2024-01-08 1405 瀏覽
位於土瓜灣天光道的「Gyutan Toku牛舌專門店」主打牛舌定食,牛舌不算是人見人愛的牛部位,愛它的非常的愛,我就是牛舌粉,厚或者薄一點,無論你是前者或後者,都一定在這裏找到你喜愛的,另外除咗牛舌之外,仲有各式各樣其他日式定食、串燒、炸物、燒物、小食等….🌟所有定食套餐包茶碗蒸、小鉢、漬物、面豉湯真心推薦好抵食,除咗飯同煮食之外,仲包咗咁多嘢👍🏻👍🏻👅▪️極上牛舌定食 $ 178牛舌超厚燒得焦香,口感外脆牛舌芯軟腍好Juicy ,真心推薦好高質,不愧為牛舌專門店,一口牛舌一口日本珍珠米飯,牛舌粉絲表示非常美味,套餐的配上的沙律菜非常新鮮,茶碗蒸蛋蒸得香滑,仲有漬物和熱辣辣嘅麵豉湯,完美🐋▪️日式鰻魚定食 $ 138鰻魚一樣咁高級,口感皮脆肉嫩而且好厚身,味道充滿鰻魚燒汁的焦香,在灑上白芝麻,更有風味,這個鰻魚一樣要配合日本香飯,超級大滿足🫔▪️土佐豆腐 $ 68炸豆腐外炸至外香脆內香滑,充滿豆香,伴上醬油燒汁和大蔥絲,美味🐓▪️雞肉棒軟骨串 $ 38 / 日本生雞蛋 $ 10手打雞肉棒口感爽脆,充滿雞肉香,仍然食到粒粒軟骨好有口感,味道充滿燒汁的味道,可以配上日本生雞蛋一齊食更有風味🍢▪️鹽燒

🌟所有定食套餐包茶碗蒸、小鉢、漬物、面豉湯
真心推薦好抵食,除咗飯同煮食之外,仲包咗咁多嘢👍🏻👍🏻

👅▪️極上牛舌定食 $ 178

🐋▪️日式鰻魚定食 $ 138

🫔▪️土佐豆腐 $ 68

🐓▪️雞肉棒軟骨串 $ 38 / 日本生雞蛋 $ 10

🍢▪️鹽燒雞胸軟骨 $ 38
雞軟骨拌上少少雞肉,超級香脆,充滿鹽香,非常有口感

🍺▪️生啤 $ 48 / ▪️☕️烏龍茶 $ 18
  • 土佐豆腐
2024-01-06 22 瀏覽
今日又黎食過呢間專食牛舌嘅餐廳🇯🇵上次食完好滿意😍今次試左啲新野👀⭕️ 土佐豆腐 ($68)用醬油、味醂、鰹魚湯等調製醬汁再將豆腐浸泡係裡面豆腐好滑好嫩👌🏻醬汁亦好夾😋 係款清淡而美味嘅開胃菜⭕️ 雞肉棒軟骨串 ($38)配日本生雞蛋($10)將雞肉同軟骨串埋係竹籤 烤至金黃 配埋秘製醬汁😍 雞肉肉質鮮嫩多汁 軟骨𡁻勁十足 再點埋蛋汁好match!! 送酒一流🍺⭕️ 極上牛舌定食 ($178)極上牛舌定食係必點item🤩1倍set有5塊牛舌芯 適量調味 再煎熟食落好爽口 中間仲呈嫩粉紅色 定食搭配白飯、味噌湯、前菜、沙律菜同茶碗蒸 非常豐富😌⭕️ 紅酒汁煮牛舌定食 ($118)紅酒汁依款嘅牛舌用上厚切base以紅酒、洋蔥、香草等燉煮而成非常香甜醇厚 🍷用黎撈飯好正加埋定食其他配菜 大滿足😝呢間餐廳真係好高質👍🏻下次再黎食過👏🏻🤪
今日又黎食過呢間專食牛舌嘅餐廳🇯🇵
上次食完好滿意😍今次試左啲新野👀

⭕️ 土佐豆腐 ($68)
用醬油、味醂、鰹魚湯等調製醬汁
再將豆腐浸泡係裡面
豆腐好滑好嫩👌🏻醬汁亦好夾😋
係款清淡而美味嘅開胃菜

⭕️ 雞肉棒軟骨串 ($38)配日本生雞蛋($10)
將雞肉同軟骨串埋係竹籤 烤至金黃 配埋秘製醬汁😍
雞肉肉質鮮嫩多汁 軟骨𡁻勁十足 再點埋蛋汁
好match!! 送酒一流🍺

⭕️ 極上牛舌定食 ($178)
極上牛舌定食係必點item🤩
1倍set有5塊牛舌芯 適量調味 再煎熟
食落好爽口 中間仲呈嫩粉紅色
定食搭配白飯、味噌湯、前菜、沙律菜同茶碗蒸 非常豐富😌

⭕️ 紅酒汁煮牛舌定食 ($118)
紅酒汁依款嘅牛舌用上厚切
base以紅酒、洋蔥、香草等燉煮而成
非常香甜醇厚 🍷用黎撈飯好正
加埋定食其他配菜 大滿足😝

呢間餐廳真係好高質👍🏻
下次再黎食過👏🏻🤪
  • 極上牛舌定食
近年喺香港食過最好味嘅牛舌!喺土瓜灣有間日式裝修嘅牛舌專門店,柔和的燈光和木質的桌椅,彷彿置身於日本的小店。必點係極上牛舌定食,師傅揀選最香最濃味的牛舌芯,而且勁厚切,表面烤到微微焦黃,肉芯呈粉紅色,肉質爽彈,牛味十足,搭配上他們自家的特製醬汁及wasabi ,簡直媲美日本的味覺享受😋紅酒湯汁慢煮牛舌,將牛舌煮到非常軟嫩,入口即化,長時間炆煮令牛舌完全吸收湯汁的風味!醬汁少少甜同牛舌非常balance,不油不膩,餸飯一流。兩個定食都包括有茶碗蒸、漬物、味噌湯、珍珠米飯及沙律菜。呢個價錢可以話係算抵食同豐富。另外點咗一道土佐豆腐,豆腐沾上炸粉油炸,上枱前加入鰹魚汁及木魚花,都好好味😋✦ 極上牛舌定食 $178 🆙✦ 紅酒汁煮牛舌定食 $118 ✦ 雞肉棒軟骨串加日本生雞蛋 $48✦ 土佐豆腐 $78 🆙✦ 烏龍茶 $18

✦ 極上牛舌定食 $178 🆙
✦ 紅酒汁煮牛舌定食 $118
✦ 雞肉棒軟骨串加日本生雞蛋 $48
✦ 土佐豆腐 $78 🆙
✦ 烏龍茶 $18
2024-01-03 29 瀏覽
🐮👅🐮Gyutan Toku 牛舌專門店🐮👅🐮平日夜晚都坐滿人要等位😱🈵 座無虛席 環境有氣氛 好似去咗日本居酒屋🎏店員有禮細心🥰❤️叫咗兩個人氣定食😎同埋一啲小食❤️呢度每款定食都有前菜、沙律、茶碗蒸、麵豉湯同埋好好味嘅白飯😋牛舌厚切薄切任君選擇👍🏻🐮 極上牛舌定食~$178(極上牛舌定食 應該係店同中王牌 😍食落口真係好軟腍腍 表面燒得剛剛好 簡單用鹽燒已經足夠 ,但餐廳都會配埋檸檬🍋俾我哋選擇👍🏻外面少少脆 裏面軟腍腍👍🏻👍🏻必點)🐮 牛舌京蔥燒定食~$158(牛舌京蔥定食 有中式菜嘅感覺 雖然係京蔥炒牛舌 但係都唔會話炒到好韌好過火 口感剛剛好 好惹味👍🏻)🐮 士佐豆腐~$68(鰹魚汁配炸豆腐,豆腐入面非常之滑,滑到好似蒸蛋咁 個表面又吸晒啲鰹魚汁 非常之好味😋)🐮 燒鱈魚干~$38(鱈魚片配蛋黃醬 脆卜卜送啤酒一流🍻)🐮生啤兩杯~$96
🐮👅🐮Gyutan Toku 牛舌專門店🐮👅🐮

🐮 極上牛舌定食~$178

🐮 牛舌京蔥燒定食~$158

🐮 士佐豆腐~$68

🐮 燒鱈魚干~$38
(鱈魚片配蛋黃醬 脆卜卜送啤酒一流🍻)

🐮生啤兩杯~$96

• 極上牛舌定食(1倍)
  • 土佐豆腐
2024-01-03 16 瀏覽
.今日又去咗食土瓜灣一間專門食牛舌嘅日式餐廳,😚依家已經返兜咗無數次嘅餐廳食物質素都依然咁好,非常之推薦大家去食。.🐷極上牛舌定食牛舌燒得好香,肉質爽口多汁,煮得剛剛好,一咬落口就充滿着油脂嘅香味!配埋白飯,滑捋捋嘅茶碗蒸同埋柚子沙律真係非常滿足。🐷牛舌京蔥燒定食牛舌比較厚身,口感非常之好,夾埋京蔥同埋鹹鹹甜甜嘅特製醬汁,味道更加出色!🐷吉列蠔蠔肉鮮甜多汁新鮮炸喜熱辣辣,一咬就爆汁,配埋啤酒一齊食超級夾。🐷土佐豆腐入面嘅豆腐軟滑細緻,有淡淡的豆香味,外面有輕輕炸過好香口,配埋鹹鹹甜甜嘅醬油一齊食,非常之美味。.📍 地址:土瓜灣天光道44號天光大樓地舖.

🐷極上牛舌定食

🐷牛舌京蔥燒定食

🐷吉列蠔

🐷土佐豆腐
📍 地址:土瓜灣天光道44號天光大樓地舖
2023-12-28 12 瀏覽
📍土瓜灣 Gyutan Toku話說今日又嚟到土瓜灣覓食,見到呢一間牛舌專門店八點幾嘅時候都滿晒咗,仲要有人喺出邊等緊位,可見其受歡迎程度,咁我梗係唔執輸,一於試吓佢。極上牛舌定食 $178:呢個極上牛舌定食真係值得一試!牛舌質感鮮嫩,每一口都好多汁,令人回味無窮。配上定食套餐嘅其他小菜,好豐富又滿足。佢嘅茶碗蒸蒸得好滑,而且仲有菇等配菜,口感十足。紅酒汁煮牛舌定食 $118:呢個紅酒汁煮牛舌定食算係平價又美味嘅選擇。牛舌經過紅酒煮煮,入口鮮嫩多汁,帶有微微嘅紅酒香氣,好開胃。再加上配套嘅飯同其他小菜,食完整個定食,真係飽足又滿足!炸雞軟骨 $58:呢個炸雞軟骨真係啱啱啱口!外脆內嫩,每一塊都好鮮美。炸得恰到好處,唔會太油膩,好適合當做開胃小食或者配啤酒。份量夠多,同朋友一齊分享最好!清酒煮硯 $78:呢個清酒煮硯係一道好特別嘅菜式。硯係一種軟骨,煮得入味又滑嫩,加埋清酒嘅香氣,味道更加豐富。而且蜆肉大大粒有冇沙,非常之新鮮。🩵
📍土瓜灣 Gyutan Toku

極上牛舌定食 $178:

紅酒汁煮牛舌定食 $118:

炸雞軟骨 $58:

清酒煮硯 $78:
  • 紅酒汁煮牛舌定食
2023-12-26 10 瀏覽
最近好興食牛舌🤭 聽聞土瓜灣有一間高質牛舌專門店,提供牛舌料理為主打的餐廳🐮店家使用新鮮厚切牛舌👅再用各種不同風味和烹飪方式🔥例如香煎牛舌、汁煮牛舌、炒牛舌、口感鮮嫩多汁💦而且好軟腍😋 每款定食也配有沙律菜🥗茶碗蒸及麵豉湯🍲非常豐富😋 極上牛舌定食餐廳係選用牛舌中心既部份, 超級厚💛牛舌外面煎微微既焦香😌內裏係非常粉嫩😋食落去嘅口感充滿彈性,牛味好香濃👍👍👍 清酒煮蜆 每一粒蜆都非常肥美飽滿❤️份量都幾多超級好鮮味😌 京蔥燴牛舌京蔥爆炒得很香, 用京蔥汁燴牛舌味道好濃郁👍👍吉列蠔蠔味濃👍 炸粉好薄唔會食到成口粉, 而且好鬆脆😋😋 食落一啲都唔油膩✨ 利申-- 本人唔特別鍾意食牛舌呢間舖頭令到我對牛舌改觀, 牛舌食材質素高不在話, 烹調牛舌嘅技巧亦都到位👍👍 價格 適中, 以呢個價錢食到高質牛舌好超值✨✨

每款定食也配有沙律菜🥗茶碗蒸及麵豉湯🍲非常豐富😋

極上牛舌定食

清酒煮蜆
每一粒蜆都非常肥美飽滿❤️份量都幾多
超級好鮮味😌

京蔥燴牛舌
京蔥爆炒得很香, 用京蔥汁燴牛舌味道好濃郁👍👍

吉列蠔

利申-- 本人唔特別鍾意食牛舌
2023-12-23 25 瀏覽
Premium Beef Tongue Set Meal 🐮. The beef tongue is cooked to perfection, with about 60-70% done, resulting in a delightful and astonishing texture. It is accompanied by fresh wasabi, which balances out the richness.Curry Beef Tongue Set Meal 🥩. The curry sauce is fragrant and rich, and when combined with the beef tongue, it enhances the flavors, creating a well-balanced meal.Grilled Salted Okra 🥒. The okra is grilled to perfection, providing a crunchy texture, and the addition of salt brings a r

Grilled Salted Okra 🥒. The okra is grilled to perfection, providing a crunchy texture, and the addition of salt brings a refreshing and delicious taste.

Tosa-style Tofu 🧫. The tofu is deep-fried to a crispy texture and served with bonito broth on top. It absorbs the essence of the broth, resulting in a standout and flavorful dish.

The quality of the food at Gyutan Toku is remarkable and deserves praise. Aside from the beef tongue, all the other dishes are outstanding and definitely worth a try.
出佐土瓜灣探朋友,朋友帶佐我去佢附近一間專門食牛舌日式餐廳專門店。店舖雖然細細,裝修頗有日本feel,暖暖燈光,讓人感到非常舒適和溫馨😊✨極上牛舌定食牛舌既份量好多,而且每塊都好有厚度。 保持到粉嫩既顏色,肉質十分爽口彈身!有口感,啲肉汁都會流出黎,好滋味!店員提議,可以蘸山葵及豉油另一番滋味!真係食到舔舔脷👅✨ 日式鰻魚定食 除咗牛舌好出名之外估唔到鰻魚都好有驚喜👍鰻魚外層燒到微脆油脂好豐富,每塊都好厚好肥美,啖啖肉好滿足😋(定食附上沙律蒸蛋麵豉湯白飯漬物)✨餐前小食炸雞軟骨炸得香脆加檸檬汁或者點沙律醬都好好食😋叫佐生啤飲好啱配炸雞軟骨及牛舌食!✨清酒煮蜆 每粒蜆都非常肥美飽滿 清酒味唔算重,好鮮甜♡ ●整體來說,美食不錯,員工又友善!
出佐土瓜灣探朋友,朋友帶佐我去佢附近一

✨ 日式鰻魚定食
(定食附上沙律蒸蛋麵豉湯白飯漬物)

✨餐前小食炸雞軟骨
✨清酒煮蜆
每粒蜆都非常肥美飽滿 清酒味唔算重,
好鮮甜♡
●整體來說,美食不錯,員工又友善!
2023-12-20
10 分鐘 (堂食)
  • 日式鰻魚定食
2023-12-20 42 瀏覽
真的沒想到,在學校附近居然有這麼高級且性價比高的日料。這次點的是紅酒牛舌的午市套餐。紅酒牛舌份量真的很良心,超級濃郁,而且套餐中的每一樣都是精心製作。其他的午市套餐份量也很夠~整體來說,等待時間也不算長,上班族來也不用火急火燎。店內環境很舒適,服務態度也很好,能讓人暫時地放鬆,心情舒暢。胃口大的食客也能夠很滿足地享用~真的是會讓人吃了一次以後念念不忘,所以以後會考慮常來,叫上同事一起~順帶一提,玄米茶真的好香甜~

順帶一提,玄米茶真的好香甜~
2023-12-19 43 瀏覽
作為牛舌控嘅我,一定要試下這間牛舌專門店,今日晏收去食,差唔多八點半到,餐廳仍然滿座,下次記得book位先得,咁多人捧場,等都係值得嘅,裏面裝修係日係風,感覺好似居酒屋,光線充足,適合朋友,情侶,家人聚餐 😊極上牛舌定食 一係就唔試,一試就試個最勁嘅,極上牛舌定食,果然名不虛傳,牛舌超軟熟,好似有入口即溶嘅感覺,食過咁多間牛舌,這款真係第一名,鍾意食牛舌嘅朋友必點 🤩紅酒汁煮牛舌定食 這款係用紅酒汁煮嘅牛舌,牛舌係軟熟,厚切同埋好入味,份量都好多 😚每個定食都包括了茶碗蒸,沙律,小缽,漬物,麵豉湯茶碗蒸個蛋好滑,裏面仲放有日本紅板魚蛋和 蟹柳 野菜沙律有配埋酸酸嘅醬汁好開胃漬物係海帶配青瓜絲, 海帶都係酸酸微微嘅開胃小食麵豉湯係傳統日式麵豉湯清酒煮蜆 蜆肉好大隻,隻隻都好鮮甜,份量都好多,個湯好清甜,酒味唔太重 😋燒鱈魚乾鱈魚乾烤得好香脆,送酒一流 😉

極上牛舌定食

紅酒汁煮牛舌定食

每個定食都包括了茶碗蒸,沙律,小缽,漬物,麵豉湯
茶碗蒸個蛋好滑,裏面仲放有日本紅板魚蛋和 蟹柳
野菜沙律有配埋酸酸嘅醬汁好開胃
漬物係海帶配青瓜絲, 海帶都係酸酸微微嘅開胃小食
麵豉湯係傳統日式麵豉湯
清酒煮蜆

燒鱈魚乾
鱈魚乾烤得好香脆,送酒一流 😉

2023-12-17 17 瀏覽
最近土瓜灣有間出名牛舌既店作為牛舌愛好者即刻去試一試❤️▫️極上牛舌定食佢所有套餐都係定食本身無包都可以加錢轉定食定食包好多野~ˆ ⩌ ˆ青瓜海蜇 茶碗蒸 麵豉湯 沙律 白飯(可以任加)所有食物質素都好好茶碗蒸仲好滑!講番牛舌先ᑦ(⁎◕ ˕ ◕)ᐣ我地去到熟成既兩款都賣晒了 問左店員有咩分別除左有無經熟成程序外 部位都有唔同極上係用牛舌芯位 會嫩啲又真係幾嫩幾好食 軟熟得黎彈牙~無騷味好食過另一間牛舌專門店🙈我地無叫到增倍 但女仔黎講我覺得五塊都好足夠 因為食哂都有少少少漏▫️紅酒汁煮牛舌定食因為熟成賣哂所以叫左呢款相對上真係無咁出色一黎切左粒粒口感上無咁好二黎部位上既唔同 無咁嫩同好食▫️汁燒雞肝見到雞肝串燒每次都會叫呢到OK! 夠熱無怪味ꔷ̑◡ꔷ̑好食!食物高質!店員哥哥都好親切 ♪( 'ω' و(و"講解又好詳細~一定會再番黎😆📍 Gyutan Toku (土瓜灣)土瓜灣天光道44號天光大樓地舖
最近土瓜灣有間出名牛舌既店
作為牛舌愛好者即刻去試一試❤️

▫️極上牛舌定食
佢所有套餐都係定食
本身無包都可以加錢轉定食
定食包好多野~ˆ ⩌ ˆ
青瓜海蜇 茶碗蒸 麵豉湯 沙律 白飯(可以任加)
所有食物質素都好好

見到雞肝串燒每次都會叫
呢到OK! 夠熱無怪味ꔷ̑◡ꔷ̑
好食!

食物高質!
店員哥哥都好親切 ♪( 'ω' و(و"
講解又好詳細~
一定會再番黎😆

📍 Gyutan Toku (土瓜灣)
土瓜灣天光道44號天光大樓地舖
2023-12-17 15 瀏覽
🥣極上牛舌定食🥣:💰$178一倍即係有5片牛,定食包一小碟海蜇、麵豉湯、茶碗蒸、白飯,選用最軟念牛舌芯,厚肉且爽身,牛舌本身都好夠味,都可以再沾少少wasabi醬油食。蒸蛋好滑,濃蛋味冇倒汗水!🥣紅酒汁煮牛舌定食🥣:💰$118牛舌既另一種食法,一鍋厚切牛舌而肉質已煮至軟念,紅酒汁偏甜,少少似燒汁味道,入味,配埋白飯就perfect🤩🥣炸雞軟骨🥣:💰$58每粒炸至金黃色,炸皮夠脆唔厚,內嫩爽身,雞軟骨大粒,沾埋沙律醬食,係每次必點炸物。🥣清酒煮蜆🥣:💰$78一碗煮硯,硯肉大粒肥美,清洗得乾淨,食落冇沙,硯肉鮮味加埋已經吸晒湯汁味道,夠晒濃郁。
🥣極上牛舌定食🥣:💰$178

🥣紅酒汁煮牛舌定食🥣:💰$118

🥣炸雞軟骨🥣:💰$58

🥣清酒煮蜆🥣:💰$78

2023-12-14 8 瀏覽
今天去品嘗了一份牛舌料理,真是讓我驚艷不已!🤩首先,牛舌的外觀讓我垂涎欲滴。它呈現出微微金黃色調,配上烤過的外皮,看起來就帶著誘人的香氣。🍖💛當我咬下第一口的時候,牛舌的口感完全擊中了我的味蕾。它非常嫩滑,彷彿在嘴裡融化般,給人一種舒適的感覺。牛舌的肉質極為細緻,且充滿彈性,讓我不禁一口接一口。😋💯除了口感出色,牛舌的味道也是一絕!它散發出濃郁的牛肉香氣,但又不失鮮嫩的特點。每一口牛舌都帶著微妙的甜味,令人回味無窮。👌👅我特別喜歡牛舌的烹調方式。無論是作為主菜,還是作為小吃,都非常適合。這讓我對牛舌更加著迷,想要不斷嘗試不同的風味組合。😍🌟完全結合了嫩滑的口感和濃郁的牛肉香,給人一種難以忘懷的味覺享受!🐮👅

今天去品嘗了一份牛舌料理,真是讓我驚艷不已!🤩

1. 極上牛舌定食 $178定食會包一客小食、麵豉湯、茶碗蒸、白飯,同埋沙律;小食係海蜇拌青瓜,口感爽口味道酸酸甜甜,好清新開胃;麵豉湯有豆腐、海帶,同埋白精靈菇,好足料,飲落香濃;茶碗蒸入邊有蟹柳冬菇,非常之滑溜,好有蛋香同高湯味;沙律菜好爽脆,配上黑醋汁好香胃;極上牛舌係用咗牛舌心,牛舌非常厚切,牛舌生熟量喺半生熟,入面係粉紅色,外面煎到好焦香,食落非常嫩口同爽口,牛味非常香濃,可以加埋山葵同豉油食,但個人認為直接食個味已經好足夠,加少少檸檬汁可以中和牛吞油膩感。🌟 評分: 9/102. 熟成牛舌定食 $148熟成牛舌有6條原切既牛吞,底下有好多自製既燒汁同埋白芝麻,牛舌煎到好香好嫩,熟成牛舌都係好腍雖然冇極上咁嫩但都好好食仲要有好汁好juicy,而且都係好爽口完全唔韌,牛味好香。🌟 評分: 8.5/103. 蒲燒鰻魚 $98醬汁燒到好焦香同乾身,醬汁冇遮到鰻魚嘅鮮甜味,同埋食到炭燒既香口,鰻魚肉質好鮮嫩每一塊好肥美,魚油滿溢,而且冇乜幼骨,啖啖肉好滿足,非常之高質,好難係香港食到咁嘅質素嘅鰻魚。🌟 評分: 9/104. 土佐豆腐 $68豆腐表面有好多京蔥絲,豆腐浸住係啲濃郁既鰹魚

1. 極上牛舌定食 $178
🌟 評分: 9/10

2. 熟成牛舌定食 $148
🌟 評分: 8.5/10

3. 蒲燒鰻魚 $98
🌟 評分: 9/10

4. 土佐豆腐 $68
豆腐表面有好多京蔥絲,豆腐浸住係啲濃郁既鰹魚高湯到,豆腐炸到好香脆入面好嫩滑,豆腐吸滿滿高湯既清華,好似嫩滑版嘅豆卜咁。
🌟 評分: 8/10

🎖️整體評分🎖️
❤️ 味道: 9/10
🧡 環境: 8/10
💛 服務: 8/10
💙 性價比: 8/10

📍 Gyutan Toku牛舌專門店 (土瓜灣)
土瓜灣天光道44號天光大樓地舖

#hkoverfood_土瓜灣