2019-10-12
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽Crazy King Restaurant and Bar📍大角咀大全街36號大同新邨大貴樓地下B號舖🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟朋友帶我食餐好既,揀左呢間試下佢既魚子醬套餐🤤意大利皇家魚籽醬套餐 HKD$250配沙律+濃湯 +$20首先上場係魚籽醬三重奏,有三款小食配上魚籽醬,老闆叫我地先食劍魚腩刺身,因為三款入面佢既味道會冇咁重,一入口就食到劍魚腩好新鮮👍🏻劍魚腩既鮮味配上魚籽醬,大大啖食,好滿足呀!因為朋友麻麻地溫泉蛋,所以我幾乎獨吞左第二款魚籽醬溫泉蛋🤪溫泉蛋熟度剛剛好,蛋黃味濃郁,一流👍🏻👍🏻🖤第三款係魚籽醬煙肉粒薯仔沙律紅蝦片,呢個薯仔沙律好味到我同朋友都讚口不絕!🤪🤪看似平凡,但絕不簡單!平口既薯仔沙律大多酸酸甜甜,呢個係咸咸地咁,好香好過癮😝💛套餐既主菜係皇家乾魚籽醬海蝦忌廉汁意大利麵,乾魚籽醬都係第一次聽🤭一上枱大廚就表演即場磨🤩🤩滿足完視覺,跟著就係味蕾上的享受啦🤤🖤乾魚籽醬好香,每一啖食落去都係奢華既享受,加上個sauce好creamy,掛汁度一流,配上好揼本、好多隻海蝦,勁滿足哇🖤值得一提既係意大利粉都勁好味!聽老闆講佢地試過勁多種
📍大角咀大全街36號大同新邨大貴樓地下B號舖
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
朋友帶我食餐好既,揀左呢間試下佢既魚子醬套餐🤤
意大利皇家魚籽醬套餐 HKD$250
配沙律+濃湯 +$20
首先上場係魚籽醬三重奏,有三款小食配上魚籽醬,老闆叫我地先食劍魚腩刺身,因為三款入面佢既味道會冇咁重,一入口就食到劍魚腩好新鮮👍🏻 劍魚腩既鮮味配上魚籽醬,大大啖食,好滿足呀!
滿足完視覺,跟著就係味蕾上的享受啦🤤🖤乾魚籽醬好香,每一啖食落去都係奢華既享受,加上個sauce好creamy,掛汁度一流,配上好揼本、好多隻海蝦,勁滿足哇🖤值得一提既係意大利粉都勁好味!聽老闆講佢地試過勁多種意粉先搵到呢隻咁軟硬適中既~好有心啊
芝士焗澳洲和牛面頰肉 HKD$188
套餐升級,沙律湯餐飲 +$38
因為即叫即焗,所以需時要一段時間㗎😝
澳洲和牛面頰肉好腍好彈牙😭牛味好重好重😭好好味,連底既薯泥都好好味,好癲,食得出係自己整既薯蓉,唔係薯粉開㗎!我地都好捧場,食到碗底都舔埋haha😛💛
Crazy King甜品三重奏 HKD$68
食埋個甜品完結豐富既一餐💛迷你心太軟好好味!朱古力味濃而不甜,好啱我地口味~
食得好滿足🖤老闆勁nice,佢地對食既心真係crazy的haha!好正既一餐😆