2019-05-26
意大利巴馬火腿凱薩沙律 跟餐有沙律餐湯同包,兩款包同餅乾,果jam仲要來自澳洲,係有誠意嘅!Parma ham 有啲咸,蓋過沙律味,凱薩沙拉還不錯蘑菇湯濃郁好味道加埋幾款包仲有果kam,好貼心!A 烤燒大啡菇、焗釀北海道帶子、虎蝦意大利飯伴龍蝦汁 228 意大飯creamy 味濃郁!帶子同虎蝦都煎得啱啱好,味覺視覺都加分!下面仲收埋兩隻大大啡菇! E. 烤燒8安士美國頂級西冷配日式洋蔥汁露荀沙律、黑醋蜜糖芥末 348西冷扒叫左5成,結果似7成,不過肉質嫩滑,口感👍🏻👍🏻但麻麻地沙律上嘅露荀。。自家製美式黃金蟹餅 148蟹餅手掌咁大件!煎到好香食落滲透出咸蛋香味!好吸引!點埋沙律醬超正!*個人覺得餐廳食物水準同價錢都非常吸引,但餐廳佈置裝修有點簡單,門口牆上嘅手寫餐牌未免會減去一點格調*
Parma ham 有啲咸,蓋過沙律味,凱薩沙拉還不錯
蘑菇湯
濃郁好味道加埋幾款包仲有果kam,好貼心!
自家製美式黃金蟹餅 148