2021-01-15
而家冇晚市就唯有下晝食好D,今次同媽咪就發現新開左呢間日本料理見到佢有SET LUNCH都幾好,所以就決定試試餐廳原來有幾層架,店員就安排左我地上一樓既位置首先我地叫左個安格斯牛肉薄燒,SET LUNCH裡面包括左沙律,茶碗蒸,面豉湯同白飯個牛肉唔會煮到好韌,牛味幾香,最鍾意就係裡面包住既蔥蒜,味道夠哂濃另一個SET係黑咖喱午錦鍋燒烏冬,個烏冬KEEP住熱,唔會食食下凍哂而家配料仲好豐富,有炸大蝦,溫泉蛋,獅子狗卷,用既係日本烏冬個咖喱味道好濃好香,如果鍾意食咖喱就要試試另外我地仲叫左幾款刺身,包括以下3款大拖羅刺身 - 好鮮,入口溶化深海池魚刺身 - 魚味香,口感好滑三文魚腩刺身 - 夠哂肥美厚切套餐仲會有甜品,係雪糕,有幾款口味可以選擇百幾蚊一個LUNCH SET黎講算係幾好
見到佢有SET LUNCH都幾好,所以就決定試試 餐廳原來有幾層架,店員就安排左我地上一樓既位置 首先我地叫左個安格斯牛肉薄燒,SET LUNCH裡面包括左沙律,茶碗蒸,面豉湯同白飯
個牛肉唔會煮到好韌,牛味幾香,最鍾意就係裡面包住既蔥蒜,味道夠哂濃 另一個SET係黑咖喱午錦鍋燒烏冬,個烏冬KEEP住熱,唔會食食下凍哂
個咖喱味道好濃好香,如果鍾意食咖喱就要試試 另外我地仲叫左幾款 刺身,包括以下3款
大拖羅刺身 - 好鮮,入口溶化
深海池魚刺身 - 魚味香,口感好滑
三文魚腩刺身 - 夠哂肥美厚切 套餐仲會有 甜品,係雪糕,有幾款口味可以選擇
百幾蚊一個LUNCH SET黎講算係幾好