2009-03-30
星期六去到旺角, 周圍都好多人呀! 想搵間舒服d既餐廳食飯, 就黎左呢度lu~好耐之前食過一次dinner都可以, 唔知lunch好唔好食呢?見menu都幾平, 平均$38-$68 一個lunch, 我地2人叫左:1) 鰻魚定食 $38 (我最鐘意食呢hehe)2) 壽司定食配烏冬 $48前菜係醃漬物, 好似係白蘿蔔(食唔出係乜o野), ok啦~跟住先上烏冬, 唔係太彈牙, 一般再o黎鰻魚定食(附味噌湯), ohhh 鰻魚得5件o甘少既~!!! 不過又幾好味既! 都幾香口, 不過得o甘少唔夠送飯lor~ 味噌湯都幾好啦~最後到壽司定食嘞! 有8件, 冇得自己選, 不過黎到見又唔錯wor! 唔係比d cheap野您呢! 8件之外仲有2小件甜蛋~!! 仲有賴尿蝦tim~ 質數都可以, 平均都只係$5 件之嘛!! 甜品係2粒好小既雪米磁, 同維記o個d差唔多啦~仲有o野飲, 叫左奶茶, 好濃呢~ 一般啦!埋單$95, 如果去cwb一定冇o甘平呢~
1) 鰻魚定食 $38 (我最鐘意食呢hehe)
2) 壽司定食配烏冬 $48
前菜係醃漬物, 好似係白蘿蔔(食唔出係乜o野), ok啦~
跟住先上烏冬, 唔係太彈牙, 一般
甜品係2粒好小既雪米磁, 同維記o個d差唔多啦~
仲有o野飲, 叫左奶茶, 好濃呢~ 一般啦!
埋單$95, 如果去cwb一定冇o甘平呢~