2017-11-16
入到嚟感覺呢度好舒服,佈置同坐位都有家嘅感覺😝 之後我地嗌左避風塘蝦、羽衣甘藍、麻油雞,全部都好滋味,好想再去食呀!避風塘蝦(呢個味原來係香港限定)有濃濃嘅蒜香味,加上啲蝦大大隻,真係好滿足😋特別鍾意羽衣甘藍呢個菜,最好奇心驅使下而且好少地方有呢道菜㗎,加埋用枸杞煮,加上少少蒜蓉帶起羽衣甘藍嘅味道,又煮得入味,羽衣甘藍索晒啲蒜汁,加上煮嘅時間啱啱好,唔會太淋又保留少少咬口,滋味又健康。小食:「香煎麻油黑白卷」剛炸起熱辣辣的,白是普通魷魚,黑是加了墨汁既,特別香口又真係未食過,好有驚喜!最後上嘅係「黑麻油雞」,煮得好入味,薰香撲鼻!拌飯一流😋😋😋食到好飽好飽,好滿足,每道菜都係誠意之作,職員好有禮貌,好想返去再食🍴