2010-01-10
尋晚去德福行街 , 一家人一行五人見間間食市都排晒人等位 , 但係行過利苑見到唔駛等位所以就入去試下 . 入到去覺得D服務同環境都唔差 , D職員又幾有禮 . 而當時果個叫陳淋x的女職員介紹咗個翅俾我($600) , 之後再叫一份龍蝦加伊麵($420) , 生蠔煲 , 軟殼蟹X2 , 蟹肉豆苗 , 咕嚕肉 , 炸乳鴿 . 首先上嘅就係個翅 , 但係我就只係見到個煲入面有舊炸魚同D汁 , 於是我就問個職員嚟個係乜野 , 職員就講嚟個係蘇睸炆翅 , 之後我就再問個職員D翅喺邊 , 佢就指住舊炸魚條魚鯕講:「嚟個就係喇!」 , 我當堂真係O咀 , 咁D翅點食呀????個職員就話:「可以"啜"下D汁嘅, 但係唔食得 .」 ><......嚟個就係翅?魚鯕就真,重要唔食得!!!!而味道........可以 , 但係好多味精 . 講到尾唔值六舊水 , 一心想食翅變
首先上嘅就係個翅 , 但係我就只係見到個煲入面有舊炸魚同D汁 , 於是我就問個職員嚟個係乜野 , 職員就講嚟個係蘇睸炆翅 , 之後我就再問個職員D翅喺邊 , 佢就指住舊炸魚條魚鯕講:「嚟個就係喇!」 , 我當堂真係O咀 , 咁D翅點食呀????個職員就話:「可以"啜"下D汁嘅, 但係唔食得 .」 ><......嚟個就係翅?魚鯕就真,重要唔食得!!!!而味道........可以 , 但係好多味精 . 講到尾唔值六舊水 , 一心想食翅變咗啜魚鯕汁 .
之後果個"一份"龍蝦加伊麵重過份 , 得三舊肉其他都係殼同腳 , 而味道我就覺得唔係幾得 . 可惜嘅係無影相 . 而其他的味道可以, 味道一般 .
大家唔信嘅可以試一試 , 但係蘇睸炆翅同"一份"龍蝦加伊麵就唔好試 .
嚟餐合共$1770 . 失望 .