2022-03-02
#fafafoodblog尖沙咀 #fafafoodblog打邊爐<90 分鐘下午茶火鍋放題>😍呢間人和月主打有唔同 level既火鍋放題 有好多唔同既火鍋湯底任選一個 之前食過晚市 而家肺炎 佢就將某 d晚市既邊爐 set做下午茶同 lunch時間不過近排肺炎 餐廳就等到4月尾先考慮開唔開 大家食前記得打去問下我就揀左同之前一樣既🍴特選 298 蚊餐 首先頭盤 三揀一 我點左麻辣雞煲🐥🌶️ 雞煲 好足料 雞肉多同彈牙 佢既香料同平時八角花椒有 d唔同 仲有 d泡椒 而且佢既醬汁帶 d甜 所以夠甜辣 唔錯👍🏻🍴然後再 點左藥膳養生牛奶湯 要黎打邊爐就可以好食得出本身打邊爐料既味道 因為佢本身藥膳味夠味 但唔會話好濃 牛奶味令到湯底帶 d 香滑 任食既野包括 肉味濃既牛下肩 ,牛板腱,彈牙 既 金錢展 , 爽口肥美既牛胸爽 , 雪花肥牛🐂 黑豚肉 五花腩片🐖,佢牛同豬既質素好好 木耳餃好正花鵰醉雞好香花鵰味雞肉彈牙 🐥(可惜冇海蝦) 🦐足料既 墨魚滑 蝦滑 新鮮既 鯇魚片 👍🏻佢幾款餃好似粟米餃 木耳餃同韭菜餃都十分新鮮 皮薄餡靚🥟 正 🍴出面既食物都有得任拎 唔同菜
<90 分鐘下午茶火鍋放題>😍
我就揀左同之前一樣既
🍴特選 298 蚊餐
首先頭盤 三揀一
🍴出面既食物都有得任拎 唔同菜 炸魚皮 魷魚 午餐肉 豆卜 蟹柳 各類菇等等
🍴仲有精選甜品 同飲品好似洛神花茶 菊花麥 冷泡茶等等 甜品可以自己拎芋圓仙草 仲有芝麻糊豆花 都唔錯🍡
#蟹柳 #午餐肉 #牛肉 #冬菇 #水餃 #麻辣雞煲 #豆卜 #肥牛 #藥膳
Score 平均分< 7.8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#人和月雞煲火鍋店
尖沙咀海防道38至40 號中達大廈3 樓
~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #為食花太郎 #fafafoodblog尖沙咀
=====================
🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 請做多一個步驟
[like] 左 👉🏻<追蹤中/Following> 👉🏻<搶先看/See First>
多謝大家支持!🤓🤓
歡迎喺唔同平台觀賞fafafoodblog
Fb📒: fafafoodblog
Ig🖍: fafafoodblog
Openrice 🍚: 花太郎
任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食完開心share!🤓