2014-05-07
這絕對是本人這兩年以來遇過服務態度最差的一閒飯店。在想是否應該向該行業委員會投訴。服務員態度非常惡劣,尤其收擡招呼客人那幾位,收銀的也不是太友善,廚房的經常兇神惡煞望出離。一入去,服務員就直接用手推你去某個搭擡座位,然後就很不禮貌的講食乜快,係米落唔到單,得未。十秒内逼你講曬你要食的東西後,見到有個客短時間決定不到就直接被服務員求其落單,猶疑不決係死罪。之後一有客到就係甘逼客逼埋一堆,食野個手臂係同身體完全平衡綫的,這是難民營嗎?蛇羹普通,有菊花香但生粉太多了肉沒有味道。潤腸飯好香,味道一流。糯米飯也是非常香,不錯。燒鵝一般,不特出。剛剛食完最後一淡,立刻被人掃曬擡上面所有野,連飯粒都掃入我條褲度,想人快走需要這樣無禮嗎?服務差, 直頭係有名氣就唔優做, 想趕客咁。連最後的收錢都可以甘無禮貌,竟然話等陣比吾好煩我,直頭想直接投訴班伙計。