2024-10-28 122 瀏覽
前幾日同屋企人去咗尖沙咀【和宴】食日式烤肉,雖然係午餐時間,但都食到好滿足。呢度嘅烤肉套餐真係好抵食,食材新鮮之餘,質素又高。先嚟嘅係特製宮崎和牛他他,配埋法包,入口即化,牛味濃郁。之後係韓式海鮮煎餅,外脆內軟,配迷你沙律,清新又開胃。講到燒肉,最深刻係宮崎和牛薄切牛板腱,壽喜燒風味,再配埋生蛋拌一拌,嫩滑得嚟帶少少甜味,好滿足!薄切牛舌芯配鹽蔥汁,鹹香同牛味交融,特別夠味。之後仲有宮崎和牛上牛排肉同澳洲和牛特上牛肩肉眼,口感豐富,有嚼勁但唔會太硬,肉味亦好深。仲有鹿兒島豚五花肉,脂香四溢,好好味。海鮮方面,海老拼原隻帆立貝亦係好靚,海鮮鮮甜,好夠鮮味。最後,黑糖珍珠雪糕甜而不膩,正正好好做咗個完美嘅結尾。呢餐燒肉真係食得好開心,唔係貴得過分,但質素非常高。

呢餐燒肉真係食得好開心,唔係貴得過分,但質素非常高。
2024-10-25 245 瀏覽
話說我自己好想食和宴嘅燒肉套餐,一直都搵唔到機會食,因為最少都要兩個set,所以今次興起約朋友一齊去食。和宴喺尖沙咀入面算係比較高級嘅餐廳,一直都好想試,所以就趁住有朋友陪就試吓呢個日式放題啦!一去到已經見到長長嘅人龍walk in,好彩我哋已經早幾日打電話預約好午餐時段去食。座位方面好闊落,坐得都幾舒服。一開始先上前菜:特製和牛他他配麵包,海鮮煎餅同埋小沙律大部份前菜都切得好厚好大件,絕不孤寒!值得一讚。而且配埋醬汁一齊食好開胃。唔講唔知佢哋嘅和牛真係好好味!顏色呈淡淡嘅粉紅色,而且油脂都好豐富,食落去好香牛味!👍👍👍跟住就係主角和牛燒肉啦!和牛薄切牛板腱,和牛上牛排肉,和牛牛肩肉眼,薄切牛舌芯牛味都唔錯,入口即溶嘅口感,好鮮嫩,油脂分佈平均,燒出嚟香氣四溢,肉質腍甜。點埋蛋汁勁滑,唔使點用力咬已經可以吞落肚。可以請店員幫手燒,因為火喉控制得好好,唔會太生或者太熟。豬肉:五花肉豬肉嘅肉質真係好鮮嫩,中間層油脂比較豐富,燒完有驚喜,有別於一般五花肉,肉質好軟腍,肥瘦分明一層一層嘅特別口感,燒嘅過程鎖住肉汁海鮮:海老+原隻帆立貝海鮮方面入口即溶好鮮味而口入面仲留有海鮮香味滋味無窮,全部都
座位方面好闊落,坐得都幾舒服。

一開始先上前菜:
而且配埋醬汁一齊食好開胃。

跟住就係主角和牛燒肉啦!
和牛薄切牛板腱,和牛上牛排肉,和牛牛肩肉眼,薄切牛舌芯

點埋蛋汁勁滑,唔使點用力咬已經可以吞落肚。
可以請店員幫手燒,因為火喉控制得好好,唔會太生或者太熟。

豬肉:五花肉

海鮮:海老+原隻帆立貝
海鮮方面入口即溶好鮮味而口入面仲留有海鮮香味滋味無窮,全部都整到好大一件,而且好嫩滑配埋檸檬汁更加提鮮

飲品:原味乳酸梳打,柑薑味汽水
兩款飲品都幾唔錯,酸酸甜甜的,好解膩!

甜點:黑糖珍珠雪糕
雪條好香好滑,為今餐劃上完美嘅句號。

總括嚟講我覺得今餐其實真係超值,大概$500港幣就可以食到咁豐富既一餐。
食物質素高質而且外觀都好精美。服務員收碟都收得快,呢個價錢食物同服務質素,完全冇投訴。
2024-10-25
午餐
2024-10-25 132 瀏覽
作為香港日式燒肉的先驅,和宴 Wa-EN 的 宮崎和牛海鮮十三品盛宴,以相宜價錢享受「日本一」宮崎和牛料理,絕對是性價比之選。由前菜 宮崎和牛他他 開始已經教人驚艷,將頂級宮崎和牛切成細絲,與生雞蛋拌勻,保留肉質口感同時,更突顯宮崎牛的鮮甜味道。燒肉部分包括 特上肩肉眼、上牛排肉、薄切牛舌芯及鹿兒島豚五花肉,其中更提供稀有的 宮崎和牛牛板腱,每頭牛只有少量可取,特別珍貴。經店員席前代燒後,以壽喜燒式食法點進日本蛋和壽喜燒醬汁中,油脂分布均勻,入口香濃嫩滑。加上各種燒海鮮、主食 韓式海鮮煎餅、盛岡冷麵 及 甜品 黑糖珍珠雪糕,無論是和牛愛好者,還是追求高品質用餐體驗的食客,和宴 Wa-EN 都能滿足您的味蕾。Wa-EN presents a great value with their upgraded 13-course Tasting Menu. Starting withMiyazaki Wagyu Beef Tartare, finely shredded wagyu mixed with raw egg balances texture and flavor, enhancin
韓式海鮮煎餅
Wa-EN presents a great value with their upgraded 13-course Tasting Menu. Starting withMiyazaki Wagyu Beef Tartare, finely shredded wagyu mixed with raw egg balances texture and flavor, enhancing the beef’s natural sweetness.
宮崎和牛特上肩肉眼
鹿兒島豚五花肉
宮崎和牛上牛排肉
The menu features rare cuts of Premium Miyazaki Wagyu Misuji with Japanese egg, carefully grilled tableside and served with sukiyaki sauce and egg. Paired with high-quality grilled seafood, Korean seafood pancake and brown sugar pearl ice cream, this tasting menu caters to both wagyu connoisseurs and diners seeking an exquisite culinary experience.
燒海老
宮崎和牛上牛排肉
燒海老
盛岡冷麵
2024-10-24 72 瀏覽
好正啊食日本野我哋自己比錢食和牛十分好吃,肉質好肥美,細滑入味我哋食左好多添肉質唔會好硬十分豐富呀!保持多肉汁,又十分,厚身呀!呢一間餐廳環境質素10分高,唔使等好耐已經有得食,仲要係服務質素好好佢哋好好人問啲咩佢哋都即刻答返你價錢適中又唔會話太貴嘅,但係環境真係好好呀我同屋企人食咗兩個鐘都覺得好物超所值,完全唔會催人手仲有啊我覺得食日本嘢特別係和牛牛嚟講呢間都真係幾唔錯,有機會好想再嚟食呀位於尖沙咀好近呀
好正啊
食日本野
我哋自己比錢食
和牛十分好吃,肉質好肥美,細滑入味
我哋食左好多添
肉質唔會好硬
十分豐富呀!
保持多肉汁,又十分,厚身呀!
2024-10-24 98 瀏覽
店內嘅裝潢好靚,好適合同家人一齊食晚餐。我哋點咗幾道菜,食材非常新鮮,味道亦都好啱我哋嘅胃口。和牛盛盤:一次過體驗五款唔同嘅和牛部位,真係太爽啦!每一款牛肉嘅色澤都係粉紅色嘅,脂肪分布均勻,燒完之後仲可以食到油脂嘅香氣,滑滑軟軟,一個字,絕!清酒燒蠔:呢個係我見過最大嘅生蠔!蠔肉非常彈牙,咬落去好有嚼勁,仲可以食到鮮甜嘅肉汁,配埋清酒嘅香氣,簡直係人間美味!沙律:沙律嘅份量好大,食到特別滿足!蔬菜非常新鮮,咬落去好清爽,加埋醬料嘅調味,味道更加豐富!和牛海膽壽司:和牛非常肥美,加埋甘甜嘅海膽,使壽司嘅口味層次非常豐富,加上份量好足,真係爽到爆!和牛溫泉蛋丼:和牛配熱辣辣嘅溫泉蛋真係絕配!蛋香包裹住鮮嫩嘅牛肉,味道特別香濃,加埋其他配料嘅獨特味道,整體嘅口感同味道非常正!

2024-10-19
2024-10-23 95 瀏覽
前幾日同朋友去咗【和宴】食晚餐,呢間係日式燒肉店🎏氣氛好chill🪄一邊燒肉一邊傾偈🧸好輕鬆。我哋叫咗燒肉套餐🍽️啲嘢食好快就上枱唔使等好耐。首先食咗特製宮崎和牛他他配法包,牛肉好嫩🥩配法包一齊食落去好有層次。之後有韓式煎餅,係海鮮餅🦐🦀🐙🦑外層煎得香脆,入面啲海鮮啱啱熟,唔會過火。🔥燒肉🔥宮崎和牛薄切牛板腱(壽喜燒風)係點日本蛋食🥚肉質好嫩滑,蛋液令到味道更加豐富。薄切牛舌芯配鹽蔥汁,食落去有嚼勁,唔會太硬。至於宮崎和牛上牛排肉同澳洲和牛特上牛肩肉眼,油脂分佈均勻,燒完無筋。鹿兒島豚五花肉嘅肥瘦比例啱啱好,燒到金黃脆脆嘅,好香口。仲有海老拼原隻帆立貝,蝦同帆立貝都好鮮甜。🍧甜品🍧食完燒肉我哋叫咗黑糖珍珠雪糕做甜品,唔會太甜,珍珠好彈牙。仲有迷你雞肉烏冬,細細地啱啱好填飽個肚。🍹飲品🍹飲咗熱生薑柚子茶,暖胃又解膩,朋友就飲咗波子汽水,懷舊feel十足🥤。成晚都好滿足,食材新鮮,推介畀大家嚟試吓!🔥

我哋叫咗燒肉套餐🍽️啲嘢食好快就上枱唔使等好耐。

🔥燒肉🔥

🍧甜品🍧
食完燒肉我哋叫咗黑糖珍珠雪糕做甜品,唔會太甜,珍珠好彈牙。

仲有迷你雞肉烏冬,細細地啱啱好填飽個肚。

🍹飲品🍹

成晚都好滿足,食材新鮮,推介畀大家嚟試吓!🔥
2024-10-23 60 瀏覽
朋友上次放我飛機,話要請我去和宴食燒肉,我聽咗當然即刻答應佢!我哋點咗$498 Tastingmenu嘅配套,非常掂食!前菜嘅牛肉好鮮甜,放喺法包上面食,香脆滑嫩,正到爆!仲有韓國風味嘅海鮮 煎餅,脆脆地,仲有海鮮帶嚟嘅甜味,真係食到停唔落嚟!燒肉有好幾種,兩款薄切嘅牛板腱同牛舌芯。牛板腱配蛋係日本人鍾意嘅食法,牛肉甜美,沾上 蛋非常香濃滑順!而牛舌芯有非常特別嘅鹽蔥汁,喺口中爆香,味道甜甜咸咸,好有滋味!仲有 我最愛嘅兩款牛肉,上牛排肉同牛肩肉眼。上牛排肉比較有嚼勁,咬起嚟好彈牙,而牛肩肉眼就 比較軟嫩,兩個唔同口感嘅牛肉一齊食,非常鮮甜,簡直係人間美味!牛肉食多咗,仲有五花肉同海老拼帆立貝換換胃口。五花肉有住濃郁嘅油脂香氣,味道鮮甜,令 人回味無窮!仲有新鮮嘅海老拼帆立貝肉質厚實,非常多汁,正!燒完肉仲有甜品黑糖珍珠雪糕,冰冰涼涼,同Q彈珍珠一齊食,更加香甜!波子汽水飲住清爽,食 完燒肉嚟一杯非常解膩!仲有乳酸梳打,特別能清涼解渴,仲可以幫忙消化啱啱食嘅燒肉,真係 好飲品!朋友請嘅燒肉真係好好味啊!下次換我請佢!
menu嘅配套,非常掂食!

前菜[和牛他他法國包]嘅牛肉好鮮甜,放喺法包上面食,香脆滑嫩,正到爆!仲有韓國風味嘅海鮮 煎餅,脆脆地,仲有海鮮帶嚟嘅甜味,真係食到停唔落嚟!

朋友請嘅燒肉真係好好味啊!下次換我請佢!
2024-10-23 89 瀏覽
假日帶來港親戚食晚餐 一行人點了套餐 來試試不同餐點餐前法包法包以和牛來做搭配 非常獨特 味道不錯韓式煎餅混合了大量海鮮 味道香噴噴迷你沙律店員還送了我們一道迷你沙律 沙律菜非常新鮮 處理得十分乾淨牛肉搭配日本蛋牛肉烤過之後沾蛋非常好食 大家都讚不絕口牛舌配鹽蔥汁牛舌切薄片 沾了醬汁令人食到停不了口另外還有大家期待已久的牛排肉、上牛肩肉眼和五花肉所有肉的厚度剛剛好 我們稍烤了一會 肉的熟度剛好 肉質滑嫩還有肉汁另外的海鮮有蝦和扇貝蝦非常新鮮 扇貝亦非常大粒厚肉 鮮甜多汁熱食-雞肉烏冬味道香香的 份量剛好甜品為搭配了黑糖珍珠的雪糕 黑糖味道香濃 令雪糕味道更上一層次所有餐點都非常精緻 份量又大 吃得捧著肚子離開
假日帶來港親戚食晚餐 一行人點了套餐 來試試不同餐點

牛肉搭配日本蛋
牛肉烤過之後沾蛋非常好食 大家都讚不絕口

牛舌配鹽蔥汁
牛舌切薄片 沾了醬汁令人食到停不了口

另外還有大家期待已久的牛排肉、上牛肩肉眼和五花肉

另外的海鮮有蝦和扇貝

雞肉烏冬
黑糖珍珠雪糕
牛舌
2024-10-23 82 瀏覽
一日下午,我與朋友放假,約了對方聚聚舊見見面,再去逛街。我們好鍾意吃日本菜,之前我在網上找到了幾間不錯嘅日本餐廳。今次就決定帶朋友嚟呢間日本餐廳食午餐。一入到店,可以看見到好精美的日本風裝修擺設,好多地方佈置得漂漂亮亮,最鍾意餐桌那邊,很高級似的。我點了石鍋拌飯套餐,非常豐富,包含好多食材,特別鍾意上面的溫泉蛋,煮得剛剛好。我攪拌住食,攪拌嘅時候,各種配料同石鍋嘅加熱,好誘人,真係令我流口水。攪拌好之後,全部食材混住食,口感非常豐富,非常美味。朋友沒那麼餓,就叫咗和牛,跟我一起吃。牛肉有一定厚度,好誘人。放上去烤的時候,散發出濃濃嘅香味,吃的時候更加不得了。厚厚的和牛,香味撲鼻,咬勁十足,鮮嫩多汁,真的超線棒。套餐入面還有小菜,包括海帶湯、迷你沙律、日本漬物。另外仲有水或者甜品,可以選擇咖啡、茶或者雪糕。整頓好滿足又開心,下次有機會還會再來午餐。

整頓好滿足又開心,下次有機會還會再來午餐。
2024-10-23 103 瀏覽
今日星期五,就打算同朋友去位於尖沙咀嘅食午餐慶祝周末嘅到嚟。我哋最中意嘅就係lunch set,除咗燒肉,仲有海帶湯、沙律、漬物同咖啡/茶/雪糕,真係特別掂食!呢度嘅環境非常日式,用嘅都係木系嘅設計,非常簡單好睇!我點咗上牛扒嘅套餐,牛肉切得啱啱好,燒起嚟有住非常香嘅牛肉香氣,肉味濃郁,口感細膩,令人食到停唔落嚟!仲有海帶湯入面都係滿滿嘅海帶,非常新鮮爽脆,熱辣辣非常暖胃!朋友點咗雪花牛扒同醬汁和牛橫隔膜嘅定食。牛扒有住非常靚嘅雪花,燒後嘅油脂香氣撲鼻而嚟,鮮嫩多汁,非常好味!仲有和牛橫隔膜有住軟嫩嘅口感,脂肪分布均勻,入口即化,配上醬汁獨特嘅味道,味道更加濃郁!我同朋友都食到非常愉快,非常期待周末嘅到嚟!
今日星期五,就打算同朋友去位於尖沙咀嘅[和宴]食午餐慶祝周末嘅到嚟。我哋最中意嘅就係lunch set,除咗燒肉,仲有海帶湯、沙律、漬物同咖啡/茶/雪糕,真係特別掂食!

呢度嘅環境非常日式,用嘅都係木系嘅設計,非常簡單好睇!

我同朋友都食到非常愉快,非常期待周末嘅到嚟!

2024-10-21 154 瀏覽
自從畢業後就好少同同學一齊聚會,中秋節個體就約咗呢間同學介紹嘅「和宴」一齊食烤肉。我哋揀咗佢哋嘅Testing Menu,前菜就有韓式煎餅同埋特製宮崎和牛他他配法包,佢哋嘅和牛他他整到非常好食,雖然醃漬過,但係仲食到牛肉嘅香味,同法國麵包一齊食真係好好味!迷你沙律就普普通通,但係食材係新鮮嘅。韓式煎餅煎到好脆,但唔係硬嘅,沾上佢哋韓式醬料真係一流! 佢哋嘅燒肉種類太多,唔知從邊隻開始介紹,但印象最深刻嘅係宮崎和牛薄切牛板腱配日本蛋同埋宮崎和牛上牛排肉。牛板腱口感真係好正,搭配個新鮮日本蛋食真係人間享受,牛板腱厚度適中,所以食落口好滑嫩,夾埋蛋,香! 佢哋嘅上牛排肉啲油花好靚,而且非常香牛油香味,搭配青辣椒食,好好食啊!鹿兒島豚五花肉肥肉唔會太過肥,係啱啱好嘅,所以食落口唔會覺得好油👍 佢哋嘅海鮮有海老同埋帆立貝,好新鮮,原汁原味嘅鮮甜,而且好大隻,個個肉都好飽滿。唔少得甜品黑糖珍珠雪糕,蛋糕唔系好甜,我好鐘意。飲品我就試咗熱生薑柚子茶同埋坐隔離個同學嘅沖繩四季柑薑味汽水。因為我覺得好凍,所以飲熱生薑柚子茶係最啱我,飲落去整個人直接溫暖返,而且柚子嘅酸味啱啱好可以卑我refresh嚇。四
佢哋嘅海鮮有海老同埋帆立貝,好新鮮,原汁原味嘅鮮甜,而且好大隻,個個肉都好飽滿。唔少得甜品黑糖珍珠雪糕,蛋糕唔系好甜,我好鐘意。飲品我就試咗熱生薑柚子茶同埋坐隔離個同學嘅沖繩四季柑薑味汽水。因為我覺得好凍,所以飲熱生薑柚子茶係最啱我,飲落去整個人直接溫暖返,而且柚子嘅酸味啱啱好可以卑我refresh嚇。四季柑薑味汽水我就出於好奇飲咗幾啖,嘅味道幾特別嘅,辛辣但帶甜,仲有氣嘅後勁,唔錯👍 全部食完服務員仲好nice嘅幫我哋影相,好開心。
2024-10-20 132 瀏覽
最近就決定去試下好評如潮的日式燒肉❤️有和牛刺身拼盤、水果番茄配土佐酢啫喱,仲有涼拌雜菜。切得啱啱好,肉質滑嫩,非常開胃。💓👍🏻 口感清新,非常鮮甜。雪花牛排燒完後香氣四溢😆肩肉眼肉質結實,咀嚼感十足😆醬汁橫隔膜Q彈有嚼勁,配上醬汁非常好味。牛舌棒燒得鮮嫩,香氣撲鼻😍五花肉外皮香脆,完全冇腥味,超美味!🫶🏻味噌雞腿雞腿肉嫩滑,加上味噌,味道甜美😊真係唔錯仲有好多雪糕選擇好多😁非常正,下次一定再來!地點仲要幾方便,真係唔錯😆
最近就決定去試下好評如潮的日式燒肉❤️

2024-10-20 112 瀏覽
天氣涼涼哋想食燒肉,揀間好嘅獎勵自己先!我點咗[$498 Tasting menu],味道真係唔錯。講吓前菜,有和牛他他法國面包,牛肉非常香甜,面包又好酥脆,加埋一齊享用真係好開胃。仲有海鮮煎餅入面真係有海鮮,而且仲好新鮮,外皮金黃酥脆,同我喺韓國食過嘅一模一樣,非常正!仲俾咗我一個細碗嘅沙律,爽脆嘅蔬菜加埋獨特嘅醬料一齊食,真係好清甜!仲有好幾款嘅燒肉。和牛薄切牛板腱配蛋係壽喜燒風嚟嘅,牛肉鮮嫩多汁,學日本人沾點蛋食非常滑順,另有一番風味。我第一次食嘅牛舌芯真係好驚艷我!肉質細嫩,食落仲甜甜地,再配點鹽蔥汁,咸咸甜甜,非常惹味!上牛排肉嘅口感就比較唔同,有啲彈牙,燒咗非常香,放入口度慢慢咬仲可以食到鮮甜嘅肉,令人停唔落嚟。牛肩肉眼係我最中意食嘅部位,牛肉嘅香氣十足,咬落去唔會硬硬地,完全冇腥味,整體嘅口感同味道係最正嘅!除咗牛肉,仲有五花肉同埋海老同帆立貝。五花肉唔會太油膩,食落去有豬肉本身嘅甜味,軟軟地,好有食欲!海老同立貝就非常鮮,好大粒,肥美厚實,一口食落,簡直係太幸福啦!仲有黑糖珍珠雪糕作為甜品,甜而不膩,珍珠非常Q彈,同雪糕一齊食,非常解膩仲好涼爽!我真係太滿足啦,每一樣都
天氣涼涼哋想食燒肉,揀間好嘅獎勵自己先!

我真係太滿足啦,每一樣都好好食

下次打算帶屋企人一齊嚟!
2024-10-16
難得週末就想食啲好嘅嚟慰勞吓自己,就同朋友嚟到呢間米芝蓮推介嘅日本餐廳🥰 好鍾意佢哋嘅日式裝修風格,但係最令我驚艷嘅都係佢哋新鮮嘅食材仲有高級和牛😋 簡直就係100分💯重點推介佢哋嘅「13品宮崎和牛海鮮盛宴」!由前菜,燒肉,海鮮到甜品一點都唔馬虎,每一道菜都非常新鮮美味~前菜就已經有三樣:✅特製宮崎和牛他他配法包✅韓式海鮮煎餅✅迷你沙律前菜就已經好吸引,其中一道用咗高級牛肉宮崎和牛配法包,和牛嘅味道香濃醇香配住法包一齊食好開胃~跟住重點就係各種肉肉啦:❇️宮崎和牛薄切牛板腱❇️薄切牛舌芯❇️上牛排肉❇️澳洲特上牛肩肉眼❇️鹿兒島豚五花肉多種牛肉部位喺呢度都可以享受到,薄切牛板腱口感好有韌性、牛舌牛肉味十足、上牛排肉口感多汁而且柔軟無比👍🏻 唔止牛肉,連特色鹿兒島五花肉都可以食到!五花肉一點腥味都冇,反而有種油脂嘅奶香味,好正!海鮮就有兩種:✳️海老✳️原隻帆立貝海老嘅味道鮮甜可口,而且肉質Q彈多汁🤤 帆立貝絲絲嘅肌理彈性十足,鮮嫩無比!雖然話肉肉係佢哋嘅主打但係海鮮亦一點都唔敷衍客人,非常新鮮!最後梗係要用甜品同清酒嚟收尾啦:雪糕加入咗黑糖珍珠成個口感同味道豐富咗唔少!味道偏奶味,但係唔會太甜😋 清
前菜就已經有三樣:
海鮮就有兩種:
✳️海老
✳️原隻帆立貝
最後梗係要用甜品同清酒嚟收尾啦:
雪糕加入咗黑糖珍珠成個口感同味道豐富咗唔少!味道偏奶味,但係唔會太甜😋 清酒亦要重點講吓,飲落去口感醇厚而且爽口,輕盈嘅口感我哋都好愛❤️
2024-10-18 89 瀏覽
我同我嘅好兄弟阿陽都非常鍾意食牛肉。前陣子,午餐約好一齊食。諗到之前我哋喺網上睇到嘅 一間日本餐廳,入面有賣和牛定食,感覺好唔錯,就決定午餐喺度解決。 佢哋將店入面裝修擺設得好靚,一入嚟就感覺到有啲高級嘅日本餐廳。周圍都好整齊乾淨。 我哋翻睇咗菜單,最後都一齊點咗和牛嘅set。佢哋嘅lunch set已經包含咗湯同水仲有其他啲小菜 ,唔使另外再點。有好香嘅海帶湯,新鮮嘅迷你沙律,然後我哋一齊點咗茶水。 我嗰陣點咗和牛同溫泉蛋嘅配套。入面仲有好多配料,其中有我好鍾意嘅魚蛋。一湯匙,一片牛 肉,加啲飯,然後上面撒幾粒魚蛋,一口食落去,真係好好食。口感好豐富,咬勁十足嘅牛肉,Q彈 嘅魚蛋,好香嘅飯,混埋一齊食,簡直太正啦。 阿陽就點咗和牛鐵板燒嘅配套。一上桌,濃郁嘅香味就撲鼻而來,搞到我忍唔住偷食咗幾口。都係 好唔錯,嗰濃郁嘅味道,豐富嘅咬勁,配埋佢嘅醬汁,好好食!總體嚟講,都好滿意,想介紹畀家人同朋友,下次一齊嚟。

總體嚟講,都好滿意,想介紹畀家人同朋友,下次一齊嚟。