2024-10-25
尋日同屋企人去咗尖沙咀呢間日式餐廳🤗之前喺網上見到好多人推薦就決定去試一試佢哋嘅鐵板燒套餐😬整體體驗好唔錯澳洲龍蝦掛住食冇影相🤣但燒過嘅龍蝦好香肉質好有彈性😁龍蝦嘅鮮味真係越食越滿足😊北海道蠔配魚子醬🤗蠔既質地非常creamy🤗魚子醬嘅味道就十分濃郁😊兩者一齊食味道啱啱好☺️日本愛知縣白象拔蚌及北海道粒貝配沖繩水雲🥳白象拔蚌脆嫩有嚼勁🥰北海道粒貝就相對細膩,配埋沖繩水雲,整體感覺清爽獨特🥰口感上有層次感🤤福岡縣甘鯛🐟肉質地細膩嫩滑仲帶有天然甜味🤗而脆脆嘅魚皮增添咗唔同嘅口感🤗南非鮑魚🐚好有嚼勁☺️火候掌握得啱啱好👍燒過外表帶有焦香味令鮑魚嘅風味更加突出😍呢間餐廳果然同網上講嘅一樣,非常值得一試。如果你都鍾意日式料理,不妨帶屋企人同朋友嚟呢度試試。
日本愛知縣白象拔蚌及北海道粒貝配沖繩水雲🥳