2019-09-18
今年好多人都選擇食素,覺得食素對身體好啲🙆🏻🙆🏻素食自助餐係近呢幾年既潮流,最近臨近農歷15號,所以同男朋友來左銅鑼灣呢間新開冇耐既素食自助餐到試下🙆🏻🙆🏻一埋位,每枱先有一碟冰震素咕嚕肉,咬落無論質感同味道都同真豬肉十分似!!!!!!!!!!😮😮係估唔到素食都做到咁有啲肉嘅感覺🙆🏻🙆🏻🙆🏻而且用水晶盤加冰裝住 ♥️♥️賣相都十分討好♥️♥️出去拎野食,種類應有盡有 🙆🏻♥️♥️而且店家都比較創新 👍🏻👍🏻👍🏻比較留意有素壽司同素羊肉串呢個產品 🙆🏻素壽司外表好得意😂😂食落去真係好有魚生嘅感覺♥️♥️♥️♥️感覺好新奇🙆🏻🙆🏻最重點係到傳統既炒粉面飯都十分齊全 👍🏻👍🏻唔會怕素食就食唔飽👍🏻👍🏻另外素叉燒比起傳統素食店既素叉燒 ,呢個更似出面燒蠟店既味道👍👍👍無論係賣相定係味道都好似,唔知一食落真係會以為佢係真叉燒😁😁😁去到飲品方面都唔算小!涼茶去到茶包都有,不過凍飲只有青檬水,但當中羅漢果水好甘甜同好解渴,最岩食左咁多煎炸野👍🏻👍🏻👍🏻特別想講下嘅事店舖好細心留意到素食嘅人有分veggie 同埋vegetarian, 所以喺唔同嘅食品上面名字嘅標籤都會寫好呢個有冇含蛋類有冇含牛奶類,做得好貼心♥️♥️如果以
出去拎野食,種類應有盡有 🙆🏻♥️♥️而且店家都比較創新 👍🏻👍🏻👍🏻 比較留意有素 壽司同素羊肉串呢個產品 🙆🏻素壽司外表好得意😂😂食落去真係好有魚生嘅感覺♥️♥️♥️♥️感覺好新奇🙆🏻🙆🏻最重點係到傳統既炒粉面飯都十分齊全 👍🏻👍🏻唔會怕素食就食唔飽👍🏻👍🏻
如果以一間素食自助餐來講,呢間係係上網睇過咁多間坐得最舒服👍🏻👍🏻而且如果細心留意嘅話店舖嘅裝修分春夏秋冬四季,牆壁嘅畫全部用人手畫 !而且價錢相對較平民,嘗試吓新派素食不妨可以試吓🙆🏻🙆🏻