2024-07-30
餐廳位於尖沙咀韓國街中間斜路 行到最高就到達 餐廳規模都好大 總共有三層 分別食鐵板燒、浜燒、日本料理 今次我地就去左食位於一樓的鐵板燒❤️今次我地揀左$880個套餐 呢個套餐已經有伊勢龍蝦、南非鮑魚、鵝肝多士、時令海鮮扇貝、和牛燒、龍蝦湯、炒野菜、櫻花蝦炒飯、即製豆沙包 另外Openrice book位生日會送多一客板燒蠔 大家可以留意返😊套餐的食材全部都好新鮮 而且師傅的用心製作同放火表演都好賞心悅目👍🏻仲會同客人有交流 每道菜都會先介紹 再指導點樣食 好有食傳統鐵板燒的感覺👍🏻👍🏻師傅手勢好有功駕 每道菜烹調既味道都好有層次 每種食材都發揮出獨特的味道 最特別係第一次食鐵樣燒有即製豆沙包 令我好有驚喜😂套餐有齊平時鐵板燒想食既食材 真係超級抵食又高質好味既鐵板餐 今次食完相當滿意 超級推薦大家慶祝紀念日又想食好西 一定要過黎試下❤️❤️