2023-11-07
炸雞係我經常會食嘅野,尤其是cheat day真係不能抗拒,今日喺荃灣行完donki就坐低咗食韓國野🇰🇷貪心一定試:半半炸雞 (大邱辣醬+蔥蔥)$208炸雞真係好滑,個雞脾真係外脆內軟,配大蔥好有口感,而個辣醬都辣得好爽。不過如果大家唔食得辣就唔好叫,有成三隻辣椒🌶️咁辣!八爪魚煎餅 ($128)煎餅好好食🤤唔會煎到乾或得個燶字,八爪魚仲要食落去好新鮮,連我平時細食都一個人都食咗一半。淑女辣醬炒年糕 ($108)炒年糕係成個鍋咁上,上菜嘅時候熱到仆下仆下,仲有米餅,又有魚糕同泡菜,仲要有好多好多拉絲芝士!香芋沙冰 ($68)+蜜瓜沙冰($68)食咁多辣嘢一定要叫杯凍嘢飲,香芋沙冰同蜜瓜沙冰嘅味都好濃,仲配有好多cream,好味🤤其實仲好想試佢嘅五花腩,但係真係好似食唔晒,所以唯有下次再嚟試!
貪心一定試:半半 炸雞 (大邱辣醬+蔥蔥)$208
八爪魚煎餅 ($128)
淑女辣醬炒年糕 ($108)
香芋沙冰 ($68)+蜜瓜沙冰($68)