2019-01-13
有小食提供,清淡為主。方便食拉麵前清清口?!炸軟殼蟹 $46不止有沙律配,還有咖哩粉和抹茶粉。一隻軟殼蟹一開二,皮脆肉多。46蚊好似貴,但食到成隻都有肉就算佢啦!點沙律傳統d,點咖哩粉重香粉不錯!荃灣店限定海老燒鹽麴拉麵 $128店員細心提係曲麵無得擇軟硬度。湯底蝦味真實不死假味,限定就食啦!曲麵硬度Li大約係軟到普通,但夾起上嚟唔會爛,有麵粉既q。流心蛋,正!海老蝦燒香左又有紅蘿蔔粒既沙律汁,成個好邪惡肥美!虎蝦大得嚟無蝦腸,厚肉,蝦頭最香有少少膏咁!腩肉多瘦少肥,正,食到少少肥肉仲食到多肉。+紫菜 $10兩塊另上賺左少少粟米,嘻嘻。黑豚拉麵 $98+溏心蛋$14、紫菜$10、粟米$7豬骨湯底帶淡淡地奶味,比海老個個無咁重濃味。兩款湯飲完都無口乾不停要飲水味道,真材實料!拉麵普通硬度,你可以擇軟硬。叉燒一面滿哂,覺得腩肉好食點,哈!
有小食提供,清淡為主。方便食拉麵前清清口?!
炸軟殼蟹 $46
荃灣店限定海老燒鹽麴拉麵 $128
+紫菜 $10兩塊另上
賺左少少粟米,嘻嘻。
黑豚拉麵 $98
+溏心蛋$14、紫菜$10、粟米$7