2017-02-14 2291 瀏覽
朋友搬左,正苦惱有咩食,我就提議左食呢間!之前我已經食過一次,已經不斷話要再食多一次!杏汁白肺湯係一定一定一定要飲,一入口係即刻暖哂,味道剛剛好,杏汁唔會太搶,豬肺又係好好食!!我地三個就叫左個細嘅,剛剛好舀到3碗滿嘅!之後冰梅骨又係必點,超級好味,酸酸地幾好味,半肥瘦肉,一定要趁熱食,凍左無咁好味同較難咬。今次試左支竹班腩,佢魚塊唔係平時雪藏魚,係魚肉!都係個句趁熱食,佢凍左有小小腥腥地。。。對面叫左伊麵,好大碟,絕對唔係呃你。我地仲叫左一碟菜,3個人4碟都係每人180賣單。如果有興趣食,建議早啲book位,多啲人黎食,可以食多幾味。

20 分鐘 (堂食)
2016-12-30 8407 瀏覽
朋友相聚,有個好姐妹話帶我地去食一間好味既中菜店,佢近大角咀同旺角,返屋企都方便! 籠仔荷香糯米蒸羔蟹 一打開荷葉很香,重荷葉味,糯米圓同飽滿,包圍著蟹,即使沒吃蟹,都滿有蟹既鮮味! 蜂蜜豉油雞 呢隻雞點只豉油雞咁簡單!外面雞皮充斥香香的蜂蜜味,但又唔會太甜,令主角失色,豉油係淡淡然般,不太鹹之餘,雞肉鮮嫩。 金沙桶蠔 蠔被香脆金黃的脆漿包圍著。蠔夠大隻,熟左的蠔都有手掌咁大!!咬落勁多汁,十分新鮮又唔鯹,外鬆內實,大家都很喜歡。 我地叫的都係部分招牌菜,都很出色,期待下次再試其他招牌菜!

籠仔荷香糯米蒸羔蟹

蜂蜜豉油雞

2016-06-21
2016-12-15 5481 瀏覽
在朋友的介紹下,喜歡中菜的小編到這一間比較遠離鬧市的中菜店。小編是有點期待,因為朋友已經光顧了一次,所以才推介。 我們等了陣,終於有位。點了:招牌生磨杏汁白肺湯(細),金沙桶蠔,魚香茄子煲,蜂蜜鼓油雞。 特別一說,朋友說上次來沒有「招牌生磨杏汁白肺湯」,店員說已經售罄!!所以要試的朋友要早少少到哦~~~先來個湯暖暖肚~~~好好味哦~~~~~~~小編對杏汁的印象一般,但這次很好入口,湯不鹹。湯渣看出個肺洗得很好,很清潔。 蜂蜜鼓油雞,雞很滑,而蜂蜜鼓油味很易入口,再加上魚香茄子煲,送飯一流。 魚香茄子煲又是一個推介,因為這個魚香茄子煲不鹹,吃完都不會狂喝水。完全是用鹹魚帶出味道。 最後介紹金沙桶蠔,真係不得了,原來咸蛋黃跟蠔是可以這麼配合。太美味了~~~ 這一餐小編很满意,加上店員的服務態度很好,值得一來。 小編也會再來~~因為還有很多餸菜想試!!

小編是有點期待,因為朋友已經光顧了一次,所以才推介。

我們等了陣,終於有位。

所以要試的朋友要早少少到哦~~~

先來個湯暖暖肚~~~好好味哦~~~~~~~
小編對杏汁的印象一般,但這次很好入口,湯不鹹。

湯渣看出個肺洗得很好,很清潔。

這一餐小編很满意,加上店員的服務態度很好,值得一來。

小編也會再來~~因為還有很多餸菜想試!!
2016-12-06
10 分鐘 (堂食)
  • 招牌生磨杏汁白肺湯
  • 金沙桶蠔
  • 魚香茄子煲
  • 蜂蜜鼓油雞
相識十多二十年,幾人還在老東家?一聚之後三兩年,今夕又見六人來。莫笑毒男幾十勾,足不出戶大鄉里。相約登打士街頭,以為便利粵來順。不意家樂走到此,步程卻需十分鐘。對面客棧苛呢地,還有居屋富榮園。天花頂高彩玻璃,懷舊裝潢香港地。入了偏廳五圍檯,兩大兩中一小桌。豪邁哥兒大檯客,酒酣意氣更風發;小桌姐兒先調走,他廳無位六友留。生磨杏汁白肺湯,杏香肺腍湯濃滑;可惜每位四十元,分來不足一碗滿。豆豉鯪魚油麥菜,價錢味道還不賴。鹹魚雞粒豆腐煲,無甚印象好不好。枝竹魚雲另一煲,吃罷想來記不牢。外觀可人沙拉骨,汁濃奈何味不入。金勾銀柳炒粉絲,推介作品味帶腥。人頭白飯六靚佬,小巧到呢無料到。

題外話/補充資料: 老鬼聚頭談舊事,件件驚心逾十年。老花亦是好話題,眼睛不驗也自知。觸及西遊舊老闆,低頭輕嘆語無言。
2016-10-27
2016-09-17 3038 瀏覽
剛才打去問是不是雅蘭嗰邊嘅登打士街,對方接電話嘅人說“不是”,是廣華醫院附近 。我帶住老人家,響廣華醫院巴士站落車, 再打去餐廳確認清楚地址,對方接聽話,不是廣話醫生嗰邊,吹漲! 離嗮普,亂點,最後吾x去食喇。
2016-09-13 2235 瀏覽
星期六在粤來順吃晚飯, 菜還沒上齊, 便隊碟橙上枱, 和侍應説, 餸還沒上齊噃, 但仍堅持放低碟橙, 擾攘一輪才肯拿走, 但不到五分鐘, 餸仍是未上齊, 但又隊碟橙過來! 大佬, 使唔使咁樣趕客先? 你上齊餸我唔走就話啫, 你餸都未上齊就想趕人走? 擺低碟橙又小家又沒作用, 枉作小人之舉。
一直都有朋友話這間好味道,但因為要幾個人黎先抵食,今次終於有4個人就話不如去試下佢,好彩我訂左位同湯,係旺角站行大約十分鐘到達,去到都幾嘈難傾計,但野食吾錯而我地每人$210都價錢合理,由頭到尾都保持住有人黎食,所以黎堅要訂定位。杏汁豬肺湯要之前訂左先,黎到見到勁白已十分期待,大約可以分到5碗湯,湯料都吾少,而且十分軟熟,加上豉油一起食都不錯。湯十分香杏汁味,飲落去都十分香口而濃的口感,感覺類似是吾杰身而咸的杏仁糊,豬肺味道濃又吾會有”散”味,煲得不錯~!怪不知咁多人都黎到點都叫一個啦,但價錢吾叫十分平,都要$238,一碗差不多要$40。炒面都見到桌桌都有我地忍吾住又叫左,講真十分好味,面質又夠幼而乾身,又吾太咸同加上配菜和辣醬一起食,好快我地好快掃晒這碟炒面。炸豆腐味道不錯又炸得吾太油,份量都不少,但醋味吾夠酸。鳳爪一碟有6雙,但超咸,冇朋友想食,最後我一人食完成口都係咸味,有失望。嘟嘟雞煲好熱呼呼黎到,雞肉都嫩而香,但味道偏淡,不過都可以食到原味,本人就覺得味道不錯。這個蒸勝瓜係我地最愛的餸,食落去蒜味濃又香,勝瓜吸晒精華清得黎又有蒜味,十分好味而吾會覺得好油。朋友話小炒皇比較少地

朋友話小炒皇比較少地方有,所以我地都叫左,食落去炒得好香,仲有少少海鮮係入面,送酒堅一流。
2016-09-06
2016-08-14 2264 瀏覽
朋友相聚,找來「粵來順」,之前未食過㗎,想試下新嘢就走嚟試下。Book位已經問我要唔要訂呢個「杏汁燉豬肺湯」,我喜歡杏汁,又鐘意豬肺,果然幾好。好香杏汁味,豬肺好淋,點豉油食好好味,鷄腳都好入味。另外叫咗半隻「蜜糖豉油皇雞」,算是中規中矩,雞算滑,豉油也香,唯一係蜜糖,雞雖然係甜甜地,但甜中沒有蜜糖香味,蜜糖味一點都不特出。另叫了「欖豉骨」,聽聞係粵來順的特別菜式。聽個名以為係以豉汁味為主,原來唔係,係酸酸甜甜嗰隻,反而唔係豆豉味,未食過所以都覺得都幾特別。點了「錦勞雲吞」,略嫌失色,雖然夠熱也算脆,但雲吞饀很少,「甜酸汁」好稀,啲料樣樣得一塊,味道也一般。雖然已經飲咗杏汁豬肺湯,最後點都要試埋佢嘅蛋白杏仁茶。好即磨,熱辣辣,夠香夠滑,甜度適中。

2016-06-25
2016-07-16 2914 瀏覽
今次第二次嚟食,水準依舊今次一行七人,點左個套餐(半席),好抵食一定要試呢個杏汁豬肚湯,杏汁味好濃,好正有驚喜嘅千絲芝心球,外脆內彈牙,加埋芝心,好有層次聖子夠鮮甜小炒皇,同出面食開嘅唔同,濕身啲冇咁乾,同好多芽菜,我鍾意食芽菜西蘭花炒斑球,火喉啱啱好,上枱仲係熱辣辣蒸斑腩,鮮鹵味拼盤,冇諗過叫半席個分量都咁多我食得一舊咋個個搶住食 肉質夠嫩尾聲仲有麵同炒飯,但實在太飽,但都要試下,食左一"注"麵,好彈牙炒飯都唔錯,粒粒分明呢餐好抵,每人$205
今次第二次嚟食,水準依舊

今次一行七人,點左個套餐(半席),好抵食
一定要試呢個杏汁豬肚湯,杏汁味好濃,好正
有驚喜嘅千絲芝心球,外脆內彈牙,加埋芝心,好有層次
聖子夠鮮甜
西蘭花炒斑球,火喉啱啱好,上枱仲係熱辣辣
蒸斑腩,鮮
鹵味拼盤,冇諗過叫半席個分量都咁多
我食得一舊咋
個個搶住食 肉質夠嫩
炒飯都唔錯,粒粒分明
呢餐好抵,每人$205
  • 千絲芝心球
  • 杏汁豬肺湯
  • 豉油雞半隻
2016-07-09 2040 瀏覽
平時去開新填地買野都經過呢間以傳統粵菜招徠嘅菜館, 只係以前中午仍有點心時買過一次點心外賣, 不過不失, 總係想試一次晚飯, 結果~ 當晚約左兩個朋友去試下晚飯, 點左杏汁白肺、招牌豉油雞、千絲芝心球、肉鬆四季豆湯 : 全晚最好, 湯味同材料都好足,都係一個唔錯嘅湯雞 : 鹹、無乜玫瑰露香味, 亦無乜豉油雞雞皮應有甜味, 佢話用新鮮雞, 我信, 但真係麻麻, 轉彎街市入面燒臘檔比佢更好食四季豆 : 四平八穩, 鑊氣亦夠, 不錯全晚最美味大賞 :千絲芝心球~上碟見到芝心球外面包以細麵炸起而成,賣相係吸引嘅, 咬落去就精彩啦, 好似食擦膠咁:鞋、乾、無味, 最利害之處係連入面嘅芝心都係一樣:鞋、乾、無味, 要做到唔同材料但味道同質地都一樣真係好巧功夫, 芝心我以為係流心, 粵來順來個重新演繹, 芝心, 其實都可以用來擦鉛筆, 又好食又好用。另外比到你額外驚喜, 係班伙計愛理不理嘅真誠態度, 真係唔係間間都做得到。所以, 我覺得自己無資格再去食, 我唔配係呢間菜館再浪費我辛苦搵返來嘅錢同有限嘅時間

湯 : 全晚最好, 湯味同材料都好足,都係一個唔錯嘅湯

四季豆 : 四平八穩, 鑊氣亦夠, 不錯

2016-06-14
2016-05-28 2594 瀏覽
想起他的杏汁白肺湯,湯料足,夠鮮味,剛在旺角上完堂,一行四人開心地過去晚飯,當侍應將湯料放在碟上,湯料小到你想不到,得6舊細細的豬肺,細小的雞腳3隻,湯味淡而無鮮味,失望😱😱再來小炒皇,太多油,千絲芝心球,蝦不新鮮,味道怪怪,滷水鵝拼盤,只有鵝、大腸、豬肉3種。女侍應態度差,剛吃完叫你埋單,最攪笑單價$686,竟然碌了6,860 多左個零,有個男人過來話我一個人做幾份野睇錯左,完全冇say sorry, 好似應份咁,太過份📡
2016-04-03 3381 瀏覽
臨時約吃飯,昨晚訂今晚五位都有位,時間分6點和8點兩更,我選了8點。雖然已訂位,但是等了15分鐘才有位。 因為好久之前無記"夜宵磨"介紹過,所以好想來一試。訂位時已預訂了生磨杏汁豬肺湯。好正!個湯白到好似牛奶般,豬肺好正,湯料除了豬肺,還有好多瘦肉、雞腳。 啫啫生菜煲好香口,有些蝦醬,好開胃。 千絲芝心球,外脆內軟。侍應說外層是麵包絲,不過點睇都不像。不過佐酒一流。(順帶一提,這裡未有酒牌,要飲酒就需要出去買啦!) 桶蠔煲比較一般,不過味道仍是不過不失。 金勾銀絲即蝦米炒粉絲,好好味,不過略油。 滷水鵝拼盤有鵝件外,還是豆腐、豬肉、紅腸。味道不錯,不會太甜口。

生磨杏汁豬肺湯
豬肺
啫啫生菜煲好香口,有些蝦醬,好開胃。
啫啫生菜煲

千絲芝心球
桶蠔煲比較一般,不過味道仍是不過不失。
薑蔥桶蠔煲

金勾銀絲即蝦米炒粉絲,好好味,不過略油。
金勾銀絲
滷水鵝拼盤
2016-04-02
15 分鐘 (堂食)
生磨杏汁豬肺湯
豬肺
啫啫生菜煲
薑蔥桶蠔煲
金勾銀絲
  • 金勾銀柳
2016-03-25 5393 瀏覽
好朋友生日,特別要求要吃中菜,尋尋覓覓之下找到這一家評價甚好又在市區的餐廳。一行十幾人,可以多點幾款不同的菜色,吃中菜正合心意!原來這一家餐廳的總廚是之前烹飪比賽節目《大廚出馬》的終極四強之一譚嘉輝師傅,顧問就是該比賽的總冠軍東來順名廚陳國強,難怪菜色水準甚高!聖子皇 ($25/隻)聖子十分大隻,厚肉,配上蒜蓉粉絲蒸真的是最佳配搭,力推!蜂蜜豉油皇雞 ($208/隻)雞不算大隻,中型而且肥瘦適中,肉質頗滑,比很多大酒樓好很多。羔蟹糯米飯 ($608)糯米飯超級好吃!雖然是蒸的但不會太黏,而且十分入味!價錢有點貴不過多人分擔所以可以接受,夠budget的人士務必要試!魚香茄子煲 ($88)好吃!不過很多小菜館做這一道菜都不會差,所以不算特別。咸魚雞粒豆腐煲 ($78)普通小菜,味道不錯,豆腐嫩滑。蘇梅西檸雞 ($78)沒有嚐出蘇梅醬的味道,跟平時的西檸雞味道差不多,味道不錯。五柳斑塊 ($88)我覺得比較像咕嚕斑塊,不太像五柳醬的味道,不過味道不錯。千絲芝心球 ($98)我覺得千絲比芝心球好吃,芝心球跟平時火鍋的芝士丸分別不大,但比較流心,最有驚喜是千絲,炸得脆卜卜,條條分明,只吃千絲也

聖子皇 ($25/隻)

聖子十分大隻,厚肉,配上蒜蓉粉絲蒸真的是最佳配搭,力推!
聖子皇
蜂蜜豉油皇雞 ($208/隻)

蜂蜜豉油皇雞
羔蟹糯米飯 ($608)

羔蟹糯米飯
魚香茄子煲 ($88)

好吃!不過很多小菜館做這一道菜都不會差,所以不算特別。
魚香茄子煲
咸魚雞粒豆腐煲 ($78)

普通小菜,味道不錯,豆腐嫩滑。
咸魚雞粒豆腐煲
蘇梅西檸雞 ($78)

沒有嚐出蘇梅醬的味道,跟平時的西檸雞味道差不多,味道不錯。
蘇梅西檸雞
五柳斑塊 ($88)

我覺得比較像咕嚕斑塊,不太像五柳醬的味道,不過味道不錯。
五柳斑塊
千絲芝心球 ($98)

我覺得千絲比芝心球好吃,芝心球跟平時火鍋的芝士丸分別不大,但比較流心,最有驚喜是千絲,炸得脆卜卜,條條分明,只吃千絲也好吃!
千絲芝心球
椒鹽鮮魷 ($98)

跟平常吃的差不多,並不特別,但亦炸得不錯,香脆新鮮。
椒鹽鮮魷
金勾銀柳 ($98)

之後才知道原來此菜色是譚師傅在電視比賽的複賽冠軍菜式,用瑤柱、魚麵、蝦乾和粉絲炒成。非常好吃,必點!
金勾銀柳
豉油皇炒麵 ($88)

跟平常吃到的炒麵有點不一樣,麵是粗一點的,但又不是粗麵,炒得乾身而且條條分明,是高水準的豉油皇炒麵。
豉油皇炒麵
生磨杏汁白肺湯 ($238/約6-8位用)

每檯必點的杏汁白肺湯,喝一去非常舒服,杏香清新,雖然我不愛杏仁味但我十分喜歡這個湯,豬肺份量不少,而且軟熟又爽口,必點!
生磨杏汁白肺湯
總結:沒有水準以下的菜色,整體質數十分高,當然有一些一般菜色在很多餐廳也有,而這裡我雖然寫沒有特別但其實也是好吃的,只是在味道上並沒有特別勝過其他菜館。當中有好幾個招牌菜的確做得十分出色,而且價錢不算貴,這一次試了不少菜色但沒有一道是讓人失望的,相信菜單上所有菜色都能做到水準之上,真的亂點也可以。有一些招牌菜這次沒有試到,所以我之後一定會再來光顧的,她已成為我的Encore list裡的一員。
2016-03-19
椒鹽鮮魷
金勾銀柳
豉油皇炒麵
2016-03-03 3370 瀏覽
時光總不留人 難得過去幸運明日如何地變 仍是努力去捉緊回憶彼此同行 和街角故地這樣襯仍可 重溫 曾經憧憬這街中 笑著興奮當晚我倆在街上徘徊,輾轉又回到這街角,奈何時光總不留人.......「粵來順」主打懷舊手功粵菜,猶記得在第三次到訪時與您結緣。您是一位懂得欣賞食物、對烹調充滿熱誠和專業,且親和無架子的人,自然讓人很想親近,可惜緣份來得短暫,一天您竟不辭而別........ 生磨杏汁白肺湯依舊是「粵來順」的招牌湯。湯料除了大量的豬肺,還有馬蹄、銀杏、雞腳和瘦肉,光是豬肺已吃得我倆半飽了,但又捨不得不吃。料足,湯味自然鮮,再配合生磨的杏汁,入口杏香撲鼻、味道醇厚,最好的依舊是最好!仍記得「粵來順」豉油雞的美味,這回來個沙薑煎焗雞。雞件纖巧、皮薄不油、肉質緊緻,精要是選用沙薑乾粉烹調,再加入沙薑粒同煮,雞件表面仿如鋪上沙薑粒,雖然味道要比一般沙薑雞來得淡口,但卻充滿了薑的鮮香,味道較為清純自然!什麼是艇家之寶?這道艇皇浸菜心選用了蝦乾、鮮魷和魚肚。上湯味道未算濃厚,不過蝦乾透出豐郁的甜香、魷魚鮮爽彈牙、魚肚也是鬆彈不腥,足證選料不俗,配襯幼嫩的菜心更是清怡中帶出點點惹味!我很喜歡蒸水蛋,這
時光總不留人 難得過去幸運
明日如何地變 仍是努力去捉緊
回憶彼此同行 和街角故地這樣襯
仍可 重溫 曾經憧憬這街中 笑著興奮

沙薑煎焗雞
艇皇浸菜心
瑤柱蒸水蛋
我很喜歡蒸水蛋,這是餐牌上唯一的蒸蛋菜式 — 瑤柱蒸水蛋。
瑤柱蒸水蛋
入口隨即感應到瑤柱的鮮香,大量的瑤柱摻進蛋漿內,本身蛋味已甚為豐厚,加上質感稠密,基本上用不著豉油的輔助,味道已很濃郁鮮香,下次我會預先要求不放豉油!
甜橙
為客人送上甜橙作飯後果的作風並沒有改變,一個甜橙比起無味的水果盤來得更加可口!
「粵來順」仍是坐無虛席,相信那麼多的捧場客和那熱鬧的場面,樂於助人的您一定會感到放心了吧!
回到「粵來順」令我更具體地回憶當晚的情景,未知您是否獨自在享受紅酒和美食,不過過往的一切,縱使是短暫,但仍像一道出色的菜餚,滋味緊緊藏於心底、永志難忘。假若他日我們能再重遇,但願可跟您促膝長談,向您學習更多更多....!

認識您是我的幸運,我會把昨日的回憶好好捉緊......

紙碎 一片 約定夏季相見 卻定格了冬天

仍可 重溫 曾經憧憬這街中 笑著興奮
留低 餘溫 藏一點收進心坎 暖和黑暗
2016-02-27
  • 生磨杏汁白肺湯
粵來順YuetLai Shun (老香港風情的粵菜館)地址:香港九龍旺角登打士街2-8號寶亨大廈地舖10-12號電話:27883078營業時間:星期一至日18:00-02:00交通:港鐵油麻地站A2出口付賬方法:信用卡、現金(茶芥5元及加一服務費)個人推介:欖豉骨,生磨杏汁白肺湯整體評分(滿分為5):食物4│環境2.5│服務2.5│衛生2.5│抵食3│推薦3評語:坐位太迫,洗手間設在店外很遠的地方,女士晚上去的話建議要結伴前往位於旺角的中菜館粵來順,無錯與城中名店東來順有點相似,皆因陳國強師父亦有份作顧問,掌鑊的是譚師父。2011年中,TVB製作的電視廚藝大賽《大廚出馬》冠軍陳百強師傅一直任職東來順,離任後當了粵來順的顧問,而主理的譚嘉煇大廚亦參加過這比賽勇奪《大廚出馬》初賽與複賽冠軍。粵來順位置遠離旺區,從油麻地地鐵站走過去也許要十分鐘路程。店子在登打士街馬會投注站旁,對面是某酒店集團旗下的BoutiqueHotel,都幾偏僻,不過每晚還是座無虛席,所以建議預先訂位。店子位於街之一角,兩舖相連,玻璃廚窗有燒味外賣。店內舊香港食肆裝潢,由紙皮石牆至鐵窗花和吊扇及懷舊的掛飾等,重現當時的
粵來順
Yuet
Lai Shun (老香港風情的粵菜館)

地址:香港九龍旺角登打士街2-8號寶亨大廈地舖10-12號

電話:2788

營業時間:星期一至日
18:00-02:00

交通:港鐵油麻地站
A2
出口

付賬方法:信用卡、現金
(茶芥5元及加一服務費)

個人推介:欖豉骨

2.5│服務
2.5│衛生
2.5│抵食
3│推薦

店內舊香港食肆裝潢,由紙皮石牆至鐵窗花和吊扇及懷舊的掛飾等,重現當時的簡樸形象。地方淺窄加上全埸爆滿,氣氛非常熱鬧,連說話聲缐也明顯要提高。洗手間設在店外,要走到店舖旁邊的橫巷方能到達,只有一所男女共用,舖內不設洗手間,實在接受不了!
玻璃廚窗有燒味外賣
中式餐具,雅緻企理,想不到又如此講究
生磨杏汁白肺湯

是需預訂的招牌湯品菜式,伙計稱每日賣出幾十窩,天天足料新鮮燉制,生磨的杏汁幼滑無渣,配以清洗乾淨的白肺和赤肉等,燉出來的湯水清甜,登場時香氣洋溢。
湯頭用上豬肺、雞腳、瘦肉、馬蹄、白果等,睇湯渣就知足料
欖豉骨

惹味的欖豉骨是大廚自創菜式,
將一字骨煎至金黃色,外脆內嫩,加入自家製欖豉醬及蘇梅醬調味,以錫紙包裹焗香,味道鹹香酸甜,令人食欲大增,肉質鬆化,值得一試
腐乳椒絲啫生菜煲
鹹蛋蒸肉餅

肉餅色澤自然剁得幼細滑溜、肉香不俗、調味自然,我雖然比較喜歡粗糙質感的肉餅,但這滑中帶粗的口感並不單調
贈送的新鮮香橙
Open
Rice 食評網頁:粵來順
Yuet
Lai Shun

2015-12-02
10 分鐘 (堂食)
  • 欖豉骨