2018-07-24
⚠️各位小心!🐂 牛出沒注意!全牛火鍋放題 ($328/位包醬料 +10%服務費)今次嚟到饕牛記食牛!全部都係牛呀!🐂🐂🐂🐂 呢間專食牛嘅火鍋專門店有兩種食法,一係散叫一係放題,身為大胃王嘅我梗係要食佢呢度嘅放題啦😎 仲包埋飲品同小菜,計落勁抵食!當晚兩個人黎到食放題,一落咗order好快就已經基本有三盤牛肉嚟到,唔好以為三盤牛肉係好少,黎到嘅時候份量多到你唔信😂 拼盤分別有十幾廿種嘅唔同部位既牛肉,連牛雜同牛既內臟都有!而且大部份嘅嘢食都可以2小時內任叫任食,無限refill🤣一開始已經叫左個小菜試下,係芥蘭炒鮮牛,芥蘭又甜又脆,牛肉嫩滑,炒得好惹味👍🏻 輪到重頭戲嘅火鍋,湯底選咗鴛鴦湯底,清湯湯底幾清甜,而辣嘅湯底都幾辣下但係啦都好過癮,牛肉吸收晒啲湯底就算唔掂醬汁都好好食,仲要其實大部份嘅牛肉都真係好好食,咁我就梗係最鍾意食牛頸脊同牛肩胛,牛肉肉味真係好濃!好正好高質👍🏻 不斷encore 🤣 整體每位埋單300幾就食到高質既牛肉火鍋放題,絕對值得推介👌🏻👍🏻
全牛火鍋放題 ($328/位包醬料 +10%服務費)