2019-02-22 15 瀏覽
窮遊香港-旺角新開川味粉麵👍🏻即刻like @hkfunfoodrecord 同follow先啦.又係食川味 麻辣野呢間係旺角新開 環境裝修幾新有小小中西合璧 係幾特別既(可睇圖 幾藝術風格既)(餐牌睇圖).講野食👍🏻涼拌個汁好食 可選擇唔同辣度👍🏻底下仲有青瓜絲 可以食埋 加分呢日全部小辣岩岩好 小小麻 小小辣⭐️黃金皮蛋$28 🔥高分作品🔥👍🏻黃金皮蛋 皮夠彈👍🏻中間仲有小小流心好過好多店⭐️必食推介.呢間仲有得揀雙拼⭐️青瓜 ⭐️蓮藕$28👍🏻青瓜同 蓮藕麵好爽口 夠味但如果個汁多d浸死佢地會再爽d(‼️睇圖可以見到 有d浸死 有d冇浸死).⭐️紅油韭菜餃$38👍🏻韭菜味幾香口既係偏向住家風味 唔錯.粉麵方面 最平$22 叫左 重慶小鍋 小辣$25🤔紅薯粉偏軟但👍🏻水晶粉 勁好咬 唔係好多地方有 係特別既!(由於個口keep住又麻 又辣 評唔到個麻辣湯😂)汽水+5茶啡飲品加6 算平.⭐️總結係旺角 係一個平民 平食既新選擇.#麻辣妹地址:旺角通菜街27號地下.⭐️評分:味道:4/5 皮蛋5分 平均比個4分啦環境:4/5服務:3.5/5 新開有d亂 做唔到譚仔既準確同效率衛生:4.5/5 新開好乾
窮遊香港-旺角新開川味粉麵
又係食川味 麻辣野
呢間係旺角新開 環境裝修幾新
有小小中西合璧 係幾特別既
(可睇圖 幾藝術風格既)
(餐牌睇圖)
呢間仲有得揀雙拼
⭐️青瓜 ⭐️蓮藕$28
👍🏻青瓜同 蓮藕麵好爽口 夠味
但如果個汁多d浸死佢地會再爽d
(‼️睇圖可以見到 有d浸死 有d冇浸死)
⭐️紅油韭菜餃$38
👍🏻韭菜味幾香口既
係偏向住家風味 唔錯
粉麵方面 最平$22 叫左 重慶小鍋 小辣$25
🤔紅薯粉偏軟
但👍🏻水晶粉 勁好咬 唔係好多地方有 係特別既!
(由於個口keep住又麻 又辣 評唔到個麻辣湯😂)
汽水+5茶啡飲品加6 算平
服務:3.5/5 新開有d亂 做唔到譚仔既準確同效率
衛生:4.5/5 新開好乾淨
抵食:4/5
2019-02-22 15 瀏覽
我一向有係油麻地個邊食開麻辣妹🌶,今日係女人街行街個陣見到有麻辣妹嘅宣傳牌擺左出黎,先知呢度都新開左一間,於是就入左黎試下呢度嘅水準如何😋呢度嘅好處就係有位坐,而且位置都唔全少,可以約米一大班朋友黎呢度開餐,不過有一種唔係好乾淨嘅感覺😑平時都係食開涼皮,所以都係叫左個中辣涼皮加豬肚,我呢個麻煩友食野一樣要求走芫西蔥😌呢度嘅涼皮同油麻地個邊個間有啲唔同,就係多左芽菜冇左菜圃,而且都淡味好多,又唔夠辣,真心覺得呢度嘅涼皮一般般,下次都係去翻油麻地個邊食好啦!!!
2019-02-21 27 瀏覽
朋友知我中意食麻辣野,特登話我知旺角新開左間麻辣妹,叫我要去試試佢,今日一於叫到成枱都係,食暈佢個menu______________________________總體上調味好一致,偏向咸味重口味。平時食開譚仔三小辣既我,叫左中辣,覺得剛岩好,麻既感覺如果可以再強啲會更惹味.潮洲魚蛋 $15一客有成8粒,配上自家秘製辣粉中辣唔算好辣,但幾香魚蛋好夠彈,有加分!.麻辣豬耳拼豬大腸 $32夠脆身但切得太細,逐片黎無咁好咬一疊咁食就夠晒爽.豬大腸夠淋夠入味,好食!.紅油韭菜餃 $38食落都算香,只係皮有少少厚.涼拌黃金皮蛋 $28皮蛋味唔係好濃烈,隻蛋煮得熟左少少,不過最中間都仲有啲流心.涼拌蓮藕拼涼拌青瓜 $28蓮藕好爽脆,又切得夠薄,又入味,呢個最推介!下次應該會單點.其實大部份食物都有青瓜墊底,如果唔係好愛可以唔使特登嗌,不過切絲無單叫咁多汁.口水雞 $32肉質都嫩既但唔夠滑,味道ok
潮洲魚蛋 $15
一客有成8粒,配上自家秘製辣粉
中辣唔算好辣,但幾香
魚蛋好夠彈,有加分!
麻辣豬耳拼豬大腸 $32
夠脆身但切得太細,逐片黎無咁好咬
一疊咁食就夠晒爽
豬大腸夠淋夠入味,好食!
紅油韭菜餃 $38
食落都算香,只係皮有少少厚
涼拌黃金皮蛋 $28
皮蛋味唔係好濃烈,隻蛋煮得熟左少少,不過最中間都仲有啲流心
涼拌蓮藕拼涼拌青瓜 $28
蓮藕好爽脆,又切得夠薄,又入味,呢個最推介!下次應該會單點
口水雞 $32
肉質都嫩既但唔夠滑,味道ok
2019-02-01
2019-02-20 905 瀏覽
由於朋友不停話想食辣,所以我地就搵咗呢間係旺角新開嘅麻辣小店食啦。呢到自己劃紙落單,有好多唔同小食同米線,由於同行朋友想食多啲小食,所以我地就嗌咗一碗米線一齊share。重慶小鍋米線,我地揀咗麻辣小辣,餐單上面麻辣燙嘅部分係嗌餸,加落碗米線到嘅,我地就叫咗牛栢葉,豬紅,貢丸,豆卜,金菇菜同娃娃菜。可能嗌小辣嘅關係,所以湯底就真係唔太辣,建議食辣嘅人可以狠心地叫大辣😂豬大腸拼雞中翼,小辣。呢到既雞中翼比較似滷水雞翼,完全冇辣味有啲失望,不過豬大腸就正啦每舊都好大舊,咬落去勁多油脂🤤而且亦都吸到辣味,好食!木耳拼海帶,小辣。木耳好爽口,加埋麻辣味好開胃,而朋友就比較鍾意食海帶👍🏻口水雞。呢到嘅口水雞比較多骨,而肉質亦唔係好滑,不過佢做得夠麻辣,食落好過癮,食辣的話推薦!蒜泥白肉。一上枱已經被滿滿嘅辣蒜吸引住,即刻包舊黎食!豬肉好薄身,包住滿滿辣味嘅蒜蓉,食唔停口!而且亦都唔會有好油嘅感覺,食多幾舊都冇問題!最後就係大家一致好好食嘅麻辣魚蛋。呢隻麻辣魚蛋係用加秘製辣粉係面,唔係用辣汁。首先魚蛋十分彈牙有魚香,就算唔加辣粉本身已經好好食。佢嘅辣粉係咁多樣食物入面最辣,但唔會係死辣,而係好香嘅麻

最後就係大家一致好好食嘅麻辣魚蛋。呢隻麻辣魚蛋係用加秘製辣粉係面,唔係用辣汁。首先魚蛋十分彈牙有魚香,就算唔加辣粉本身已經好好食。佢嘅辣粉係咁多樣食物入面最辣,但唔會係死辣,而係好香嘅麻辣,配埋彈牙嘅魚蛋真係完美!極度推薦!!

呢間小店新開既關係,老闆都會問下客人意見希望加以改善,睇得出係好有心機去做好佢,我地就希望雞翼可以吸到更多辣味,希望下次去食有改善啦👍🏻👍🏻👍🏻
2019-01-29
2019-02-19 28 瀏覽
好耐冇食辣野,咁岩係旺角放學行街見到呢間,望落幾多人,野食又好似幾吸引,所以入左去。入面都吾少人,等左一陣就安排我地入去坐。望住餐牌,d野食都幾抵,吾貴,所以同朋友考慮左好耐。不過好彩d小食有得雙拼,所以我地可以試多幾樣。我地叫左口水雞,$32,雖然平,但份量適中,有吾少雞肉,2個人係夠食。之後我地重叫左木耳拼青瓜,好爽口,d辣係有麻,幾過癮。我地重加左豬耳拼豬大腸,好入味。我地叫左小辣,吾算太辣,下次可以挑戰勁d。我叫左紅薯粉配金菇、雞翼、炸鯪魚球,幾多料。而朋友叫左手工涼皮,粉皮既質感吾錯,軟硬恰到好處。而且,因為本身粉皮係比較闊,所以加埋金菇同埋麻辣醬,真係好入味。最後我地驚辣,所以叫左杯咸檸7同檸7飲,食完辣野飲好爽。
之後我地重叫左木耳拼青瓜,好爽口,d辣係有麻,幾過癮。
最後我地驚辣,所以叫左杯咸檸7同檸7飲,食完辣野飲好爽。
2019-02-19 19 瀏覽
食辣如吸毒@麻辣妹地址: 旺角通菜街27號地下食辣真係會令人上癮架,每星期唔食一次就混身不自在,要去挑戰出下汗先舒服。$32 麻辣口水雞,有人怕層油,層辣油才是精華及味道來源,調得惹味又唔過份死鹹。$32 蒜泥白肉, 濃烈蒜味加上辣味,一片一片連皮同脂肪的腩肉片,當下酒小食或者送飯都一流。$28 手拍青瓜加海帶,(雙併)個人私心必點,爽口多水份。微辣就辣得來又唔會蓋過食材味。唔想全是肉,點份這個做開胃前菜,幾大碟抵食架。佢仲有麻辣麵,似車仔麵點自已喜歡架餸,唔貴又多湯可挑,下次可以試下降底一下濃味同辣味,怎可小了一杯凍飲。小食抵食, 有外賣一盒盒拿就也甚方便。想買返屋企慢慢食或者邊行邊食都同樣過癮。數十元吃飽飽,旺角麻辣小食新貴。
食辣如吸毒@麻辣妹

地址: 旺角通菜街27號地下

降底一下濃味同辣味,怎可小了一杯凍飲。

2019-02-19 536 瀏覽
話說我有個朋友成日打完邊爐唔記得除圍裙,今次見到呢間店名,就笑返我:「呢間餐廳個圍裙你要著住走啦」因為店名好適合我~麻辣妹,嗜辣如我,聽到個名已經要試!圖片好吸引,價錢亦平實合理!主食揀左必食麻辣燙。重慶小鍋紅薯粉$27煙鴨胸$8朋友揀左酸辣,中辣,我試左一啖,覺得薯粉都好彈牙,而煙鴨胸就好入味涼拌手工涼皮$26魚腐$8咁鍾意食辣的人,竟然最近先發現涼皮呢種美食我覺得天氣唔係咁凍的時候,又想食辣的話,食涼皮係一個好好的選擇。因為唔會愈食愈熱,辣同凍的衝突感真係好正!雙拼小食$28三心兩意但又冇咁大個胃,仲可以選擇雙併,一次過滿足兩個願望!青瓜口感爽脆,辣得來又有清新的味道。蓮藕非常惹味,食到停唔到口!黃金皮蛋$28呢個一定要試,皮蛋係溏心果種,食落好彈牙,加埋鹹蛋黃調味,係一種非常邪惡的美食,什麼膽固醇的問題先不要理好了......紅油韮菜餃$38餐牌上的必食精選,雖然唔係所有人都食韮菜,但如果可以接受韮菜特有的香味,其實吃起來很惹味的,韮菜餃本身的味道已經很濃烈,加上辣油簡直不要太美味,愛吃辣的朋友大都可以接受重口味,這個真的不會失望!整體來講,上菜速度極快,價錢便宜,無論是熱食、涼
話說我有個朋友成日打完邊爐唔記得除圍裙,
今次見到呢間店名,就笑返我:「呢間餐廳個圍裙你要著住走啦」
因為店名好適合我~
麻辣妹,嗜辣如我,聽到個名已經要試!
圖片好吸引,價錢亦平實合理!
主食揀左必食麻辣燙。

重慶小鍋紅薯粉$27
煙鴨胸$8

涼拌手工涼皮$26
魚腐$8
咁鍾意食辣的人,竟然最近先發現涼皮呢種美食

因為唔會愈食愈熱,辣同凍的衝突感真係好正!

雙拼小食$28
三心兩意但又冇咁大個胃,仲可以選擇雙併,
一次過滿足兩個願望!
青瓜
口感爽脆,辣得來又有清新的味道。
蓮藕
非常惹味,食到停唔到口!

黃金皮蛋$28
呢個一定要試,皮蛋係溏心果種,食落好彈牙,
加埋鹹蛋黃調味,係一種非常邪惡的美食,
什麼膽固醇的問題先不要理好了......

紅油韮菜餃$38
餐牌上的必食精選,雖然唔係所有人都食韮菜,
但如果可以接受韮菜特有的香味,其實吃起來很惹味的,
韮菜餃本身的味道已經很濃烈,加上辣油簡直不要太美味,
愛吃辣的朋友大都可以接受重口味,這個真的不會失望!

整體來講,上菜速度極快,價錢便宜,
無論是熱食、涼食、小食都相當不錯,
愛吃辣的朋友不要錯過~

P.S. 全部我都係揀中辣,覺得夠惹味之餘都唔會辣到不能接受,給大家參考~
2019-02-12
2019-02-19 14 瀏覽
話說之前都幫襯過彌敦道嗰間分店,不過嗰間就係外賣店,主要做小食為主,今次經過旺角通菜街見到佢嘅分店,見到比較似一間正式嘅餐廳,餐牌都有唔同嘢食,就行咗入去試吓啦。地理位置冇得講,因為係女人街10分方便,餐廳嘅位置都非常寬敞,再望一望個餐牌入邊嘅嘢食,價錢都比較便宜,性價比幾高,例如口水雞、蒜泥白肉都只係$32。佢嘅重慶小窩紅薯粉$27,佢唔知普遍見到嘅重慶湯底,比較偏向白色,飲落好重豬骨味,佢嘅酸味同埋辣味都比較溫和,如果你哋想食重口味嘅建議叫中辣或以上。

2019-02-18 411 瀏覽
喜歡食辣的朋友,一定要一試麻辣妹,辣得過癮! 食物種類選擇多,價錢大眾化,更有不同的辣度供客人選擇! 如果不太吃得辣,可以選擇走辣或者小辣!蒜泥白肉 $32蒜泥白肉比一般吃到的厚身,而且切成小片呈上! 白肉肥瘦相間,配上了大量的蒜泥,調味出色,十分惹味!更有青瓜絲伴底,清新可口! 連青瓜絲都被我們吃光了!黃金皮蛋 $28跟一般的皮蛋不同,皮蛋的蛋白已變成透明,蛋黃已成金黃色的! 吃上來更有彈性,味道更香醇,配上紅油更加好吃! 重慶小鍋水晶粉 $27 (肥牛$9, 牛孖筋$9, 蟹子丸$8)水晶粉很Q彈,湯底辣得好過癮,餸菜份量十足! 正!涼拌涼麵 $26 (魚皮餃$8, 魚腐$8, 墨魚丸$8, 魚片頭$8, 唐生菜$6) 我就一如以往點了涼拌,原本想試涼拌粉皮,可惜粉皮賣光,唯有改涼麵! 涼麵比較硬身,我點了一碗全魚宴,不錯!藍妹啤酒 $18凍檸檬茶 $8 (跟餐價)
如果不太吃得辣,可以選擇走辣或者小辣!

蒜泥白肉 $32
蒜泥白肉比一般吃到的厚身,而且切成小片呈上!
白肉肥瘦相間,配上了大量的蒜泥,調味出色,十分惹味!
更有青瓜絲伴底,清新可口! 連青瓜絲都被我們吃光了!

黃金皮蛋 $28

水晶粉很Q彈,湯底辣得好過癮,餸菜份量十足! 正!

涼麵比較硬身,我點了一碗全魚宴,不錯!

藍妹啤酒 $18

凍檸檬茶 $8 (跟餐價)
晚上於旺角有飯局, 所以跟男友早點出去拍拖買新波鞋, 新年時可有新鞋著!行到下午茶時間, 本來打算到茶餐廳食tea, 誰知途經麻辣妹, 麻香味十足, 好吸引呢~所以, 最後沒有港式茶餐, 反而到了麻辣妹食點麻麻辣辣的小食就算了......小食雙拼: 青瓜+木耳《$28》※ 推薦指數: 5/5份量不少, 青瓜爽口, 木耳彈牙, 兩者都有黑醋香, 不錯!黃金皮蛋《$28》※ 推薦指數: 5/5比較少地方可以食到的菜色! 比起普通皮蛋, 我更愛黃金皮蛋!因為不單可以食到彈牙的彈香, 蛋黃又沒有普通皮蛋黃的鹼水味小食雙拼: 豬耳+大腸《$39》※ 推薦指數: 5/5大腸有切成小件, 不單容易食, 而且更容易入味, 所以沒有臭味呢!而豬耳的分量都很大方, 都好好味!小食雙拼: 牛柏葉+雞中翼《$39》※ 推薦指數: 4/5牛柏葉其實都又多又爽, 不錯.但雞翼只有兩隻, 只是帶點辣的鹵水雞翼, 不太特別~潮州魚蛋《$15》※ 推薦指數: 4/5$15有8粒, 超值!  魚蛋有炸過, 但上面的辣粉都幾辣, 食小辣的我都覺得太辣了!咸檸七《$22》※ 推薦指數: 4/5

小食雙拼: 青瓜+木耳《$28》※ 推薦指數: 5/5

黃金皮蛋《$28》※ 推薦指數: 5/5

因為不單可以食到彈牙的彈香, 蛋黃又沒有普通皮蛋黃的鹼水味

小食雙拼: 豬耳+大腸《$39》※ 推薦指數: 5/5

而豬耳的分量都很大方, 都好好味!

小食雙拼: 牛柏葉+雞中翼《$39》※ 推薦指數: 4/5

牛柏葉其實都又多又爽, 不錯
但雞翼只有兩隻, 只是帶點辣的鹵水雞翼, 不太特別~

潮州魚蛋《$15》※ 推薦指數: 4/5

咸檸七《$22》※ 推薦指數: 4/5

2019-02-17 30 瀏覽
今日去旺角行街街,想食湯粉果類,經過麻辣妹,入去試下先,由於我同朋友都有d喉嚨痛,所以向店員查詢,可唔可以走辣,竟然連口水雞都可以唔辣,俾個Like你🤣朋友點左豬骨湯底米線配雞翼、豬皮、魚腐、牛丸、蘿蔔加唐生菜,湯底濃香,份量都唔細,唔錯喎。我就點左熱拌紅薯粉配韭菜餃、雞中翼、芝士丸、金菇、菜心,熱拌會有炸菜、花生等配菜。涼拌都有唔少選擇,仲可以有不同配搭,我地點左青瓜及蓮藕,夠味,好食。仲有點埋唔辣既口水雞。

2019-01-22
麻辣癮停不了。這晚同d 三位麻辣妹去左食麻辣妹!! 我地點到滿桌食物, 好開心!!! 基本上都很惹味, 食物都不錯, 尤其是小食同紅薯粉! 我特別推介韮菜餃, 皮跟料比例良好, 味道很香有陣甜。木耳, 青瓜, 蓮藕同海帶也是必點健康之選, 爽口清新配麻辣, 愈食愈開胃。涼伴手工涼皮也是我的推介, 涼快的粉皮甜甜的, 配上自選餸菜, 食得滋味! 個人喜歡魚皮餃, 夠彈口又淡淡肉, 墨魚丸和山根都好食。配熱湯粉時, 炸鯪魚球, 魚腐同響鈴卷是必點, 很鮮甜! 喜歡雞的朋友, 也可試其口水雞, 挻滑的! 十分滿意這一餐, 四季食辣一樣岩!
雙拼(青瓜配木耳)
雙拼(蓮藕配海帶)
蒜泥白肉
紅油韮菜餃
涼伴手工涼粉
重慶小鍋(紅薯粉)
雙拼(青瓜配木耳)
雙拼(蓮藕配海帶)
蒜泥白肉
紅油韮菜餃
涼伴手工涼粉
重慶小鍋(紅薯粉)
2019-02-13 42 瀏覽
旺角岀名包羅萬有,當然不可小得有麻辣的口味的餐廳🍴大家喜歡食辣的朋友,一定要來到通菜街。這裡的麻辣有如四川大陸的辣,辣得過癮。但如果你食得辣,朋友不得,不打緊,有走辣/小辣的,所以就算與朋友聚餐,都不是一個問題。我和朋友分別叫了重慶小鍋米線🍜配海帶豬骨濃湯水晶粉配肥牛小食方面有青瓜配海帶口水雞紅油韭菜餃豬耳配牛柏葉全部可選擇走辣/小辣/中辣/大辣(麻辣)米線🍜可選擇麻辣/酸辣小鍋米線🍜的湯底是酸辣,酸度適中,剛好和辣味相配,令人開胃,湯底帶有豬骨味,但並不油膩,可以邊飲邊食米線,米線🍜並不會過林,咬口度適中😋豬骨🦴濃湯🍲帶有濃厚的豬骨味,更滲入了水晶粉內,不辣更食得岀師傅真心調教的湯味。不會邊飲湯邊飲水👏🏻水晶粉更是晶瑩剔透,軟度剛好,不會傷胃😋紅油韭菜餃的辣醬都是麻辣的,初初食是不辣的,但辣醬的麻辣慢慢在口中滲透岀來。韭菜餃的餡料十分充足,勁多韭菜在內!皮簿料多,果然是自製的👍🏻口水雞🐔的雞肉嫩,鮮甜,並不是冰鮮雞,食落雞肉內更有一陣辣味湧出。這個小食十分受歡迎👏🏻所以大家要食,請提早!豬耳配牛拍葉的雙拼,份量很多,由其是牛柏葉。青瓜配海帶,青瓜很新鮮,咬下去是脆脆的,更帶有更重的青

我和朋友分別叫了
重慶小鍋米線🍜配海帶
豬骨濃湯水晶粉配肥牛
小食方面有
青瓜配海帶
紅油韭菜餃
豬耳配牛柏葉
全部可選擇走辣/小辣/中辣/大辣(麻辣)
米線🍜可選擇麻辣/酸辣

豬耳配牛拍葉的雙拼,份量很多,由其是牛柏葉。青瓜配海帶,青瓜很新鮮,咬下去是脆脆的,更帶有更重的青瓜味,色澤鮮綠,並且可以去油膩之餘更帶有健康感👏🏻
2019-02-13 19 瀏覽
新慶麻辣妹香港人越黎越鍾意麻辣,今次去到旺角啲巷仔見到呢間又有特色又新既麻辣妹,緊係要入去試下啦。首先,裝修好新又舒服。仲有瑪麗蓮夢露style,好得意呀!叫左個支竹海帶米線,好夠足料,酸菜夾得岩岩好。唔夠辣側邊仲有辣椒油可以比你自己加。當然仲要試下佢啲小食啦,雞翼豬耳雙拼,黎到賣相勁吸引,仲配有青瓜絲,好清新。仲有一個必食名菜,潮洲牛筋丸,又彈牙又入味,入口辣辣地,好鬼正!順帶一提,佢地仲有酒水,食辣野一流呀!
新慶麻辣妹

首先,裝修好新又舒服。仲有瑪麗蓮夢露style,好得意呀!

順帶一提,佢地仲有酒水,食辣野一流呀!
2019-02-13 36 瀏覽
天氣凍最岩食辣野暖暖身🌶🥰琴晚就俾我地係旺角搵到間新開 又幾多人食既麻辣妹🏃🏻‍♀️ 價錢相宜 可以一戰😈1. 黃金皮蛋 HKD28食粉類必備既麻辣皮蛋😛 平時就成日叫 今次係麻辣妹見到有咁特別既黃金皮蛋都忍唔住要試試😂皮蛋的外層係少少透明既金黃色 醬料夠麻夠辣 一份已經夠曬兩個人食🤤2. 雙併豬耳加雞中翼 HKD39呢度既小食有得揀辣度 今次我地就叫左小辣試試☺️ 小辣唔算好辣 鐘意食辣既朋友可以再向上挑戰🙈 豬耳爽口 份量十足 雞中翼被埋係豬耳埋中 十分入味😂3. 涼拌手工涼皮 HKD26本身已經有花生 芽菜 麻醬呢啲 我地再加金菇 娃娃菜 結果變成超級大碗🙈😂 推薦大家加娃娃菜 切到細細塊夠稔 亦都夠曬入味😘
天氣凍最岩食辣野暖暖身🌶🥰
1. 黃金皮蛋 HKD28