我一早已聽聞神樂的壽司刺身很美味,今次我和朋友約好來到這店吃,吃後覺得果然名不虛傳!店員笑容可掬,有耐性地為我們推介壽司款式。🍱火炙壽司拼盤(🍣大呑拿魚腩、右口魚邊、三文魚、帆立貝各兩件):吞拿魚腩是吞拿魚中最滑的部位,脂細膩豐富、魚香濃郁、入口即化。三文魚經火炙燒後,完全不會有腥味。帆立貝肉質厚而嫩,好味到令人難以想像!(右口魚邊)右口魚肉質非常滑溜,不會太結實,魚邊油脂更多,味道更甘甜。😄火炙牡丹蝦伴蟹膏壽司:蟹膏味道香濃,在刺身級別的蝦類中,牡丹蝦可算是(知名度最高、最頂級的一種。) 極甜美的蝦肉和豐腴甘香的蝦膏,口感細綿帶爽。火炙🍣魷魚壽司:魷魚含有豐富的蛋白質,煙韌鮮甜的口感令我印象深刻,吃不停口。 👍真鯛壽司:我喜歡這種魚口感爽彈,味道不會太濃,用來做頭盤最適合,淡雅嫩滑直激味蕾。 如果配上些少檸檬汁食用,加能發揮清甜度,不見得需要沾醬油。 🥰炸日本白蝦:白蝦肉是玻璃蝦的一種,是日本上級白蝦肉(去除蝦頭及蝦殼),晶瑩剔透,肉質彈牙,鮮甜美味,爽口滋味。營養價值豐富,含有豐富的鎂,有保護心血管作用。用炸的方法來製作,很香脆,一啖一蝦,太滋味!😋鵝肝多士配黑酢(芥末沙律醬):鵝

🍱
三文魚經火炙燒後,完全不會有腥味。

😋鵝肝多士配黑酢(芥末沙律醬):鵝肝的嫩滑香濃跟脆脆多士融合在一起,味道真的配合得天衣無縫。黑酢其實是類似黑醋,內含醋酸,能幫助促進食慾。芥茉能殺菌,混合沙律後,酸甜辣味俱全,爽!

太美味,下次一定再來

門面

2021-11-07
  • 本鮪壽司拼盤
  • 深海池魚
2021-11-07 102 浏览
神樂出名性價比高,仲有唔同價位omakase set 任君選擇,豐儉由人其實所謂貴set,lunch五款刺身+8件壽司+手卷都只係$350真係平通街上年年尾開業到而家,已經吃過很多遍了食到連店長Anthony都記得晒我有啲咩喜好,例如我唔食得蟹同鍾意食白子鮟鱇魚肝活北寄貝赤貝… 當然呢個價位你唔可以期望將佢同嗰啲千幾二千嘅比較,咁都好唔公平姐但係有日本兵庫縣真蠔,拖羅,海膽等等,質素中規中矩你仲想點?我就真心非常收貨冇投訴晚市我都食過兩三次,會有再多啲靚貨,我有食過伊勢海老刺身,象拔蚌,牡丹蝦,石垣貝等等,佢個半熟車海老又係好好食結論都係果句:性價比世一Lunch $350 + 10%平日唔同時段仲有優惠翻兜指數:5/5📍 神樂 (尖沙咀)尖沙咀金馬倫道58-60號國鈀大廈地下B號鋪

上年年尾開業到而家,已經吃過很多遍了

結論都係果句:性價比世一

Lunch $350 + 10%
平日唔同時段仲有優惠

翻兜指數:5/5

📍 神樂 (尖沙咀)
尖沙咀金馬倫道58-60號國鈀大廈地下B號鋪
用餐时段
2021-11-07 92 浏览
今日下午同朋友嚟尖沙咀行街,又係諗食乜嘢嘅時候。大家都想坐得舒服,食餐好嘅,於是就嚟咗位於金馬倫道地下嘅「神樂」食高質壽司。🍱午市自選壽司定食🍱(付沙律及麵豉湯)沙律賣相相當不錯,作為開胃前菜非常清新。呢度最好就係由客人自選壽司款式,咁就可以只係揀自己鍾意食嘅,自由度極高。⋄▪️◾️八貫◾️▪️($158)⚜️真鯛真鯛係日本人最常用以入饌嘅時魚之一,鮮甜美味,果然係推介款式之一。⚜️赤身⚜️帆立貝帆立貝非常肥美爽甜,一試難忘。⚜️赤蝦⚜️火炙三文魚⚜️明太子帆立貝沙律軍艦⚜️松葉蟹肉軍艦蟹肉份量不少,肉質軟滑、味道鮮。⚜️蟹肉蟹膏軍艦蟹膏味道香濃,建議最後才吃。呢度嘅午市套餐價錢唔貴,但就提供優質嘅享受,好適合一眾小資女嚟嘆世界😁😁

🍱午市自選壽司定食🍱
(付沙律及麵豉湯)沙律賣相相當不錯,作為開胃前菜非常清新。

▪️◾️八貫◾️▪️($158)
⚜️真鯛

⚜️赤身

⚜️帆立貝
帆立貝非常肥美爽甜,一試難忘。

⚜️赤蝦

⚜️火炙三文魚

⚜️明太子帆立貝沙律軍艦

⚜️松葉蟹肉軍艦
蟹肉份量不少,肉質軟滑、味道鮮。

⚜️蟹肉蟹膏軍艦
蟹膏味道香濃,建議最後才吃。

用餐时段
下午茶
2021-11-06 101 浏览
應該是全港其中一間最抵食的Omakase, 尖沙咀中心地帶再加上地鋪, 以$350元的價錢就能享受到五道剌身, 八道壽司再加上一道手卷的盛宴, 就算是想稍有質素地填飽肚子, 又或是以此作為Omakase的入門也可以. 對它的期望就是魚生新鮮, 舍利不要一夾就散已經可以, 而它做到了, 所以質素上已算合格.要讚它的除了魚生算是新鮮外, 食材選擇也算豐富, 除了基本如池魚, 拖羅, 海膽和帆立貝外, 也有一些我不會期望有, 但又出現的食材, 當中以鱈魚白子和巨蠔最有驚喜, 前者的鮮度和鮮味不比一些中上價位的鮨店差. 另外要讚的是它不只是直接將刺身送上枱, 也有花些心思處理, 例如是鵝肝配帆立貝, 蟹膏配賴尿蝦, 紫蘇葉, 醋製啫哩去提升味道的複雜性, 效果不是每一種OK, 而某些做法如醋製啫哩亦重複出現在幾道刺生上, 略嫌有點偷懶, 但至少也算是有花些心思, 令整餐感覺不至於千篇一律.要説最大問題也許就是其舍利, 雖然不至於一夾就散, 但師傅拿捏時偏鬆散, 有幾件壽司未放入口就散閉了一部分, 鮨醋偏酸, 舍利本身溫度偏高, 也影響了魚生和整體壽司的味道. 只能說若要提升質素, 而令餐廳加價

要説最大問題也許就是其舍利, 雖然不至於一夾就散, 但師傅拿捏時偏鬆散, 有幾件壽司未放入口就散閉了一部分, 鮨醋偏酸, 舍利本身溫度偏高, 也影響了魚生和整體壽司的味道. 只能說若要提升質素, 而令餐廳加價, 就失去了其賣點, 但要吸引回頭客或其他Foodies的推介, 它的質素又只能有”便宜而又不難入口”的結論, 難以吸引人回頭, 這也是頗矛盾的現實.
2021-11-05 71 浏览
識我嘅朋友都知我最鍾意食日式料理🇯🇵聽朋友介紹尖沙咀有間性價比相當高嘅壽司店🍣主打以親民價錢將優質壽司供食客享用💰特別欣賞師傅對每件壽司嘅認真同心思👨🏻‍🍳海鮮魚產盡顯精湛刀工🔪壽司飯軟硬度適中🍚而且粒粒飽滿分明🤩再配合獨家調配嘅壽司醋同豉油🍾令每件壽司嘅鮮味增添不少🧡🔸午市自選壽司定食($158/八件)➰附沙律及麵豉湯🌟真鯛口感爽滑有彈性🥰而且鮮味十足🎉難怪成為餐廳人氣大熱之選🔥🌟油甘魚厚切油甘魚色澤粉嫩🐠食落鮮甜爽口🏵令人相當滿足💕🌟赤身(吞拿魚背)油脂比例恰到好處👍🏻甘香軟嫩😽絕對係高水準之作💁🏻‍♀️🌟帆立貝嚟自北海道嘅帆立貝肉厚鮮甜🐚入口更品嚐到淡淡嘅柚子清香🍋🌟甜蝦蝦肉肥美爽彈🦐配合魚子醬更能增添豐富口感👏🏻每啖都好幸福💋🌟火炙三文魚肥美三文魚賣相吸引🐟經火炙後魚油味更為突出💥入口即溶😎值得一讚🏮🌟松葉蟹肉軍艦松葉蟹肉食落鮮甜美味🙆🏻‍♀️份量亦令人相當有驚喜💫以脆口紫菜包裹住🤠令人回味無窮🗯🌟蟹肉蟹膏軍艦蟹肉同蟹膏配搭不錯😚蟹肉新鮮🦀蟹膏甘甜💃🏼鮮味餘韻喺口中縈繞✨誠意推介😼

🔸午市自選壽司定食($158/八件)
➰附沙律及麵豉湯

🌟真鯛
口感爽滑有彈性🥰而且鮮味十足🎉難怪成為餐廳人氣大熱之選🔥

🌟油甘魚
厚切油甘魚色澤粉嫩🐠食落鮮甜爽口🏵令人相當滿足💕

🌟赤身(吞拿魚背)
油脂比例恰到好處👍🏻甘香軟嫩😽絕對係高水準之作💁🏻‍♀️

🌟火炙三文魚

🌟松葉蟹肉軍艦

🌟蟹肉蟹膏軍艦

2021-11-04 70 浏览
今次黎到新開冇幾耐嘅神樂,一入餐廳感覺乾淨舒服,店員好客,印象不錯🥰神樂有午市套餐,客人可以自己選擇六件/八件/十件壽司,足足有24款選擇,當中有平食好少見嘅食材同款式😍午市自選壽司定食(付沙律及麵豉湯)午市壽司套餐會付送沙律同麵豉湯,沙律菜夠晒新鮮乾淨,用左芝麻醬拌勻,夠晒開胃🌸〰️八貫($158)〰️➿真鯛➿油甘魚➿赤身(吞拿魚背)➿帆立貝一開始會先上4件壽司,每嚿壽司裏面已經放左wasabi ,魚上面亦搽左醬油,已經夠晒味,同埋仲食到魚嘅鮮味😆 真鯛同吞拿魚背都係第一次食,一直以來都對吞拿魚冇乜好感,因為平時啲餐廳都唔太新鮮,好似食緊紙咁,但呢個吞拿魚背魚肉質鮮嫩,正😋 真鯛肉質爽滑,都唔錯😆➿火炙三文魚➿明太子帆立貝沙律軍艦➿松葉蟹肉軍艦➿蟹肉蟹膏軍艦軍艦壽司款式算多,而且配搭得好好🤩特別喜歡蟹肉蟹膏軍艦,蟹膏鮮甜,唔會苦,蟹肉絲絲分明,一啖食落去味道豐富,滿足🥰火炙三文魚亦係我印象最深刻嘅壽司😎三文魚肥厚,經火炙後好香,食落去三文魚嘅魚油標晒出黎,口充滿一陣魚油香,有驚喜🤣

午市自選壽司定食(付沙律及麵豉湯)

〰️八貫($158)〰️
➿真鯛
➿油甘魚
➿赤身(吞拿魚背)
➿帆立貝

➿火炙三文魚
➿明太子帆立貝沙律軍艦
➿松葉蟹肉軍艦
➿蟹肉蟹膏軍艦

2021-11-04 70 浏览
朋友帶我去食生日飯,知道我喜歡食壽司,所以帶左我去人生第一次食的廚師發牌,廚師首先問我哋有乜嘢喺唔食得,之後就開始一件一件咁上,每一件都好精緻,好好味,每一件我都慢慢咀嚼,而且係第一次食壽司不需要點介辣,已經味道足夠我地仲叫左兩杯梅酒飲,食食下我朋友送左一份生日禮物俾我,一支我喜歡的酒,老細見到話可以俾我地即場開黎飲,仲拎左好多冰嘅同杯來,之後支酒同老細大家一齊飲,而且沒有收我地任何費用,有講有笑,服務一流,下次一定會再嚟幫襯

• 本鮪壽司拼盤
  • 深海池魚
  • 真鯛
2021-11-02 191 浏览
祟日嘅我,最鍾意就係食日本菜,一星期總會食一兩餐,今日放假頭號目標係要食壽司,約咗人喺尖沙咀拎嘢,順便梗係喺尖沙咀食埋,路過金馬倫道嘅神樂,見到佢嘅lunch set幾抵食,重點係可以自選壽司,唔係全部set好晒,啱晒我。安排咗我坐吧枱,開心,可以睇住師傅一邊整,坐低首先前菜有麵豉湯同埋沙律,驚喜嘅位原來壽司係一件一件上,唔同坊間一次過上晒,呢個價錢呢個服務應該第二間搵唔到,師傅亦有逐件逐件講解係什麼壽司,我以為自己食緊OMAKASE 👍🏻▪️Lunch Set自選 8件 $158(包沙律及麵豉湯)🍲麵豉湯湯頭濃郁,仲有大量油揚和豆腐,好飲🥗麻醬麵沙律沙律菜一啲都唔馬虎,有青瓜生菜蕃茄,分量重晤少,加埋佢哋自家製嘅麻醬,好開胃▪️所有壽司師傅已經調咗味,不用另外再加豉油,點少少Wasabi已經好好味🍣真調好新鮮,肉質清甜鮮美,必食推介✅🍣帆立貝肉質爽口回彈,味道一樣咁新鮮🍣赤蝦蝦肉爽口彈牙,一流🍣火焰三文魚經過炙燒過嘅三文魚好肥美,生熟程度啱啱好,加上特製醬汁,好正🍣鰻魚鰻魚係燒到外層焦香,入口溶化嗰種效果🍣蟹肉蟹膏軍艦軍艦另外一個重點係紫菜一定要脆,所以真係要再講多一次,好欣賞佢係逐件逐

安排咗我坐吧枱,開心,可以睇住師傅一邊整,

🍲麵豉湯
湯頭濃郁,仲有大量油揚和豆腐,好飲

🥗麻醬麵沙律

🍣真調
好新鮮,肉質清甜鮮美,必食推介✅

🍣帆立貝
肉質爽口回彈,味道一樣咁新鮮

🍣赤蝦
蝦肉爽口彈牙,一流

🍣火焰三文魚

🍣鰻魚
鰻魚係燒到外層焦香,入口溶化嗰種效果

🍣蟹肉蟹膏軍艦
軍艦另外一個重點係紫菜一定要脆,所以真係要再講多一次,好欣賞佢係逐件逐件上枱,蟹膏非常鮮味加上一絲一絲嘅蟹肉😍

🍣三文魚子軍艦
三文魚子最緊要係新鮮,睇相已經知道幾咁新鮮,份量重多到滿瀉

🍣蔥吞拿魚腩軍艦
呢個係我嘅至愛,三文魚腩切得幼細內質肥美,加上蔥花同埋芝麻,真係要食多兩件先夠💛

▪️整體黎講,呢個質素,真係性價比超高,加上店員服務細心,時刻留意你幾時需要添茶,收拾,值得一讚💛必須回訪既壽司
2021-11-02
  • 真鯛
2021-11-01 881 浏览
最近IG 大家都回顧日本的相片,突然思鄉。於是搵朋友一齊去尖沙咀食壽司。午市自選壽司定食(付沙律及麵豉湯)呢個套餐非常抵食,可以自己選擇想食幾多件。六件 $128;八件 $158;10件 $188我今次就揀左以下八款。真鯛🐟肉質細緻鮮甜、有咬口甜蝦🦐好中意呢度的甜蝦,非常鮮甜爽口。壽司蛋🥚每次食壽司都必食的壽司蛋,多有好多層,而且唔會老。好味火炙三文魚🍣好大條三文魚,火炙程度剛剛好,食落亦有魚油香味😍鰻魚🐠鰻魚亦係我必食之一,鰻魚無骨,且醬汁一流。明太子帆立貝沙律軍艦🐚明太子勁多,復蓋住下面的帆立貝。帆立貝仲要有好多舊,每舊都沾滿滿明太子醬。松葉蟹肉軍艦🦀蟹肉既份量好多,且入口新鮮鮮甜。!三文魚籽軍艦🐟滿瀉既三文魚籽,每一粒都脹卜卜,口感豐富!整體而言,每一件🍣都好新鮮!壽司飯的醋味剛剛好,飯亦粒粒分明!壽司內亦有少量芥茉,但不攻鼻。店員亦非常主動,不時望下我地食完未,要不要加茶。

午市自選壽司定食(付沙律及麵豉湯)

呢個套餐非常抵食,可以自己選擇想食幾多件。

六件 $128;八件 $158;10件 $188

我今次就揀左以下八款。

真鯛🐟
肉質細緻鮮甜、有咬口

甜蝦🦐
好中意呢度的甜蝦,非常鮮甜爽口。

壽司蛋🥚
每次食壽司都必食的壽司蛋,多有好多層,而且唔會老。好味

火炙三文魚🍣
好大條三文魚,火炙程度剛剛好,食落亦有魚油香味😍

鰻魚🐠
鰻魚亦係我必食之一,鰻魚無骨,且醬汁一流。

明太子帆立貝沙律軍艦🐚

松葉蟹肉軍艦🦀
蟹肉既份量好多,且入口新鮮鮮甜。!

三文魚籽軍艦🐟
滿瀉既三文魚籽,每一粒都脹卜卜,口感豐富!

整體而言,每一件🍣都好新鮮!

店員亦非常主動,不時望下我地食完未,要不要加茶。
2021-10-31 78 浏览
神樂—————————————————————午市自選壽司定食 (8貫) 💸$158我叫咗:-真鯛-帆立貝-北寄貝-赤蝦-火炙三文魚-鰻魚-飛魚籽軍艦-松葉蟹肉軍艦其中我最鍾意帆立貝、火炙三文魚同埋鰻魚:1. 帆立貝好鮮甜,上面用咗啲柚子去提味,有啲清新嘅感覺。2. 火炙三文魚燒完魚油滲咗落啲壽司飯度,好香。3. 鰻魚食落一啲骨都冇,加埋醬汁食落好香鰻香味,勁正!跟餐有沙律同麵豉湯,都夠飽,大食嘅朋友可以叫有10貫嘅lunch set~—————————————————————神樂📍尖沙咀金馬倫道58-60號國鈀大廈地下B號鋪
神樂
-火炙三文魚
-鰻魚
-飛魚籽軍艦
-松葉蟹肉軍艦

其中我最鍾意帆立貝、火炙三文魚同埋鰻魚:
1. 帆立貝好鮮甜,上面用咗啲柚子去提味,有啲清新嘅感覺。
2. 火炙三文魚燒完魚油滲咗落啲壽司飯度,好香。
3. 鰻魚食落一啲骨都冇,加埋醬汁食落好香鰻香味,勁正!

—————————————————————
神樂
📍尖沙咀金馬倫道58-60號國鈀大廈地下B號鋪
2021-10-30 91 浏览
想試坐吧枱體驗Omakase, 訂枱時一定要講呀。吧枱坐位不多😉,冇訂枱walk in, 冇得坐吧枱,冇試Omakase, 只點定食北海道午餐定食,有海膽、蟹肉、帶子、三文魚,魚子,定食餐湯、沙律$240加一😋
想試坐吧枱體驗Omakase, 訂枱時一定要講呀。
$240加一😋
北海道午餐定食
北海道午餐定食
2021-10-29 68 浏览
✨真鯛真鯛 鮮味 肉質帶爽身有彈性飯粒分明唔會過實或者鬆散調味適中✨帆立貝帆立貝 鮮甜 味道帶柚子清香✨甜蝦甜蝦 好大隻 鮮甜 口感爽彈✨赤蝦赤蝦 鮮甜 口感爽中帶黏✨三文魚籽軍艦三文魚籽鮮味 紫菜好脆食到有微微柚子香✨蟹肉蟹膏軍艦蟹肉鮮甜 蟹膏甘甜 味道更豐富✨松葉蟹肉軍艦松葉蟹肉鮮甜 份量都幾慷慨✨鰻魚鰻魚 帶油香 幾惹味 味道唔會過濃 ✨沙律沙律新鮮 胡麻醬幾香✨麵豉湯麵豉湯 唔會過鹹 清清地幾好食物唔錯環境唔錯 有分吧枱同普通座位 雖然店內環境唔算好大 但都坐得舒適服務唔錯 店員都好有禮貌價錢合理 以尖沙咀區黎講相當抵食今次試佢個午市自選壽司定食都覺得唔錯見佢menu有個午市OMAKASE都係$350都幾抵玩都係個唔錯嘅選擇 平平哋又有儀式感
✨真鯛

今次試佢個午市自選壽司定食都覺得唔錯
見佢menu有個午市OMAKASE都係$350都幾抵玩
都係個唔錯嘅選擇 平平哋又有儀式感
2021-10-23 1901 浏览
自選壽司套餐🍣。神樂 每個月總有幾日特別掛住鄉下🤣總要食返啲鄉下嘢先安樂😌 呢日下午2點嚟到呢間壽司屋,估唔到都仲係坐冇虛席,幸運地被安排坐壽司吧枱🥳 神樂出名提供親民價高質omakase,我今日就冇試omakase, 只係試午市自選壽司定食, 揀咗8貫set, $158 (附沙律及麵豉湯)🌟serve我嘅師傅會逐件壽司上,每食完一件壽司都會有少少時間俾我回味一下,再上第二件,師傅亦都好細心,會幫我添加漬物🥰 會清潔好壽司牒再放上第二件,加分🌟 令到坐吧枱嘅我有種食緊omakase 嘅錯覺🤣 忘記自己原來食緊$158 套餐🤭自選8貫🌟真鯛🌟油甘魚🌟赤身🌟帆立貝🌟赤蝦🌟火炙三文魚🌟海鰻🌟松葉蟹肉軍艦🌟雖然唔係omakase, 但每件壽司都絕無欺場,非常新鮮,賣相亦都好靚仔,絕對唔係一般連鎖壽司店嘅賣相。壽司醋飯溫度合適,緊實度、飽滿度都好好,唔會出現一夾即散嘅問題👍 而鹽醋比例亦都幾啱我口味😋其中我最鐘意帆立貝、赤身同火炙三文魚😋 🌟帆立貝肥美,用柚子醬油提味,好清新👍🌟赤身(吞拿魚背)平時我比較少食,表面有燒香過,佢油脂較少,但口感軟嫩,幾特別👍🌟火炙三文魚,燒嘅時候已經好香,入口更加
自選壽司套餐🍣。神樂

自選8貫
🌟赤蝦
🌟火炙三文魚
🌟海鰻
🌟松葉蟹肉軍艦

其中我最鐘意帆立貝、赤身同火炙三文魚😋
🌟帆立貝肥美,用柚子醬油提味,好清新👍
🌟火炙三文魚,燒嘅時候已經好香,入口更加有火炙過嘅三文魚獨特嘅油香滲出,好正👍

雖然只係8件壽司,但食埋沙律同麵豉湯其實都幾飽,如果大食啲嘅,可以選擇10件,或者再追加壽司或熱食😋 下次有機會試吓佢哋嘅omakase 先😋
2021-10-21
2021-10-17 118 浏览
午市自選壽司定食(富沙律及麵豉湯)6件$128/8件$158/10件$188自選壽司定食選項每款最多可選擇兩件壽司店習慣客人每食完一款再上第2款 每舊壽司都已配有豉油和少量芥末,已不需要另外加上非常貼心另外壽司套餐已配有沙律菜配麵豉湯真鯛深海池魚兩走都勁好食,鮮甜可口,食完已想再食落去油甘魚鮮味十足,食得出油甘魚的味道赤蝦大大舊,唔洗脫蝦殼,非常貼心鰻魚長長的鰻魚,食到甜甜的幔魚醬,底部仲係暖暖的松業蟹肉軍艦新鮮紫菜,食到卡卡聲,蟹肉鮮甜好味海膽軍艦鮮味海膽,食完仲有餘韻在口中
午市自選壽司定食(富沙律及麵豉湯)
6件$128/8件$158/10件$188
自選壽司定食選項每款最多可選擇兩件
壽司店習慣客人每食完一款再上第2款
每舊壽司都已配有豉油和少量芥末,已不需要另外加上非常貼心

另外壽司套餐已配有沙律菜配麵豉湯

真鯛
深海池魚
兩走都勁好食,鮮甜可口,食完已想再食落去

油甘魚
鮮味十足,食得出油甘魚的味道

赤蝦
大大舊,唔洗脫蝦殼,非常貼心

鰻魚
長長的鰻魚,食到甜甜的幔魚醬,底部仲係暖暖的

松業蟹肉軍艦
新鮮紫菜,食到卡卡聲,蟹肉鮮甜好味

海膽軍艦
鮮味海膽,食完仲有餘韻在口中

2021-10-15 128 浏览
Visit at early Jan(soft opening)Not sure about the quality at currentBut 當時taste normal and high cp值Want to revisit it at feb but restaurant said they seldom change menu for lunch omakase so give it up~ But revisit it to taste another lunch set at april(not omakade) the quality is mamaday...