型日式佈局感觀,酒單内種類繁多,好酒人士必有所得👏先來飲品: 自家製梅酒, 青檸梳打伴串燒,魚生的好配搭👏剌身:原條金目鯛二食,首先嚐剌身,金目鯛魚肉呈淡淡的櫻花粉紅色, 魚肉鮮甜嫩滑, 經火炙帶皮魚生片沾上自製酸汁,特別惹味,另一部份薄切,魚味鮮甜,配芥末妙呀😋金目鯛骨腩魚湯,用原本作刺身之金目鯛骨腩煮成濃湯, 香濃绵滑😋串燒:牛骨髓, 軟淋淋但仍有質感😋秋葵, 甘甜爽口😋牛沙瓜原來是牛第四個胃, 煙韌而有嚼勁😋蝦夷葱牛肉卷,和式菜常用之细葱,香味好而辛辣度輕, 令牛肉味更出😋牛筋,軟腍但有咬口,富高膠質😋銀杏, 清淡一下多種烤肉食重味😋牛橫格肌四款味道: 黑芝麻; 蜜糖; 山葵(wasabi); 香葱,各款各有特色,我則較好山葵😋享受的東洋居酎屋風味餐👏
典型日式佈局感觀,酒單内種類繁多,好酒人士必有所得👏

先來飲品:
自家製梅酒, 青檸梳打
伴串燒,魚生的好配搭👏
梅酒

青檸梳打

剌身:
金目鯛刺身

串燒:
牛骨髓, 軟淋淋但仍有質感😋

秋葵, 甘甜爽口😋
秋葵

牛沙瓜原來是牛第四個胃, 煙韌而有嚼勁😋

蝦夷葱牛肉卷

牛筋,軟腍但有咬口,富高膠質😋
牛筋

銀杏, 清淡一下多種烤肉食重味😋
銀杏

• 山葵
  • 蜜糖
  • 牛橫格肌(右起)黑芝麻
2024-01-15 31 瀏覽
位於永光中心既《牛惣》係一間專食串燒同埋飲燒酒既居酎屋,淨係燒酒既menu都有成六版。當晚去到係全場滿座,好彩有訂位。即場登記做會員仲可享有全單85折優惠。逢星期六至四9pm-10:30pm仲有$15串燒可以嗌,認真抵食。燒酒 $48/杯一場黎到,點都要試一小杯燒酒既。唎酒師Paul介紹左兩款俾我地:一款係蕃薯味,另外一款係帶麥味既燒酒。飲落去感覺幾smooth,同埋喉嚨即刻feel到暖立立。生野菜沙律 $22當前菜食又得,點埋個醬一齊食好好味。食串燒之間用黎清新味蕾都得。貝類刺身拼盤(五點) $258馬刀貝、笠貝、鮑魚、象拔蚌、榮螺款款新鮮,又脆又爽。牛橫膈肌SET $158蜜糖芥辣、Wasabi、蒜香、黑燒食落好似食緊牛扒咁,牛味重,口感軟嫩。牛骨髓 $38/串軟綿綿好似食緊棉花糖咁。_牛沙瓜 $32/串係牛既第四個胃,面層燒得焦脆,食落爽得黎又帶點腍身。牛大腸 $40/串 |牛小腸 $38/串無腥臭味,食落帶煙韌口感。牛舌 $58/串厚切既牛舌芯,爽口到不得了。_雞心 $28/串呢個有驚喜,完全無腥味,口感Q彈嫩滑。鵝肝釀雞翼 $68/串好香鵝肝味,口感粉綿。咸牛肉明太子燒山芋

燒酒 $48/杯

生野菜沙律 $22

貝類刺身拼盤(五點) $258
馬刀貝、笠貝、鮑魚、象拔蚌、榮螺
款款新鮮,又脆又爽。

牛橫膈肌SET $158
蜜糖芥辣、Wasabi、蒜香、黑燒
食落好似食緊牛扒咁,牛味重,口感軟嫩。

牛骨髓 $38/串
軟綿綿好似食緊棉花糖咁。
_
牛沙瓜 $32/串
係牛既第四個胃,面層燒得焦脆,食落爽得黎又帶點腍身。

牛大腸 $40/串 |牛小腸 $38/串
無腥臭味,食落帶煙韌口感。

牛舌 $58/串
厚切既牛舌芯,爽口到不得了。
_
雞心 $28/串
呢個有驚喜,完全無腥味,口感Q彈嫩滑。

鵝肝釀雞翼 $68/串
好香鵝肝味,口感粉綿。

咸牛肉明太子燒山芋 $68
滑潺潺好黏滑既口感帶點明太子咸香味。

秋葵豚肉卷 $28/串 |車厘茄煙肉卷 $26/串
2024-01-02 41 瀏覽
走進這家串燒店,酒香和牛味已經四溢。我點了時令活魚,伊助木的肉質真係非常嫩滑,炙一炙就滲出鮮甜的汁液,真係惹味到不得了🐟。然後係牛舌,肉質爽口至極,啖啖肉香,真係正!牛沙瓜方面,口感清新得嚟又有嚼勁,幾驚喜。牛骨髓真係正中下懷,入口即化,滑到爆炸。個蝦夷蔥牛肉卷做得好有層次,咬落脆口蔥味渾然天成,而且牛肉咁juicy,真係過癮。再嚟個鹹牛肉明太子照燒山芋,味道協調到不得了,相當滿足。接住係牛格肌SET,一字排開一啲一啲嚟試,由芝麻味道淡到Wasabi味道重,個過程好似品酒咁享受。最後呢個鹹牛肉明太子燒飯團,脆脆地一口咬落去,鮮味明太子同咸香牛肉撞出新火花,我滿分推介👍🍙。這晚嘅美味,你有無試過先?下次想食牛,記住黎呢度轉轉🔥!

2023-12-26 47 瀏覽
店長,店員待人有禮!食物方面好似去咗日本,非常😋!是港島數一數二好食的串燒居酒屋。牛舌必食。環境衛生非常乾淨。仲有店長特製醬,甜度適中!仲有刺身…….餐廳有多種酒,e.g :梅酒,啤酒…….收費方面,我覺得算合理!Suggest
店長,店員待人有禮!
食物方面好似去咗日本,非常😋!
是港島數一數二好食的串燒居酒屋。
牛舌必食。
環境衛生非常乾淨。
仲有店長特製醬,甜度適中!
仲有刺身…….
餐廳有多種酒,e.g :梅酒,啤酒…….
收費方面,我覺得算合理!
Suggest

2023-12-26
慶祝紀念
聖誕節
  • 牛舌
  • 厚燒牛舌
  • 橫隔肌Set
2023-12-26 602 瀏覽
跟朋友在銅鑼灣看完電影,雖然時間有點晚,但太餓了就不理,先吃了再算,所以朋友就帶我到這家有宵夜優惠的居酎屋,注意是居酎屋不是居酒屋,因為這裏的燒酎比一般居酒屋更多,而且還有專業唎酒師在場,可以向你介紹各種日本酒,由燒酎至清酒,總有一款啱你口味😋 唎酒師就介紹了2款燒酎給我們,味道都很清甜,不會太濃,適合女士飲👍🏻這裏星期六至四,由9 :00-10:30有宵夜限定優惠,指定串燒仲低至$15/串起,生啤又買一送一,仲有成為會員有折扣優惠,咁抵梗係叫多幾串黎食啦😍🥢生野菜沙律前菜,也可以配串燒吃,清甜爽脆,幫你開胃解膩。🥢貝類刺身五點盛吃串燒前點個刺身,這個貝類五點盛包括鮑魚、馬刀貝、粒貝、榮螺、帆立貝,都很新鮮鮮甜,海水味濃郁,特別喜歡馬刀貝,即竹蟶,非常鮮甜爽脆,帆立貝也是我的至愛😍串燒由$15起咁抵,當然唔可以放過,我地真仰狂點😂😂🥢多春魚(2條)/黑豚肉/蒜香橫隔肌/蜜糖橫隔肌/秋葵豚肉卷/ 雞翼($20/串)雞翼燒得香脆可口;而橫隔肌之前未食過,有口感,但肉味濃郁,2種味道都好食,個人就比較喜歡蒜香,因為更惹味。🥢雞軟骨/自家制豆腐/ 北海道青椒仔/芝士燒意大利青瓜 ($15/ 串

🥢生野菜沙律
前菜,也可以配串燒吃,清甜爽脆,幫你開胃解膩。

🥢貝類刺身五點盛

串燒由$15起咁抵,當然唔可以放過,我地真仰狂點😂😂

🥢雞軟骨/自家制豆腐/ 北海道青椒仔/芝士燒意大利青瓜 ($15/ 串)
15一串,真係無理由唔叫黎食,自家制豆腐有燒豆卜的感覺,脆脆的,而且醮滿醬汁一齊燒,吸收晒,好惹味;而翠肉瓜則清甜多汁。

即使正價食品,因為會員,所以都有85折優惠,超值👍🏻
🥢蝦夷蔥牛肉卷
蝦夷蔥是細蔥,平時日本餐廳多會用,蔥的香味,但蔥的辛辣味較淡,配上牛肉卷,吸收晒肉汁,好味😋

🥢三色甲羅燒
這裏的甲羅燒好豐富,仲加入蟹肉、蟹籽及海膽,拌以蝦片一齊食,特別又好味😋

🥢鰻魚(半條)$58
鰻魚燒得好香,而且醬江濃味,正👍🏻

🥢芝士燒年糕
已經好飽好飽,但也忍不住點這個甜品,鹹甜鹹甜的燒芝士年糕,香糯煙韌,大滿足🤩

• 雞翼
  • 橫格肌Set
  • 蝦夷蔥牛肉卷
  • 三色甲羅燒
  • 自家制豆腐
2023-12-20 56 瀏覽
朋友帶我嚟呢間食串燒,主打食牛,另外都有海鮮、豬肉同雞肉。我哋就每樣叫啲試吓。我哋叫咗貝類刺身拼盤,有馬刀貝、笠貝、鮑魚、象拔蚌同埋榮螺。貝類都好爽脆,鮑魚就柔軟入味。山葵醬燒廣島蠔燒蠔幾大隻,燒熟左甘香,配山葵醬creamy。月見免治牛肉棒有啲似食漢堡扒串燒,裏面有一啲似軟骨嘅小顆粒,口感幾好,煎蛋汁一齊食。雞翼雞肉燒得好好,多餘嘅脂肪全部都燒晒出嚟,皮脆肉嫩,裏面嘅肉一啲都唔會乾。橫膈膜肌肉set 有四種味道,芝麻、蜜糖芥茉、山葵、香蔥,每款都各有特色,我就最鍾意香蔥,夠晒惹味。車厘茄煙肉卷煙肉燒得好香包住裏面勁多汁嘅車厘茄,酸酸甜甜,一啲都唔會油膩。但係呢個食嘅時候要小心,超級熱,最好攤一攤涼先擺入口。羊扒朋友鍾意食羊,話個羊扒好正,唔會好羶,火候啱啱好,裏面粉嫩粉嫩。

山葵醬燒廣島蠔
燒蠔幾大隻,燒熟左甘香,配山葵醬creamy。

月見免治牛肉棒

雞翼

橫膈膜肌肉set

車厘茄煙肉卷

羊扒
2023-12-20 29 瀏覽
呢間喺銅鑼灣專門食燒肉同埋牛內臟嘅日式居酒屋,真係要推介一下。餐廳的環境舒適,服務態度友善。一坐低梗係要嗌杯燒酎飲下先,經過店長專業介紹(肯定係食家)😂,我哋就試咗杯嚟至九州製嘅赤鹿毛烧酎,質感柔和、口感順滑甘甜之餘,還帶有一點大麥香氣。好適合配一啲濃味和油重嘅食物, 從而令食物味道層次更加豐富。招牌串燒牛骨髓: 因為真係唔係到到都有得食。佢哋將牛骨髓抽出,然後造成串燒,牛骨髓質感濃郁滑嫩。每一口都充滿咗牛肉嘅香濃味道,入口軟綿綿,再灑滿咗小蔥花同埋辣蘿蔔蓉喺面. 牛沙瓜亦係呢度嘅特色串燒。牛沙瓜係牛嘅胃, 入口非常爽脆,嫩滑多汁,帶有濃烈的牛香味道,再配上師傅簡單既調味,更加惹味,真係一試難忘。牛小腸經過獨特嘅調味處理,烤得好香脆仲好有彈性,再加上牛脂肪肉汁澎湃, 頗有嚼勁,好好食。呢度嘅羊扒絕對唔可以錯過,肉質嫩滑,帶有淡淡嘅羊肉香氣。不會燒得過熟柴口,而且保留完美的肉汁,略帶少少羊騷味,調味嘅份量好適中。燒芝士年糕係將年糕同芝士燒至金黃酥脆,外脆內軟, 煙煙靭靭嘅口感,芝士香味四溢, 再擺一塊紫菜喺面, 令到味道更 加豐富,好滿足。月見免治牛肉棒則係將牛肉搓成棒,肉質鮮嫩多汁,內

月見免治牛肉棒則係將牛肉搓成棒,肉質鮮嫩多汁,內裏爽滑鬆化,配日本蛋黃加特製燒汁撈埋嚟食, 令入口味道更加濃郁和有層次感。

雞皮蝦卷: 蝦肉鮮甜多汁,配上香脆嘅雞皮,外脆內軟,捲上一塊 紫蘇葉輕輕減低多餘嘅雞油份,令到入口更有特色,幾有心思。
2023-12-16 40 瀏覽
放假約朋友出嚟食嘢飲嘢,呢間日式串燒居酒屋啱晒我哋,可以慢慢食慢慢傾,scan 枱面QR code做會員仲有85折添。一坐低就嚟咗個野菜沙律,幾爽口幾清新,一路食一路點菜。先來個貝類刺身拼盤,有五款:馬刀貝、笠貝、鮑魚、象拔蚌同埋榮螺。我最鍾意馬刀貝,爽脆又有鮮味。鮑魚都入晒味,柔軟。山葵醬燒廣島蠔山葵口感綿密,配上燒蠔甘香creamy。月見免治牛肉棒免治雞肉棒就食得多,原來免治牛肉棒都幾好食,沾蛋汁口感更加順滑。哈夷蔥牛肉卷牛肉燒得好香,仲要包住勁多蔥,蔥好juicy。雞皮蝦卷雞皮金黃香脆,包住紫蘇葉同埋爽口蝦肉。橫膈膜肌肉set 有四種味道,芝麻、蜜糖芥茉、山葵、香蔥,我最鍾意山葵味,夾牛肉香得嚟好清爽。自家制豆腐(厚揚)呢個豆腐外皮酥脆,裏面嫩滑,食嘅時候配上蔥花、薑蓉、木魚,加上燒汁好正。牛舌牛舌好厚切,啱晒我口味。燒得焦香,裏面肉汁豐富肉好嫩。今次我同朋友叫咗果汁飲,下次可以試吓呢度嘅燒酒,我見都有好多選擇。

山葵醬燒廣島蠔
山葵口感綿密,配上燒蠔甘香creamy。

月見免治牛肉棒

哈夷蔥牛肉卷
牛肉燒得好香,仲要包住勁多蔥,蔥好juicy。

雞皮蝦卷
雞皮金黃香脆,包住紫蘇葉同埋爽口蝦肉。

橫膈膜肌肉set

自家制豆腐(厚揚)

牛舌
牛舌好厚切,啱晒我口味。燒得焦香,裏面肉汁豐富肉好嫩。

2023-12-15 37 瀏覽
又想小酌幾杯,又想吃串燒,自然就找間有酒飲的店,來這裡就準沒錯, 這裡為傳統日式居酒屋,店內提供70多款燒酎,主打燒酎,而家有唎酒師在場,一定找到心頭好,入到來由如置身小日本。而且星期六至四9點開始更有夜食限定,串燒價錢由$15/串起,生啤更加買一送一,做新會員直接有85折,食得越多越著數😂😂 . 剛好9點,當然點些夜食限定,價錢超級優惠,食物種類非常豐富, 只點了部份, 有機會再試其他 . 🔺生野菜沙律 $22 吃過沙律先清清味蕾, 沙律非常新鮮💞 . 🔺貝類拼盤五點(優惠價)$128有鮑魚、帆立貝、粒貝、馬刀貝、榮螺。刺身爽口新鮮,入口鮮味💞.夜食限定,串燒價錢由$15/串起選擇都非常多😂😂🔺雞軟骨$15🔺青椒仔$15🔺芝士翠肉瓜$15🔺自家制豆腐$15🔺秋葵豚肉卷$20🔺黑豚$20🔺燒雞翼$20🔺蔥香橫格肌$20🔺蜜糖橫格肌$20🔺多春魚$20串燒9點後非常抵食,多點也沒問題,而且質素絕對令人回頭再回頭,串燒火候剛剛好,入口肉汁滿滿,非常惹味😎.點完夜食限定,其他食品只要是新會員,均享有85折😎😎 🔺蝦夷蔥牛卷$38🔺鰻魚(半條)$58🔺三色甲羅燒$58🔺燒芝士年糕$38以上價錢
夜食限定,串燒價錢由$15/串起
🔺鰻魚(半條)$58
🔺三色甲羅燒$58
🔺燒芝士年糕$38
以上價錢再85折😂 真係好抵食😂
蝦夷蔥口感豐富、鰻魚香口、甲羅燒拌蝦皮同食,味道更可口,燒芝士年糕外脆內煙韌😎
2023-12-13 47 瀏覽
這是一個能讓你品味到不同滋味的日式居酒屋!他們的燒烤風格真是獨特無比😍口燒牛舌實在是驚艷,咬下去軟嫩多汁,跟一般牛舌的口感完全不同,近似喉嚨的位置讓它有了獨特的風味。燒牛尾,慢燉的牛尾肉鮮美多汁,入口即化,令人回味無窮。蕭明太子胖山蒜青瓜,這搭配真是太絕了,山蒜的香氣搭配蕭明太子的鹹香,再加上清爽的青瓜,美味到不行。蘿蔔炆牛筋,燉得鮮嫩入味,牛筋的彈牙口感令人驚喜。野食加埋清酒真是一絕,依家仲有買一送一的優惠😍😍總的來說,這家店絕對是燒烤控不容錯過的一個美食天地!

燒牛尾,慢燉的牛尾肉鮮美多汁,入口即化,令人回味無窮。
蘿蔔炆牛筋,燉得鮮嫩入味,牛筋的彈牙口感令人驚喜。
野食加埋清酒真是一絕,依家仲有買一送一的優惠😍😍
總的來說,這家店絕對是燒烤控不容錯過的一個美食天地!
2023-12-06