2019-08-12 148 瀏覽
意想不到的驚喜! 在九龍塘又一城商場裡面發現這家店 餐廳的沙拉非常大又多 真是出乎我所料 味道也非常棒 吃法跟平常切好的不一樣 這種作法比普通沙拉更好吃! 特別是沙拉的每層都沾上醬料 還可以讓客人切開適合自己的大小塊來吃 真的很讚!燒腩肉仔 和魷魚圈都是新菜式 份量適中 而且作法也很新穎 能看得出餐廳有努力去不斷更新食譜 整體用餐都令我又驚喜又滿意! 餐廳環境非常好 而且座位間隔寬度適中 隱私度加分 服務質素也非常好 特別是在下單點餐時候和用餐期間積極幫我們收起不用的空碟和添水 非常讚
2019-08-12 156 瀏覽
上星期放工後,兩個人到九龍塘行了一陣街街,就去到商場樓上的西餐廳食飯。這餐廳超多人,門口已經企滿了等候的人,不過等了一會,已經可以安排入坐。看看餐牌,款式很多,就隨意点了幾款美食。 首先是脆豬腩仔配辣香蒜燒汁,豬腩仔肉香,而配上這個汁非常好味。 牛油果車厘茄珍珠芝士藜麥沙律,用料非常豐富,配上微辣青椒蒜香醋汁,味道合拍而且非常健康。蒜香忌廉汁蟹肉及龍蝦意粉,忌廉汁香濃,啖啖都吃到蟹肉及龍蝦肉,真是好好味道。

2019-08-08
2019-08-11 134 瀏覽
真係估唔到蒜頭都可以咁好食,今次去左係九龍塘又一城入面嘅Mad of Garlic食夜晚,呢間餐廳聽個名就知道係主打蒜頭,將蒜頭同西餐結合埋齊,如果鍾意食蒜頭嘅人一定要試下。有套餐可以揀,不過我地想食其他野,所以我地散叫左,叫左個主食、薄餅同一個甜品。每人一開始上左兩塊蒜蓉包先,好香蒜味亦都好脆。主食我處時揀左個有廚師推介嘅蒜香忌廉汁蟹肉及龍蝦肉意粉,個忌廉汁好濃好膩,個蒜頭香味唔算突出,可能因為蟹肉同埋龍蝦肉個鮮味太嗆,蟹肉同龍蝦肉嘅份量都算多,蟹肉絲撈暈咗喺意粉入面,每一啖都會食到,呢個適合岩岩接觸蒜頭嘅新手。薄餅我地一樣都揀醫有廚師推介嘅蝦、菠蘿、炸蒜片MFG招牌意大利薄餅,呢個薄餅可以話係比較重口味嘅,鋪滿左好多炸蒜片,而且本身仲有蒜頭喺上面,基本上一口咬落去已經係充滿濃濃嘅蒜頭味,同事中包含着蝦肉嘅鮮味,又食到啲菠蘿嘅甜味,有好多重口味係個口腔入面,好多層次但又食得出每一種味道。甜品係糖漬蒜香蕉朱古力醬薄餅配自家製雲呢拿雪糕,雲呢拿雪糕甜而不膩,好夠凍好有清爽嘅效果,令到口腔嗰陣蒜味散去咗唔少,個薄餅有香蕉嘅果肉有果香又有朱古力醬嘅甜味,同時又有小小蒜香嘅味道,互相中和返。連

每人一開始上左兩塊蒜蓉包先,好香蒜味亦都好脆。

連埋+1 $455,好夠飽,食個薄餅嘅時候其實已經好飽㗎啦最後個甜品都係好夾硬咁食埋佢㗎,但係真係好好食,令我對蒜頭完全改觀,原來蒜頭都可以好香好好食㗎。
2019-08-10 122 瀏覽
係香港生活,好多時食來食去都果d,出街食食下會悶。呢間勝在夠特別。餐廳以蒜為主,所以點了蒜蝦多士、豬肉ssam、黑蒜牛肉意粉。勝在夠特別,三種食物都未試過。蒜蝦的蝦十分爽口,加埋d酸辣甜的汁,作為前菜的話十分醒目。而且冇扼稱,有好多隻蝦,好大隻。豬肉較肥,但可以自己去除。豬肉和洋蒽夾在那麵夾饃內,算幾香。因為豬肉用了鐵板。牛肉意粉,牛肉不算稔,但黑蒜意粉第一次試。幾特別,加上蕃茄仔味道出奇地夾。叫了杯紅莓紅酒,也是第一次見,所以試。酸甜的味道,仲有藍莓、橙在裏面,很清新。味道不錯,幾特別,可以一試。人多,需要訂座。我們一人除開二百三十元。
2019-08-10
  • 紅莓紅酒
2019-08-09 102 瀏覽
成間野主要係賣用蒜製作的食品,食完會口臭😂蒜蓉包是免費的,麵包很香脆,不錯吃!Pizza 一份可供2-3人用,雖然是薄皮,但仍然有飽足感。另外見了一客炒飯,米飯是短身米,很乾身,不油膩

2019-08-08 111 瀏覽
同事想試, 所以一早BOOK 位, 星期六的中午, 我們坐靠近商場的位置, 梳化跟對面椅的高度不一, 有點怪。點了個蒜蓉包塔, 是廚師推介, 有職只代勞分開4份, 如果自己安排就較麻煩, 包很脆, 蒜頭味很濃, 比我預期中有些少遜色,認為加點芝士及牛油會更香更吸引, 點了cuppchino, 賣相不錯, 不過咖啡不太香, 點了APPLE COMBO, 蘋果味香濃又有蒜香, 不錯, 不過對於2個人來說份量就較多。
2019-07-13
午餐
2019-08-01 133 瀏覽
#小秘書 對蒜頭 #情有獨鍾❤️ 聽講 Festival Walk 又一城 開咗間專食蒜頭嘅餐廳 #MadForGarlic,身為 #蒜頭控 嘅我,當然要去潮聖👀呢排 #小秘書 有個壞習慣,好多時放假都會拖到四五點先食嘢,一於慳返個午餐同晚飯吖嘛。講笑啫... 其實咪仲食多咗🤪 因為實在太肚餓,我哋一口氣叫咗份 #蒜片肉眼扒, #蒜香忌廉汁藍青口、再加個 #GarlicAppleCrumble 🍎 嚟 #開心Share。先講份 #牛扒,一上枱賣相已經好吸引,#牛扒 上佈滿佈 #炸香咗嘅蒜片,雖然我要嘅係七成熟,但係口感依然好嫩滑🍽 #青口 配 #蒜香忌廉汁 出奇地夾味👍🏻 食到呢度雖然已經好飽,不過個 #甜品 都相當唔錯😃 #廚師 將 #焦糖醬 淋上 #蘋果肉、#蒜頭 一齊焗, 有種香脆又甜甜地嘅口感😋 令成餐飯感覺好完美呀!

2019-07-29
$609.4 (下午茶)
2019-07-31 131 瀏覽
本人喜愛吃蒜頭,平時烹調都經常加入蒜頭,例如蒜蓉蒸扇貝,蒜蓉炒莧菜,今晚約了一班舊同學來到九龍塘又一城一間以蒜頭做主題的韓國餐廳‘Mad for Garlic’ 晚膳。有些同學擔心吃這麽多蒜頭會導致有口氣,其實這店的蒜頭是經過特製的機器沖洗,驅走刺激性味道,但卻保留蒜頭的香味。我們選了一個套餐和添加一個龍蝦藜麥沙律。套餐先來番茄湯,湯內加了扁豆,湯濃兼有咬口,相當可口。新鮮嫰滑的菠菜沙律,加了蒜片、合桃、煙肉和紅桑子,配以蜜糖沙律油,非常滋味。跟著便是龍蝦蟹肉意粉,配以蒜香忌廉汁,令人食指大動。再來一個香噴噴的蝦、菠蘿、蒜片和芝士薄餅,個個都讚不絕口。加埋一客龍蝦藜麥沙律,既健康又好味。甜品是tiramisu 配甜酒咖啡和手指餅,眾人有傾有講,享受了美味的一餐韓國美食。
2019-07-30
2019-07-31 113 瀏覽
俗語有云:蒜頭是個寶,常吃身體好,因它含有天然抗生素,具消炎、殺菌、抗氧化、抗癌和防止動脈硬化等功效,我十分喜歡用蒜頭起鑊那種香味。 今晚約了一班老友到又一城商場的‘Mad for Garlic’用膳。 此店地方不算太大,但裝修簡約寧靜,是聚腳晚飯好地方。我們揀選了一個晚市套餐和加了一客龍蝦沙律。先來熱騰騰的番茄湯,濃郁芳香,菠菜沙律加入蒜片、提子乾和合桃,配蜜糖沙律醬汁,非常冶味。龍蝦蟹肉意粉鮮甜美味,蝦肉蒜片芝士薄餅,餅底特薄不油膩,入口香脆。 龍煆沙律賣相美觀,龍蝦鮮甜彈牙,沙律有藜麥、青瓜、洋蔥粒、牛油果和水牛芝士。甜品tiramisu 配甜酒咖啡,非常滋味的一餐。
我們揀選了一個晚市套餐和加了一客龍蝦沙律。
甜品tiramisu 配甜酒咖啡,非常滋味的一餐。
2019-07-30
2019-07-31 114 瀏覽
今日lunch去睇完醫生就去九龍塘又一城食飯,Mad for garlic主打食蒜頭製成的食品,食過一次覺得好食,今次就試試其他菜式。兩個人叫左個蒜香忌廉汁蟹肉配龍蝦肉意粉$178 ,一出場醬汁鋪満面,香氣撲鼻的蒜香味,食落去一點也不覺膩口,龍蝦肉爽口彈牙,呢個值得再去叫。另外朋友叫左個牛柳粒肉醬炒意大利闊條麵配蒜香忌廉$168 ,呢個醬汁比較乾身,大大粒牛柳肉鋪在底部,食到忌廉又不是太重的蒜香味,可以接受,最後叫左杯 Cinderella $45,六點前埋單更有八折,性價比不錯的地方!
之前有食過一次,但因爲個次太多人share食,對佢既印象不太大🧐🧐🧐今次同兩個閨蜜黎到又一城分店,終於可以大吃特吃一場😍😍😍😍唔駛我介紹太大,淨係靠佢個名同人氣就知佢係以蒜為gimmick既餐廳🍽🍽每一道菜都一定有d蒜味、炸蒜片,不過唔好以為就會好重口味,我就覺得佢地調味得幾match😉😉首先黎個招牌既Garlic snowing pizza🍕🍕,呢個真係滿分💕💕💕我冇諗過只有簡單蒜片、蝦、菠蘿同芝士碎既組會可以咁好食,菠蘿🍍既甜酸中和左d蒜味,加上薄脆既批底,令成個囗感脆上加脆🤩🤩🤩呢個係今日既MVP👑👑👑之後係Garlic Lasagne Roll,一上枱已經幫我地分成六份,方便我地食👍🏻👍🏻佢其實就係肉層千層麵卷配蒜香蛋黃醬,比較特別既係佢既肉醬入面仲落左好多蒜粒,豐富左成個味道,加上配上有d蒜味既蛋黃醬,食法都幾得意😂😂😂😂下一個主食係新出既Garlic Ragu Fettuccine,肉醬寛條面配上牛柳粒同埋有蒜味既忌廉😋😋😋本人真係好鍾意食寛條面,佢個寛條面都算彈牙👍🏻👍🏻👍🏻蒜味既忌廉令肉醬冇咁單調,都算唔錯☺️☺️最後一道就係Crab and Lobster Pasta🦀🦞

Garlic  Snowing  Pizza

Garlic  Lasagne  Roll

Garlic Ragu Fettuccine

最後一道就係Crab and Lobster Pasta🦀🦞,呢個係我既第二最愛😍😍😍😍😍蒜香忌廉汁加上天使面,超級掛汁👅👅仲有頗多既龍蝦肉同蟹肉😋😋😋下一次黎一定會encore🥳🥳🥳
Crab  and  Lobster  Pasta

雖然食物價錢唔算平,但係CP值係高,下次一定會試埋佢既signature steak,見到隔離食得好滋味😆😆😆上菜速度都算快,但就有用餐時間,所以比較難比你食住慢慢傾計😿😿
Garlic  Snowing  Pizza
Garlic Ragu Fettuccine
Crab  and  Lobster  Pasta
近來香港發生咁多事,除左消費意慾下降外,去街行商場都要諗過度過,唔係個個商場都去得同埋安全除左安全因素又要㨂個落雨都可以唔洗擔遮既地方,仲要唔好太遠!咁多個要求下就㨂左去又一城啦次次黎又一城都會因為食飯要排隊而卻步,今日就刻意㨂左兩點後既時間黎果然過左繁忙時間係唔洗等檯既,一黎就直入MAD FOR GARLIC話說我從來都無黎過MAD FOR GARLIC,但係一直都好想黎一次,因為我真係好鐘意蒜頭!以前銅鑼灣店仲裝修緊圍緊板既時候就已經好想黎一次,因為蒜頭真係好吸引!但係蒜頭同西餐的確唔係一個Perfect Match,平時都只係一個大配角,鮮有出場到底MAD FOR GARLIC 能唔能夠扭轉蒜頭既二奶命,成為一道菜既主角呢?今日同友人叫左兩道主菜,分別係「蝦、菠蘿、炸蒜片MFG招牌意大利薄餅」($148) 同埋「藍芝士野菌長通粉配香烤原個蒜頭」($138)蝦、菠蘿、炸蒜片MFG招牌意大利薄餅($148)呢個pizza 係CHEF RECOMMEND而且我好鐘意蒜,所以豪不猶豫選擇呢個PIZZA但係結果我係後悔的!!!!食得PIZZA唔會預上面D蝦係新鮮,就算D蝦係無任何蝦味都唔會

蝦、菠蘿、炸蒜片招牌意大利薄餅

藍芝士野菌長通粉配香烤原個蒜頭

蝦、菠蘿、炸蒜片MFG招牌意大利薄餅($148)

但係結果我係後悔的!!!!

食得PIZZA唔會預上面D蝦係新鮮,就算D蝦係無任何蝦味都唔會影響到我對呢個PIZZA 既評分

真正令我唔喜歡呢個PIZZA既原因係所有COMBINATION都係錯

因為採用炸蒜片,所以蒜頭既香氣同味道都無得七七八八,而且因為太多蒜片,PIZZA又係薄餅底,食落好乾

雖然呢個PIZZA有菠蘿可以濕潤一下,同時帶來酸甜味道,但係菠蘿同蒜頭一點也不MATCH

如果餅底搽多D蒜泥,或者用返傳統既蕃茄醬,相信會更惹味

而且想要返濕潤既口感,我諗用洋蔥或者椒類植物都會比菠蘿好

呢個PIZZA我同友人食左一件之後都已經好漏好滯,明明二人都飢腸轆轆但都唔想再食⋯⋯

藍芝士野菌長通粉配香烤原個蒜頭($138)

呢個PASTA 又係另一個錯誤

雖然英文係寫左CREAM SAUCE,但係都估唔到CREAM既比例係會咁多⋯⋯

我覺得芝士既比例應該增加,因為依家食唔到芝士既味道,只係食到咸味同埋CREAM

另外又係蒜頭啦,叫呢個PASTA有八成既原因都係為左蒜頭

但係呢個蒜頭同PASTA好似兩個餸咁,一D都唔夾

而且呢個PASTA又係又漏又滯

總結而言,今日叫既兩個主菜都係普通到不得了,甚至覺得餐廳有D OVERRATED,唔會令我想再做翻頭客

我認同蒜頭既味道係好濃,唔係每個餸菜都適合做主角。

但如果唔岩做主角咪做配角囉,起碼配合到餐廳既主題

例如麵包可以點下蒜油蒜鹽、蒜泥可以撈下飯⋯⋯

依家夾硬用D蒜頭做主角反而兩頭唔到岸,味道唔算出眾之餘甚至有D唔夾
2019-07-28
2019-07-27 92 瀏覽
每次同朋友出街都會為諗食咩而好頭痛,因為都想試新而有特式的菜式,係朋友介紹下我地揀左呢間以蒜頭作買點的韓國餐廳。一打去book枱,就說只接受walk-in睇黎好受歡迎果然去到要等15mins左右。1. 蒜蓉包:一叫完食物就送蒜蓉包,外脆內暖,算唔錯。2. 香脆墨魚圈配蒜香蛋黃醬:肚餓加墨魚炸得剛好,脆皮肉嫰唔乾,所以食唔停口3. 雞肉南瓜辣忌廉汁意大利薄餅:真的有少少辣,但唔食辣的朋友覺得可接受,因少cheese兼有南瓜,所以唔覺好漏,都係食唔停口😂4. 牛柳粒肉醬炒意大利闊條麵配蒜香忌廉:同一般肉醬意粉好唔同,係有大粒的肉粒,味道唔錯,但好細碟。5. 雜莓糖漬蒜意大利奶凍:首次登記做會員會送奶凍,但味道普通。6. 焗脆糖漬蒜蘋果金寶半自家製雲呢拿雪糕:比起奶凍,呢個好食好多,不過蕉糖味蓋過蒜頭味。

一打去book枱,就說只接受walk-in睇黎好受歡迎
果然去到要等15mins左右。

蒜蓉包

1. 蒜蓉包:
一叫完食物就送蒜蓉包,外脆內暖,算唔錯。

香脆墨魚圈配蒜香蛋黃醬

2. 香脆墨魚圈配蒜香蛋黃醬:
肚餓加墨魚炸得剛好,脆皮肉嫰唔乾,所以食唔停口

雞肉南瓜辣忌廉汁意大利薄餅

3. 雞肉南瓜辣忌廉汁意大利薄餅:

牛柳粒肉醬炒意大利闊條麵配蒜香忌廉

4. 牛柳粒肉醬炒意大利闊條麵配蒜香忌廉:
同一般肉醬意粉好唔同,係有大粒的肉粒,味道唔錯,但好細碟。

雜莓糖漬蒜意大利奶凍

5. 雜莓糖漬蒜意大利奶凍:
首次登記做會員會送奶凍,但味道普通。

焗脆糖漬蒜蘋果金寶半自家製雲呢拿雪糕

6. 焗脆糖漬蒜蘋果金寶半自家製雲呢拿雪糕:
比起奶凍,呢個好食好多,不過蕉糖味蓋過蒜頭味。
15 分鐘 (堂食)
蒜蓉包
香脆墨魚圈配蒜香蛋黃醬
雞肉南瓜辣忌廉汁意大利薄餅
牛柳粒肉醬炒意大利闊條麵配蒜香忌廉
焗脆糖漬蒜蘋果金寶半自家製雲呢拿雪糕
2019-07-25 73 瀏覽
好少去一些餐廳是以某種菜式作主題的,今次同媽媽shopping 後,又是煩惱同食咩野嘅時間。 係又一城成日見到依家餐廳好多人排隊,去到八點鐘仲聽到他們餐廳仲係到叫緊號碼。 好奇心下,走咗去睇間餐廳拿籌排隊等入場吃。 可能兩個人的關係,好快就走咗入座🤪餐廳格局是以歐化西餐廳為主 。 四人或多人座位比較寬敞,兩人座位就比較窄啦! 不過都無損我個人心情☺️睇家餐牌先知道,這家並非普通西餐廳咁簡單! 而且是西餐配上一位主角 「蒜頭」 🤘🏻係人都知道蒜頭的蒜香味係幾咁誘惑人的味覺和嗅覺。 首先,我地叫咗個頭盆 沙律 : 🎈鮮嫩菠菜煙肉碧根果仁沙律 配 脆蒜片及黑醋汁🎈望著簡單,但絕對有驚喜。 👏🏻萬萬沒有想過脆蒜片加上已煎香了的煙肉再加上黑醋汁菠菜係咁香口,味蕾時而濃,時而清新! 好特別的體驗。更是我媽媽最愛的菜式❤️完來加入蒜片令到沙律變得咁出色!👍🏻好像一個火箭筒的是什麼? 它叫🎈MFG特色蒜蓉包塔🎈我見每個人都叫了一份,而且餐牌寫是招牌菜之一,價錢$48 。 那麼便宜又是招牌菜,什麼可以不order 呢😁上菜後,職員會幫你的蒜蓉包塔分解四大塊🥳咬下去時,滿滿的蒜泥醬,包皮外脆內軟! 而且蒜泥分
好奇心下,走咗去睇間餐廳拿籌排隊等入場吃。
可能兩個人的關係,好快就走咗入座🤪

餐廳格局是以歐化西餐廳為主 。

係人都知道蒜頭的蒜香味係幾咁誘惑人的味覺和嗅覺。

望著簡單,但絕對有驚喜。 👏🏻

完來加入蒜片令到沙律變得咁出色!👍🏻

好像一個火箭筒的是什麼?
它叫🎈MFG特色蒜蓉包塔🎈

上菜後,職員會幫你的蒜蓉包塔分解四大塊🥳

咬下去時,滿滿的蒜泥醬,包皮外脆內軟!
而且蒜泥分佈平均,滿口都用焗烤的蒜頭味道。

我媽媽是個pizza 控 ,如果餐廳有pizza ,她一定會叫一份。 我們叫了🎈海鮮瑪格烈特意大利薄餅🎈整體來説就是芝士醬的海鮮pizza ,
裏邊有魷魚🦑、大蝦🍤、蜆肉、青口🤤
海鮮料是多的。 每拿起一塊都可以吃到每樣海鮮。

十分建議,上菜後要立即開動,拿來吃。 因為他們的pizza 皮比較薄,如果冷下,皮會硬硬的。 在剛焗完就入口,芝士溶化令我的嘴滿滿芝味和海鮮的鹹香味。
不過不要以為這道菜沒有蒜頭哦!
他們偷偷把蒜頭溶入其中,所以味道和別的pizza 店很𣎴一樣。

吃那麼多以蒜頭在內的菜式, 當然要叫一杯小清新的mojito 緩和一下口腔內激烈的味道🤣

調得不錯,酒精並不多,很容易入口。
對於我媽媽來説,晚餐後一定要一個飯後甜品
所以我們還叫了一份甜品🍮: 🎈焗香脆蘋果金寶伴自家雲呢嗱雪糕🎈

份量絕對不少, 可分到給四人。
蘋果甜中帶點酸, 雲呢嗱奶味香濃但不會太甜。 兩者配上去好完美❤️
而且是現烤的, 所以金寶是香脆的。 我好愛哦!
絕對不可以錯過點這個甜品哦!

最後想稱讚這家餐廳的小貼心,就是

廁所內有漱口液幫你漱走強烈的蒜香味 。 😘好加分的服務。

• MFG 特色蒜蓉包塔
  • Garlic  Snowing  Pizza
2019-07-18 281 瀏覽
和全世界最好的前老闆之一(總共只有三)飯聚,嘗新 Mad for Garlic。選了兩人套餐,是日餐湯為南瓜湯,普通,無驚喜。接下來的凱撒沙律有驚喜,和以往吃過N間餐廳的完全不同,因為是原顆上上面鋪滿了炒香過的蒜片和芝士,我一開始還誤以為是玉米片,非常新鮮爽口,絕對是這悶酷熱天氣的佳品。伴碟的焗烤南瓜香甜好味道。蒜頭番茄白酒汁炒八爪魚及蜆配法包片,番茄味濃郁,八爪魚爽脆入味,法包片如能脆點則更佳。主菜蒜香扒石斑配香煎帶子還沒上菜,我已經飽了帶子及石斑魚味道略淡,吃不出海鮮應有的鮮甜。套餐還包括兩杯飲料,我選了MFG 淑女雞尾特飲,由於餐廳屬於半開放式,冷氣稍有不足,剛開始喝覺得冰爽涼快,但慢慢覺得過甜了,估計是連Raspberry syrup的份量也很足。最後是再飽也吃得下的甜品第一次吃甜品像吃Pizza一樣拿在手上吃,上面放著自家製雲呢嗱雪糕,Pizza上則有10幾年前把我吃胖兩個Size的罪惡Nutella chocolate spread 還有香甜可口的香蕉薄片。餐廳裝修溫暖舒適,份量大方,食材新鮮,侍應們溫文有禮,頻頻添水,very attentive。唯一不足限時用餐時間90
南瓜湯

上面鋪滿了炒香過的蒜片和芝士,我一開始還誤以為是玉米片
凱撒沙律伴焗烤南瓜及脆芝士

蒜頭番茄白酒汁炒八爪魚及蜆配法包片

主菜蒜香扒石斑配香煎帶子還沒上菜,我已經飽了
帶子及石斑魚味道略淡,吃不出海鮮應有的鮮甜。
蒜香扒石斑配香煎帶子

MFG  淑女雞尾酒特飲

最後是再飽也吃得下的甜品
蒜頭香蕉朱古力醬薄餅配自家製雲呢嗱雪糕

餐廳裝修溫暖舒適,份量大方,食材新鮮,侍應們溫文有禮,頻頻添水,very attentive。唯一不足限時用餐時間90分鐘,感覺不能放鬆,頗為倉促。

離開這間公司已經超過14年了,還經常能一起飯聚,什麼都能聊,國家大事,政治時事,旅遊美食,感恩變胖的路上一直有你
2019-07-18
凱撒沙律伴焗烤南瓜及脆芝士