2020-06-09
2003 浏览
碰上難得一遇的餐廳,呢間餐廳夜晚主打omakase, 食幾多錢自己決定,最低系由600蚊開始。由於系小店,無華麗既裝修,所以你俾既錢,好大部分都去左食材到,令到你覺得好抵食。睇得出大廚好用心機去製造每一度菜。樓面靚仔員工會每一道菜都詳細解釋佢既來源地同特色。如果你中意飲sake黎呢度會好開心,因為大廚系愛酒之人,對sake極度有研究。佢好似每支牌子既sake都飲過甘!!好厲害!!佢會先問下你中意咩口味,再介紹你覺得好飲既sake。 又或者你可以自己帶酒黎飲,免開瓶費(十分難得)。樓面阿姐不停幫你倒酒,好service到我個杯從來系常滿。魚生都系大廚專長黎,佢中意做熟成幾日既魚生,魚味好濃郁,我自己覺得食過之後,已經食唔返其他普通既魚生。今晚試左糖心瀨尿蝦,好食到不得了。熟食放面都好出色,今晚就食左清酒煮蜆,記得大廚話系熊本訂返黎,好鮮好大隻,個湯我同朋友全部飲灑,一滴不留。試過呢度既牛,好出色!陪既薯容系我食過最好味道既!我已經食過好多次呢間餐廳,每次去都充滿期待,每次都唔失望。一定帶黎驚喜!你地都快 d黎試啦!